Deschid acest topic, nu pt a ma disculpa sau a da cuiva explicatii, ci din simplul motiv de a nu se crede ca plec de aici din lasitate.Si acum sa dau cartile pe fata, cum ati facut-o ieri unii dintre voi!
Consider ca stilul meu HIGHCLASS , abordarea deschisa ,ampla, poate uneori usor sarcastica dar alteori si plina de umor,sustinuta intotdeauna de argumente solide,nu se potriveste cu aceasta COCINA ,sau vb lui Saxon GRADINA ZOOLOGICA numita probabil din intamplare FORUM,in care misuna soareci omniprezenti din lipsa de ocupatie,lipsa de sex,lipsa de hrana,lipsa de materie cenusie,lipsa de medicamente care neluate la timp..provoaca dezechilibre psihice si aici vb de tine GOKU te-ai prins nu?Tu cel care esti un bolnav mintal cu dedublari de personalitate frecvente (si crede-ma stiu ce spun, nu sunt singura care te-a urmarit de-a lungul prezentei mele pe site!)esti caz medical si in cazul in care nu ai un medic sau nu stii,uite ca acum aflii de la un MEDIC PSIHIATRU!De prostie, incultura si de cat de agramat esti nici nu mai vb se vede de la distanta! App nu stiu daca ai parinti sau nu...in orice caz la capitolul educatie au esuat!ca de fapt la toate capitolele..esti un NIMENI si asa vei ramane un RATAT demn de pc-ul sau, cel mai bun prieten! Bon,ce mai gasim pe Yuppy?- porci instabili psihic(gen Picard)-numele de user spune totul despre tine!Vorbesti mult si prost si in general din amintiri, sau din trairile halucinante care le ai, in rest nu m-a interesat persoana ta si nici nu am, sau am avut ceva cu tine!Doar paranoia te facea sa crezi asta!
Alors pour continuer,Ema, un alt personaj extrem de interesant, care prin diferite dedublari de pers probabil constiente sau nu, incearca sa induca userii in eroare prin falsa aparenta a unei "femei fatale"(citez pe cineva dp forum)plina de fitze, pretentii si cu o imensa dorinta de a trece de la LOWCLASS la HIGHCLASS, ceea ce nu i-a reusit deloc, a se vedea ce limbaj de prostituata ieftina are pe topicul "Sunt un impostor ratat si frustrat"deschis de Darom, cand de fapt este o FRUSTRATA ieftina si vreo urata cu dinti de iepure si ochelari de cal(cum de altfel chiar ea a recunoscut pe topicul cu batranii), caci altfel nu-mi explica faptul ca nu are o poza , ma rog mai multe pt a confirma veridicitatea celor presuspuse...dar FRAIERII mereu musca, ea o tarfa ieftina are momeala perfecta!
Bon , ca sa inchei ,tot respectul meu acelor persoane care merita!(se stiu ele),care intr-adevar au dat dovada de nivel inalt de cunoastere,cultura generala,omenie, respect,integritate morala si verticalitate! Sunt 3 la numar...trist ,pt un intreg site de CIOBANI si OITE! Dar e alegerea fiecaruia unde si cu cine se desfasoare!
Acestea fiind spuse, eu, nu ma mai cobor nivelului PROSTIEI ridicate la rang de arta pe acest site de CIOBANI si OTV-isti!Si aleg un alt FORUM biensur...unde sper sa gasesc INTELECTUALI cu care poti schimba 2 cuvinte fara texte din Vescan sau fara sfaturi de 2 lei date de copii retarzi si ratati in viata!
Si asa se aude ca Siteul YUPPY e iin cadere libera...so, va doresc cadere cat mai rapida si definitiva!
Ps. pe cand voi veti citi aceste randuri, contul mea este deja sters...asa ca sa nu va spargeti capetele degeaba,inghesuindu-va sa comentati si sa muriti prematur! de OFTICA, evident!