Azi dimineață cineva a bătut la ușa mea. Când am deschis, am văzut pe pragul meu un cuplu
îmbrăcat drăguț. Bărbatul a început să vorbească primul:
Ion: "Salut!Eu sunt Ion, iar aceasta e Maria."
Maria: "Salut!Noi suntem aici pentru a te invita să săruți fundul lui Hank împreună cu noi."
Eu: "POFTIM?! Despre ce vorbiți? Cine e Hank și de ce aș vrea să-l sărut în fund?"
Ion: "Dacă Îl vei săruta în fund, atunci El îți va da un milion de dolari, iar dacă
nu, atunci El va dezbate tot r***tul din tine!"
Eu: "CE?! E o nouă distracție prostească a tineretului sau ce?"
Ion: "Hank e un miliardar și filantrop. El a construit acest oraș. Acest oraș Îi aparține.
Hank poate să facă orice dorește și El vrea să ne dea câte un milion de dolari, dar El nu
poate face aceasta până nu-I vom săruta fundul."
Eu: "Nu înțeleg nimic. De ce..."
Maria: "Mă scuzi, dar cine ești dumneata ca să te îndoiești în Hank? Oare tu nu vrei un milion de dolari? Oare atâția bani nu fac cât un pupic nevinovat pe fund?"
Eu: "Păi... de fapt... dacă e legală această afacere, atunci..."
Ion: "Atunci vino să sărutăm fundul lui Hank împreună!"
Eu: "Da voi deseori îl pupați pe Hank în fund?"
Maria: "O, da, aproate tot timpul..."
Eu: "Și ați primit acel milion de dolari de la el?"
Ion: "Păi, nu. Înțelegi, noi nu vom primi acești bani până când nu vom părăsi acest oraș."
Eu: "Păi și atunci de ce nu plecați acum?"
Maria: "Pentru că nu poți părăsi orașul până când Hank nu îți va spune să faci asta.Iar
dacă încalci această regulă, atunci Hank nu îți va mai da banii și, în plus, va dezbate tot
r***tul din tine."
Eu: "Aaaaa...Iată cum e... Atunci poate cunoasteți pe cineva care a pupat fundul lui Hank, a
părăsit orașul și a primit un milion de dolari?"
Ion: "Sigur că da!Mama mea L-a sărutat pe Hank în fund toată viața ei, iar anul trecut ea a
părăsit orașul și eu sunt SIGUR că ea a primit banii"
Eu: "Da?Ai vorbit cu ea?"
Ion: "Sigur că nu. Hank nu permite așa ceva"
Eu: "Atunci cum poți fi atât de încrezut că Hank îți va da banii dacă, de fapt, tu nu ai vorbit cu nimeni care i-ar fi primit?"
Maria: "Pentru că Hank ne-a mai dat bani până acum.Chiar dacă încă nu ai
părăsit orașul, Hank oricum te iubește și te ajută.Ai primit vreodată o majorare la salariu,
sau poate ai câștigat vreo cinci lei la loterie, sau poate ai găsit cândva pe stradă o
bancnotă de douăzeci de lei?
Eu: "Și ce are Hank cu asta?"
Ion: "Păi chiar nu înțelegi? Dumnealui are anumite legături."
Eu: "Îmi pare rău, dar am impresia că e un fel de escrocherie bizară."
Ion: "Dar e vorba de un milion de dolari! Chiar vrei să-ți pierzi șansa? Și apoi, n-ai uitat
că dacă refuzi să-I săruți fundul, atunci Hank va dezbate tot r***tul din tine?"
Eu: "Ei, bine. Poate dacă l-aș vedea pe Hank și aș putea vorbi cu el..."
Maria: "Dar nimeni nu poate să vorbească cu El sau să-L vadă"
Eu: "E... pardon? Atunci cum îl sărutați pe fund?"
Ion: "Câteodată noi, pur și simplu, Îi transmitem un pupic zburător și ne gândim la fundul
Lui, iar uneori noi sărutăm fundul lui Carol, iar el, mai apoi, îl transmite lui Hank"
Eu: "Stop!Cine-i Carol?"
Maria: "Carol e un prieten al nostru. El e acela care ne-a învățat să sărutăm fundul lui
Hank.Ne-a cerut în schimb doar să-l ducem la restaurant de câteva ori!"
Eu: "Și voi l-ați crezut îndată pe cuvânt atunci când v-a spus că există un oarecare
Hank, care vrea să-i sărutați fundul și care, în final, vă va răsplăti pentru aceasta?"
Ion: "Nu, desigur!Dar Carol avea cu el drept dovadă o scrisoare, care explică TOTUL!Uite-te
și tu."
Ion îmi întinde o bucată de hârtie pe care scria:
1. Sărută fundul lui Hank și El îți va da un milion de dolari atunci când vei părăsi orașul
2. Nu folosi mult alcool
3. Dezbate tot r***tul din oamenii care nu sunt ca tine
4. Mănâncă corect.
5. Hank însuși a scris această scrisoare
6. Luna e făcută din cașcaval
7. Tot ce spune Hank e adevărat
8. Spală-te pe mâini după veceu
9. Nu bea alcool
10. Nu folosi condimente
11. Sărută fundul lui Hank sau el va dezbate tot r***tul din tine
Eu: "Sunt sigur că, dacă faceți o expertiză caligrafică, se va dovedi că e scrisul lui
Carol"
Ion: "Da, noi știm. Hank nu a scris El Însuși această scrisoare, El, pur și simplu, i-a dictat lui
Carol."
Eu: "Pardon, dar voi mi-ați spus că nimeni nu poate să-l vadă sau să vorbească cu Hank."
Maria: "Păi, da...Acum nu, dar cu câțiva ani înainte El a vorbit cu câțiva oameni."
Eu: "Ei, bine, fie. Dar voi mi-ați spus că Hank e un filantrop. Ce filantrop e acela care
dezbate r***tul din alți oameni doar pentru că ei sunt diferiți?"
Maria: "Eu nu știu, dar dacă Hank procedează așa, atunci cred că el are motivele sale, iar
motivele sale sunt întotdeauna corecte"
Eu: "Cum poți să fii așa de încrezută?"
Maria: "Pentru că a șaptea lege spune că tot ce spune Hank e adevărat și asta e suficient
pentru mine"
Eu: "Da mie mi se pare că prietenul vostru, Carol, pur și simplu a inventat toate acestea"
Ion: "Ce prostie!E imposibil, pentru că, vezi și tu, al cincilea item spune că Hank Însuși a
dictat această scrisoare. Și apoi, itemul 2 spune să nu folosim mult alcool, itemul 4 spune
să mâncăm corect, iar itemul 8 ne spune să ne spălăm mâinele după veceu. Toți știu că
aceasta e corect, de aceea restul itemilor tot sunt corecte."
Eu: "Dar a noua poruncă ne spune să nu folosim alcool în genere, ceea ce nu prea se leagă cu
a doua, iar al șaselea item în genere spune că Luna e făcute din cașcaval, ce este deja
chiar ridicol"
Ion: "Nu există nicio contradicție dintre 9 și 2, pentru că, înțelegi, a noua poruncă pur și
simplu O COMPLETEAZĂ pe a doua. Cât despre punctul 6, cum poți să știi că e greșit? Ai fost
vreodată pe Lună?"
Eu: "Savanții au stabilit că Luna e făcută din rocă..."
Ion: "Da, dar ei nu sunt siguri despre originea acelei roci, așa că e posibil ca ea să fie,
totuși, din cașcaval"
Eu: "Într-adevăr, ei nu știu care e originea ei, dar aceasta nu înseamnă că ea e din cașcaval!"
Ion: "Ha!Tu numai ce ai admis că savanții nu sunt siguri despre unele lucruri!"
Eu: "Păi, da..."
Ion: "Pe când noi nu greșim, pentru că Hank are mereu dreptate!"
Eu: "Pe bune?..."
Maria: "Da, desigur, pentru că al șaptelea item ne spune așa."
Eu: "Stați un pic. Hank are mereu dreptate pentru că scrisoarea ne spune așa, scrisoarea are dreptate pentru că Hank a dictat-o, și noi știm că Hank a dictat-o pentru că așa e scris în ea.Aceasta e un cerc vrăjit, putem cu același succes spune că "Hank are dreptate pentru că Hank are dreptate"
Ion: "În sfârșit tu începi să înțelegi! Mă bucur atât de mult de fiecare dată când cineva aderă la modul de gândire al lui Hank"
Eu: "Ce-mi tot spune-ți... Ei, bine, să uităm. Da ce-i cu condimentele"
Maria își pleacă ochii, roșeste și cu un glas slab spune că:
Maria: "Nu se poate să folosim condimente. Hank a spus așa!"
Eu: "Pe bune? Nici măcar piper sau muștar?"
Maria a încremenit ca trăsnită, iar Ion îmi strigă:
Ion: "Nu pronunța asemenea prostii! Toate codimentele sunt o blasfemie la adresa lui Hank!"
Eu: "Ce-i cu voi? Nu se poate să mănânc nici varză cu maioneză?"
Maria își astupă urechile cu mâinele:
Maria: "Eu n-ascult! Eu n-ascult! La-la-la-la-la-la-la!"
Ion: "Ești dezgustător, omule! Numai niște perverși bolnavi pot mânca aceea despre ce vorbești"
Eu: "Da mie îmi place. Eu întotdeauna mănânc așa ceva."
Maria a leșinat. Ion o ea în brațe și, plecând, îmi strigă:
Ion: Dacă aș fi știut că ești unul din ăștia nici nu mi-aș fi pierdut timpul cu tine! Atunci când Hank va dezbate r***tul din tine eu voi privi la asta și-mi voi număra banii râzând! Eu îl voi săruta pe Hank în fund și pentru tine, muștararule păcătos ce ești!"
Sursa: http://www.jhuger.com/kisshank.php