Neimportant si plictisitor...caut nevasta :))
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Diverse » neimportant si plictisitor...caut nevasta :)) » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 25 Iulie 2010 la 02:21

nu inteleg de ce nu imi pot gasi si eu o fata care sa fie frumoasa(pentru mine) desteapta cu simtul umorului comunicativa buna bucatareasa cu suflet bun dar un caracter tare cu picioarele pe pamant ''a bitch'' in pat (doar in al meu ) sa ii placa exursiile la munte mai mult decat cele la mare sa ii placa sa calatoreasca sa fie sincera sa ma asculte cand am ceva de spus (sau de plans) sa nu fie fitzoasa si cu nasu pe sus sa se poarte manierat ...ar mai fi dar nu stiu cat pot sa scriu ..asa..si acum descrierea mea.. gras urat fara bani fara casa fara masina mitocan imi plac toate jocurile de noroc fumator Mr. Dickens e mic dar as face sex de 4 ori pe zi..astea fiind calitatile mele ..defectele nu le mai zic .. Asa ca nu inteleg de ce nu imi gasesc si eu pe cineva asa cum imi doresc eu sa fie (am scris mai sus)..plictisitor topicul dar trebuia sa vorbesc cu cineva asa ca nu ma injurati prea mult ..aaa si inca ceva in legatura cu ''pe cine caut''..sa fie slabuta ( no offence ) si un sa aiba (aibe, aive ) nice ass si ochii super frumosi ca sa o pot privii toata ziua si sa nu ma mai satur...daca sunteti interesate lasati-mi un mesaj si va contactez eu
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Iulie 2010 la 02:25

la un SEXSHOP ai incercat? este ieftina, non-materialista si se umfla repede.........
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 1 August 2010 la 22:26

De la: darom, la data 2010-07-25 02:25:06la un SEXSHOP ai incercat? este ieftina, non-materialista si se umfla repede.........
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 August 2010 la 23:43

ia-ti mai multe...una la bucatarie, una in pat, una pe strada...etc...si le iei pe rand, ca tot spuneai ca faci de 4 ori pe zi

ps. ai pile la admin?...de nu ti-au aparut datele???? sau esti chiar el...
cineva Avatarul lui cineva
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 1 August 2010 la 23:54

Wooow. ln sfarsit un gras urat fara bani fara casa fara masina mitocan caruia ii plac toate jocurile de noroc, fumator, Mr. Dickens e mic dar AR face sex de 4 ori pe zi..

Cred ca m am indragostit, cred ca da! Da da! Si sunt tare fericitaaaa! Bate bate inimaaa!
Pepe ar fi invidios!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 August 2010 la 00:06

De la: cineva, la data 2010-08-01 23:54:10Wooow. ln sfarsit un gras urat fara bani fara casa fara masina mitocan caruia ii plac toate jocurile de noroc, fumator, Mr. Dickens e mic dar AR face sex de 4 ori pe zi..

Cred ca m am indragostit, cred ca da! Da da! Si sunt tare fericitaaaa! Bate bate inimaaa!
Pepe ar fi invidios!

asteapta ca te contacteaza el... numai daca stii sa faci mamaliga
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 2 August 2010 la 00:10

De la: the_lu_da, la data 2010-08-02 00:06:17

Mama mea, fac si nachos pentru asa specimen!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 August 2010 la 00:12

De la: cineva, la data 2010-08-02 00:10:15

eu zic sa pui repede mana pe el...pana nu ti-l sufla alta....sa vezi ce batalie o sa fie !!! ce mai nebunie, ce mai tragedie...
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 2 August 2010 la 20:36

De la: the_lu_da, la data 2010-08-02 00:12:40

eu zic sa pui repede mana pe el...pana nu ti-l sufla alta....sa vezi ce batalie o sa fie !!! ce mai nebunie, ce mai tragedie...

Degeaba...cred ca e luat deja... A trecut atata timp de cand mi am exprimat disponibilitatea si nu m a cautat...
Offf
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 2 August 2010 la 20:36

Degeaba...cred ca e luat deja... A trecut atata timp de cand mi am exprimat disponibilitatea si nu m a cautat...
Offf
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 August 2010 la 21:06

De la: cineva, la data 2010-08-02 20:36:39

Offf

mai insista...chiar voiam sa joc la o nunta...
dorinta_cp Avatarul lui dorinta_cp
Citeaza Raspunde

Postat de dorinta_cp pe 6 Septembrie 2010 la 07:30

si va mai mirati de ce tara asta a ajuns asa...poi cum vreti fratiolor sa dam inainte cu excremente..sc. specimene....ca si asta.in loc de creer are sperma desigur.
Pierre_tut Avatarul lui Pierre_tut
Citeaza Raspunde

Postat de Pierre_tut pe 6 Septembrie 2010 la 08:04

in loc de creer zici?:-?
d_ud Avatarul lui d_ud
Citeaza Raspunde

Postat de d_ud pe 6 Septembrie 2010 la 08:16

nu o sa gasesti char cu toate calitatile alea fata in viata ta:))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Septembrie 2010 la 08:17

Pune-ti seara un CD cu muzica ambientala si...cheam-o pe Manuela !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Septembrie 2010 la 08:34

El face parte din categoria : gasesc una sa ma tina ... ce io n am dreptu ...fata se duce la munca ii face mancare il spala si el ii joaca salariu la zaruri
BloodyClody Avatarul lui BloodyClody
Citeaza Raspunde

Postat de BloodyClody pe 6 Septembrie 2010 la 09:57

Dar nici nu ai pretentii... chiar crezi ca o sa gasesti o fata asa... cu toate calitatile pe care le vrei tu?
yuppy014235 Avatarul lui yuppy014235
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014235 pe 6 Septembrie 2010 la 10:15

pai si eu caut barbat:))dar doar cu primele calitati(cum si eu le detin pe primele:))) si daca ti plac intradevar jocurile de noroc,fumezi si ai si..mic....cam multe calitati cu care uimesti o fata de se duce n lumanari:)) ascunde le si u!
victorbrasoveanu Avatarul lui victorbrasoveanu
Citeaza Raspunde

Postat de victorbrasoveanu pe 6 Septembrie 2010 la 10:43

:))
Dumnezeu a lasat Femeia pe pamant cu trei calitati:
- sa fie frumoasa
- sa fie desteapta
- sa fie fidela
Dar......... cu conditia sa nu le aibe pe toate trei deodata....

Daca gasesti una pana la urma o facem jumi-juma? ca si eu inca o mai caut :)))
Kraftwerk Avatarul lui Kraftwerk
Citeaza Raspunde

Postat de Kraftwerk pe 6 Septembrie 2010 la 11:53

PAi se spune ca ce ne dorim noi de la ele e cam asha: Sa fie c__ve la pat, gospodine in casa si Doamne pe strada. Daca tu intalneshti doar d-alea care-s gospodine la pat doamne in casa si c__ve pe strada e doar vina ta. By the way ...sunt happy ca nu eshti femeie shi sa cautzi mascul ca ma lua groaza. Nu de alta da' e atat de multe............
mariena Avatarul lui mariena
Citeaza Raspunde

Postat de mariena pe 6 Septembrie 2010 la 12:09

De la: carla111, la data 2010-08-02 00:06:17
De la: cineva, la data 2010-08-01 23:54:10Wooow. ln sfarsit un gras urat fara bani fara casa fara masina mitocan caruia ii plac toate jocurile de noroc, fumator, Mr. Dickens e mic dar AR face sex de 4 ori pe zi..
De fapt cred ca dorința ta e sincera, de-a găsi o fata super, sau, ma rog, asa s-o consideri tu, sa fie deci pe gustul tău... Nimic de zis, fiecare ne-am dori un /o partener/a perfect/a.
Necazul (sau nesinceritatea) începe odată cu descrierea ta.... De ce te iei în ras? Chiar ești asa, sau asa ai vrea sa ajungi?! Ce fata/femeie și-ar dori asa un "specimen"? Si dacă nu ești ca în descriere, atunci spui minciuni, și consumi spațiul (de aici, de pe site) și timpul (nostru, al celor ce te citim, degeaba... Ai vreun câștig la treaba asta?! Cum zicea cineva, cândva: "Tranca-fleanca, mere acre".
Exista și siteuri de "date" dar și acolo tre' sa fii un pic serios. Îți doresc succes în viata!
andrei1004 Avatarul lui andrei1004
Citeaza Raspunde

Postat de andrei1004 pe 6 Septembrie 2010 la 12:14

problema e la mic, gras, urat si fara banii. orice fata care doreste sa se marite..cauta un barbat cu stabilitate financiara(nu diferente de salariu...ea sa aibe banii sa mearga la mare si tu doar la bere cu prietenii, plus sa isi permita mai mult decat pempersii(sper sa fie corect scris:D), fizicul este o problema...pentru 5 minute esti fata, cum ai iesi cu unu care nu investeste timp, banii, si munca fizica in corpul sau..nu ca sa agate vreo tipa ci pentru respectul sau personal?
N-ai mentionat nimick de scoala, eu n-as iesi cu o fata care are doar 12 clase..clar nu suntem compatibili decat pt o noapte:)
ai de muncit la tine ..pana sa cauti perfectiunea la sexul opus:)...succesurii =)), tare eba
asimov Avatarul lui asimov
Citeaza Raspunde

Postat de asimov pe 6 Septembrie 2010 la 12:42

De la: , la data 2010-07-25 02:21:39 nu inteleg de ce nu imi pot gasi si eu o fata care sa fie frumoasa(pentru mine) desteapta cu simtul umorului comunicativa buna bucatareasa cu suflet bun dar un caracter tare cu picioarele pe pamant ''a bitch'' in pat (doar in al meu ) sa ii placa exursiile la munte mai mult decat cele la mare sa ii placa sa calatoreasca sa fie sincera sa ma asculte cand am ceva de spus (sau de plans) sa nu fie fitzoasa si cu nasu pe sus sa se poarte manierat ...ar mai fi dar nu stiu cat pot sa scriu ..asa..si acum descrierea mea.. gras urat fara bani fara casa fara masina mitocan imi plac toate jocurile de noroc fumator Mr. Dickens e mic dar as face sex de 4 ori pe zi..astea fiind calitatile mele ..defectele nu le mai zic .. Asa ca nu inteleg de ce nu imi gasesc si eu pe cineva asa cum imi doresc eu sa fie (am scris mai sus)..plictisitor topicul dar trebuia sa vorbesc cu cineva asa ca nu ma injurati prea mult ..aaa si inca ceva in legatura cu ''pe cine caut''..sa fie slabuta ( no offence ) si un sa aiba (aibe, aive ) nice ass si ochii super frumosi ca sa o pot privii toata ziua si sa nu ma mai satur...daca sunteti interesate lasati-mi un mesaj si va contactez eu

Mah omule, tu stii ca de obicei critici la altul ceea ce nu-ti place la tine? Si, daca vei fi putin atent si sincer cu tine, o sa vezi cate din caracteristicile de mai sus sunt chiar ale tale. Si din moment ce sunt ale tale, cine sa te placa?
uby Avatarul lui uby
Citeaza Raspunde

Postat de uby pe 6 Septembrie 2010 la 13:56

Nasol as avea cam toate calitatile pe care le cauti ...doar ca nu sunt slabuta,si am un ''ass'' de salivezi langa el(sau asa imi zice iubitul meu)
si pe deasupra sunt si luata de ceva timp ,dar in rest am cam toate calitatile ,cu partea cu slabitul este in lucru deci curand ''femeia perfecta ''pentru unii

No, am glumit dar ...serios!
Touareg2 Avatarul lui Touareg2
Citeaza Raspunde

Postat de Touareg2 pe 6 Septembrie 2010 la 13:58

Esti barbatul visurilor mele. vrei sa te insori cu mine?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Septembrie 2010 la 14:03

Chiar nu si-a dat nimeni seama ca omul asta face misto de voi? Aka baza, aka caterinca. ce va mai chinuiti voi saa ii explicati aici :)) Hai ca ma amuza tare topicul
interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 6 Septembrie 2010 la 14:08

De la: , la data 2010-07-25 02:21:39 nu inteleg de ce nu imi pot gasi si eu o fata care sa fie frumoasa(pentru mine) desteapta cu simtul umorului comunicativa buna bucatareasa cu suflet bun dar un caracter tare cu picioarele pe pamant ''a bitch'' in pat (doar in al meu ) sa ii placa exursiile la munte mai mult decat cele la mare sa ii placa sa calatoreasca sa fie sincera sa ma asculte cand am ceva de spus (sau de plans) sa nu fie fitzoasa si cu nasu pe sus sa se poarte manierat ...ar mai fi dar nu stiu cat pot sa scriu ..asa..si acum descrierea mea.. gras urat fara bani fara casa fara masina mitocan imi plac toate jocurile de noroc fumator Mr. Dickens e mic dar as face sex de 4 ori pe zi..astea fiind calitatile mele ..defectele nu le mai zic .. Asa ca nu inteleg de ce nu imi gasesc si eu pe cineva asa cum imi doresc eu sa fie (am scris mai sus)..plictisitor topicul dar trebuia sa vorbesc cu cineva asa ca nu ma injurati prea mult ..aaa si inca ceva in legatura cu ''pe cine caut''..sa fie slabuta ( no offence ) si un sa aiba (aibe, aive ) nice ass si ochii super frumosi ca sa o pot privii toata ziua si sa nu ma mai satur...daca sunteti interesate lasati-mi un mesaj si va contactez eu

zi repede cati bani vrei,ce masina iti place si cati cm in plus la **** vrei,fir-ati a dracu ca n-ati cere unu bilete la teatru,spuse petisorul de aur intr-o criza de isterie...asa ca bah baiatule,mai taie din conditii...si inca ceva..nu vei gasi niciodata atunci cand cauti..intotdeauna te gaseste ea,in momentul cel mai nepotrivit..dar asta e si frumusetea..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Septembrie 2010 la 14:16

O, esti tare, mosule! La atatea calitati cate detii, ar trebui sa fii si tu ceva mai pretentios, vezi, alege cu grija!
yuppy011896 Avatarul lui yuppy011896
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy011896 pe 6 Septembrie 2010 la 14:33

fara dorinta de a ironiza pe nimeni,vreau sa spun ca citisem candva despre o pilda a carei morala zicea cam asa:'Un nebun arunca o piatra si zece destepti sar sa o scoata!'Am zis!
interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 6 Septembrie 2010 la 14:36

De la: yuppy011896, la data 2010-09-06 14:33:48fara dorinta de a ironiza pe nimeni,vreau sa spun ca citisem candva despre o pilda a carei morala zicea cam asa:'Un nebun arunca o piatra si zece destepti sar sa o scoata!'Am zis!

touche!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info