Bravo sunteti reali si asta e bine .
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » BRAVO sunteti reali si asta e bine . » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 August 2010 la 09:59

DACA vreti sa va intristati si sa va piara pofta de viata CITITI mesajele SAXON ursarul care prostalaul nu stie alt ceva ,MANANCA fasole bea lapte si consuma multa zeama de varza pe post de sampanie ,IAR WC-ul este ocupat 10 ore pe zi ,tine leptopul pe genunchi sa da mesaje otravite la toti tineri care vor sa traiasca viata asa cum pot ei DACA va place vreau sa fim prieteni.blajinul.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 August 2010 la 10:20

De la: blajinul_ro, la data 2010-08-24 09:59:33DACA vreti sa va intristati si sa va piara pofta de viata CITITI mesajele SAXON ursarul care prostalaul nu stie alt ceva ,MANANCA fasole bea lapte si consuma multa zeama de varza pe post de sampanie ,IAR WC-ul este ocupat 10 ore pe zi ,tine leptopul pe genunchi sa da mesaje otravite la toti tineri care vor sa traiasca viata asa cum pot ei DACA va place vreau sa fim prieteni.blajinul.ro

cine esti tu blajinule? de ceva timp ma uit ce scri dar n-am vrut sa ma pretez la o discutie cu cineva care poate fi altcineva
si ce ai cu saxon? macar el este corect si are sau a avut la profil date despre persoana lui
nu o lua ca o provocare pentru ca n-am timp sa stau pe forum si mai am si virusi dar as prefera daca tot vad un topic nou, chiar cu injuraturi si jigniri sa fie cat de act inteligent
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 August 2010 la 10:30

cine esti tu blajinule? de ceva timp ma uit ce scri dar n-am vrut sa ma pretez la o discutie cu cineva care poate fi altcineva
si ce ai cu saxon? macar el este corect si are sau a avut la profil date despre persoana lui
nu o lua ca o provocare pentru ca n-am timp sa stau pe forum si mai am si virusi dar as prefera daca tot vad un topic nou, chiar cu injuraturi si jigniri sa fie cat de act inteligent

cum cine ma?
nu vazusi cu un etaj mai jos?
e prietenul lui saxon. se cunosc bine se saluta etc etc...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 August 2010 la 12:19

gata,m-am hotarat....vreau sa devin prieten cu tine blajinule.ro cu respect si mila.M-am tot saturat si io sa vad cum iti tatoneaza gingiile ursarul ala de....nici nu merita sa-i pronunt numele,ca nu cred ca-si da dumnealui seama ca tu trudesti din greu sa iei lectii ca sa reusesti sa faci ceea ce faci,ca doar nu te-oi fi nascut asa...nu?hai l-as ca trece si no sa te mai doara asa tare,si acum ca suntem amici faci ceva pt noi....un plici?ca mie asa-mi place!hai bafta si nu uita:tine gura inchisa ca iar iti intra musca-ncur
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 August 2010 la 12:51

De la: cristian_mp, la data 2010-08-24 12:19:00 gata,m-am hotarat....vreau sa devin prieten cu tine blajinule.ro cu respect si mila.M-am tot saturat si io sa vad cum iti tatoneaza gingiile ursarul ala de....nici nu merita sa-i pronunt numele,ca nu cred ca-si da dumnealui seama ca tu trudesti din greu sa iei lectii ca sa reusesti sa faci ceea ce faci,ca doar nu te-oi fi nascut asa...nu?hai l-as ca trece si no sa te mai doara asa tare,si acum ca suntem amici faci ceva pt noi....un plici?ca mie asa-mi place!hai bafta si nu uita:tine gura inchisa ca iar iti intra musca-ncur
Am dorit sa vad si eu cine e acest blajinul si... am accesat profilul, cum se face, insa surpriza... acest utilizator nu mai exista.
Asa ca , nu te mai poti imprieteni cu el! Ai ratat sansa...
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 24 August 2010 la 17:21

Pai prostia pute chiar si prin calculator,ma duc sa iau o gura de aer prospat!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 August 2010 la 19:18

De la: CRITEO, la data 2010-08-24 12:51:47
Am dorit sa vad si eu cine e acest blajinul si... am accesat profilul, cum se face, insa surpriza... acest utilizator nu mai exista.
Asa ca , nu te mai poti imprieteni cu el! Ai ratat sansa...
nu mai exista????...si-mi trimitea niste mesaje asa de frumoase !!!!! am sa-i simt lipsa
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info