Conteaza varsta intr-o relatie?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » Conteaza varsta intr-o relatie? » Pagina 1 din 1

parvutz Avatarul lui parvutz
Citeaza Raspunde

Postat de parvutz pe 31 Iulie 2010 la 13:10

El 26, impliniti, lucreaza pe departe, vine in tara lunar. Ea 18, peste 10 zile, clasa a XII-a. Poate rezista o astfel de relatie? Merci
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 31 Iulie 2010 la 13:13

De la: parvutz, la data 2010-07-31 13:10:40El 26, impliniti, lucreaza pe departe, vine in tara lunar. Ea 18, peste 10 zile, clasa a XII-a. Poate rezista o astfel de relatie? Merci

daca chiar se iubesc..de ce nu?:P
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Iulie 2010 la 13:40

De la: parvutz, la data 2010-07-31 13:10:40El 26, impliniti, lucreaza pe departe, vine in tara lunar. Ea 18, peste 10 zile, clasa a XII-a. Poate rezista o astfel de relatie? Merci

Sa ti-o zic drept da si nu...

Dc da - depinde doar de voi 2,de cum va intelegeti,cata incredere aveti unul in celalalt,de cat timp sunteti impreuna,cat de mult tineti unul la celalalt...

Dc nu - la 18 anisori,sunt asa de multe tentatii omule,atatea iesiri cu prietenii,cu colegele,te asigur ca sunt atatea fete,care probabil ii spune ''distreaza-te'' ''hai fata il astepti pe ala'' si toate porcariile...credema la un moment dat,S-AR PUTEA SA CEDEZE,pt ca ii fff tanara...nu zic c-o va face...dar totusi :)

Acum eu vreau sa te intreb ceva...de cat timp esti plecat?? Si cat mai ai de gand sa stai ??
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Iulie 2010 la 14:35

Eu ti-as spune sa 'traiesti clipa' cu ea dar avand in vedere ca esti mai mult plecat nu stiu ce ai putea trai..
Bucurati-va de moment pentru ca nu poate nimeni sa-ti spuna daca o sa reziste sau nu.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Iulie 2010 la 15:43

Nu dureaza dar nu-ti fa griji..esti tanar si pana la 50 de ani o sa ai vreme de relatii garla..si ea la fel..deci ''Carpe Diem''.Explicatia in emisiunea viitoare de ce nu si nu da
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Iulie 2010 la 16:14

Eu nu voi intreba nici de ce ai plecat, nici cand ai plecat si nici cat mai stai pentru ca nu mi-am propus sa fac un recensamant al celor "plecati".
Parerea mea, e ca diferenta de varsta intr-o relatie conteaza si nu prea dar.......dar.......cata vreme distanta e mai mare decat lungimea.......hmmmmmmm.....poti spune ca ai o problema.......in rest toate cele bune..........
.....si mai e si varianta facultatii....banuiesc ca fata va dori sa mearga la facultate......se va schimba destul de mult.......atat de mult incat nici macar distanta dintre voi nu va mai conta, ce sa mai vorbim de diferenta de varsta......
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Iulie 2010 la 16:32

De la: darrom, la data 2010-07-31 16:14:02Eu nu voi intreba nici de ce ai plecat, nici cand ai plecat si nici cat mai stai pentru ca nu mi-am propus sa fac un recensamant al celor "plecati".
Parerea mea, e ca diferenta de varsta intr-o relatie conteaza si nu prea dar.......dar.......cata vreme distanta e mai mare decat lungimea.......hmmmmmmm.....poti spune ca ai o problema.......in rest toate cele bune..........
.....si mai e si varianta facultatii....banuiesc ca fata va dori sa mearga la facultate......se va schimba destul de mult.......atat de mult incat nici macar distanta dintre voi nu va mai conta, ce sa mai vorbim de diferenta de varsta......

Sunt de acord cu ce spune darrom in legatura cu facultatea,si schimbatul...+ ca relatiile la distanta nu prea tin... :( si totul se va sfarsii urat...

La un moment dat isi va seama singura ca probabil nu are rost sa astepte atat,pt ca este tanara,cnd sunt sanse poate sa nu mearga totul cum va doriti voi..si atunci de ce sa astepte atat ? cand poate sa aibe pe cineva zilnic alaturi de ea...

Oricum eu va doresc numa bine,si sper sa te intorci alaturi de ea ;x
Citeaza Raspunde

Postat de parvutz pe 31 Iulie 2010 la 17:11

De la: Goku, la data 2010-07-31 13:40:45

Sa ti-o zic drept da si nu...

Dc da - depinde doar de voi 2,de cum va intelegeti,cata incredere aveti unul in celalalt,de cat timp sunteti impreuna,cat de mult tineti unul la celalalt...

Dc nu - la 18 anisori,sunt asa de multe tentatii omule,atatea iesiri cu prietenii,cu colegele,te asigur ca sunt atatea fete,care probabil ii spune ''distreaza-te'' ''hai fata il astepti pe ala'' si toate porcariile...credema la un moment dat,S-AR PUTEA SA CEDEZE,pt ca ii fff tanara...nu zic c-o va face...dar totusi :)

Acum eu vreau sa te intreb ceva...de cat timp esti plecat?? Si cat mai ai de gand sa stai ??

de vreo 7 luni...si s-a ivit oportunitatea sa mai stau ceva timp....posibil vreo 5 ani.am oarecum libertatea de a spune oricand stop, dar cu siguranta la situatia din tara nu cred ca este momentul potrivit...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Iulie 2010 la 17:18

De la: parvutz, la data 2010-07-31 17:11:06
De la: Goku, la data 2010-07-31 13:40:45[quote

de vreo 7 luni...si s-a ivit oportunitatea sa mai stau ceva timp....posibil vreo 5 ani.am oarecum libertatea de a spune oricand stop, dar cu siguranta la situatia din tara nu cred ca este momentul potrivit...

de obicei is optimist...cum am fost si eu in situatia ta...am avut si eu o astfel de ''relatie'' si iti spun ca nu va mai merge...

Probabil ca cel mai bine ar fi sa-i spui de pe acum...pt ca ii tanara...si s-o lasi sa-si traiasca viata..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Iulie 2010 la 17:18

sunt unul dintre cei "plecati"...si cu capul si cu pluta si cu toate alea.........incearca sa pui "lucrurile" in ordine folosindu-te de pragmatism si apoi de sentimente......nu de alta dar sa nu cumva sa primesti urmatoarea dedicatie: CASSA LOCO....Ce bine-mi pare ca-i luat teapa.....
....e treaba ta, tu hotarasti
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 31 Iulie 2010 la 17:27

nu stiu daca noi am fi cei mai potriviti sa-ti raspundem la intrebarile tale, u esti cel care stie cum e relatia dintre voi doi, care sunt asteptarile si dorintele iubitei tale si mai ales ale tale. Eu tind sa cred ca daca va iubiti, e f posibil sa iasa ceva frumos atata timp cat amandoi vreti sa luptati pentru relatia voastra.
Dar, cum a zis si Goku, relatiile la distanta nu prea rezista:) pentru ca unul dintre voi va dori sa aiba pe cineva alaturi zilnic, vor aparea reprosuri etc...
Citeaza Raspunde

Postat de parvutz pe 31 Iulie 2010 la 17:29

De la: Goku, la data 2010-07-31 17:18:28
De la: parvutz, la data 2010-07-31 17:11:06
De la: Goku, la data 2010-07-31 13:40:45[quote

de obicei is optimist...cum am fost si eu in situatia ta...am avut si eu o astfel de ''relatie'' si iti spun ca nu va mai merge...

Probabil ca cel mai bine ar fi sa-i spui de pe acum...pt ca ii tanara...si s-o lasi sa-si traiasca viata..

oarecum nelinistea este la ea, ea se teme sa ca nu cumva mai tarziu eu sa ma razgandesc si sa o fac sa sufere, avand in vedere ca i s-a mai intamplat.i-am declarat ca tin la ea si ca intentiile mele sunt cat se poate de serioase...si cu siguranta am luat in considerare si facultatea...sunt increzator...dar voi vedea in viitor.momentan totul merge bine ;)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 August 2010 la 15:41

De la: parvutz, la data 2010-07-31 17:29:51
De la: Goku, la data 2010-07-31 17:18:28[quote

oarecum nelinistea este la ea, ea se teme sa ca nu cumva mai tarziu eu sa ma razgandesc si sa o fac sa sufere, avand in vedere ca i s-a mai intamplat.i-am declarat ca tin la ea si ca intentiile mele sunt cat se poate de serioase...si cu siguranta am luat in considerare si facultatea...sunt increzator...dar voi vedea in viitor.momentan totul merge bine ;)

Da credema ca,cunosc...nu zic ca nu ...si poate asta va suna a nesimtire din partea mea...dar daca tu ai de gand sa stai 5 ani acolo,fara ca ceva sa se schimbe in relatia voastra adik,ea sa vina la tine...eu te asigur ca se va termina...si mi-ar place sa-mi dai un msg mai incolo,sa-mi spui ce s-a intamplat si de ce... :(

Credema stiu cum ii sa lupti cu distanta,sacrificii,si sa vrei cu adevarat un lucru :)

Mult succes,si sper sa ma insel eu
Mariah7 Avatarul lui Mariah7
Citeaza Raspunde

Postat de Mariah7 pe 5 August 2010 la 19:24

referitor la titlu nu conteaza varsta...cat despre relatie nu va fi deloc usor,depinde mult si de cei din jurul tau si de cei din jurul ei...caci tu ti-ai putea gasi ceva acolo si ea ceva aici...poate cat tu esti acolo sa aiba nevoie de afectiune si sa o gaseasca in altcineva...depinde mult si de persoana,de caracter...de multe...oricum eu zic sa incercati ca oricum unul sau amandoi tot ve-ti suferi ...

mai bine sa regreti ca ai afcut un lucru decat sa regreti ca nu l-ai facut..

si legat ca are 18 ani nu mai judecati ca poate sa fie o fata cu gandirea mai matura decat multi baieti cu varsta de 25 de ani asa ca...
cristalnou Avatarul lui cristalnou
Citeaza Raspunde

Postat de cristalnou pe 7 Octombrie 2010 la 19:51

DA, TOATE SANSELE!
rockk_ Avatarul lui rockk_
Citeaza Raspunde

Postat de rockk_ pe 14 Noiembrie 2010 la 09:48

experientele pe care le acumulezi de-a cursul anilor te formeaza, timpul isi pune amprenta pe toata lumea.
Daca ai noroc, cele mai grele lucruri ti se vor intampla timpuriu in viata, iubiri fulgeratoare, despartiri covarsitoare, nenumarate pasiuni si dezamagiri, dorinte covarsitoare si vise desarte.
Experientele astea nu se pot invata in nici un alt fel, decat daca treci prin ele si, cu timpul, inveti sa le accepti, fac parte din tine si chiar devin un punct de plecare spre ceva mai bun. Se spune ca drumul e important, nu destinatia, eu, insa, cred ca fara destinatie toate drumurile isi pierd din importanta, te lasi in bataia vantului, pe mana destinului, sa vezi unde te duce, insa speranta e mereu acolo, oricat de mult ai incerca sa te ti impui sa nu mai visezi, sa nu mai vrei...e ca o licarire a unei lumanari intr-o fantana adanca, de caldura careia mereu iti aduci aminte ori de cati ori te-ncumeti sa te apleci si sa privesti in adancul tau, iar cand zaresti jocul timid de lumina din adancuri,iti aduci aminte de caldura ei , de cat de multa lumina ar putea face acolo. Speranta si visele,cateodata, pot fi cei mai cumpliti dusmani pe care-i poti avea. Dar ce mai conteaza toate astea cand tu plutesti pe norisorul tau, timpul zboara, pasiunea arde in vapaile dorintelor, cum sa te gandesti ca oricand ai putea cadea in abisul viselor si sperantelor desarte. Si de ce ai face-o, de ce ai strica momentul, de ce ti-ai impune bariere?!

Ori daca tu ai trecut macar prin cateva din aceste experiente, si e greu sa nu treci pana la douazeci si ceva de ani, iar partenera nu, intr-un final poate ii va lipsi asta, si va simti asta cu timpul.
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 14 Noiembrie 2010 la 14:35

Din pacate diferenta de varsta se simte cel mai puternic in intervalul 20-30, in general fiecare se dumireste ce vrea de la viata cam pana in 25 de ani, si dupa 25 incearca sa si aplice, bineinteles este o generalizare crunta, dar cred ca acopera o plaja mare de personalitati.
Trebuie privit ca o experienta inedita, parerea mea.

Tu mai tii minte ce voiai sa faci la 17 ani? Eu imi aduc aminte ca tanjeam sa trag betii, sa umblu dupa fete, punct. (a da, si ii confirmam prietenei mele din liceu ca vom fi impreuna o viata, )
Mai nou, pe langa cele mentionate mai sus, trebuie sa`mi dau seama cum platesc chiria, cum produc o pereche de cauciucuri de iarna mai "eftine" ca tot ne obliga astia sa ne luam si ce supa instant mananc diseara.

Nu`ti pune prea mari sperante intr`un fruct necopt, pare frumos pe dinafara, dar in centru este crud si fara gust inca si sigur nu iese tuica buna. Nu zic sa renunti, dar nici sa faci vreun sacrificu nesabuit.

Numai bine.
Citeaza Raspunde

Postat de parvutz pe 11 Decembrie 2010 la 00:47

8 luni....si un pic:) stie cineva cat va dura visul?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Decembrie 2010 la 13:09

De la: parvutz, la data 2010-12-11 00:47:538 luni....si un pic:) stie cineva cat va dura visul?

Nimeni nu stie :) Dar din partea mea iti doresc cat mai mult
Citeaza Raspunde

Postat de parvutz pe 30 Martie 2011 la 11:09

Un anisor...fara 5 zile :) Se schimba ceva intr-o relatie dupa un an de zile? O zi buna
nonameman13 Avatarul lui nonameman13
Citeaza Raspunde

Postat de nonameman13 pe 30 Martie 2011 la 11:17

De la: parvutz, la data 2011-03-30 11:09:36Un anisor...fara 5 zile :) Se schimba ceva intr-o relatie dupa un an de zile? O zi buna

Se schimba, se schimba... acum poti sa zici ca esti cu tipa de un an . I-ai un cadou frumos mai posteaza la un an si 6 luni...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Martie 2011 la 12:00

De la: parvutz, la data 2011-03-30 11:09:36Un anisor...fara 5 zile :) Se schimba ceva intr-o relatie dupa un an de zile? O zi buna

intr-o relatie se poate schimba ceva si dupa 1,2,3 sau 4 ani :) motive sunt multe :)

Sa speram ca tot ce se va intampla la tine va fii o legatura mai puternica
Citeaza Raspunde

Postat de parvutz pe 13 Decembrie 2011 la 15:02

M-am convins...varsta chiar conteaza si mai ales distanta :) Multumesc pt parerile voastre. Relatia a incetat acum ceva luni, nu mai mergea tocmai cum imi doream si am decis sa inchei.
Acum am o alta relatie, 5 luni in cateva zile :) si totul pare diferit de cealalta. Problema este k in continuare sunt plecat, dar presimt k totul va merge ft bine.
Aveti grija de voi
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Decembrie 2011 la 23:16

De la: parvutz, la data 2011-12-13 15:02:40 M-am convins...varsta chiar conteaza si mai ales distanta :) Multumesc pt parerile voastre. Relatia a incetat acum ceva luni, nu mai mergea tocmai cum imi doream si am decis sa inchei.
Acum am o alta relatie, 5 luni in cateva zile :) si totul pare diferit de cealalta. Problema este k in continuare sunt plecat, dar presimt k totul va merge ft bine.
Aveti grija de voi

Ar trebuii sa-ti spun ''ti-am zis eu'' :)

iar relatie la distanta ??? omule tu chiar nu te inveti minte...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Decembrie 2011 la 23:22

De la: parvutz, la data 2011-12-13 15:02:40 M-am convins...varsta chiar conteaza si mai ales distanta :) Multumesc pt parerile voastre. Relatia a incetat acum ceva luni, nu mai mergea tocmai cum imi doream si am decis sa inchei.
Aveti grija de voi

n-ai sa mai "pre_simit"... cand ti-o trage aia iar, ai sa post_simti...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Decembrie 2011 la 23:25

De la: SERR, la data 2011-12-13 23:22:59
De la: parvutz, la data 2011-12-13 15:02:40 M-am

n-ai sa mai pre_simit... cand ti-o trage aia iar, ai sa post_simti...

again :))))
dasca7737 Avatarul lui dasca7737
Citeaza Raspunde

Postat de dasca7737 pe 16 Decembrie 2011 la 13:01

De la: Nigma, la data 2010-07-31 15:43:18

Nu dureaza dar nu-ti fa griji..esti tanar si pana la 50 de ani o sa ai vreme de relatii garla..si ea la fel..deci ''Carpe Diem''.Explicatia in emisiunea viitoare de ce nu si nu da

doar o sg rectificare "capre diem":P in rest ai dreptate
yuppy_11 Avatarul lui yuppy_11
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_11 pe 23 Ianuarie 2012 la 22:48

conteaza tare mult
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info