Un sfat..as vrea sa primesc si eu..
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » un sfat..as vrea sa primesc si eu.. » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 6 August 2010 la 13:22

Am fost cu o fata 2 ani si jumatate..problema e ca..inca ne mai iubim..doar ca nu vrea sa mai creada in mine..Nici nu stiu cu ce sa incep si cum sa incep.. Acum 2 luni de zile lucram in Altex ca Promoter la Samsung 3D.Acolo mi-am facut prieteni noi,fete, baieti in fine..In acea perioada ma ciondanisem cu fosta prietena si am stat despartiti aproape 1 sapt..Ei..in tot acest timp ea vorbea cu diversi baieti pe facebook pe messenger..iar pe mine m-a mancat undeva sa vb,dar doar ca amici cu una din altex,nimic mai mult.Intamplarea face ca una din colegele acelei fete mi-a cerut nr de tel ca sa mai vb despre promotii [ by the way cu asta ma ocup ] si am spus ok.Intr-o zi am plecat din altex si-am uitat sa-mi inchid dulapul,cheia ramasese acolo iar seara primesc msg de la cealalta fata " Buna sunt "cutare"..hainele tale din dulap sunt la tibi seful magazinului.." in fine nimic interesant.. In acea sapt, 2-3zile [am uitat sa precizez in aceste 2-3 zile eu am vb cu fata din altex prin mesaje..dar nimic interesant nimic legat de o alta relatie..doar ca amici..si am vb cu ea mai mult de suparare pt ca stiam ca si a mea..vorbea cu altii..] mi-am luat liber de la munca si m-am dus la o filmare..iar acolo cu cine credeti ca ma intalnesc? Cu fosta prietena..nici prin cap nu mi-a trecut,vroiam sa plec sa nu o vad..imi faceam rau dar prietenii mi-au spus sa raman.Am stat,m-am dus la ea am salutat-o ,am vorbit,a adus vorba de noi..mi-a spus ca-i este dor de mine..ca ma iubeste..toate bune si frumoase. A doua zi dim primesc msg de la ea.." Hai la mn la camin,vreau sa te vad..". N-am stat pe ganduri si m-am dus.Acolo ne-am sarutat..in fine pana la urma ne-am impacat.Ea mi-a spus tot ce a facut in acest timp,cu cine a vorbit,ce a vorbit ..m-a durut ce-am auzit ba chiar am plans. Iar eu nu i-am spus ca am vb cu fata din altex,i-am ascuns am mintit-o pt ca nu vroiam sa fie si ea suparata..Totul a fost super intre noi pana am plecat din tara..Acum 1 sapt si cv a aflat ca am vb cu fata din altex.Imi gasise 2 msg ,dar care nu aveau nimic interesant.S-a suparat atat de tare incat a ales sa se desp de mn.Mi-a dat ignore peste tot,m-a sters de pe facebook..si 4-5 zile nu am stiut mai nimic de ea..Am aflat ca a vb cu fata din altex sa se convinga daca intr-adevar am avut o relatie cu ea.Bineinteles ca i-a spus ca NU ,asta ii spusesem si eu..Dar cine sa aiba incredere..?:-( Acum 2 zile mi-a scos ignore-ul si am vb pe mess m-a adaugat la loc si pe facebook..dar.. Ea nu mai vrea sa fie cu mn..Vrea sa fim doar amici.. Ce pot sa fac?:( ce ma sfatuiti..? am fost un nesimtit ca am mintit-o dar toate aceste zile [ vreo 8 la numar ] numai la ea m-am gandit si-am suferit..M-au schimbat mult..nu mai vreau minciuni..nu vreau s-o mai mint vreodata.. O iubesc.!:( Mi-a spus ca ma iubeste..:( dar ca nu mai vrea sa fie cu mn..

Ce as putea sa fac..? Astept un sfat de la voi..multumesc.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2010 la 13:26

ce inseamna nimik interesant?...cat de neinteresante erau mesajele alea?
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 August 2010 la 13:30

De la: , la data 2010-08-06 13:22:31Am fost cu o fata 2 ani si jumatate..problema e ca..inca ne mai iubim..doar ca nu vrea sa mai creada in mine..Nici nu stiu cu ce sa incep si cum sa incep.. Acum 2 luni de zile lucram in Altex ca Promoter la Samsung 3D.Acolo mi-am facut prieteni noi,fete, baieti in fine..In acea perioada ma ciondanisem cu fosta prietena si am stat despartiti aproape 1 sapt..Ei..in tot acest timp ea vorbea cu diversi baieti pe facebook pe messenger..iar pe mine m-a mancat undeva sa vb,dar doar ca amici cu una din altex,nimic mai mult.Intamplarea face ca una din colegele acelei fete mi-a cerut nr de tel ca sa mai vb despre promotii [ by the way cu asta ma ocup ] si am spus ok.Intr-o zi am plecat din altex si-am uitat sa-mi inchid dulapul,cheia ramasese acolo iar seara primesc msg de la cealalta fata " Buna sunt "cutare"..hainele tale din dulap sunt la tibi seful magazinului.." in fine nimic interesant.. In acea sapt, 2-3zile [am uitat sa precizez in aceste 2-3 zile eu am vb cu fata din altex prin mesaje..dar nimic interesant nimic legat de o alta relatie..doar ca amici..si am vb cu ea mai mult de suparare pt ca stiam ca si a mea..vorbea cu altii..] mi-am luat liber de la munca si m-am dus la o filmare..iar acolo cu cine credeti ca ma intalnesc? Cu fosta prietena..nici prin cap nu mi-a trecut,vroiam sa plec sa nu o vad..imi faceam rau dar prietenii mi-au spus sa raman.Am stat,m-am dus la ea am salutat-o ,am vorbit,a adus vorba de noi..mi-a spus ca-i este dor de mine..ca ma iubeste..toate bune si frumoase. A doua zi dim primesc msg de la ea.." Hai la mn la camin,vreau sa te vad..". N-am stat pe ganduri si m-am dus.Acolo ne-am sarutat..in fine pana la urma ne-am impacat.Ea mi-a spus tot ce a facut in acest timp,cu cine a vorbit,ce a vorbit ..m-a durut ce-am auzit ba chiar am plans. Iar eu nu i-am spus ca am vb cu fata din altex,i-am ascuns am mintit-o pt ca nu vroiam sa fie si ea suparata..Totul a fost super intre noi pana am plecat din tara..Acum 1 sapt si cv a aflat ca am vb cu fata din altex.Imi gasise 2 msg ,dar care nu aveau nimic interesant.S-a suparat atat de tare incat a ales sa se desp de mn.Mi-a dat ignore peste tot,m-a sters de pe facebook..si 4-5 zile nu am stiut mai nimic de ea..Am aflat ca a vb cu fata din altex sa se convinga daca intr-adevar am avut o relatie cu ea.Bineinteles ca i-a spus ca NU ,asta ii spusesem si eu..Dar cine sa aiba incredere..?:-( Acum 2 zile mi-a scos ignore-ul si am vb pe mess m-a adaugat la loc si pe facebook..dar.. Ea nu mai vrea sa fie cu mn..Vrea sa fim doar amici.. Ce pot sa fac?:( ce ma sfatuiti..? am fost un nesimtit ca am mintit-o dar toate aceste zile [ vreo 8 la numar ] numai la ea m-am gandit si-am suferit..M-au schimbat mult..nu mai vreau minciuni..nu vreau s-o mai mint vreodata.. O iubesc.!:( Mi-a spus ca ma iubeste..:( dar ca nu mai vrea sa fie cu mn..

ce-ti bati capul atat. tu daca e adevarat ce spui nu ai gresit cu nimic, ca ea are motivele ei sa fie asa sau e prea geloasa, are orgoliul prea mare nu e vina ta, as zice eu ceva dar lasa atat, o iubesti foarte tare, bine, dar nu ai de ce sa te simti vinovat ca nu ai gresit cu nimic, nu ai avut nici o relatie, si tu spui ca ai si plans, dar ea ce facut? nu trebuie sa raspunzi dar inseamna ca a facut ceva si tot ai primit-o inapoi
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2010 la 13:32

De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 13:30:10
De la: , la data 2010-08-06 13:22:31Am fost cu o fata 2 ani si jumatate..problema e ca..inca ne mai iubim..doar ca nu vrea sa mai creada in mine..Nici nu stiu cu ce sa incep si cum sa incep.. Acum 2 luni de zile lucram in Altex ca Promoter la Samsung 3D.Acolo mi-am facut prieteni noi,fete, baieti in fine..In acea perioada ma ciondanisem cu fosta prietena si am stat despartiti aproape 1 sapt..Ei..in tot acest timp ea vorbea cu diversi baieti pe facebook pe messenger..iar pe mine m-a mancat undeva sa vb,dar doar ca amici cu una din altex,nimic mai mult.Intamplarea face ca una din colegele acelei fete mi-a cerut nr de tel ca sa mai vb despre promotii [ by the way cu asta ma ocup ] si am spus ok.Intr-o zi am plecat din altex si-am uitat sa-mi inchid dulapul,cheia ramasese acolo iar seara primesc msg de la cealalta fata " Buna sunt "cutare"..hainele tale din dulap sunt la tibi seful magazinului.." in fine nimic interesant.. In acea sapt, 2-3zile [am uitat sa precizez in aceste 2-3 zile eu am vb cu fata din altex prin mesaje..dar nimic interesant nimic legat de o alta relatie..doar ca amici..si am vb cu ea mai mult de suparare pt ca stiam ca si a mea..vorbea cu altii..] mi-am luat liber de la munca si m-am dus la o filmare..iar acolo cu cine credeti ca ma intalnesc? Cu fosta prietena..nici prin cap nu mi-a trecut,vroiam sa plec sa nu o vad..imi faceam rau dar prietenii mi-au spus sa raman.Am stat,m-am dus la ea am salutat-o ,am vorbit,a adus vorba de noi..mi-a spus ca-i este dor de mine..ca ma iubeste..toate bune si frumoase. A doua zi dim primesc msg de la ea.." Hai la mn la camin,vreau sa te vad..". N-am stat pe ganduri si m-am dus.Acolo ne-am sarutat..in fine pana la urma ne-am impacat.Ea mi-a spus tot ce a facut in acest timp,cu cine a vorbit,ce a vorbit ..m-a durut ce-am auzit ba chiar am plans. Iar eu nu i-am spus ca am vb cu fata din altex,i-am ascuns am mintit-o pt ca nu vroiam sa fie si ea suparata..Totul a fost super intre noi pana am plecat din tara..Acum 1 sapt si cv a aflat ca am vb cu fata din altex.Imi gasise 2 msg ,dar care nu aveau nimic interesant.S-a suparat atat de tare incat a ales sa se desp de mn.Mi-a dat ignore peste tot,m-a sters de pe facebook..si 4-5 zile nu am stiut mai nimic de ea..Am aflat ca a vb cu fata din altex sa se convinga daca intr-adevar am avut o relatie cu ea.Bineinteles ca i-a spus ca NU ,asta ii spusesem si eu..Dar cine sa aiba incredere..?:-( Acum 2 zile mi-a scos ignore-ul si am vb pe mess m-a adaugat la loc si pe facebook..dar.. Ea nu mai vrea sa fie cu mn..Vrea sa fim doar amici.. Ce pot sa fac?:( ce ma sfatuiti..? am fost un nesimtit ca am mintit-o dar toate aceste zile [ vreo 8 la numar ] numai la ea m-am gandit si-am suferit..M-au schimbat mult..nu mai vreau minciuni..nu vreau s-o mai mint vreodata.. O iubesc.!:( Mi-a spus ca ma iubeste..:( dar ca nu mai vrea sa fie cu mn..

ce-ti bati capul atat. tu daca e adevarat ce spui nu ai gresit cu nimic, ca ea are motivele ei sa fie asa sau e prea geloasa, are orgoliul prea mare nu e vina ta, as zice eu ceva dar lasa atat, o iubesti foarte tare, bine, dar nu ai de ce sa te simti vinovat ca nu ai gresit cu nimic, nu ai avut nici o relatie, si tu spui ca ai si plans, dar ea ce facut? nu trebuie sa raspunzi dar inseamna ca a facut ceva si tot ai primit-o inapoi

da chiar asa..tu chiar ai si plans c'monnnnnn!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2010 la 13:35

De la: gangstergrl, la data 2010-08-06 13:32:33
De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 13:30:10

Daca te iubeste asa cum spui tu...ar trebui sa se intoarca la tine ...acum nu o lasa orgoliul probabil...
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 August 2010 la 13:35

ai venit repede cu bocancii pregatiti "si baietii plang cateodata"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2010 la 13:40

De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 13:35:42

de acord, dar tu ai spus-o ca si cum ar fi un motiv arhisuficient si f intemeiat pt "lasa gogule tu n-ai gresit cu nimik, ba din contra ai si plans"....funny anyway...baietii plang deseori nu cateodata
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 August 2010 la 13:41

O iubesc.!:( Mi-a spus ca ma iubeste..:( dar ca nu mai vrea sa fie cu mn..

minte sau joaca teatru, cati ani are de vine cu texte din astea sau cati ani crede ca ai tu
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 August 2010 la 13:44

De la: gangstergrl, la data 2010-08-06 13:40:07
De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 13:35:42

de acord, dar tu ai spus-o ca si cum ar fi un motiv arhisuficient si f intemeiat pt "lasa gogule tu n-ai gresit cu nimik, ba din contra ai si plans"....funny anyway...baietii plang deseori nu cateodata

credeam ca bocancii is numai pt baieti, si probabil si eu as plange(dinainte) daca te-as vedea cu bocancii
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2010 la 13:44

De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 13:41:28 O iubesc.!:( Mi-a spus ca ma iubeste..:( dar ca nu mai vrea sa fie cu mn..

minte sau joaca teatru, cati ani are de vine cu texte din astea sau cati ani crede ca ai tu

sper ca nu te-ai referit la mine!
ce conteaza daca minte sau nu odata expusa problema e clar ca omu' are nelamuriri si a apelat la experienta si judecata yuppystilor ..acu hai poti sa-i dai un sfat competent sau il trimiti sa-si ia bocanci:))))
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 August 2010 la 13:48

De la: gangstergrl, la data 2010-08-06 13:44:42
De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 13:41:28 O iubesc.!:( Mi-a spus ca ma iubeste..:( dar ca nu mai vrea sa fie cu mn..

sper ca nu te-ai referit la mine!
ce conteaza daca minte sau nu odata expusa problema e clar ca omu' are nelamuriri si a apelat la experienta si judecata yuppystilor ..acu hai poti sa-i dai un sfat competent sau il trimiti sa-si ia bocanci:))))
nu chiar nu m-am referit la tine.
l-as trimite sa-si cumpere niste ghete
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 6 August 2010 la 13:54

ia trateazo tu cu putina indiferenta, pana la urma daca nu ai gresit cu nimic nu inteleg de ce te simti vinovat... si ea a vorbit cu altii si tu la fel deci sunteti chit... daca te iubeste se va intoarce la tine... si ia o sa-ti mai treaca supararea
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 August 2010 la 13:57

De la: purple, la data 2010-08-06 13:54:28ia trateazo tu cu putina indiferenta, pana la urma daca nu ai gresit cu nimic nu inteleg de ce te simti vinovat... si ea a vorbit cu altii si tu la fel deci sunteti chit... daca te iubeste se va intoarce la tine... si ia o sa-ti mai treaca supararea

nu chiar chit. el chiar doar a vorbit,asa am inteles, din atata lucru nu-ti dau lacrimile
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2010 la 13:57

De la: purple, la data 2010-08-06 13:54:28ia trateazo tu cu putina indiferenta, pana la urma daca nu ai gresit cu nimic nu inteleg de ce te simti vinovat... si ea a vorbit cu altii si tu la fel deci sunteti chit... daca te iubeste se va intoarce la tine... si ia o sa-ti mai treaca supararea

asa e hic! mai ia o bere!:)))))))))....purple draga poate ar trebui sa luam noi berea:))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2010 la 13:58

De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 13:57:14

nu chiar chit. el chiar doar a vorbit,asa am inteles, din atata lucru nu-ti dau lacrimile

insensibilule!
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 August 2010 la 14:00

De la: gangstergrl, la data 2010-08-06 13:57:21

asa e hic! mai ia o bere!:)))))))))....purple draga poate ar trebui sa luam noi berea:))))

si sa lasati bocancii deoparte, ca nu sunt chiar insensibil
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2010 la 14:03

De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 14:00:57

si sa lasati bocancii deoparte, ca nu sunt chiar insensibil

pai poate taia ceapa cand au vorbit asta zic:)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2010 la 14:04

on topic..prietene s-ar putea doar sa fi cautat motivul si ocazia sa scape de tine..trist dar cat se poate de adevarat
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 August 2010 la 14:06

De la: gangstergrl, la data 2010-08-06 14:04:20on topic..prietene s-ar putea doar sa fi cautat motivul si ocazia sa scape de tine..trist dar cat se poate de adevarat

si eu sunt insensibi care ma tot chinui pe ocolite
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2010 la 14:08

De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 14:06:52
De la: gangstergrl, la data 2010-08-06 14:04:20on topic..prietene s-ar putea doar sa fi cautat motivul si ocazia sa scape de tine..trist dar cat se poate de adevarat

nu-i nimik..cateodata e bine sa fi si scurt si la obiect
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 August 2010 la 14:10

De la: gangstergrl, la data 2010-08-06 14:08:43

sa nu apara la stirile de la ora 5 intr-un fel sau altul
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 6 August 2010 la 14:18

pai hai ca e cald rau afara
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 August 2010 la 14:19

De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 14:10:31
De la: gangstergrl, la data 2010-08-06 14:08:43

sa nu apara la stirile de la ora 5 intr-un fel sau altul

hai ma ca ei se iubesc:)))))))
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 6 August 2010 la 14:19

De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 13:57:14

chit nechit ideea era sa o trateze cu indiferenta o perioada sa nu o mai preseze si daca chiar il iubeste o sa revina la ganduri mai bune
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 August 2010 la 14:24

chit nechit ideea era sa o trateze cu indiferenta o perioada sa nu o mai preseze si daca chiar il iubeste o sa revina la ganduri mai bune

si daca nu, o stire in plus la ora cinci
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 August 2010 la 14:28

De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 14:24:39

exagerez(sper) dar nu e vina noastra ca e viata asa cum e, asa ca, si o miuzica buna, companie cum nu se putea mai buna, si gata, necazurile dispar, oare de ce? a da si beutura
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 6 August 2010 la 14:34

De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 14:28:25

exagerez(sper) dar nu e vina noastra ca e viata asa cum e, asa ca, si o miuzica buna, companie cum nu se putea mai buna, si gata, necazurile dispar, oare de ce? a da si beutura

pt ca nu ne mai gandim la lucrurile rele si incercam sa le accentuam pe alea bune si asta se face muult mai usor cu muzica si compania buna dar mai ales cu beutura
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 August 2010 la 14:43

De la: purple, la data 2010-08-06 14:34:39
De la: Corrrnell, la data 2010-08-06 14:28:25

pt ca nu ne mai gandim la lucrurile rele si incercam sa le accentuam pe alea bune si asta se face muult mai usor cu muzica si compania buna dar mai ales cu beutura
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 August 2010 la 21:23

TINERE renunta nu incerca sa faci ca mine eu am lucrat in radio posturi locale SI tot asa ca tine am pus suflet LA insistentele mele si a celor care dorea sa ne impacam SA hotarit SI neam casatorit am dat nastere la 3 copi bucuruie DAR cat VACHI amici ai ei au corupto SI ma lasat cu copii nostri a plecat cu altul sau despartit si a continuat schimbul de barbati puternici si a gasit multi dar culmea nu sa lasat nimeni atras de ia toti o judeca DE ce tiai lasat copii ,RASPUNS nu lam iubit pe ochelarist ASA ca draga prietene LASO ca va veni soarele si pe strada mea NU copia din NECAZURILE mele SA iti spun URMAREA EU avand 3 copi NU sa mai apropiat nimeni de mine iar ia sa distrat bine mersi ACUM este pe drumuri cu sacul cu trente EU am casa am din ce trai COPII au servici nu imi cere bani se descurca DAR la 68 ani cine sa mai se cupleze cu o fosila terminata NU GRESI CA MINE blajinul_ro
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 10 August 2010 la 11:51

De la: blajinul_ro, la data 2010-08-09 21:23:32TINERE renunta nu incerca sa faci ca mine eu am lucrat in radio posturi locale SI tot asa ca tine am pus suflet LA insistentele mele si a celor care dorea sa ne impacam SA hotarit SI neam casatorit am dat nastere la 3 copi bucuruie DAR cat VACHI amici ai ei au corupto SI ma lasat cu copii nostri a plecat cu altul sau despartit si a continuat schimbul de barbati puternici si a gasit multi dar culmea nu sa lasat nimeni atras de ia toti o judeca DE ce tiai lasat copii ,RASPUNS nu lam iubit pe ochelarist ASA ca draga prietene LASO ca va veni soarele si pe strada mea NU copia din NECAZURILE mele SA iti spun URMAREA EU avand 3 copi NU sa mai apropiat nimeni de mine iar ia sa distrat bine mersi ACUM este pe drumuri cu sacul cu trente EU am casa am din ce trai COPII au servici nu imi cere bani se descurca DAR la 68 ani cine sa mai se cupleze cu o fosila terminata NU GRESI CA MINE blajinul_ro
]

"fosila terminata " ce descriere frumoasa ti-ai facut
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info