Anonimul is da cu parerea
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » anonimul is da cu parerea » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 10:46

CRED CA lenea impinge pe oamenila creiere de zvonuri LUI dumnezeu nu ai place de lenesi daca ai placea dadea PARA malaiata in gura lui natafleata ,lui dumnezeu nu ai place oratori de ocazie care se erijeaza in clarvazatori ba uni zice ca vorbesc chear cu domnul CE hotomani ACESTA este cel mai mare pacat TOTI frustati cand incurca borcanele cu dulceata sau cu insecticid TREC la rugaciune NU este rau ca se pocaeste dar sa ne lase cu amenintarile lor bolnave CE nu vedeti oameni construeste cetati diguri baraje SI ce dispar sub apele trimise de dumnezeu se supara pe noi ca nu il rugam NUMAI sa obtinem profit sau interese materiale LASATIL cu rugaciunile inventate si rugatil sa ne apere pe toti ca prea mult ne batem joc de ce dumnezeu nea lasat in grija PAMANTUL spurcat de noi oameni pangarit de rautatile teroriste de hotile noastre PATRIARHUL a zis sa construim o catedrala HOTI sa construim moluri sa ne saturam de bunatati pacat ca in aceasta tara A lui stefan nu putem construi o catedrala.anonimul UJB
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 29 Iulie 2010 la 12:17

da' tie cu ce ti-a gresit lb romana de o maltratezi in halul asta ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 12:24

De la: miss_darine, la data 2010-07-29 12:17:55 da' tie cu ce ti-a gresit lb romana de o maltratezi in halul asta ?

De-ar fi vorba doar de limba romana...
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 29 Iulie 2010 la 12:51

De la: daria_ta, la data 2010-07-29 12:24:43
De-ar fi vorba doar de limba romana...

restul aberatiilor sunt de necomentat
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 13:20

foarte curios! eram convins ca e inca unul care ma injura pe mine cred ca in loc sa ma destind eu mai rau ma paranoicesc am cosmaruri de la cate ganduri rele se indreapta impotiva mea
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 29 Iulie 2010 la 13:23

De la: PICARD, la data 2010-07-29 13:20:49 foarte curios! eram convins ca e inca unul care ma injura pe mine cred ca in loc sa ma destind eu mai rau ma paranoicesc am cosmaruri de la cate ganduri rele se indreapta impotiva mea

du-te repede si aghezmuieste-te scuipa'n san si zai ptiu drace
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 13:25

De la: miss_darine, la data 2010-07-29 13:23:48
De la: PICARD, la data 2010-07-29 13:20:49 foarte curios! eram convins ca e inca unul care ma injura pe mine cred ca in loc sa ma destind eu mai rau ma paranoicesc am cosmaruri de la cate ganduri rele se indreapta impotiva mea

du-te repede si aghezmuieste-te scuipa'n san si zai ptiu drace

da da ! ajuta-ma doamne si pe mine! sa ma iubeasca cineva
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2010 la 18:37

De la: yuppy013904, la data 2010-07-29 10:46:16CRED CA lenea impinge pe oamenila creiere de zvonuri LUI dumnezeu nu ai place de lenesi daca ai placea dadea PARA malaiata in gura lui natafleata ,lui dumnezeu nu ai place oratori de ocazie care se erijeaza in clarvazatori ba uni zice ca vorbesc chear cu domnul CE hotomani ACESTA este cel mai mare pacat TOTI frustati cand incurca borcanele cu dulceata sau cu insecticid TREC la rugaciune NU este rau ca se pocaeste dar sa ne lase cu amenintarile lor bolnave CE nu vedeti oameni construeste cetati diguri baraje SI ce dispar sub apele trimise de dumnezeu se supara pe noi ca nu il rugam NUMAI sa obtinem profit sau interese materiale LASATIL cu rugaciunile inventate si rugatil sa ne apere pe toti ca prea mult ne batem joc de ce dumnezeu nea lasat in grija PAMANTUL spurcat de noi oameni pangarit de rautatile teroriste de hotile noastre PATRIARHUL a zis sa construim o catedrala HOTI sa construim moluri sa ne saturam de bunatati pacat ca in aceasta tara A lui stefan nu putem construi o catedrala.anonimul UJB

Doamne, ce-i asta?! N-am putut sa trec de randul 2 ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2010 la 21:10

De la: Ema_J, la data 2010-07-30 18:37:59
De la: yuppy013904, la data 2010-07-29 10:46:16CRED CA lenea impinge pe oamenila creiere de zvonuri LUI dumnezeu nu ai place de lenesi daca ai placea dadea PARA malaiata in gura lui natafleata ,lui dumnezeu nu ai place oratori de ocazie care se erijeaza in clarvazatori ba uni zice ca vorbesc chear cu domnul CE hotomani ACESTA este cel mai mare pacat TOTI frustati cand incurca borcanele cu dulceata sau cu insecticid TREC la rugaciune NU este rau ca se pocaeste dar sa ne lase cu amenintarile lor bolnave CE nu vedeti oameni construeste cetati diguri baraje SI ce dispar sub apele trimise de dumnezeu se supara pe noi ca nu il rugam NUMAI sa obtinem profit sau interese materiale LASATIL cu rugaciunile inventate si rugatil sa ne apere pe toti ca prea mult ne batem joc de ce dumnezeu nea lasat in grija PAMANTUL spurcat de noi oameni pangarit de rautatile teroriste de hotile noastre PATRIARHUL a zis sa construim o catedrala HOTI sa construim moluri sa ne saturam de bunatati pacat ca in aceasta tara A lui stefan nu putem construi o catedrala.anonimul UJB

Doamne, ce-i asta?! N-am putut sa trec de randul 2 ...

Asta ii mai rau ca mine :D eu macar scriu rpd si nu ma uit inapoi...dar asta...asta ii tare rau =)))
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info