Vecinul de la etajul 3...
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » Femei » Vecinul de la etajul 3... » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 12 August 2010 la 15:14

Am intrat azi dupa ceva timp pe forum si am observat ca lumea inca sufera...si inca exista "probleme in paradis" si m-am gandit sa va spun si eu o poveste... Ne e vorba de vreo cunostiinta..e vorba de MINE...in carne si oase...O sa fiu scurt si la obiect...sa nu va plictisesc prea tare...

Totul a inceput in luna Martie 2010...dar tentatia si atractia era mult mai veche...dar abia o data cu venirea primaverii a inflorit relatia mea cu o superba D-soara... Pana acum cateva zile totul parca era rupt dintr-o frumoasa poveste de dragoste...nimic nu parea sa ne stea in cale..dar cum o minune nu tine foarte mult...a intervenit o ruptura brusca..si lipsita de explicatii concrete...

Si voi sunteti surprinsi,nu? Ia imaginati-va ce surprins am fost eu sa aflu ca ea s-a indragostit de vecinul de la etajul 3 care s-a mutat de curand cu chirie ...

Explicatia a fost ca ea nu ma poate iubi..asa cum o iubeam eu...ca ea doar a crezut ca ma iubeste..dar s-a inselat...

A doua zi dupa ce mi-a dat papucii...s-a afisat deja cu vecinul...

Voi ce parere aveti? Stiu ca multi o veti lua in ras..dar eu un caz real..si cat se poate de serios...
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 12 August 2010 la 15:45

De la: Azzido, la data 2010-08-12 15:14:22Am intrat azi dupa ceva timp pe forum si am observat ca lumea inca sufera...si inca exista "probleme in paradis" si m-am gandit sa va spun si eu o poveste... Ne e vorba de vreo cunostiinta..e vorba de MINE...in carne si oase...O sa fiu scurt si la obiect...sa nu va plictisesc prea tare...

Totul a inceput in luna Martie 2010...dar tentatia si atractia era mult mai veche...dar abia o data cu venirea primaverii a inflorit relatia mea cu o superba D-soara... Pana acum cateva zile totul parca era rupt dintr-o frumoasa poveste de dragoste...nimic nu parea sa ne stea in cale..dar cum o minune nu tine foarte mult...a intervenit o ruptura brusca..si lipsita de explicatii concrete...

Si voi sunteti surprinsi,nu? Ia imaginati-va ce surprins am fost eu sa aflu ca ea s-a indragostit de vecinul de la etajul 3 care s-a mutat de curand cu chirie ...

Explicatia a fost ca ea nu ma poate iubi..asa cum o iubeam eu...ca ea doar a crezut ca ma iubeste..dar s-a inselat...

Voi ce parere aveti? Stiu ca multi o veti lua in ras..dar eu un caz real..si cat se poate de serios...

inseamna ca superba domnisoara nu era sufletul tau pereche:P oricum pentru tine banuiesc ca e super aiurea sa afli chestia asta dupa atata timp, iar din partea ei mi se pare o ipocrizie curata sa pretinda 5 luni de zile ca te iubeste, iar apoi sa-si schimbe radical parerea.. iubirea nu se stinge de pe o zi pe alta..
treci peste cat mai repede, nu mai incerca sa intelegi nimic..gandeste-te ca pur si simplu nu te-a meritat
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 August 2010 la 15:52

De la: Azzido, la data 2010-08-12 15:14:22Am intrat azi dupa ceva timp pe forum si am observat ca lumea inca sufera...si inca exista "probleme in paradis" si m-am gandit sa va spun si eu o poveste... Ne e vorba de vreo cunostiinta..e vorba de MINE...in carne si oase...O sa fiu scurt si la obiect...sa nu va plictisesc prea tare...

Voi ce parere aveti? Stiu ca multi o veti lua in
ras..dar eu un caz real..si cat se poate de serios...

este foarte important sa stim daca vecinul cu pricina sta deasupra ta sau..hmmmm..dedesubt
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 12 August 2010 la 17:31

ce parere putem sa avem.. e destul de nasoala situatia mai ales ca o s-o si vezi mai mereu cu vecinu' de mana... si a dat dovada de nesimtire ... daca tot te-a inselat putea macar sa mai astepte o perioada pana sa se afiseze cu vecinu'... dupa o astfel de femeie chiar nu e cazul sa plangi... mai bine ca ai scapat de ea pt ca daca te-a inselat pe tine urmatoarea victima e vecinu' de la 3 ca poate cine stie o sa simta ca mai nou il iubeste pe vecinu' de la parter
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 12 August 2010 la 17:33

De la: gangstergrl, la data 2010-08-12 15:52:44

este foarte important sa stim daca vecinul cu pricina sta deasupra ta sau..hmmmm..dedesubt

vecinul e vecin de scara cu ea..nu cu mine...iar ea sta la etajul 2...

Oricum...in topul tzepelor luate...asta e de locul I...
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 12 August 2010 la 17:48

ce parere putem sa avem.. e destul de nasoala situatia mai ales ca o s-o si vezi mai mereu cu vecinu' de mana... si a dat dovada de nesimtire ... daca tot te-a inselat putea macar sa mai astepte o perioada pana sa se afiseze cu vecinu'... dupa o astfel de femeie chiar nu e cazul sa plangi... mai bine ca ai scapat de ea pt ca daca te-a inselat pe tine urmatoarea victima e vecinu' de la 3 ca poate cine stie o sa simta ca mai nou il iubeste pe vecinu' de la parter

NU am de ce sa plang dupa o asemenea femeie...iar in viziunea ei...nu m-a inselat...pt ca mi-a dat papucii seara..si abia a doua zi s-a cuplat cu el...

Eu nu am stat sa-mi mai bat capul..dar am vrut sa impartasesc si cu voi..ca e maxima faza...
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 12 August 2010 la 17:54

De la: Azzido, la data 2010-08-12 17:33:39
De la: gangstergrl, la data 2010-08-12 15:52:44

vecinul e vecin de scara cu ea..nu cu mine...iar ea sta la etajul 2...

Oricum...in topul tzepelor luate...asta e de locul I...

aaa am inteles gresit ce mai conteaza .. bine ca ai scapat de ea
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 12 August 2010 la 17:55

NU am de ce sa plang dupa o asemenea femeie...iar in viziunea ei...nu m-a inselat...pt ca mi-a dat papucii seara..si abia a doua zi s-a cuplat cu el...

Eu nu am stat sa-mi mai bat capul..dar am vrut sa impartasesc si cu voi..ca e maxima faza...

da da cunosc astfel de viziuni, e sfanta mititica ... si intr-adevar e maxima faza bine ca tu esti ok
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 12 August 2010 la 18:14

Azzido..e parca adoua oara cand o patesti...?!
Ce D'zeu faci ??
Nu cumva esti prea baiat de treaba..?
..stii fetele de azi..nu prea mai apreciaza daca dai cu aspiratoru' , speli vasele sau faci cafeaua dimineatza...
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 12 August 2010 la 18:17

si vecinu meu e baiat fain
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 12 August 2010 la 19:37

De la: monaco, la data 2010-08-12 18:14:06Azzido..e parca adoua oara cand o patesti...?!
Ce D'zeu faci ??
..stii fetele de azi..nu prea mai apreciaza daca dai cu aspiratoru' , speli vasele sau faci cafeaua dimineatza...

Asa este... tot eu eram... Ehhh...omul cat traieste invata..asa ca mergem mai departe... dar cu o mica modificare in "grila de programe"...
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 12 August 2010 la 19:38

De la: BabyCriss, la data 2010-08-12 18:17:36si vecinu meu e baiat fain

Te prind eu...vezi ce vecini iti dau...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 August 2010 la 20:33

De la: Azzido, la data 2010-08-12 19:38:34

Cu ce pot sa te consolez amice?... Poate mai bine acum, decat mai tarziu...
Nu alerga dupa trenul care nu te-asteapta.
Vei gasi si tu persoana cu care sa fiti pe-aceeasi lunginme de unda, dar fii atent cand o alegi. Nu e suficient sa aiba chip de papusa, picioare lungi si sani frumosi, trebuie sa descifrezi si ce minte si suflet are . Hai noroc, ca viata-i scurta
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 12 August 2010 la 23:31

uoffffffffffffff......
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 13 August 2010 la 00:58

pai daca e frumos tipu
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 August 2010 la 01:19

De la: BabyCriss, la data 2010-08-13 00:58:12

pai daca e frumos tipu
Of, fetelor, doar vecinii de la etajul superior ii vedeti mai frumosi! Ce e langa voi, nu va atrage atentia?
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 13 August 2010 la 01:25

De la: CRITEO, la data 2010-08-13 01:19:25

pai daca e frumos tipu
Of, fetelor, doar vecinii de la etajul superior ii vedeti mai frumosi! Ce e langa voi, nu va atrage atentia?

stai sa ma uit acum cine e langa mine nu e nimeni langa mine :-??
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 13 August 2010 la 08:16

Sigur ca nu te-a inselat....pentru ca ea deja juca la doua capete pina sa se afiseze cu vecunul.
Ma bucur ca esti ok, vecinul nu va mai fi pentru ca intotdeuna la o astfel de frumusete va aparea un alt vecin.Probabil ca o sa se mute cind epuizeaza stocul.
Femei super ok sunt destule si trebuie un pic cautate.In rest numai de bine.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 August 2010 la 08:32

Stiti vorba aia "in femei si in frane sa nu ai niciodata incredere". Cu femeia am patito de mai multe ori de-a lungul timpului, cu franele am patito de curand. Mi s-a spart o conducta de frana in timpul mersului... aveam 110 la ora si ma apropiam de o intersectie semaforizata. Mai pune frana daca mai ai de unde
Bine ca am scapat si nu am ranit pe nimeni
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 August 2010 la 08:59

m-ai remarcat deja????
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 August 2010 la 09:21

Daca imi permiti un sfat ia viata asa cum e ,o poveste bazata pe sex si curiozitate si putina superficialitate din partea ei s-a terminat asa cum a inceput .Poti pastra numai ce ti-a facut placere ,o noua experienta nu strica,si apoi............drum bun ai toata viata inaintea ta si nu te implica emotional daca nu e cazul.Bafta.
spidewar Avatarul lui spidewar
Citeaza Raspunde

Postat de spidewar pe 13 August 2010 la 09:47

De la: p3scarush, la data 2010-08-13 08:32:44Stiti vorba aia "in femei si in frane sa nu ai niciodata incredere". Cu femeia am patito de mai multe ori de-a lungul timpului, cu franele am patito de curand. Mi s-a spart o conducta de frana in timpul mersului... aveam 110 la ora si ma apropiam de o intersectie semaforizata. Mai pune frana daca mai ai de unde
Bine ca am scapat si nu am ranit pe nimeni

pai ce cautai maica cu 110 prin oras (tinand cont ca erai prin intersectii and all)? sau aveai si tu o fosta care s-a incurcat cu vecinu` si vroiai sa te asiguri ca nu mai scapa?

cat despre tanti cu nenea de la 3..trebuie sa stii ca femeile sunt extrem de instabile si slabe.cum dau de unu` cu ochi mai albastri ca ai tai au migrat.asa ca..daca nu esti tipu` cu ochii cei mai albastri, macar iti dai seama cat de superficiala poate fi!

Numa bine
gabrielbogasieru Avatarul lui gabrielbogasieru
Citeaza Raspunde

Postat de gabrielbogasieru pe 13 August 2010 la 10:41

Daca dragostea nu sta la tine, las-o sa plece.... inseamna ca nu era a ta....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 August 2010 la 11:04

De la: monaco, la data 2010-08-12 18:14:06Azzido..e parca adoua oara cand o patesti...?!
Ce D'zeu faci ??

Eh nu ..sunt fete care apreciaza ...off....
Si daca e baiat de treaba ..asa sa fie in continuare....sa nu se schimbe ,ca sunt destui ai naibii pe lumea asta ,macar exceptii sa mai fie!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 August 2010 la 11:06

De la: CRITEO, la data 2010-08-12 20:33:24

Cu ce pot sa te consolez amice?... Poate mai bine acum, decat mai tarziu...
Nu alerga dupa trenul care nu te-asteapta.
Vei gasi si tu persoana cu care sa fiti pe-aceeasi lunginme de unda, dar fii atent cand o alegi. Nu e suficient sa aiba chip de papusa, picioare lungi si sani frumosi, trebuie sa descifrezi si ce minte si suflet are . Hai noroc, ca viata-i scurta

Frumos ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 August 2010 la 11:14

cat despre tanti cu nenea de la 3..trebuie sa stii ca femeile sunt extrem de instabile si slabe.cum dau de unu` cu ochi mai albastri ca ai tai au migrat.asa ca..daca nu esti tipu` cu ochii cei mai albastri, macar iti dai seama cat de superficiala poate fi!

Numa bine

Nu sunt femeile instabile ...sau cel putin unele nu sunt asa ..nu mai generaliza!
Eu ma gandesc ca poate fata nu vroia o relatie stabila,vroia doar aventuri ,sau poate ca Azzido avea ceva ce ei nu ii convenea si a gasit la resp. vecin!
Deci pareri pot fi multe,intrebari fara rasp la fel de multe ,numai ei doi stiu exact ce s-a intamplat intre ei si de ce s-a ajuns la despartire!Asta e viata, atat de incalcita si de ciudata ,dar raman la parerea mea ca daca vrei cu tot dinadinsul sa ai o rel cu cineva si crezi ca ti se potriveste pers resp ai toate sansele ca acea rel sa mearga ,asta daca ai multa vointa ,putere de convingere,intelgere,iubire de daruit neconditionat si multe altele...insa exista si sanse sa dai gres,dar ideea de baza e sa perseverezi in a cauta pers alaturi de care sa iti petreci restul zilelor!
spidewar Avatarul lui spidewar
Citeaza Raspunde

Postat de spidewar pe 13 August 2010 la 11:29

De la: pitica, la data 2010-08-13 11:14:51

Numa bine

Asta e viata, atat de incalcita si de ciudata ,dar raman la parerea mea ca daca vrei cu tot dinadinsul sa ai o rel cu cineva si crezi ca ti se potriveste pers resp ai toate sansele ca acea rel sa mearga ,asta daca ai multa vointa ,putere de convingere,intelgere,iubire de daruit neconditionat si multe altele...insa exista si sanse sa dai gres,dar ideea de baza e sa perseverezi in a cauta pers alaturi de care sa iti petreci restul zilelor!

relatia presupune doua persoane.degeaba tu vrei si te implici pe cand cealalalta persoana cauta doar pe cineva pe care sa-l/s-o faca sa creada ca il/o iubeste.
intr-adevar sigurii care inteleg situatia asa cum e ea sunt cei implicati in relatie..cateodata nici ei.restu`..ne dam cu parerea ca romanu` e bun la asa ceva
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 13 August 2010 la 11:40

Sunteti foarte tari... Nu e un capat de tara..asa este... aveti mare drepate,dar nu am mai patit niciodata asa ceva...si am zis sa impartasesc cu voi... plus ca am avut o pauza destul de lunga de cand nu mai intrasem pe forum...si sincer imi era dor de voi...

Speaking of witch...unde o fi Daria..interzisu...Haps...Unde e Haps?? Arekuuuu...here kitty kitty...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 August 2010 la 11:56

De la: spidewar, la data 2010-08-13 11:29:11
De la: pitica, la data 2010-08-13 11:14:51

Numa bine

Asta e viata, atat de incalcita si de ciudata ,dar raman la parerea mea ca daca vrei cu tot dinadinsul sa ai o rel cu cineva si crezi ca ti se potriveste pers resp ai toate sansele ca acea rel sa mearga ,asta daca ai multa vointa ,putere de convingere,intelgere,iubire de daruit neconditionat si multe altele...insa exista si sanse sa dai gres,dar ideea de baza e sa perseverezi in a cauta pers alaturi de care sa iti petreci restul zilelor!

relatia presupune doua persoane.degeaba tu vrei si te implici pe cand cealalalta persoana cauta doar pe cineva pe care sa-l/s-o faca sa creada ca il/o iubeste.
intr-adevar sigurii care inteleg situatia asa cum e ea sunt cei implicati in relatie..cateodata nici ei.restu`..ne dam cu parerea ca romanu` e bun la asa ceva
Tocmai asta am zis si eu ..daca tu crezi ca pers resp e potrivita pt tine si implicit ei feedback de la ea ,atunci merita sa incerci totul...
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 13 August 2010 la 12:28

Momentan am de cand sa "copilaresc" o vreme... nu de alta..dar dak e loc...de ce nu? e clar ca nu am priza la relatii mai serioase... poate pe la vreo 30 de ani le vine mintea la cap unora dintre femei...ca nu toate sunt la fel...si reusim sa cladim ceva...

Pana atunci....munca...bani..masini... aaaaa..si era sa uit... M-am convins dupa acest "dush" ca femeile sunt ca bancnotele...trebuie sa circule...ca in timp se devalorizeaza...

Cheers mates...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info