Respect vs dragoste
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Femei » Respect vs Dragoste » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 02:01

......"nu stiu altii cum sunt dar eu".......consider ca intr-o relatie trebuie investit mai mult respect decat dragoste.Daca "nivelul" sentimentului de dragoste oscileaza pe parcursul unei relatii, "nivelul" respectului dintre parteneri ar trebui sa fie constant.Ma gandesc ca atunci cand partenerii mai intai se respecta si apoi se iubesc vor fi mai putine cazuri de: "batai din dragoste", se cearta si "se porcesc" dar apoi se impaca..."pt ca se iubesc, porumbeii"...
Ma gandesc ca atunci cand o relatie are ca "baza" respectul si mai apoi "iubirea", partenerii, atat "ea" cat si "el" se vor gandi de doua ori inainte de: "a insela", "a injura", etc iar respectiva relatie va fi mult mai durabila si mai placuta.
Nu ma astept sa fiti de acord cu mine dar eu in ceia ce ma priveste capitolul "relatii" am o "regula": "IUBESTE-MA CAT VREI DAR TE ROG SA MA RESPECTI ATAT CAT TE VOI RESPECTA EU"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 02:11

De la: darom, la data 2010-07-22 02:01:52......"nu stiu altii cum sunt dar eu".......consider ca intr-o relatie trebuie investit mai mult respect decat dragoste.Daca "nivelul" sentimentului de dragoste oscileaza pe parcursul unei relatii, "nivelul" respectului dintre parteneri ar trebui sa fie constant.Ma gandesc ca atunci cand partenerii mai intai se respecta si apoi se iubesc vor fi mai putine cazuri de: "batai din dragoste", se cearta si "se porcesc" dar apoi se impaca..."pt ca se iubesc, porumbeii"...
Ma gandesc ca atunci cand o relatie are ca "baza" respectul si mai apoi "iubirea", partenerii, atat "ea" cat si "el" se vor gandi de doua ori inainte de: "a insela", "a injura", etc iar respectiva relatie va fi mult mai durabila si mai placuta.
Nu ma astept sa fiti de acord cu mine dar eu in ceia ce ma priveste capitolul "relatii" am o "regula": "IUBESTE-MA CAT VREI DAR TE ROG SA MA RESPECTI ATAT CAT TE VOI RESPECTA EU"

Nu prea is de acord :) ce respect amice?? pai normal ca imi respect sotia,prietena,iubita,prietenul...asa fel in cat stiu ca ''nu am voie,sau nu imi permit sa ii dezamagesc (intrun fel mai grav)sa nu ii injur,mint,etc'' fara sa-mi spuna unul sau altul,sau sa-mi impun.

Iar dragostea ii dragoste nu ?? ea te face sa zbori,sa visezi,sa speri,sa urli,plangi,gemi,si ce mai vrea tot forumul :) deaia faci dragoste na :P

Sa nu-mi spui pe tn te atrage la ea respectu...sa fim seriosi :) ala vine de la sine :) nu trb implicat intr-o relatie prea mult...parere mea :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 02:40

Iti respect punctul de vedere, nu e neaparat sa fiu de acord cu tine, dar te rog sa ma crezi ca eu nu prea o inteleg pe asta cu "fac dragoste".Sigur, e o forma de exprimare, dar felul cu ai pus tu problema...ma tem ca pt tine nu e mare diferenta intre un act sexual si un sentiment.De ce punctul maxim al unui sentiment il asociem cu un act sexual?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 02:45

De dragoste platonica ai auzit? Acolo nu-i cu "hai sa ne iubim un pic in pat".......si e tot dragoste
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 02:47

respectul si dragostea se castiga-asta este opinia mea.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 02:50

Este FOARTE ADEVARAT. Asa ceva nu ai cum sa "cumperi" sau sa iei "imprumut" de la cineva. Ce ma interesa este: care ar trebui sa primeze intr-o relatie?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 02:54

amandoua sant la fel de importante intr-o relatie.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 02:56

De la: pearl_cris, la data 2010-07-22 02:54:07amandoua sant la fel de importante intr-o relatie.

da sunt de acord :) cu aman 2,dar mai sunt de parere ca dragostea este aceea care ''triumfa'' pentru ca o data cu ea vine automat si respectul :P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 03:02

nu este vorba de triumf.una fara alta ,nu se poate-e simplu!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 03:03

Imi place ca esti optimist si apreciez ca tu te astepti ca atunci cand e "dna. dragoste" in zona sa vina si "dl. respect" dar....cum ramane cu : "de ce ai batut-o ma?" "eiii, asa din dragoste"
Ai auzit tu sa spuna unul "din respect"?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 11:23

De la: darom, la data 2010-07-22 03:03:03Imi place ca esti optimist si apreciez ca tu te astepti ca atunci cand e "dna. dragoste" in zona sa vina si "dl. respect" dar....cum ramane cu : "de ce ai batut-o ma?" "eiii, asa din dragoste"
Ai auzit tu sa spuna unul "din respect"?

asta ii buna :)) nu n-am auzit normal...iti dai seama acum sunt fel si fel de oameni,altii nu pot sa se stapaneasca si normal recurg la alte mijloace,total aiurea...dar tot dragostea castiga

Daca tot suntem aici lamureste-ma si pe mn cu o chestie...ai zis la inceput cv de genu '' iubeste-ma cat vrei,dar te rog sa ma respecti,cat te respect si eu'' cv de genu :) cum vine asta ?????? adic iubeste-ma cat vrei tu,pe mn ma doare-n p**a,dar te respec intr-o oarecare masura... anyway...prietenei tale,sau sotiei ce-i spui ?? ''te iubesc'' , sau ''te respect''
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 11:25

De la: pearl_cris, la data 2010-07-22 03:02:39nu este vorba de triumf.una fara alta ,nu se poate-e simplu!

criss am pus '' de rigoare...deci s-a inteles ce am vrut sa spun prin triumfa :P
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 22 Iulie 2010 la 16:03

De la: darom, la data 2010-07-22 02:50:41Este FOARTE ADEVARAT. Asa ceva nu ai cum sa "cumperi" sau sa iei "imprumut" de la cineva. Ce ma interesa este: care ar trebui sa primeze intr-o relatie?

ambele trebuie sa primeze nu se leaga una fara alta... ar fi ceva de genul: te iubesc dar te mai si bat asa din cand in cand sau nu te iubesc dar te respect mult... in conculzie ambele sunt foarte importante intr-o relatie
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 22 Iulie 2010 la 16:07

ambele trebuie sa primeze nu se leaga una fara alta... ar fi ceva de genul: te iubesc dar te mai si bat asa din cand in cand sau nu te iubesc dar te respect mult... in conculzie ambele sunt foarte importante intr-o relatie

this is za corect answer

ce le mai zice fata asta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 17:17

De la: darom, la data 2010-07-22 02:01:52......"nu stiu altii cum sunt dar eu".......consider ca intr-o relatie trebuie investit mai mult respect decat dragoste.Daca "nivelul" sentimentului de dragoste oscileaza pe parcursul unei relatii, "nivelul" respectului dintre parteneri ar trebui sa fie constant.Ma gandesc ca atunci cand partenerii mai intai se respecta si apoi se iubesc vor fi mai putine cazuri de: "batai din dragoste", se cearta si "se porcesc" dar apoi se impaca..."pt ca se iubesc, porumbeii"...

Gresita formularea"respect versus dragoste".Sa ma explic de ce:

Intr_o relatie serioasa/casnicie in care cei doi se iubesc, respectul este o conditie sine qua non pt ca ea sa se consolideze si sa dureze in timp.Desigur cu trecerea timpului acea dragoste initiala se estompeaza ,lasand loc respectului care asigura trainicia cuplului.Cu alte cuvinte cele 2 , atat dragostea cat si respectul trebuie sa coexiste intre-o relatie de calitate, in egala masura, nicidecum una mai mult decat cealalta.Este greu sau aproape imposibil sa le quantifici spunand ca "trebuie sa investesti mai mult respect"sau ca"nivelul respectului trebuie sa fie constant".Extremele de obicei nu sunt sanatoase, aici vb de strict doar respect sau strict doar dragoste....o imbinare a celor doua este de dorit,deoarece nu poti impune nimanui"iubeste-ma cat vrei"...dar "respecta-ma"!Suntem indivizi diferiti in gandire,caracter, simtaminte,de aceea suntem unici fiecare in felul nostru, astfel poate partenera doreste sa te iubeasca si sa te respecte pentru tot restul vietii...iar tu o conditionezi cu acest"iubeste-ma cat vrei...dar respecta-ma"!Implicit tu nu o respecti pe ea punandu-i conditii!Trebuie sa o lasi pe ea sa simta ca trebuie sa o faca, si daca isi doreste cu adevarat,o va face!
Sigur ca se poate vb si de dragoste fara respect, de iubiri trecatoare,sau de cazuri nefericite de iubiri bolnavicioase sa le spun asa in care cei doi se cearta , isi vb urat,posibil sa se ajunga si la violenta fzica si apoi sa se impace, ceea ce este de nedorit.Eu vb aici de relatii implinite ,de calitate,care din pacate pt unii este doar un ideal!
Per asamblu gandesti bine!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 17:25

Bijou...
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 22 Iulie 2010 la 18:29

De la: Corrrnell, la data 2010-07-22 16:07:52

this is za corect answer

ce le mai zice fata asta

stiam ca o sa fi de acord cu mine
marian1986marius Avatarul lui marian1986marius
Citeaza Raspunde

Postat de marian1986marius pe 22 Iulie 2010 la 19:14

Nu prea is de acord :) ce respect amice?? pai normal ca imi respect sotia,prietena,iubita,prietenul...asa fel in cat stiu ca ''nu am voie,sau nu imi permit sa ii dezamagesc (intrun fel mai grav)sa nu ii injur,mint,etc'' fara sa-mi spuna unul sau altul,sau sa-mi impun.

Iar dragostea ii dragoste nu ?? ea te face sa zbori,sa visezi,sa speri,sa urli,plangi,gemi,si ce mai vrea tot forumul :) deaia faci dragoste na :P

Sa nu-mi spui pe tn te atrage la ea respectu...sa fim seriosi :) ala vine de la sine :) nu trb implicat intr-o relatie prea mult...parere mea :)

eu sunt de acord cu goku in privinta asta, eu cred k atunci cand iubesti pe cineva simti si celelalte sentimente de respect, etc...Eu cred k iubirea cuprinde toate celelalte sentimente, cand iubesti pe cineva nu ai 1 sentiment negativ fata de el...:)

Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 22 Iulie 2010 la 19:42

De la: purple, la data 2010-07-22 18:29:34

this is za corect answer

ce le mai zice fata asta

ce usor sunt de "citit" indragostitii, nu-i asa?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 20:44

De la: marian1986marius, la data 2010-07-22 19:14:33

eu sunt de acord cu goku in privinta asta, eu cred k atunci cand iubesti pe cineva simti si celelalte sentimente de respect, etc...Eu cred k iubirea cuprinde toate celelalte sentimente, cand iubesti pe cineva nu ai 1 sentiment negativ fata de el...:)

Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 22 Iulie 2010 la 22:44

De la: Corrrnell, la data 2010-07-22 19:42:35
De la: purple, la data 2010-07-22 18:29:34

this is za corect answer

ce le mai zice fata asta

dap seamana mult intre ei
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 22 Iulie 2010 la 22:50

un asemenea raspuns inteligent chiar nici eu nu as fi dat
iti dai seama ca lauda mai mare nu puteam sa-ti aduc
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 22 Iulie 2010 la 22:54

De la: Corrrnell, la data 2010-07-22 22:50:32

un asemenea raspuns inteligent chiar nici eu nu as fi dat
iti dai seama ca lauda mai mare nu puteam sa-ti aduc

hmmm unde e "modestia " ta? chiar te cred pe cuvant ca e o lauda mare
doarimpreuna Avatarul lui doarimpreuna
Citeaza Raspunde

Postat de doarimpreuna pe 26 Iulie 2010 la 07:41

Recomand pentru raspunsul la aceasta intrebarea volumul "Dragoste si respect" de Emerson Eggerichs abordeaza foarte realist problema si va rog nu sariti tare pe mine spunand ca e religioasa pana nu aveti curiozitatea sa o cititi mai intai.

Ideia sa bata e ca Barbatii au nevoie de mai mult respect decat dragoste iar femeile de mai multa dragoste de cat respect. Asta nu inseamna ca ele se elimina reciproc ci ca sunt in armonie diferind doar "dozajul"

Lectura placuta!

o gasiti aici http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=21483
etbag Avatarul lui etbag
Citeaza Raspunde

Postat de etbag pe 26 Iulie 2010 la 08:40

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iulie 2010 la 08:57

ai perfecta dreptate!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iulie 2010 la 10:14

oare chiar e posibil sa iubesti fara sa respecti persoana de langa tine? eu zic k nu, se intampla poate la varste mai fragede .... idiotenia primeaza !!! dar cand timpul trece si ramai lg acea pers si poti spune da o iubesc cu toata fiinta mea atunci respectul va fi prezent, cat despre injuraturi batai etc .... asta tine de cum va modelati in timp !!!

Iubiti chiar de suferiti, doar asa simti ca traiesti si inca ceva iubiti sincer si neconditionat, in fond orice problema in doi se poate depasi
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 26 Iulie 2010 la 10:17

Mda,c-am ai dreptate!!!!
deco Avatarul lui deco
Citeaza Raspunde

Postat de deco pe 26 Iulie 2010 la 10:40

nene asta cu respectul merge sa stii normal ca intre 2 persoane exista si respect si dragoste dar este o diferenta mare intre ele ca de la cer la pamant! man asta cu iubeste-ma cat vrei dar respecta-ma cat te respect si eu ii nasoala rau? dragostea ii altceva ii sentimentul ala xare iti da ,,fluturi in stomac"-te face sa nu gandesti coerent ,iar despre respect functioneaza si intre 2 priteni,amici,cunostiinte ,admiratia ta fata de ceva anume, de aia zic dude poate sunt eu mai de moda veche dar de cat sa privesc o relatie in genul asta ,,te faci mai bine calugar
varamiu Avatarul lui varamiu
Citeaza Raspunde

Postat de varamiu pe 26 Iulie 2010 la 13:06

Buna, si eu sunt de acord ca intr-o relatie serioasa, mai ales intr-o casnicie nu se poate sa nu fie si dragoste si respect.
Cat despre ce a scris mai sus mereuimpreuna are mare dreptate cititi carte Dragoste si respect si va spun sigur ca o sa vedeti multe lucruri altfel dupa.

P.S. mereuimpreuna ma bucur ca ai citit cartea, ai mai gasit si ceva asemanator, poate chiar de acelasi autor. mersi frumos
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info