“nu conta atat pe parerile oamenilor cat pe adevarul in sine”
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » “Nu conta atat pe parerile oamenilor cat pe adevarul in sine” » Pagina 1 din 1

floare_de_trandafir Avatarul lui floare_de_trandafir
Citeaza Raspunde

Postat de floare_de_trandafir pe 17 August 2010 la 09:59

Intr-o vreme, eram in concediu, am intrat de curiozitate pe forum si am deschis doua teme de discutie. Am observat astfel tipologii diferite de raspunsuri, de pareri si nu in ultima instanta de persoane. Unii au incercat pe cat posibil sa se puna in situatia uneia dintre persoanele din temele date, sa incerce sa analizeze si au dat unele sfaturi foarte pertinente, care meritau citite (chiar unele din ele demne de luat in seama).
Alte persoane au incercat sa aiba pareri, comparand situatiile date pe forum cu situatiile lor, ceea ce nu este rau deloc, deoarece acele persoane incearca sa invete ceva din situatiile date sau cel putin incearca; sunt altii care vad lucrurile mult mai simplu si incearca in doua trei cuvinte sa rezume ceea ce s-a scris si sa formuleze propriile lor opinii.
In sfarsit am observat ca sunt unii care fara sa citeasca cu atentie formuleaza direct o concluzie din care se poate desprinde un lucru clar: x sau y e de vina pentru ca s-a petrecut o situatie sau alta. Orice parere o respect, insa ma mira de ce unele persoane- din fericire sunt destul de putine la numar- nu incearca sa analizeze lucrurile care au fost prezentate.
La tema “Dragoste si relatii” eu sunt personajul principal stiu detaliile legate de relatia mea, detalii pe care nu le pot scrie pe forum, pentru ca ar insemna sa scriu cel putin 5-6 pagini-cine ar avea rabdarea sa le citeasca?). Insa cu toate acestea ma intreb si eu pe mine insami daca stiu tot ce a fost si ce ce e in acea relatie, pentru ca nu sunt numai eu in discutie. In privinta temei “Fata nedumerita” eu nu as sti sa dau un sfat foarte bun pentru ca nu stiu toate detaliile. Simt ca stiu prea putin pentru a da un verdict asupra unuia sau altuia dintre protagonisti. Deci intrebarea finala e fiecare are parerea lui dar cine stie adevarul?
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 17 August 2010 la 10:08

nimeni nu detine adevarul absolut.... probabil de aceea in anumite situatii mai grele cerem sfatul celorlati.. dar in final numai noi decidem ce sa facem si stim ce mai bine pt noi...
Citeaza Raspunde

Postat de floare_de_trandafir pe 19 August 2010 la 11:28

Observ ca e o greseala a mea faptul ca am introdus acest subiect. Imi cer scuze celor de pe forum care au intrat si au incercat sa dea un raspuns.
Am o intrebare: are idee cineva cum pot scoate acest subiect de pe forum? Daca da, va multumesc.
Citeaza Raspunde

Postat de floare_de_trandafir pe 20 August 2010 la 09:57

La acest subiect e

Intra in contul tau

Info
X
info