Fata nedumerita
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Femei » Fata nedumerita » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
floare_de_trandafir Avatarul lui floare_de_trandafir
Citeaza Raspunde

Postat de floare_de_trandafir pe 11 August 2010 la 09:21

Am auzit o poveste-e vorba de o cunostinta, o fata - care a avut o experienta neplacuta. A fost intr-o relatie cu cineva, pe care l-a iubit foarte mult. Cred ca si el o fi tinut la ea. El la un moment dat a plecat de langa ea nu stiu din ce motive, caci nu le-am inteles, dar nu a mai vrut sa se intalneasca cu ea. I-a dat un telefon la un moment dat fetei sa-i spuna ca nu o mai vrea. Dupa mult timp i-a spus ca vrea sa o vada, insa cand a vazut-o a incercat sa o duca in dormitor. Ea s-a opus, insa el a venit dupa ea i-a spus ca o iubeste foarte mult si a invitat-o la un suc. I-a zis ca vrea sa o invite, sa bea sucul la el, ca e mai liniste, si-a cerut iertare, Zicea ca o iubeste mai mult de cand s-au despartit,insaapoi a fortat-o sa se culce cu el. Ea a cedat, dar am auzit ca era cam speriata. In zilele urmatoare ea a incercat sa-l caute insa el era de negasit. Nu stiu acum ce era in mintea lui, ce era in mintea ei, ce simte fiecare din ei, ca sa pot sa trag o concluzie si sa am un cuvant de spus. Totusi ce parere aveti de o astfel de situatie?
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 11 August 2010 la 09:26

De la: floare_de_trandafir, la data 2010-08-11 09:21:10Am auzit o poveste-e vorba de o cunostinta, o fata - care a avut o experienta neplacuta. A fost intr-o relatie cu cineva, pe care l-a iubit foarte mult. Cred ca si el o fi tinut la ea. El la un moment dat a plecat de langa ea nu stiu din ce motive, caci nu le-am inteles, dar nu a mai vrut sa se intalneasca cu ea. I-a dat un telefon la un moment dat fetei sa-i spuna ca nu o mai vrea. Dupa mult timp i-a spus ca vrea sa o vada, insa cand a vazut-o a incercat sa o duca in dormitor. Ea s-a opus, insa el a venit dupa ea i-a spus ca o iubeste foarte mult si a invitat-o la un suc. I-a zis ca vrea sa o invite, sa bea sucul la el, ca e mai liniste, si-a cerut iertare, Zicea ca o iubeste mai mult de cand s-au despartit,insaapoi a fortat-o sa se culce cu el. Ea a cedat, dar am auzit ca era cam speriata. In zilele urmatoare ea a incercat sa-l caute insa el era de negasit. Nu stiu acum ce era in mintea lui, ce era in mintea ei, ce simte fiecare din ei, ca sa pot sa trag o concluzie si sa am un cuvant de spus. Totusi ce parere aveti de o astfel de situatie?

o cunostinta zici? hm, sigur? eu zic ca baiatu nu s-a gandit decat la mometul respectiv, la placere si atat, deci iarta-l si da-l uitarii
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 August 2010 la 09:29

1...trebuie sa fi tampit sa te lasi "fortat" si modul in care a "procesat"... nu se leaga
2...a vrut sa vada ce-a pierdut, sau daca a avut ce...
3... teapa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 August 2010 la 09:31

De la: Corrrnell, la data 2010-08-11 09:26:51
De la: floare_de_trandafir, la data 2010-08-11 09:21:10Am auzit o poveste-e vorba de o cunostinta, o fata - care a avut o experienta neplacuta. A fost intr-o relatie cu cineva, pe care l-a iubit foarte mult. Cred ca si el o fi tinut la ea. El la un moment dat a plecat de langa ea nu stiu din ce motive, caci nu le-am inteles, dar nu a mai vrut sa se intalneasca cu ea. I-a dat un telefon la un moment dat fetei sa-i spuna ca nu o mai vrea. Dupa mult timp i-a spus ca vrea sa o vada, insa cand a vazut-o a incercat sa o duca in dormitor. Ea s-a opus, insa el a venit dupa ea i-a spus ca o iubeste foarte mult si a invitat-o la un suc. I-a zis ca vrea sa o invite, sa bea sucul la el, ca e mai liniste, si-a cerut iertare, Zicea ca o iubeste mai mult de cand s-au despartit,insaapoi a fortat-o sa se culce cu el. Ea a cedat, dar am auzit ca era cam speriata. In zilele urmatoare ea a incercat sa-l caute insa el era de negasit. Nu stiu acum ce era in mintea lui, ce era in mintea ei, ce simte fiecare din ei, ca sa pot sa trag o concluzie si sa am un cuvant de spus. Totusi ce parere aveti de o astfel de situatie?

o cunostinta zici? hm, sigur? eu zic ca baiatu nu s-a gandit decat la mometul respectiv, la placere si atat, deci iarta-l si da-l uitarii

Cornelus... numai Dumnezeu iarta
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 11 August 2010 la 09:40

serios, din partea ta nu ma asteptam, daca tot ai adus vorba, se spune "iarta-ne greselile precum si noi iertam pe ale gresitilor nostri" daca tu nu ierti atunci... sau nu-mi ierta greselile precum nici eu nu iert
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 August 2010 la 09:49

foarte interesant dar daca tot esti anonima si nu stie nimeni cine esti de ce nu recunosti ca chiar tu esti fata? am fost tentat sa fiu mai dur dar observ ca esti prietena cu mine
asa este! ca barbat iti spun ca dupa o relatie in care te straduiest sa ajungi la inima unei femei ,se intampla ca la un moment sa faci o gafa , ceva si sa se termine tot inainte de a se consuma toate etapele unei relatii.adica de la vorbaraie prea multa se poate observa de catre femeie anumite parti ale caracterului mai neplacute si sa nu se mai ajunga niciodat si la relatii intime.de aici si incercarea disperata a barbatul din povestea ta sa insiste , sa-si spuna lui insusi ca n-a fost un fraier
asa fac unii barbati, daca nu fac sex nu se mai respecta.practic a fost un viol
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 August 2010 la 09:51

De la: deepsky, la data 2010-08-11 09:31:04
De la: Corrrnell, la data 2010-08-11 09:26:51

nu cred ca este chiar asa:)...trebuie sa ierti ...adica ce faci daca nu ii ierti pe cei ce iti gresesc?ramai cu dusmanii ... te certi cu ei de fiecare data..ajungi la nebuni asa:),,,oricat de mult mi-ar gresi cineva...nu cred ca am fost suparat mai mult de 1 zi pe el/ea...infine...important este ca ..trebuie sa ierti oameni..:) caci ei vor gresi mereu:)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 August 2010 la 09:55

De la: Corrrnell, la data 2010-08-11 09:40:05

serios, din partea ta nu ma asteptam, daca tot ai adus vorba, se spune "iarta-ne greselile precum si noi iertam pe ale gresitilor nostri" daca tu nu ierti atunci... sau nu-mi ierta greselile precum nici eu nu iert

fiind vorba de viol... tu ce parere ai
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 11 August 2010 la 10:01

De la: deepsky, la data 2010-08-11 09:55:08

era vorba de iertare, in orice situatie, si al naibii viol, l-a cautat sa o mai violeze o data
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 August 2010 la 10:09

De la: Corrrnell, la data 2010-08-11 10:01:15
De la: deepsky, la data 2010-08-11 09:55:08

era vorba de iertare, in orice situatie, si al naibii viol, l-a cautat sa o mai violeze o data

poate ca asta e povestea ei, dar daca ar fi fost vorba de viol...
...iertarea ...intotdeauna exista, insa nu uiti... asta cum o definesti
...personal nu am ce sa iert ...poate nu consider ca mi s-a gresit
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 11 August 2010 la 10:13

iertarea nu are legatura cu memoria :)) , daca nu poti sa uiti nu inseamna ca nu poti sa ierti din inima, spui ca nu ai ce sa ierti, eu vorbesc si din experienta nu numai din teorie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 August 2010 la 10:14

e clar ca unele femei sunt masochiste si le place violul si batia, injuraturi etc.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 August 2010 la 10:15

De la: Corrrnell, la data 2010-08-11 10:13:49

iertarea nu are legatura cu memoria :)) , daca nu poti sa uiti nu inseamna ca nu poti sa ierti din inima, spui ca nu ai ce sa ierti, eu vorbesc si din experienta nu numai din teorie

din experienta? ai violat pe cineva? sau ai fost violat si l-ai iertat pe agresor?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 August 2010 la 10:16

experienta asta...
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 11 August 2010 la 10:18

din experienta? ai violat pe cineva? sau ai fost violat si l-ai iertat pe agresor?

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 August 2010 la 10:20

De la: Corrrnell, la data 2010-08-11 10:18:39

deci asa cornelus succes in continuare
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 11 August 2010 la 10:21

De la: deepsky, la data 2010-08-11 10:16:51

experienta asta...

era vorba ca nu ai ce ierta, ca poate nu ti s-a gresit, eu spun ca mi s-a gresit, am iertat, am gresit si am fost iertat, ce mare filozofie si experienta, sunt sigur ca si tu ai gresit si altii ti-au gresit
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 11 August 2010 la 10:23

mura-n gura ca la aia mici
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 August 2010 la 19:43

unde a violat-o de mai e fata? e un topic demn de prejudecatile barbatilor: daca nu sunteti in stare de fete le violati ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 August 2010 la 19:49

De la: yuppy013761, la data 2010-08-11 19:43:43unde a violat-o de mai e fata? e un topic demn de prejudecatile barbatilor: daca nu sunteti in stare de fete le violati ?

ai luat-o prea in serios:)...n-a violat nimeni pe nimeni....era o pevestioara spusa de cineva...nu ia nimeni apararea violatorilor ...dimpotriva ...
picassent Avatarul lui picassent
Citeaza Raspunde

Postat de picassent pe 12 August 2010 la 07:22

fara sa fiu lipsit de "politeturi" eu cred ca el nu a iubit-o niciodata iar in acel moment nu avea o partenera de...si s-a gandit ca rezolvarea este fosta....! simplu,nu?!
era cea mai scurta carare catre o "satisfactie" de moment
bleguta a fost ea ca "a pus botu"
P.S. Vezi ca tin cu fetele...?!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 August 2010 la 07:57

O relatie "reusita" trebuie sa imbrace hainele potrivirilor psihice ,morale pe o parte si ...fizice ,pe alta parte ! Daca una dintre ele "scartzaie" ,"epopeea dragostei"... se destrama !Eroul nostru se potrivea fizic (adica la ...pat) cu "fraierutza" din spetza ! Se poate spune ca "se uda noaptea" gandindu-se la formele,catifelarile si mirosurile corpului ei,la actul sexual in sine etc !... Spun fraierutza ,ptr ca o fata desteapta ,careia ii "pica fisa", isi da repede seama daca sentimentele sunt de aceiasi intensitate iar daca mai poseda si-o personalitate si-un caracter puternic,nu "cade la orizontala" cu toate resentimentele care o puneau la incercare in acel moment !DE DRAGOSTE NEIMPARTASITA SAU NEIMPLINITA N-AM SCAPAT SI N-O SA SCAPAM NICIUNUL DINTRE NOI !
yuppy008654Carmen Avatarul lui yuppy008654Carmen
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy008654Carmen pe 12 August 2010 la 08:02

Dormitorul cui? Al ei sau al lui? Atunci nu este vorba de viol........Chiar și în trista situație în care femeia nu reușește să opună rezistență și este violată, strigătele și țipetele ei după ajutor nu sunt inutile. Din contră, ele dovedesc că ea a făcut tot posibilul pentru a se opune atacatorului ei.
GrigoreB Avatarul lui GrigoreB
Citeaza Raspunde

Postat de GrigoreB pe 12 August 2010 la 09:03

Cum ai putea sa ierti pe cineva care dispare asa din senin, baiatului ii trebuia sex, pe cine poti sa corupi cel mai usor, fosta prietena. Daca il iarta e o proasta!
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 12 August 2010 la 09:13

De la: GrigoreB, la data 2010-08-12 09:03:53Cum ai putea sa ierti pe cineva care dispare asa din senin, baiatului ii trebuia sex, pe cine poti sa corupi cel mai usor, fosta prietena. Daca il iarta e o proasta!

De ce spui ca e o proasta? stii ce bine te simti dupa ce ierti!
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 12 August 2010 la 09:16

De la: yuppy008654Carmen, la data 2010-08-12 08:02:21Dormitorul cui? Al ei sau al lui? Atunci nu este vorba de viol........Chiar și în trista situație în care femeia nu reușește să opună rezistență și este violată, strigătele și țipetele ei după ajutor nu sunt inutile. Din contră, ele dovedesc că ea a făcut tot posibilul pentru a se opune atacatorului ei.

Acum si tipetele si strigatele se pot interpreta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 August 2010 la 09:26

De la: FarCry, la data 2010-08-12 07:57:07 O relatie "reusita" trebuie sa imbrace hainele potrivirilor psihice ,morale pe o parte si ...fizice ,pe alta parte ! Daca una dintre ele "scartzaie" ,"epopeea dragostei"... se destrama !Eroul nostru se potrivea fizic (adica la ...pat) cu "fraierutza" din spetza ! Se poate spune ca "se uda noaptea" gandindu-se la formele,catifelarile si mirosurile corpului ei,la actul sexual in sine etc !... Spun fraierutza ,ptr ca o fata desteapta ,careia ii "pica fisa", isi da repede seama daca sentimentele sunt de aceiasi intensitate iar daca mai poseda si-o personalitate si-un caracter puternic,nu "cade la orizontala" cu toate resentimentele care o puneau la incercare in acel moment !DE DRAGOSTE NEIMPARTASITA SAU NEIMPLINITA N-AM SCAPAT SI N-O SA SCAPAM NICIUNUL DINTRE NOI !

mai trebuie sa clarificam ca dragostea nu este acelasi lucru cu iubirea
te poti indragosti si de cineva de care dupa ce faci sex sa ti se para oribila.
prietenul " violator" a devenit violator practi dupa ce fata a terminat orgasmul si s-a trezit la realitate.
baiatul , practic nu a conceput sa piarda o femeie pe care nu o avea si probabil s-a gandit ca daca nu face sex cu ea nu o poate trece pe bloc notes la pierderi
intradevar fata e fraierutza cum zici pentru ca a cazut pe spate cand tipul ia zis ca o iubeste.
iti poti iubi la fel si cainele, masina, serviciul,etc.
nedumerirea fetei vine din lipsa de cunoastere, ignoranta si confuzie...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 August 2010 la 09:29

De la: Corrrnell, la data 2010-08-12 09:16:04
De la: yuppy008654Carmen, la data 2010-08-12 08:02:21Dormitorul cui? Al ei sau al lui? Atunci nu este vorba de viol........Chiar și în trista situație în care femeia nu reușește să opună rezistență și este violată, strigătele și țipetele ei după ajutor nu sunt inutile. Din contră, ele dovedesc că ea a făcut tot posibilul pentru a se opune atacatorului ei.

Acum si tipetele si strigatele se pot interpreta

si cand faci sex cu o prostituata tipi ca o iubesti dar dupa o secunda de orgasm fugi mancand chibrite
practic fiecare se iubeste pe el insusi
0konny0 Avatarul lui 0konny0
Citeaza Raspunde

Postat de 0konny0 pe 12 August 2010 la 09:41

de fiecare data cand cineva incepe cu ... "am auzit o poveste.." sau "am o prietena care..." inseamna ca e vorba despre ei dar le este prea jena de ce s-a intamplat si incearca se elibereze (adica sa povesteasca si la altii) dar pastrandu-si anonimatul si dand vina pe o fata imaginara... parerea me e ca daca ai gresit e bine...ca data viitoare numai faci aceasi tampenie...daca se repeta inseamna ca esti hmm... o fata "speciala"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 August 2010 la 09:45

De la: 0konny0, la data 2010-08-12 09:41:32de fiecare data cand cineva incepe cu ... "am auzit o poveste.." sau "am o prietena care..." inseamna ca e vorba despre ei dar le este prea jena de ce s-a intamplat si incearca se elibereze (adica sa povesteasca si la altii) dar pastrandu-si anonimatul si dand vina pe o fata imaginara... parerea me e ca daca ai gresit e bine...ca data viitoare numai faci aceasi tampenie...daca se repeta inseamna ca esti hmm... o fata "speciala"

asa am zis si eu dar daca asa vrea sa para ne dam si noi cu parerea
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info