Kudika? ....cu siguranta nu....
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Kudika? ....cu siguranta nu.... » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2010 la 16:55

Deschid acest topic, nu pt a ma disculpa sau a da cuiva explicatii, ci din simplul motiv de a nu se crede ca plec de aici din lasitate.Si acum sa dau cartile pe fata, cum ati facut-o ieri unii dintre voi!
Consider ca stilul meu HIGHCLASS , abordarea deschisa ,ampla, poate uneori usor sarcastica dar alteori si plina de umor,sustinuta intotdeauna de argumente solide,nu se potriveste cu aceasta COCINA ,sau vb lui Saxon GRADINA ZOOLOGICA numita probabil din intamplare FORUM,in care misuna soareci omniprezenti din lipsa de ocupatie,lipsa de sex,lipsa de hrana,lipsa de materie cenusie,lipsa de medicamente care neluate la timp..provoaca dezechilibre psihice si aici vb de tine GOKU te-ai prins nu?Tu cel care esti un bolnav mintal cu dedublari de personalitate frecvente (si crede-ma stiu ce spun, nu sunt singura care te-a urmarit de-a lungul prezentei mele pe site!)esti caz medical si in cazul in care nu ai un medic sau nu stii,uite ca acum aflii de la un MEDIC PSIHIATRU!De prostie, incultura si de cat de agramat esti nici nu mai vb se vede de la distanta! App nu stiu daca ai parinti sau nu...in orice caz la capitolul educatie au esuat!ca de fapt la toate capitolele..esti un NIMENI si asa vei ramane un RATAT demn de pc-ul sau, cel mai bun prieten! Bon,ce mai gasim pe Yuppy?- porci instabili psihic(gen Picard)-numele de user spune totul despre tine!Vorbesti mult si prost si in general din amintiri, sau din trairile halucinante care le ai, in rest nu m-a interesat persoana ta si nici nu am, sau am avut ceva cu tine!Doar paranoia te facea sa crezi asta!
Alors pour continuer,Ema, un alt personaj extrem de interesant, care prin diferite dedublari de pers probabil constiente sau nu, incearca sa induca userii in eroare prin falsa aparenta a unei "femei fatale"(citez pe cineva dp forum)plina de fitze, pretentii si cu o imensa dorinta de a trece de la LOWCLASS la HIGHCLASS, ceea ce nu i-a reusit deloc, a se vedea ce limbaj de prostituata ieftina are pe topicul "Sunt un impostor ratat si frustrat"deschis de Darom, cand de fapt este o FRUSTRATA ieftina si vreo urata cu dinti de iepure si ochelari de cal(cum de altfel chiar ea a recunoscut pe topicul cu batranii), caci altfel nu-mi explica faptul ca nu are o poza , ma rog mai multe pt a confirma veridicitatea celor presuspuse...dar FRAIERII mereu musca, ea o tarfa ieftina are momeala perfecta!
Bon , ca sa inchei ,tot respectul meu acelor persoane care merita!(se stiu ele),care intr-adevar au dat dovada de nivel inalt de cunoastere,cultura generala,omenie, respect,integritate morala si verticalitate! Sunt 3 la numar...trist ,pt un intreg site de CIOBANI si OITE! Dar e alegerea fiecaruia unde si cu cine se desfasoare!
Acestea fiind spuse, eu, nu ma mai cobor nivelului PROSTIEI ridicate la rang de arta pe acest site de CIOBANI si OTV-isti!Si aleg un alt FORUM biensur...unde sper sa gasesc INTELECTUALI cu care poti schimba 2 cuvinte fara texte din Vescan sau fara sfaturi de 2 lei date de copii retarzi si ratati in viata!
Si asa se aude ca Siteul YUPPY e iin cadere libera...so, va doresc cadere cat mai rapida si definitiva!

Ps. pe cand voi veti citi aceste randuri, contul mea este deja sters...asa ca sa nu va spargeti capetele degeaba,inghesuindu-va sa comentati si sa muriti prematur! de OFTICA, evident!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2010 la 17:19

foarte trist! nu ma gandeam ca cineva sa decada atat de repede asta sa ne fie invatatura de minte si noua celorlati care am avut tendinte bombastice la un moment dat
dar, asta e .nu toata lumea poate trece anumite obstacole emotionale.
recunosc ca zilele trecute am fost si eu tentat sa-mi sterg contul dar mi-am reanalizat pozitia si cu luciditate mi-am zis ca nu am niciun interes sa plec. dar nu toata lumea are prieteni si prietene cum am eu , care m-au sustinut moral si psihic sa raman pentru ca vor pleca lichelele pana la urma.
condoleantele mele BIJOU! imi pare rau ca ai ajuns in felul asta(n-am vrut sa zic hal din politete)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2010 la 17:26

Nu ma faci decat sa rad, descrierea mea facuta de tine e atat de departe de realitate, incat nu merita nici macar amintita.
Probabil te-ai inspirat de la tine ...

good bye!

PS: ce bine ca imi lasi mie toti masculii!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2010 la 17:30

cred ca de fapt esti sad_eyes si a_shrew impreuna!
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 28 Iulie 2010 la 23:52

ce primejdie zici ca se muta din oras
unii confunda forumul asta cu altceva ...asta e clar ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 15:26

cred ca acum bijou se roteste in mormant
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 15:27

De la: PICARD, la data 2010-07-29 15:26:18 cred ca acum bijou se roteste in mormant

=))))) amin...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 15:31

Mai gokule, ai luat-o rau pe langa brazda.

Profiti ca ea nu iti mai poate raspunde.

Si e cam jenibil :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 15:38

De la: Oksana_, la data 2010-07-29 15:31:50Mai gokule, ai luat-o rau pe langa brazda.

amice nu ma cunosti :) si plus de asta nu cunosti nici situatia de fata,care cum,ce,pe cine...etc

Nu ma las calcat in picioare de cineva care se crede mai matur,dar acum cateva zile m-a jignit incontinu,si nu am bagat-o in seama...pana cnd ???
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 15:43

De la: Oksana_, la data 2010-07-29 15:31:50Mai gokule, ai luat-o rau pe langa brazda.

nu suntem noi de vina ca ea a clacat oricum sunt sigur ca si-a facut alt cont si va incepe sa ne injure iar
culmea e ca eu am vorbit cu ea si nu parea chiar nebuna...am unele rezerve pentru ca o femeie sanatoasa n-ar vorbi cu mine::))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 18:14

De la: PICARD, la data 2010-07-29 15:43:10

nu suntem noi de vina ca ea a clacat oricum sunt sigur ca si-a facut alt cont si va incepe sa ne injure iar
culmea e ca eu am vorbit cu ea si nu parea chiar nebuna...am unele rezerve pentru ca o femeie sanatoasa n-ar vorbi cu mine::))

asta sigur!
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 29 Iulie 2010 la 20:20

come on people :) lasati "atacurile" deoparte..a plecat..acum incetati si voi
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 21:21

cu ce a "pacatuit" saraca asa rau... haideti sa o ardem pe rug
cineva Avatarul lui cineva
Citeaza Raspunde

Postat de cineva pe 29 Iulie 2010 la 21:38

Un monument de prostie in minus. Niiiiiice!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2010 la 01:22

De la: cineva, la data 2010-07-29 21:38:38Un monument de prostie in minus. Niiiiiice!

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2010 la 18:33

De la: yuppy013761, la data 2010-07-29 21:21:09cu ce a "pacatuit" saraca asa rau... haideti sa o ardem pe rug

nu mai putem, ca a plecat
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2010 la 21:11

De la: Ema_J, la data 2010-07-30 18:33:12
De la: yuppy013761, la data 2010-07-29 21:21:09cu ce a "pacatuit" saraca asa rau... haideti sa o ardem pe rug

Si m-a lasat cu vreo 2 strofe pe cap =))) si am uitat sa i le zic :D
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2010 la 21:45

De la: Goku, la data 2010-07-30 21:11:38
De la: Ema_J, la data 2010-07-30 18:33:12

Si m-a lasat cu vreo 2 strofe pe cap =))) si am uitat sa i le zic :D

iaca unde statea marele regret !!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2010 la 21:45

De la: BabyCriss, la data 2010-07-29 20:20:20come on people :) lasati "atacurile" deoparte..a plecat..acum incetati si voi

exact !
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 30 Iulie 2010 la 21:46

De la: Goku, la data 2010-07-29 15:38:52

amice nu ma cunosti :) si plus de asta nu cunosti nici situatia de fata,care cum,ce,pe cine...etc

gokule...aparentele inseala, nici tu nu prea stii cine, ce si cum , desii esti de mult pe aici, se pare ca unele detalii iti cam scapa
ceasuri_rele Avatarul lui ceasuri_rele
Citeaza Raspunde

Postat de ceasuri_rele pe 30 Iulie 2010 la 22:16

A mai plecat un emokid lasand in urma un bilet de adio nu atat de emo, mai exact plin de afurisenii si blesteme

Sa-i fie postarea usoara! Doamne-ajuta!

Acum altceva ma framanta pe mine... Care din cele 10 id-uri nou aparute imediat dupa ce si-a sters ea contul o sa inceapa sa-l injure primul pe Goku? Ca la 'jde mii de postari pe zi e greu, nene, sa ocupi timpul asta cu altceva. Si daca toti cati si-au sters contul pana acum se carau pe bune, acum stateam de vorba cu Ianis si eram singurii huhurezi de pe aici.

Ca veni vorba, am si eu doi "clienti" care stau stealth de vreo saptamana... I-a vazut careva? Sper ca-s bine, sanatosi, ca tare m-as plictisi fara ei. Sau m-as apuca sa vb serios...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2010 la 22:29

De la: ceasuri_rele, la data 2010-07-30 22:16:51

Acum altceva ma framanta pe mine... Care din cele 10 id-uri nou aparute imediat dupa ce si-a sters ea contul o sa inceapa sa-l injure primul pe Goku?

Ca veni vorba, am si eu doi "clienti" care stau stealth de vreo saptamana... I-a vazut careva? Sper ca-s bine, sanatosi, ca tare m-as plictisi fara ei. Sau m-as apuca sa vb serios...

si tu...cine din astia retrasii esti???
ceasuri_rele Avatarul lui ceasuri_rele
Citeaza Raspunde

Postat de ceasuri_rele pe 30 Iulie 2010 la 22:35

De la: the_lu_da, la data 2010-07-30 22:29:35si tu...cine din astia retrasii esti???

Picard Mai am un cont. Shhhh! ramane intre noi
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2010 la 22:37

De la: ceasuri_rele, la data 2010-07-30 22:35:41
De la: the_lu_da, la data 2010-07-30 22:29:35si tu...cine din astia retrasii esti???

Picard Mai am un cont. Shhhh! ramane intre noi

da, da... puteam sa jur !!! dupa semnatura...
christa Avatarul lui christa
Citeaza Raspunde

Postat de christa pe 30 Iulie 2010 la 23:05

De la: PICARD, la data 2010-07-29 15:43:10

Vai, Picard, ma flatezi!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Iulie 2010 la 00:30

De la: ceasuri_rele, la data 2010-07-30 22:16:51A mai plecat un emokid lasand in urma un bilet de adio nu atat de emo, mai exact plin de afurisenii si blesteme

Sa-i fie postarea usoara! Doamne-ajuta!

Acum altceva ma framanta pe mine... Care din cele 10 id-uri nou aparute imediat dupa ce si-a sters ea contul o sa inceapa sa-l injure primul pe Goku? Ca la 'jde mii de postari pe zi e greu, nene, sa ocupi timpul asta cu altceva. Si daca toti cati si-au sters contul pana acum se carau pe bune, acum stateam de vorba cu Ianis si eram singurii huhurezi de pe aici.

Nu conteaza ii astept pe toti,sa mi se adreseze
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Iulie 2010 la 00:32

De la: puzzle, la data 2010-07-30 21:46:16

gokule...aparentele inseala, nici tu nu prea stii cine, ce si cum , desii esti de mult pe aici, se pare ca unele detalii iti cam scapa

Pai puzzle situatia altora nu prea ma priveste :P daca eram implicat poate ma si interesam dar asa nu am motiv :P

In schimb in acest subiect sters numit ''bijou'' stiu absolut tot :P
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 31 Iulie 2010 la 10:13

De la: Goku, la data 2010-07-31 00:32:36
De la: puzzle, la data 2010-07-30 21:46:16

Pai puzzle situatia altora nu prea ma priveste :P daca eram implicat poate ma si interesam dar asa nu am motiv :P

In schimb in acest subiect sters numit ''bijou'' stiu absolut tot :P

gokule,nu trebuie sa fi implicat in toate discutiile de pe forum sa iti dai seama daca un user e de genul masculin sau feminin
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Iulie 2010 la 12:06

De la: puzzle, la data 2010-07-31 10:13:27
De la: Goku, la data 2010-07-31 00:32:36[quote

gokule,nu trebuie sa fi implicat in toate discutiile de pe forum sa iti dai seama daca un user e de genul masculin sau feminin

In ziua de azi crezi ca tu poti sa spui cu certitudine daca un user ii baiat sau fata...n-as prea zice... anyway...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Iulie 2010 la 12:15

De la: ceasuri_rele, la data 2010-07-30 22:16:51A mai plecat un emokid lasand in urma un bilet de adio nu
Acum altceva ma framanta pe mine... Care din cele 10 id-uri nou aparute imediat dupa ce si-a sters ea contul o sa inceapa sa-l injure primul pe Goku?

Tin sa te anunt ca au inceput astazi =))) am primit deja 2 msg private cica de la un ''bazat'' se crede baiatul...acum bijou o da pe masculin...unde a inceput sa ma jigneasca la fel ca frustrata de bijou =))) macar de mai schimba placa...

Acum sper sa-si faca tupeu s-o faca si online nu doar privat...daca se crede asa ''bazat'' cum crede
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info