DRAGI copilasi daca aveti parinti grijuli ascultatii DACA aceste nus sau nu vor APELATI la politie sau doctor daca va e rusine STITI de ce tot nenea doctorul va trateaza SI NENEA doctorul cand vede un copil ranit cu siguranta plange dar bisturiul lucreaza FIT prieteni cu doctorul mai mult ca cei dragi care datorita treburilor supravietuiri uita SUNT sigur ca nici un doctor din tara asta nu va refuza uncopil suparat POLITISTUL este si el BUN nu zic DAR trebuie sa duci dovada acuzari DOCTORUL stie si munca politistului si pe cea a medicului NU URATI DOCTORI DRAGI COPI NOI CEI MARI UTAM CA LA NASTERA LA TOT NECAZUL doctorul ne salveaza viata NIMENI NU STIE CAT suferea un doctor cand pacientul moare STIU ce zice reclamagii POI ba asta care scri mesaje EU nu am vazut doctor PLANGAND sau popa STITI DE CE alt caz asteapta pe masa de operatie POPI IN majoritate se cearta cu preotesele stiti de ce VAZAND NUMAI JALE numai morti sau spovedani ciudate CU siguranta stiu coana preoteasa RAMANE ne iubita de preot IA popo tu te duci la alte enoriase ce gresala NU ESTE ADEVARAT popa este impotent doar se lauda ca da tarcoale la enorise va salut si inchid comentariul presarat cu DE toate pentru toti.blajinul.ro