Nu e vorba neaparat de bani.E vorba de ''normalitatea'' aia care in Romania nu o gasesti.Sa fiu nevoita sa dau de incompetenti la fiecare pas pe care il fac.Plus ca nu mi-as dori ca viitori mei copii sa traiasca aici,am avut eu destule experiente neplacute,nu as vrea sa aiba si ei.
E al naibii de greu atunci cand trebuie sa alegi si eu nu vreau sa treaca anii si sa realizez ca nu am facut ce trebuia sa fac atunci cand am simtit ca trebuie sa fac ceva.
In primul rand sa pleci singura ii destul de greu cred eu :) si totusi hai sa fim realisti primul motiv pentru care pleaca toti sunt banii :P inclusiv tu,eu,noi...etc :)
Cum a spus si Marutz dupa 3-4 ani ti se va acrii de tot,la fel cum am auzit si eu de la prieteni,verisori...etc...
Vrei sa le oferi un viitor copiilor tai :P ff bine,daca esti fata desteapta poti sa le oferi si aici...cei adevarat nu prea multe...sau viata pe care ti-ai dorii sa le-o oferi.Dar nici acolo nu is cainii cu colacii in coada...+ de asta romanii nu mai sunt priviti ca inainte...
Sunt sanse sa te intorci mai dezamagita decat ai plecat...esti constienta de treaba asta??