De la: yuppy013903__ion, la data 2010-11-17 17:01:33Ura ,uraaaaaaaa traiasca 23 august.Da ne amintim de multe;cota de benzina lunara Uraaaa...500gr.salam pe luna Uraaaaaaaa...1ltr.ulei URAAA:Cred ca pe vremea aia eram cel mai ecologic popor din lume.Ce faceai cu 40 l benzina,si mergeai doar 2 duminici,asa era par si impar UraaaaaaaaaaaaImi amintesc de un prieten avea numar par sa poata circula in duminica impara a pus si el un sicriu pe masina sa zica are mort in familie.Doar asa putea sa mai iasa si el cu iubiita in wekend
Stalin cu poporul rus
Libertate ne-au adus
Zbierau de le ieseau ochii din cap taticii nostri la 23 August 1959. si mergeau in coloana pana la tribuna unde erau edilii oraselor ,comandntii militari si alti
.Popii lipseau .Taica-meu fiindca nu s-a dus la manifestatie a fost sanctionat la servici.Aaaa am uitat sa va scriu ca de fapt se facea prezenta, si se dadeau liste de propaganda, adica ce sa tipi.Si tovarasul prim secretar al raionului ... faceaa o ierarhie a intreprinderilor care aveau un program adecvat.Frumoase vremuri (ba...as piciorul in ele, ca si acum sunt vremuri si mai frumoase ,cand copii nostri tipa :
-Iesi afara javra ordinara
Hai sa bem o bere si sa vedem ce mai urmeaza.

NE, NE, NE Nene !!!!
Promotia zilei pe Kuponiada.ro