Trei minute
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Femei » Trei minute » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 August 2010 la 01:43

“Daca apar doua liniute testul este pozitiv, daca apare numai o liniuta testul este negativ, iar daca nu apare nici o liniuta testul este neconcludent si trebuie repetat”

Asa! Am facut tot ce trebuie. Acum trebuie sa astept trei minute.

Doamne, ce-am facut?

Cine m-a pus sa ma culc cu el? Nu puteam sa stau linistita pe fundu' meu?

Am vrut sa-i demonstrez... Ce?

Daca am ramas gravida?!

Si ce fac?!

Da` cine m-a pus sa fac sex?

Trebuia sa il sun si pe el. Sa stie prin ce trec eu acum.

Ce tot spun? Mi-am pierdut mintile!

Si daca se mai scapa si la prietenii lui?

Of! Ce-am facut?

Au trecut trei minute?

Mi-e frica sa ma uit!

O LINIUTA!

Am scapat!

... Da` o fi sigur testul asta?!
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 8 August 2010 la 01:47

lol :))))))=)))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 August 2010 la 01:58

apai soro (de esti fata, nu baiat).....ce sa spun....e cat se poate de adevarat....stam cu ochi-n liniute....nici nu are importanta...ca-s pe carduri,pe masini,etichete sau...pe maini.Liniuta...bat-o vina...cand ea nu-i...ea e pricina...dar cand e?...a cui e vina?
Toata viata ne luptam...de fiecare liniuta...incecam sa ne-apucam...cu o mana...chiar cu doua...si o tinem cat mai strans...sa nu scape...dar cand ea ne da de furca...incercam sa o plasam...sa scapam de toata vina...sa privim "curati" la altii...vinovati sau nu... dar care...liniuta a decis...
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 8 August 2010 la 02:40

http://www.youtube.com/watch?v=IPlqhw8AoQI

Cred ca l`am mai postat dar se potriveste perfect!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 August 2010 la 11:25

De la: yuppy013761, la data 2010-08-08 01:43:56“Daca apar doua liniute testul este pozitiv, daca apare numai o liniuta testul este negativ, iar daca nu apare nici o liniuta testul este neconcludent si trebuie repetat”

Doamne, ce-am facut?

Daca am ramas gravida?!

Si ce fac?!

Of! Ce-am facut?

Au trecut trei minute?

Mi-e frica sa ma uit!

O LINIUTA!

Am scapat!

e vreun pasaj di sanda brown?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 August 2010 la 11:26

De la: darrom, la data 2010-08-08 01:58:13apai soro (de esti fata, nu baiat).....ce sa spun....e cat se poate de adevarat....stam cu ochi-n liniute....nici nu are importanta...ca-s pe carduri,pe masini,etichete sau...pe maini.Liniuta...bat-o vina...cand ea nu-i...ea e pricina...dar cand e?...a cui e vina?
Toata viata ne luptam...de fiecare liniuta...incecam sa ne-apucam...cu o mana...chiar cu doua...si o tinem cat mai strans...sa nu scape...dar cand ea ne da de furca...incercam sa o plasam...sa scapam de toata vina...sa privim "curati" la altii...vinovati sau nu... dar care...liniuta a decis...

de ce ai impresia ca toata lumea isi ascunde identitatea?
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 8 August 2010 la 14:14

apropos de liniute...pot si eu sa-i injur in direct live si online pe cei care se'ntrec de zor pi caii lor naravasi de 700cmc+ si declanseaza toate alarmele de pe bvd la 12 noaptea?...pot?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 8 August 2010 la 14:22

De la: miss_darine, la data 2010-08-08 14:14:06 apropos de liniute...pot si eu sa-i injur in direct live si online pe cei care se'ntrec de zor pi caii lor naravasi de 700cmc+ si declanseaza toate alarmele de pe bvd la 12 noaptea?...pot?

bineinteles ca...NU !
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 8 August 2010 la 16:35

Vezi ca a doua liniuta apare dupa inca 3 minute ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 August 2010 la 21:33

PRIETENE de mult nu am mai vazut o fotografie asa de reusita SIMILITUDINE ganditorul de la AMANGIA dobrogea TE sfatuiesc NU proceda ca mine .blajinul_ro ca te injura si pe tine inculti si te face si pe tine pervers ca pe mine ACESTI oameni cred ca toti au acelasi caracter NU te obosi a convinge .NU AM MOMENTAN o comparatie sau poate am DAR decenta nu ma lasa TE salut cu respect -blajinul_ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 August 2010 la 16:27

De la: blajinul_ro, la data 2010-08-09 21:33:50PRIETENE de mult nu am mai vazut o fotografie asa de reusita SIMILITUDINE ganditorul de la AMANGIA dobrogea TE sfatuiesc NU proceda ca mine .blajinul_ro ca te injura si pe tine inculti si te face si pe tine pervers ca pe mine ACESTI oameni cred ca toti au acelasi caracter NU te obosi a convinge .NU AM MOMENTAN o comparatie sau poate am DAR decenta nu ma lasa TE salut cu respect -blajinul_ro

hamangia
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 August 2010 la 23:06

De la: diana27, la data 2010-08-10 16:27:32
De la: blajinul_ro, la data 2010-08-09 21:33:50PRIETENE de mult nu am mai vazut o fotografie asa de reusita SIMILITUDINE ganditorul de la AMANGIA dobrogea TE sfatuiesc NU proceda ca mine .blajinul_ro ca te injura si pe tine inculti si te face si pe tine pervers ca pe mine ACESTI oameni cred ca toti au acelasi caracter NU te obosi a convinge .NU AM MOMENTAN o comparatie sau poate am DAR decenta nu ma lasa TE salut cu respect -blajinul_ro

hamangia

Nu a avut ochelarii la indemana si nu a vazut exact cate liniute erau
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 August 2010 la 23:17

De la: yuppy013761, la data 2010-08-08 01:43:56“Daca apar doua liniute testul este pozitiv, daca apare numai o liniuta testul este negativ, iar daca nu apare nici o liniuta testul este neconcludent si trebuie repetat”

Doamne, ce-am facut?

Daca am ramas gravida?!

Si ce fac?!

Of! Ce-am facut?

Au trecut trei minute?

Mi-e frica sa ma uit!

O LINIUTA!

Am scapat!

Of, ce emotii am avut!!
Dar, totul e bine cand se termina cu bine...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 August 2010 la 23:18

Apropos, @761, imi place semnatura ta.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 August 2010 la 23:36

De la: yuppy013784, la data 2010-08-10 23:18:35Apropos, @761, imi place semnatura ta.

Multumesc
yuppy000292 Avatarul lui yuppy000292
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000292 pe 15 August 2010 la 09:29

Aceleasi emotii le ai cand astepti un rezultat hiv, sau o anatomie patologica la mai stiu eu ce porcarie pe care o scoti din tine. Din fericire sunt atatea metode de contraceptie incat ar fi pacat sa nu le folosesti, iar daca nu-ti poti permite , sau nu ati auzit de ele...aflati ca cea mai sigura e...ABSTINENTA!
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 15 August 2010 la 09:56

De la: berila, la data 2010-08-08 02:40:47http://www.youtube.com/watch?v=IPlqhw8AoQI

Cred ca l`am mai postat dar se potriveste perfect!

foarte tare
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 August 2010 la 10:12

Romantica,misterioasa ,si cu un cert talent literar.Nu lua in seama mitocanii,sunt pline siteurile de ei.
sax303023.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 August 2010 la 11:55

De la: yuppy013761, la data 2010-08-10 23:06:27

hamangia

ce rele sunteti!!!! omul a crezut ca ganditorul a fost descoperit de un manelist care a pronuntat gresit numele localitatii...a se vedea haur, haoleu...s.a.m.d.

EDIT: am uitat sa fiu on-topic!! daca puneai toate gandurile care trec prin capul unei femei in alea 3 minute cred ca aveam de citit 30 de minute un adevarat roman pana la deznodamantul dat de liniute
ginacos Avatarul lui ginacos
Citeaza Raspunde

Postat de ginacos pe 15 August 2010 la 12:36

ai ca esti tare
yuppy006657 Avatarul lui yuppy006657
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy006657 pe 15 August 2010 la 12:45

Cine nu are demnitatea de a-si arata chipul, cred ca are o problema. O comptimesc, dar pot s-o inteleg.
Cand va avea puterea de a-si arata chipul, va fi un om mai aproape de mantuirea, fara de care se traiste in stres si disperare.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 August 2010 la 13:38

De la: yuppy006657, la data 2010-08-15 12:45:01Cine nu are demnitatea de a-si arata chipul, cred ca are o problema. O comptimesc, dar pot s-o inteleg.
Cand va avea puterea de a-si arata chipul, va fi un om mai aproape de mantuirea, fara de care se traiste in stres si disperare.

conform unor credinte am voie sa-mi arat fata doar sotului meu;

in afara de asta de ce esti curios de alte femei nu te mai satisface cea de acasa sau s-a umplut forumul de libidinosi care o dau pe "mantuire" si alte scuze puerile?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 August 2010 la 13:41

De la: AlexDascalu, la data 2010-08-15 11:55:54
De la: yuppy013761, la data 2010-08-10 23:06:27

hamangia

ce rele sunteti!!!! omul a crezut ca ganditorul a fost descoperit de un manelist care a pronuntat gresit numele localitatii...a se vedea haur, haoleu...s.a.m.d.

EDIT: am uitat sa fiu on-topic!! daca puneai toate gandurile care trec prin capul unei femei in alea 3 minute cred ca aveam de citit 30 de minute un adevarat roman pana la deznodamantul dat de liniute

sincera sa fiu nu am dorit sa va plictisesc; desi banuiesc, urla curiozitatea in unii dintre voi
yuppy002713 Avatarul lui yuppy002713
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy002713 pe 15 August 2010 la 13:51

De la: yuppy006657, la data 2010-08-15 12:45:01Cine nu are demnitatea de a-si arata chipul, cred ca are o problema. O comptimesc, dar pot s-o inteleg.

Dupa chipul si asemanarea dumneavoastra...cum de v-ati raracit pe acest forum? incercati va rog pe foruri ''de specialitate'' sa nu va umpleti de ceva contagios de la noi, oamenii de rand!
yuppy002713 Avatarul lui yuppy002713
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy002713 pe 15 August 2010 la 13:53

De la: yuppy002713, la data 2010-08-15 13:51:40

Dupa chipul si asemanarea dumneavoastra...cum de v-ati raracit pe acest forum? incercati va rog pe foruri ''de specialitate'' sa nu va umpleti de ceva contagios de la noi, oamenii de rand!

ma refeream la ''domul" yuppy006657
dutu_andrei_george Avatarul lui dutu_andrei_george
Citeaza Raspunde

Postat de dutu_andrei_george pe 15 August 2010 la 14:19

De la: yuppy013761, la data 2010-08-15 13:38:59

conform unor credinte am voie sa-mi arat fata doar sotului meu;

in afara de asta de ce esti curios de alte femei nu te mai satisface cea de acasa sau s-a umplut forumul de libidinosi care o dau pe "mantuire" si alte scuze puerile?

omul si-a spus o parere..si pt numele lui d-zeu,allah sau buda...e doar o poza ..si o semnatura ..nu il mai ataca si tu asa rau
dansand_cu_lupii Avatarul lui dansand_cu_lupii
Citeaza Raspunde

Postat de dansand_cu_lupii pe 15 August 2010 la 14:32

ce de-a minutee..risipa din viata unui om
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 15 August 2010 la 14:32

wow, urmeaza razboiul sfant?
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 15 August 2010 la 14:33

sa nu va umpleti de ceva contagios de la noi, oamenii de rand!

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 August 2010 la 14:57

De la: rothmans, la data 2010-08-15 14:32:25

wow, urmeaza razboiul sfant?

nu cred, nu stiu, intreaba si tu pe cineva mai specializat
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info