Da va dau un caz concret
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » How to » DA VA dau un caz concret » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 August 2010 la 18:27

IN orasul meu este o casa a copiilor fara parinti NIMIC rau DAR ascultatima ,in special fetele de 16-17 ani ,fara rusine intra in contact cu persoane in varsta si nu ar fi ceva rau ca ajuta batrani DAR daca batrani au nepoti sau acestea poftesc trufandale sunt serviti cu tot ce acestea doresc si eu am fost vizitat de cateva fete care umbla in haita si fara rusine face propuneri indecente categoric am refuzat si de atuncea ma deranjeaza cam de doua ori pe saptamana inventand anumite pretexte categoric am refuzat dar nu chem politia ca aceste necajite sunt cunoscute si ar fi frumos si cinstit sa chem politia nu as putea dovedi hartuirea si as primi amenda se pare ca aceste fete sunt bine instruite in manipulare si santaj dar astept ca acestea sa implineasca varsta de 18 ani si atunci ma adresez autoritatilor SI culmea fortat fara voia mea ma informau cine distribuie droguri in orasul nostru sau care sunt victimile ca le serveste acestea NE find interesat de consumatori de droguri sau de fete usoare am refuzat comunicarea cu acestea ,vin cu tupeu dar nu pot a le jigni doar sunt minore CEVA NU ESTE IN REGULA DAR NU ESTE TREABA MEA CINE CADE VICTIMA cam asa se instruesc infractori profita de ocrotirea legi si urmarile se vad SINGURUL mod de a scapa de juvenili dubiosi am intrerupt interfonul si soneria si totusi acestea gasesc soluti REPET NU pot dovedi politiei caci vin in haita si ele sunt numeric in avantaj NU VA FIE MILA DE CEI CE VA IMPLORA SA AJUTATI.tony.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 August 2010 la 18:32

Va rog frumos...sa ma scoata cineva de pe forum, ca mor aici!

Saxon, tu ai contract aici cu firma ta de "pompe funebre"?! Pai pe mine vrei sa ma ai ca prim client?!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 August 2010 la 18:37

De la: daria_ta, la data 2010-08-03 18:32:22Va rog frumos...sa ma scoata cineva de pe forum, ca mor aici!

Saxon, tu ai contract aici cu firma ta de "pompe funebre"?! Pai pe mine vrei sa ma ai ca prim client?!

e o conspiratie, cineva se joaca cu mintile noastre! si cu bunul simt, cu limba romana, cu logica, cu tot ce vrei!

daca "moartea" noastra l-ar aduce inapoi pe Saxon, m-as da si eu clienta de pompe funebre
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 August 2010 la 18:41

:

RETARDIS RELOADED>>>>>>>>

nene Yanis......nu-i flumos.....sa te joci asha...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 August 2010 la 18:47

Jeni, potoleste-te si tu! V-ati vorbit, se pare!

Mai bine du-te dupa Saxon, ca daca scria el parca mai aveam sanse sa traiesc, eram doar in pragul lesinului, pe cand asa...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 August 2010 la 18:49

Daria...tati...e shupalat.... lau....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 August 2010 la 19:03

De la: JENI, la data 2010-08-03 18:49:36Daria...tati...e shupalat.... lau....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 August 2010 la 19:12

De la: Ema_J, la data 2010-08-03 19:03:14

DA tati meu...
(Te lamuream pe privat.., da' )
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 August 2010 la 19:48

De la: JENI, la data 2010-08-03 19:12:21
De la: Ema_J, la data 2010-08-03 19:03:14

DA tati meu...
(Te lamuream pe privat.., da' )

Lamureste-ma pe mine!
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 3 August 2010 la 20:31

Vine intr-o zi un barbat la spitalul de nebuni. Ajunge la doctor si ii spune:
-Am innebunit!!!!!!!!!
-Cand? il intreba doctorul.
-Pai sa va povestesc : eram la vecina mea si faceam sex, cand deodata, se aude usa , era sotul ei. Am sarit repede amandoi din pat si cautam un loc unde sa ma ascund, am zis ca in baie nu, in dulap nu, sub pat nu, pt ca m-ar gasi. Asa ca am iesit pe geam si ma tineam cu mainile de pervaz.. Sotul vecinei ma cauta disperat in baie, in dulap, sub pat nu gaseste nimic, se indreapta spre geam se uita imprejur si cand se uita in jos ma vede. A inceput sa ma calce cu picioarele pe maini ...
-Si ai innebunit...
-Nu, a adus o oala cu apa fierbinte si mi-a turnat-o peste maini
-Si ai innebunit....
-Nu, a dus bormasina si a inceput sa-mi gaureasca mainile
- Si ai innebunit...
-Nu, la un moment dat m-am uitat in jos...
-Si ai innebunit cand ai vazut la ce inaltime esti....
-Nu, am innebunit cand am vazut ca sunt la... PARTER !
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 3 August 2010 la 21:47

Doamne fereste! oare fetele sunt lupi de stau in haita? :-? se transforma cumva dupa miezul noptii?:)) iar tu un biet cetatean turmentat, cu halucinatii, nu te poti adresa politiei sa evidentiezi atacurile criminale ale acestor creaturi periculoase numite minore??
caz demn de OTV
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 August 2010 la 23:12

cand va spun ca au toti puseuri ma luati la misto

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 07:08

tipule......daca puneam doua puncte dupa "ti" te faceam de kk de la primul cuvant asa....o iau incet si-ti spun ca titlul la topic e bun, textul concretizeaza cazul tau concret de prostie nemarginita si nepedepsita de legile romanesti in vigoare...musai trebuie reforma la justitie.....
...totusi ma gandesc ca s-ar putea sa ai circumstante atenuante...doar daca esti cetatea arab care a studiat in romania (scriu romania cu r din respect nemarginit pentru aceasta tara)....DA, cuvintele fac parte din lexicul limbii romane, sunt oarecum bine scrise,nu prea sunt puse in ordinea care trebuie dar nu are importanta atata vreme cat nici macar tu nu pricepi ce ai vrut sa exprimi.
Doresc sa iti mai aduc la cunostinta ca in limba romana,chiar daca e o tara modesta, se folosesc si semne de punctuatie...e bune ele si-n constructii dar nu se pupa cu cementul...
Data viitoare eu zic ca e mai bine sa scrii dupa dictare si incet, incet o sa-ti dai drumul...mai o compunere de 5-10 cuvinte, mai o injuratura si cam intr-o luna o sa te descurci singur pe forum...
Toate cele bune...si salutari tuturor sauditilor
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 07:57

De la: darrom, la data 2010-08-04 07:08:54tipule......daca puneam doua puncte dupa "ti" te faceam de kk de la primul cuvant asa....o iau incet si-ti spun ca titlul la topic e bun, textul concretizeaza cazul tau concret de prostie nemarginita si nepedepsita de legile romanesti in vigoare...musai trebuie reforma la justitie.....
...totusi ma gandesc ca s-ar putea sa ai circumstante atenuante...doar daca esti cetatea arab care a studiat in romania (scriu romania cu r din respect nemarginit pentru aceasta tara)....DA, cuvintele fac parte din lexicul limbii romane, sunt oarecum bine scrise,nu prea sunt puse in ordinea care trebuie dar nu are importanta atata vreme cat nici macar tu nu pricepi ce ai vrut sa exprimi.
Doresc sa iti mai aduc la cunostinta ca in limba romana,chiar daca e o tara modesta, se folosesc si semne de punctuatie...e bune ele si-n constructii dar nu se pupa cu cementul...
Data viitoare eu zic ca e mai bine sa scrii dupa dictare si incet, incet o sa-ti dai drumul...mai o compunere de 5-10 cuvinte, mai o injuratura si cam intr-o luna o sa te descurci singur pe forum...
Toate cele bune...si salutari tuturor sauditilor

ori m-a prostit pe mine caldura, ori aerul conditionat prea rece dar sunt nevoit sa fiu de acord cu darom
ce ma face sa fiu linistit este faptul ca si pe altii ia prostit la fel altfel n-ar rade de prostia asta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:04

PICARDe...ia-o usor de dimineata si vezi ca nici la exprimarea ta nu intra bine in viteza...cam caraie...vezi daca nu cumva s-a ars becul din cutia de viteze...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:07

De la: darrom, la data 2010-08-04 08:04:47PICARDe...ia-o usor de dimineata si vezi ca nici la exprimarea ta nu intra bine in viteza...cam caraie...vezi daca nu cumva s-a ars becul din cutia de viteze...

nu cumva esti totusi femeie? doar ele ma apostrofeaza ca nu scriu corect tine cont ca de 20 de ani n-am pus mana pe pix
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:11

pai daca te-ai facut leptopist...ce sa-ti fac?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:16

De la: darrom, la data 2010-08-04 08:11:10pai daca te-ai facut leptopist...ce sa-ti fac?

sunt telefonist pentru acasa am nett doar pe telefon mai bine zis SMS-ist
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:16

De la: darrom, la data 2010-08-04 08:11:10pai daca te-ai facut leptopist...ce sa-ti fac?

sunt telefonist pentru acasa am nett doar pe telefon mai bine zis SMS-ist
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:21

Hei, dar mai potoliti-va, ca azi sunt extrem de ocupata si nu am timp de forum! Si asa imi dadurati de lucru la prima ora! Pai, de unde ma gandeam ca gasesc cafeluta facuta (dar de, cine sa o faca daca nu mai e Viorel), ce vad eu cand intru pe yupyy (in niciun caz la sau pt. picardeala )?! Vad doi "competitori" deja agitati (si culmea, ambii sunt prietenii mei! ), care eu chef de scandal (ce aveti bagat in c...asa, la prima ora?!) si care cred ca yuppy este pt spalarea rufelor in public! Trag concluzia (dureroasa, de altfel...) ca ar trebui sa stau cat mai putin pe aici, insa, din respect pt altii care au si ceva de spus (altceva decat sa dea cu pietre in ceilalti) inca sper ca veti intelege ca aici toti suntem la fel, ca suntem oameni si, ca atare, trebuie sa ne respectam reciproc!

Va doresc o zi frumoasa, si plina de intelepciune!

P.S. Vreau cafeeeeaaa!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:22

iar e hakerul pe fir de mi-a aparut de doua ori?
hei ! haker! da-mi un semn azi daca mai ma supraveghezi maine plec la mare si nu o sa vezi cu cine vorbesc
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:26

De la: daria_ta, la data 2010-08-04 08:21:18Hei, dar mai potoliti-va, ca azi sunt extrem de ocupata si nu am timp de forum! Si asa imi dadurati de lucru la prima ora! Pai, de unde ma gandeam ca gasesc cafeluta facuta (dar de, cine sa o faca daca nu mai e Viorel), ce vad eu cand intru pe yupyy (in niciun caz la sau pt. picardeala )?! Vad doi "competitori" deja agitati (si culmea, ambii sunt prietenii mei! ), care eu chef de scandal (ce aveti bagat in c...asa, la prima ora?!) si care cred ca yuppy este pt spalarea rufelor in public! Trag concluzia (dureroasa, de altfel...) ca ar trebui sa stau cat mai putin pe aici, insa, din respect pt altii care au si ceva de spus (altceva decat sa dea cu pietre in ceilalti) inca sper ca veti intelege ca aici toti suntem la fel, ca suntem oameni si, ca atare, trebuie sa ne respectam reciproc!

P.S. Vreau cafeeeeaaa!!!

unde ai vazut tu cearta azi? eu cred ca asta va place, sa ne balacarim intre noi d-aia a capotat viorel.pe forum ne certam iar pe privat ne spargeau hakerii parolele si tot la cearta si suparare s-a ajuns....acum sunt nevoit sa vorbesc privat numai pe telefon daca am ceva personal de spus cuiva ....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:31

De la: PICARD, la data 2010-08-04 08:26:53

unde ai vazut tu cearta azi? eu cred ca asta va place, sa ne balacarim intre noi d-aia a capotat viorel.pe forum ne certam iar pe privat ne spargeau hakerii parolele si tot la cearta si suparare s-a ajuns....acum sunt nevoit sa vorbesc privat numai pe telefon daca am ceva personal de spus cuiva ....

Unde am vazut? Hmm...cat mai dura oare pana la a va lua la harta serios, ia spune?! In fine...mai bine va las, cu speranta ca veti reusi sa stati unul langa celalalt fara a va musca reciproc!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:33

De la: daria_ta, la data 2010-08-04 08:21:18Hei, dar mai potoliti-va, ca azi sunt extrem de ocupata si nu am timp de forum! Si asa imi dadurati de lucru la prima ora! Pai, de unde ma gandeam ca gasesc cafeluta facuta (dar de, cine sa o faca daca nu mai e Viorel), ce vad eu cand intru pe yupyy (in niciun caz la sau pt. picardeala )?! Vad doi "competitori" deja agitati (si culmea, ambii sunt prietenii mei! ), care eu chef de scandal (ce aveti bagat in c...asa, la prima ora?!) si care cred ca yuppy este pt spalarea rufelor in public! Trag concluzia (dureroasa, de altfel...) ca ar trebui sa stau cat mai putin pe aici, insa, din respect pt altii care au si ceva de spus (altceva decat sa dea cu pietre in ceilalti) inca sper ca veti intelege ca aici toti suntem la fel, ca suntem oameni si, ca atare, trebuie sa ne respectam reciproc!

P.S. Vreau cafeeeeaaa!!!

sarut mana...nu stiu ce va deranjat asa de tare
textele mele sunt...un pamflet, iar dialogul cu PICARD e chiar decent si in parametri normali
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:34

De la: daria_ta, la data 2010-08-04 08:31:58
De la: PICARD, la data 2010-08-04 08:26:53

]

Unde am vazut? Hmm...cat mai dura oare pana la a va lua la harta serios, ia spune?! In fine...mai bine va las, cu speranta ca veti reusi sa stati unul langa celalalt fara a va musca reciproc!

hai ca nu e mai periculos decat viorel
sti ca la inceput a vrut sa ma cotonogeasca fizic pe mine si pe masina mea
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:37

De la: darrom, la data 2010-08-04 08:33:28

sarut mana...nu stiu ce va deranjat asa de tare
textele mele sunt...un pamflet, iar dialogul cu PICARD e chiar decent si in parametri normali

Textele le-am citit si tocmai de-asta mi-a fost teama, in ciuda talentului pe care l-ai dovedit cu ele, si, cand v-am vazut pe amandoi ca deja...dar da, ai dreptate, dialogul cu PICARD e chiar decent si in parametri normali...inca...si asa sper sa ramana!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:38

si practic eu nu am avut nimic si nu am nici cu saxon, cornelus 34 sau spider...doar ca uneori mai am bufeuri si nu ma abtin din a spune ce cred despre una sau alta si n-am nici o exprimare prea academica asta poate sa va spuna RELI pe care o jigneam la fiecare 3 cuvinte fara sa vreau
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:43

draga Picard, am vazut ca ai citit textele mele si banuiesc ca au fost ca un cubulet de ghiata pe frunte la 38*C in atmosfera.....cand o iei pe di laturi...fac o scriere (pamflet) si la adresa ta. de ce sa indispunem lumea cu injuraturi cand pot sa-i delectez?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:50

Unde am vazut? Hmm...cat mai dura oare pana la a va lua la harta serios, ia spune?! In fine...mai bine va las, cu speranta ca veti reusi sa stati unul langa celalalt fara a va musca reciproc! du-te si-ti fa bagajul...ca azi nu esti in apele tale...
Unde ai vazut tu samanta de scandal???...chiar era prea pasnic
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2010 la 08:54

De la: the_lu_da, la data 2010-08-04 08:50:35

du-te si-ti fa bagajul...ca azi nu esti in apele tale...
Unde ai vazut tu samanta de scandal???...chiar era prea pasnic

Carla...prefer sa nu comentez!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info