Sunt un impostor ratat si frustrat
Pagina 1 din 9

Toate forumurile » Femei » SUNT UN IMPOSTOR RATAT SI FRUSTRAT » Pagina 1 din 9

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 27 Iulie 2010 la 15:30

Am deschis ieri un topic care speram sa fie tratat mai mult in gluma decat in serios: "exercitiu de imaginatie...si demografie".....din pacate unii de pe acest forum precum EMINENTA SA PICARD, nu cunosc cuvinte precum "imaginatie" sau "demografie".....si s-a "aruncat" sa-l catalogheze drept o infantilitate, apoi transformadu-l intr-un "teatru de razboi".Am incercat sa intru in acest joc tampit si am ajuns sa ma "razboiesc" cu indivizi din "suburbiile civillizatiei" precum PICARD sau GOKU.Eminenta sa dl PICARD a renuntat vazand ca ma folosesc de ironie, oarecum de bun simt si fara cuvinte murdare, dar nu a putut rezista tentatiei de a scoate la lumina adevaratu-i caracter si posteaza: "eu nu am mai putut posta aseara pentru ca n-am computer
acest impostor de darom si-a realizat scopul
a zgandarit pe toata lumea , a mers la tinta direct
dar ma mir de bijou sau poate nu e acea bijou? ia sa ma uit eu la lista de prieteni ca se pare ca e alta persoana"; "esti un mare fraier increzut care daca a stat trei zile peste granita se crede smecher.
esti un sclav ca toti ceilalti care pleaca sau vor sa plece sa munceasca pentru altii
am vrut sa-ti zic de ieri dar nu m-a lasat cineva
acum trebuie sa fiu EU si sa-ti spun ca esti un ratat frustrat si prost."
EMINENTA, va rog sa-mi permiteti sa va raspund:"Nu stiu cat sunt de impostor atata vreme cat nu m-am dat drept Stefan cel Mare,Mihi Viteazul sau.......PICARD (a fost tot un conducator dar de osti spatiale).In ceia ce priveste: fraier, frustrat, increzut...da, aici aveti dreptate.Am fost un fraier ca am acceptat sa ma pun cu tine, un personaj cu porumbei in preajma si gainat in cap.Daca pana ieri nu prea am fost frustrat, de ieri chiar sunt (ai anticipat nebunaticule, stii bine cat esti de "cult" si stiai ca voi simti astazi ca "mi-ai luat fata").Ai dreptate si in privinta sederii mele peste granita....nu am stat decat trei zile in Franta la un concert,atat m-a tinut punga.....si m-am intors repede in orasul de resedinta (adica acolo unde am domiciliul, ca sa pricepi si sa nu te las in ceata).In ceia ce priveste sclavia mea o sa te dezamagesc......aici suntem numiti angajati si asta probabil ca nu suntem in Romania unde sa fiu nevoit sa dansez "PINGUINUL" in P-ta VICTORIEI ca un sclav.Si chiar sclav sa fiu cum spui tu, e mult mai bine si asta pentru ca sunt platit destul de bine in LIRE STERLINE.Aici salariul nu se simuleaza.Ma bucur foarte mult ca am reusit sa aduc o "pata de culoare" in viata ta anosta deschizand un topic cu numele tau.Ai putea foarte bine sa ma cosideri "Mos CRACIUN" chiar daca ti-am facut un cadou si o mare bucurie in toiul verii.....
Iti urez multa sanatate in oase iar unde ai deficiente poti sa-mi spui si te voi ajuta sa recuperezi.Sunt altruist sa stii...cunosti termenul?E de bine sa stii.
De GOKU nu am ce sa spun si il inteleg oarecum.....sper sa se ambitioneze si sa descopere carti care sa-i aduca un "plus".Ar fi pacat pentru el sa ia lectii de la tine care esti o multime vida.
PS.Am inteles ca nu ai PC....daca vrei pot sa-ti trimit un 486....
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 15:46

nu m-am gandit niciodata ca pot provoca asemenea cosmaruri unora daca prin a spune ce gandesti deschis si fara a ascunde nimic se ajunge la asemenea discutii ...imi pare rau.
stiu ca sunt cotroversat pe forum dar cred ca tocmai pentru ca nu am prea multe scrupule .
iar tu , penibilul asta care ma ataci , nu stiu cine esti si nici nu conteaza.si nu ma pun la mintea ta ...ce-mi pare rau este ca am vazut cine te-a periat din start
cineva Avatarul lui cineva
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 27 Iulie 2010 la 15:48

Si toate acestea fiind spuse, declar deschisa stagiunea distractiei!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 15:48

geaba ai 40 si de ani.I-ai implinit stand pe bordura cu berea la nari.......forumistule........
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 15:51

De la: cineva, la data 2010-07-27 15:48:15Si toate acestea fiind spuse, declar deschisa stagiunea distractiei!

surpriza surpriza! nu-i mai zic nimic...si nici nu-i ziceam daca nu eram bine dispus cine stie ce stresat o fi si-mi sparge geamurile
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 15:51

"Ma bucur foarte mult ca am reusit sa aduc o "pata de culoare" in viata ta anosta deschizand un topic cu numele tau.Ai putea foarte bine sa ma cosideri "Mos CRACIUN" chiar daca ti-am facut un cadou si o mare bucurie in toiul verii....."
Darom esti the best..am ras cu lacrimiiii
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 27 Iulie 2010 la 15:54

Te rog frumos sa nu te opresti aici! Daca faci asta o sa distrugi toata distractia...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 15:56

De la: cineva, la data 2010-07-27 15:54:56Te rog frumos sa nu te opresti aici! Daca faci asta o sa distrugi toata distractia...

nu ma onoreaza asemenea porcaieli cu oameni necunoscuti...prefer sa raman om
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 15:59

De la: Bijou, la data 2010-07-27 15:51:54"Ma bucur foarte mult ca am reusit sa aduc o "pata de culoare" in viata ta anosta deschizand un topic cu numele tau.Ai putea foarte bine sa ma cosideri "Mos CRACIUN" chiar daca ti-am facut un cadou si o mare bucurie in toiul verii....."

tu sigur nu esti acea bijou cu care am vorbit mai de mult...oricum nu inteleg ce este asa de amuzant la depresia madälin manoleasca a acestui sinucigas
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 27 Iulie 2010 la 16:00

De la: PICARD, la data 2010-07-27 15:56:45
De la: cineva, la data 2010-07-27 15:54:56Te rog frumos sa nu te opresti aici! Daca faci asta o sa distrugi toata distractia...

nu ma onoreaza asemenea porcaieli cu oameni necunoscuti...prefer sa raman om

La naiba! Deci numa` din cauza ta o sa ma mut la tv sa caut o comedie, ca semintele si berea le am luat deja...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:03

PISICULE SIAMEZ daca vrei pot sa-ti trimit un bilet de avion dus-INTORS (cu siguranta nu vei rezista in civilizatie) si sa-ti fac cinste cu un FURADAN.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:06

daca eu sunt un necunoscut...tu cine esti mai PICARDE......tata lui DATA si bunicul lui PINOCHIO.Am sa te fac varza fara a folosi cuvinte obscene.....tu vei rezista?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:10

De la: PICARD, la data 2010-07-27 15:59:36
De la: Bijou, la data 2010-07-27 15:51:54"Ma bucur foarte mult ca am reusit sa aduc o "pata de culoare" in viata ta anosta deschizand un topic cu numele tau.Ai putea foarte bine sa ma cosideri "Mos CRACIUN" chiar daca ti-am facut un cadou si o mare bucurie in toiul verii....."

tu sigur nu esti acea bijou cu care am vorbit mai de mult...oricum nu inteleg ce este asa de amuzant la depresia madälin manoleasca a acestui sinucigas

Ete fas! ai si tu un mos craciun in mijlocul verii , bucura-te
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:10

culmea e, ca Pik a deschis zilele trecute un topic despre "spalarea rufelor in public"...dar acolo nu s-a certat nimeni...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:12

De la: darom, la data 2010-07-27 16:06:19daca eu sunt un necunoscut...tu cine esti mai PICARDE......tata lui DATA si bunicul lui PINOCHIO.Am sa te fac varza fara a folosi cuvinte obscene.....tu vei rezista?

E "nebunul din poveste" cu asa nume de user...mai ai asteptari?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:12

De la: darom, la data 2010-07-27 16:06:19daca eu sunt un necunoscut...tu cine esti mai PICARDE......tata lui DATA si bunicul lui PINOCHIO.Am sa te fac varza fara a folosi cuvinte obscene.....tu vei rezista?

pana aici !... mie imi sare tandara cand aud de varza... !!!! numai eu sunt varza pe forumul asta, sa fie clar !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:13

De la: the_lu_da, la data 2010-07-27 16:10:57culmea e, ca Pik a deschis zilele trecute un topic despre "spalarea rufelor in public"...dar acolo nu s-a certat nimeni...

acolo e periculos pentru ca poate iesi la iveala alte chestii
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:13

si asta pentru ca....nu are decat un singur "tricou fara maneci si multe gauri"-creierul
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:14

De la: cineva, la data 2010-07-27 16:00:51

La naiba! Deci numa` din cauza ta o sa ma mut la tv sa caut o comedie, ca semintele si berea le am luat deja...
mai stai... e genericul acum...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:14

scuza-ma......am sa-l fac terci....dar stai...nu pot sa-l fac ceia ce este deja......mmmmm......nasol
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:16

De la: PICARD, la data 2010-07-27 16:13:10
De la: the_lu_da, la data 2010-07-27 16:10:57culmea e, ca Pik a deschis zilele trecute un topic despre "spalarea rufelor in public"...dar acolo nu s-a certat nimeni...

acolo e periculos pentru ca poate iesi la iveala alte chestii

au iesit deja...si nu mai ameninta, ca de aia n-are ursul coada... (aoleu...o sa vina corrnell ...)
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 27 Iulie 2010 la 16:17

De la: the_lu_da, la data 2010-07-27 16:14:36

Ok ok! Vrei o bere? Popcorn ceva?!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:18

De la: darom, la data 2010-07-27 16:14:41scuza-ma......am sa-l fac terci....dar stai...nu pot sa-l fac ceia ce este deja......mmmmm......nasol

imi pare rau ca nu pot da replici comice, cum fac de obicei... ar zice ba unul, ba altul, ca tin cu adversarul... OFFFFF !!!!! ce ma mananca limba ...!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:18

De la: darom, la data 2010-07-27 16:13:27si asta pentru ca....nu are decat un singur "tricou fara maneci si multe gauri"-creierul

ahahahaha vai, sa-mi fie rusine cat pot rade!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:19

De la: cineva, la data 2010-07-27 16:17:58
De la: the_lu_da, la data 2010-07-27 16:14:36

Ok ok! Vrei o bere? Popcorn ceva?!
un pumn......de seminte , daca se poate !!!
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 27 Iulie 2010 la 16:23

De la: the_lu_da, la data 2010-07-27 16:19:23

O punga daca vrei...ca nu ne dorim sa mutam atentia publicului nu?!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:29

De la: cineva, la data 2010-07-27 16:23:39
De la: the_lu_da, la data 2010-07-27 16:19:23

O punga daca vrei...ca nu ne dorim sa mutam atentia publicului nu?!

au bagat publicitate ??? m-am dus sa iau un pahar...si gata?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:30

am avut curiozitatea mai PICARDE ......vai ce nesimtit sunt......EMINENTA.....sa-ti vad profilul......
porumbei......pisicute......fiinte gingase.......dar vai ce-mi vad ochii........un calendar cu fete goale...........oooooooo.......bravo mestere......ce orientat esti.....cred ca am sa renunt si eu la prietena mea filipineza......bleah.......si am sa-mi iau un calendar cu fete despuiate.......te cred si te inteleg......poti sa faci sex cu ele toata luna (fara pauza de 3 zile), nu sunt materialiste, stau in orice pozitie......atata doar ca nu le poti prezenta si prietenilor.......dar ce mai conteaza.......tu sa fii sanatos
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 27 Iulie 2010 la 16:33

De la: the_lu_da, la data 2010-07-27 16:29:12
au bagat publicitate ??? m-am dus sa iau un pahar...si gata?

Nush`. Tind sa cred ca a fost doar promo. Dar au uitat sa anunte pe cand marea premiera...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 16:35

hai "iubire" hai cu replica........asa cu "dement", "impostor", "frustrat" stiu si eu........dar nu e tocmai top-class
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info