Romani.... rusine
Pagina 1 din 8

Toate forumurile » How to » Romani.... rusine » Pagina 1 din 8

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:
yuppy013761 Avatarul lui yuppy013761
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013761 pe 25 August 2010 la 14:47

Cand se confrunta cu prejudecati si discriminare, oamenii au tendinta sa fie agresivi si sa nu mai se comporte rational.

De ce suntem noi, românii, atât de invidosi, răi, egoiști, agresivi unii cu alții? De ce nu putem să respectăm valoarea, de ce nu suntem uniți? Suntem o nație care are o plăcere să facă rău celor de lângă ea. Românii se mănâncă între ei oriunde.

Daca sunt discriminati, sunt sanse mari ca oamenii sa se comporte agresiv, sa nu se controleze si sa nu poata lua decizii rationale. Unii oameni au tendinta sa (se) manance peste masura.

Sunt români care suferă dacă există altul mai bun decât ei, nu se simt bine dacă nu-l sapă. Ne ghidăm după proverbul: "Nu-i suficient să-mi fie mie bine, important este să-ți fie ție rău."

Ați văzut cum se apără țiganii dacă sunt atacați? Românii niciodată nu se ajută între ei.

Noi, românii, nu numai că nu ne aliem împotriva unui dușman, mai mult, noi ne coalizăm cu el pentru a ne învinge compatriotul. Ungurii, popor destul de puțin numeros, în comparație cu românii, solicită autonomie pe toate căile posibile și imposibile.

Romanii sunt stresati, crispati, frustrati.Vedem zi de zi cum se injura, cum se sare la bataie fara nici un motiv intemeiat si chiar nu inteleg acest lucru.

Tot vorbim cu admirație despre istorie, literatură și alte câteva domenii unde am avut compatrioți celebri în lume. Dar ne întrebăm, cât a mai rămas în caracterul nostru de la acei oameni?

Multi dintre cei care au calatorit prin strainatate dupa revolutie s-au simtit cel putin o data "cetateni europeni de mana a doua". De ce nu i-am face si noi pe alti romani de-ai nostri sa se simta asa, doar pentru ca sunt romi sau unguri? Daca tot simtim nevoia sa fim justitiari nu am putea incepe cu cei care duhnesc a transpiratie in mijloacele de transport in comun?

Sunt romanii rasisti, xenofobi si intoleranti? De fapt, cine sunt romanii, ce inseamna "roman", cine este get beget roman? Eu nu prea stiu...poate stiti voi.

superbu Avatarul lui superbu
Citeaza Raspunde

Postat de superbu pe 25 August 2010 la 14:53

am crezut ca e blajinul...
Y12 Avatarul lui Y12
Citeaza Raspunde

Postat de Y12 pe 25 August 2010 la 15:00

De la: superbu, la data 2010-08-25 14:53:38am crezut ca e blajinul...
Blajinul?
Am inteles ca a parasit incinta!!
Cred ca si-a sters contu`...
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013761 pe 25 August 2010 la 15:18

Iubitilor e tare greu viata asta, agramatii tot intre ei se cauta
interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 25 August 2010 la 19:47

De la: yuppy013761, la data 2010-08-25 15:18:48Iubitilor e tare greu viata asta, agramatii tot intre ei se cauta

si tu pe ei..
am uitat ce distractiv e yuppy....
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013761 pe 25 August 2010 la 23:01

De la: interzisuN, la data 2010-08-25 19:47:42
De la: yuppy013761, la data 2010-08-25 15:18:48Iubitilor e tare greu viata asta, agramatii tot intre ei se cauta

si tu pe ei..
am uitat ce distractiv e yuppy....

ai dreptate, probabil o incercare de bascalie referitor la sexul oral dpdv al unei femei prindea mai bine
Citeaza Raspunde

Postat de superbu pe 26 August 2010 la 08:11

cordelush? ba baiatule ba!
te-ai reancarnat? tuti rasa ta de vierme scarbos. te strivesc eu pana la urma...
Lucia38 Avatarul lui Lucia38
Citeaza Raspunde

Postat de Lucia38 pe 26 August 2010 la 08:41

topicul asta face parte din categoria "gandesc deci... ma plictisesc"?
Citeaza Raspunde

Postat de superbu pe 26 August 2010 la 08:48

De la: Lucia38, la data 2010-08-26 08:41:51topicul asta face parte din categoria "gandesc deci... ma plictisesc"?

neh... noroc ca m-am uitat
e un client mai vechi al meu
cordelush reincarnat
un carnat....
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013761 pe 26 August 2010 la 09:03

De la: superbu, la data 2010-08-26 08:48:48
De la: Lucia38, la data 2010-08-26 08:41:51topicul asta face parte din categoria "gandesc deci... ma plictisesc"?

cordelush reincarnat
un carnat....

de data asta te inseli
Citeaza Raspunde

Postat de superbu pe 26 August 2010 la 09:05

De la: yuppy013761, la data 2010-08-26 09:03:47

cordelush reincarnat
un carnat....

de data asta te inseli

nu cred. te tradeaza stilul.
dar am promis cuiva ca nu mai am nimic cu tine
asa ca te las sa-ti faci treaba
PICARD Avatarul lui PICARD
Citeaza Raspunde

Postat de PICARD pe 26 August 2010 la 10:12

De la: superbu, la data 2010-08-26 09:05:37
De la: yuppy013761, la data 2010-08-26 09:03:47

cordelush reincarnat
un carnat....

de data asta te inseli

nu cred. te tradeaza stilul.
dar am promis cuiva ca nu mai am nimic cu tine
asa ca te las sa-ti faci treaba

inca unul care o sa moara repede de curiozitate
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013761 pe 26 August 2010 la 16:42

macar suntem oarecum on topic

celelalte e la latitudinea fiecaruia, cand o sa functioneze cam-urile pe forum mai povestim despre identitati, femei, barbati si poate, am vazut o incercare, cybersex
yuppy012982 Avatarul lui yuppy012982
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy012982 pe 28 August 2010 la 07:29

da ai perfecta dreptate
yuppykw Avatarul lui yuppykw
Citeaza Raspunde

Postat de yuppykw pe 28 August 2010 la 08:35

Saut
Cred ca cel maibun proverb pentru Romani ar fi:SA MOARA VECINUL SA-I IAU CAPRA
Stiti ca proverbul vechi era :SA MOARA CAPRA VECINULUI,nu?

Asta este ,,esenta''romanului de azi.

Sa fiti sanatosi si.......mai buni la suflet.
Dapollo Avatarul lui Dapollo
Citeaza Raspunde

Postat de Dapollo pe 28 August 2010 la 09:26

NUMAI POVESTILE DE TINE! Da-ti draga "cele 1000 masti" jos, ai curajul raspunderii ptr. opiniile tale (unele chiar pertinente!)Fii ROMAN, ca tot te ocupi de ei, bietii...
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013761 pe 28 August 2010 la 09:43

De la: Dapollo, la data 2010-08-28 09:26:38NUMAI POVESTILE DE TINE! Da-ti draga "cele 1000 masti" jos, ai curajul raspunderii ptr. opiniile tale (unele chiar pertinente!)Fii ROMAN, ca tot te ocupi de ei, bietii...

din pacate sunt doar cetatean roman, altfel nu ma simt romanca
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 28 August 2010 la 09:45

De la: yuppy013761, la data 2010-08-28 09:43:10
De la: Dapollo, la data 2010-08-28 09:26:38NUMAI POVESTILE DE TINE! Da-ti draga "cele 1000 masti" jos, ai curajul raspunderii ptr. opiniile tale (unele chiar pertinente!)Fii ROMAN, ca tot te ocupi de ei, bietii...

dar ce te simti?
ianitel Avatarul lui ianitel
Citeaza Raspunde

Postat de ianitel pe 28 August 2010 la 10:00

trist dar adevarat:ne meritam soarta.
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 28 August 2010 la 10:07

De la: rothmans, la data 2010-08-28 09:45:47

dar ce te simti?

Ar fi interesant de urmarit, pt ca evolutia este, oarecum, oscilanta...

Buna dimineata, tuturor!

Va doresc o zi senina si linistita, indiferent ce sunteti, cum/ce va simtiti, si oriunde v-ati afla!
emilianfree Avatarul lui emilianfree
Citeaza Raspunde

Postat de emilianfree pe 28 August 2010 la 10:20

Oare de ce totii incultii se gandesc sa debiteze impresii despre "noi, romanii". Cine te crezi sa ma judeci? Ma simt jignit, insa probabil ca nu intelegi sentimentul...
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 28 August 2010 la 10:24

De la: daria_ta, la data 2010-08-28 10:07:33
De la: rothmans, la data 2010-08-28 09:45:47

dar ce te simti?

Ar fi interesant de urmarit, pt ca evolutia este, oarecum, oscilanta...

Buna dimineata, tuturor!

Va doresc o zi senina si linistita, indiferent ce sunteti, cum/ce va simtiti, si oriunde v-ati afla!

neatza daria
victorbrasoveanu Avatarul lui victorbrasoveanu
Citeaza Raspunde

Postat de victorbrasoveanu pe 28 August 2010 la 11:07

Un raspuns ne poate da si acest citat a lui
Ernest Bernea din volumul ''Indemn la Simplitate''

Omul "civilizat" este în genere înclinat să traiască mai mult prezentul ; prezentul care, fără un sens și o luptă a noastră, nu reprezintă nimic și care fuge; să-l trăiască prin toate simturile trupului atât de rafinat de civilizatia aceasta de care sunt atât de mândri.

A mânca bine, a îndrăgi femei frumoase, a fura și exploata pe cei slabi, a dormi lenea unui trup obosit de senzatii tari, a te închina icoanelor rotunde ale banului devenit în acest fel adevăratul Dumnezeu făcător de minuni, iată expresia unei vieti pentru care a trudit o lume întreagă de milenii.

Ce va fi mâine nu-l interesează pe acest, om ; poate să se frângă și osia cerului ! Ce va fi mâine „vom trăi și vom vedea". Totul trebue consumat acum pe calea simturilor însetate de puternice sguduiri, trebue îndrumat către totala satisfactie a pământului uscat și nerodit din noi.

Gândurile mari, credintele, dorul unei vieti mai pure și mai frumoase sunt ale poetilor, ale visătorilor ; omul "civilizat" n'are ce face cu ele, nu le caută și nici nu le cultivă pentrucă "nu umblă după himere". Acest om îndobitocit de binele material, acest om al prezentului stors de sensuri, acest om își duce vieata numai cu perdelele trase, închis, apăsat, căzut în propria sa întunecime.

Drama începe acolo unde prezenta sa este activă. El retează elanuri, compromite credinte, îngenunche frumusetea și omoară omenia. El nu poate suferi altceva dincolo de fiinta sa înrădăcinată atât de puternic într un pământ care și el refuză să-l primească.

Omule mic, omule putred, omule dizolvant, de ce ești uneori atât de puternic ?!
BloodyClody Avatarul lui BloodyClody
Citeaza Raspunde

Postat de BloodyClody pe 28 August 2010 la 11:08

Ce subiect complex in aceasta dimineata tarzie .
Sa-mi fie rusine... sa nu-mi fie rusine.... evident... n-o sa-mi fie rusine sub nici o forma.
Sunt ROMANCA si NU-MI e rusine (sau n-am nici o rusine... dupa caz ).
Numai bine.
Diacu Avatarul lui Diacu
Citeaza Raspunde

Postat de Diacu pe 28 August 2010 la 11:15

Cu cetățenii acestei Românii
orunde nu mi-e rușine,
rușinea este pentru acei
care se cred ca tine.
Înfometați de bani și satisfacție
neliniștea îi scoate-n lume
orgoliul îi aduce înapoi
pe ai lor părinți să se răsbune.
Cei ce ies în exterior
mândria îi aduce înapăoi,
Căci ei se cred și vor să arate
Sunt mai civilizați ca noi.
Însă n-interiorul lor
sunt tot mai reci și tot mai goi.
Ar trebui să luăm aminte
de spațiul cum ni-e statul
înconjurați de vânători
iar noi suntem vânatul.
Suntem ca Iepurii într-un staul
de libertate alertați,
Cei care ies sunt prinși la strungă
cei ce rămân sunt alergați.
Și nu frica de moarte
ci Libertatea-i face,
să nu se mai cunoască
să le fie rușine
de ai lor părinți și de ai lor frați.
Cu fapta, sfatul și răbdarea,
și nu cu ura, bârfa și mândria,
Românii și nu Romii
pot să înflorească România.
Diacu Avatarul lui Diacu
Citeaza Raspunde

Postat de Diacu pe 28 August 2010 la 11:15

Cu cetățenii acestei Românii
orunde nu mi-e rușine,
rușinea este pentru acei
care se cred ca tine.
Înfometați de bani și satisfacție
neliniștea îi scoate-n lume
orgoliul îi aduce înapoi
pe ai lor părinți să se răsbune.
Cei ce ies în exterior
mândria îi aduce înapăoi,
Căci ei se cred și vor să arate
Sunt mai civilizați ca noi.
Însă n-interiorul lor
sunt tot mai reci și tot mai goi.
Ar trebui să luăm aminte
de spațiul cum ni-e statul
înconjurați de vânători
iar noi suntem vânatul.
Suntem ca Iepurii într-un staul
de libertate alertați,
Cei care ies sunt prinși la strungă
cei ce rămân sunt alergați.
Și nu frica de moarte
ci Libertatea-i face,
să nu se mai cunoască
să le fie rușine
de ai lor părinți și de ai lor frați.
Cu fapta, sfatul și răbdarea,
și nu cu ura, bârfa și mândria,
Românii și nu Romii
pot să înflorească România.
dandandy75 Avatarul lui dandandy75
Citeaza Raspunde

Postat de dandandy75 pe 28 August 2010 la 12:02

tipic pt. un om frustrat
Nu suntem noi nici mai buni , nici mai rai ca altii
in Germania daca ai ghinionul sa fie vecin sub etajul tau ai reclamatii peste reclamatii, fie ca mergi prea apasat si ii tremura lustra, fie ca tragi apa la toaleta noaptea, ca plange copilul noaptea , etc. E Germania si nu mai zice nimeni nimic sunt civilizati .
La noi gasim acelasi lucru insa nu trebuie generalizat pt. ca nu peste tot se intampla asa.
Uita-te in autobuz cati sunt spalati si nu nespalati si ai sa vezi ca nu majoritatea sunt asa cum spui tu.
De nebunia asta cu tiganii? De ce nu-i suportam ? Pai vezi si tu in jurul tau ce fac majoritatea si o sa vezi ca nu are nimeni nimic cu cel care se comporta decent . 80% din tigani fura, talharesc, si sunt nespalati, asta e realitatea, insa nu sunt toti asa!!! Daca vezi un tigan nespalat in autobuz si vezi si un roman, la fel te uiti la amandoi cu aceeasi greata nu faci diferenta .
Cu ungurii e mai complicat , daca ceri autonomie normal ca devi nesuferit cand toti stim de atrocitatile comise in Ardeal de-a lungul istoriei , Ip, Trezena sunt cateva exemple in care au murit si cetateni romani de origine evreasca.
De ce avem noi asa multe minoritati in tara comparativ cu alte tari din jur ? Pai de-a lungul istoirei ne-au calcat toti in picioare si si-au facut "cuib" aici ca ungurii. V-ati pus intrebarea de ce nu sunt tiganii in numar mare in Germania, Franta, Elvetia etc.?
Nu au fost extreminati de Hitler , nu , nu... Nu sunt chiar asa de toleranti vest-europeni ca romanii si nu trec cu vedera orice .
Cat de rasisti suntem noi?
Uita-te pe strada la cersit sunt si romani majoritatea sunt tigani , vezi tu toti oamenii ca nu le dau bani? Romanul e ingaduitor iar daca rabufeste in anumite situatii e pt. ca nu mai suporta , insa cati romani ai vazut ca au omorat tiganii asa ca nu le-a placut de ei? Cati tigani ai vazut cu cutitul in mana omorand alte etnii sau majoritari?
Mai gandeste-te ...
E adevarat ca nu suntem uniti , nu ne sta in caracter treaba asta intrucat de-a lungul istoriei am tot fost tinuti dezbinati si am invatat sa ne descurcam singuri.Lucrul asta se schimba in sute de ani, sau brusc la nevoie insa pt. scurt timp pana la alt necaz...
Satul roman nu face nimic sa dezvolte simtul patriotic si cel de colectivitate, intrucat ei sunt prea preocupati sa fure nu sa ne ajute pe noi, iar noi cautam sa ne rezolvam singuri problemele plecand afara . Divide et impera sau traducere autohtona " Alunga-i si fura tot "
Cand la conducera tarii vor fi si oameni care vor iubi nu numai "tara" ci si romanii se vor mai schimba multe inclusiv atitudine colectiva.

Ca sa inchid, pt. cei care nu iubesc romanii exista varianta emigrarii in tara de origine .Nu vreau sa invat maghiara sau germana ca limba materna . Nu am umplut cimitirele de-a lungul istoriei ca dicteze nimeni aici . Trateaza-ne cu respect si vei primi acelasi lucru . Iar daca inca poti sa scri pe net , vorbesti la tv si ne faci in toate felurile pe noi vorbitorii de limba romana, asta e inca o dovada in plus la cat suntem de toleranti, iar asta face parte din educatia romaneasca !!!
Ca la Nat. Geo. " Mai gandeste-te... "

Pentru toti cei care simt romaneste indiferent de origine le recomand sa-si educe copiii in acelasi spirit al tolerantei care caracterizeaza natiunea asta de mai bine de 2000 de ani. Speranta mea e ca lucrul asta sa nu duca la disparitia ei ...!?
Sa fiti binecuvantati!
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 28 August 2010 la 12:31

De la: dandandy75, la data 2010-08-28 12:02:43tipic pt. un om frustrat
in Germania daca ai ghinionul sa fie vecin sub etajul tau ai reclamatii peste reclamatii, fie ca mergi prea apasat si ii tremura lustra, fie ca tragi apa la toaleta noaptea, ca plange copilul noaptea , etc. E Germania si nu mai zice nimeni nimic sunt civilizati .
La noi gasim acelasi lucru insa nu trebuie generalizat pt. ca nu peste tot se intampla asa.
Uita-te in autobuz cati sunt spalati si nu nespalati si ai sa vezi ca nu majoritatea sunt asa cum spui tu.
De nebunia asta cu tiganii? De ce nu-i suportam ? Pai vezi si tu in jurul tau ce fac majoritatea si o sa vezi ca nu are nimeni nimic cu cel care se comporta decent . 80% din tigani fura, talharesc, si sunt nespalati, asta e realitatea, insa nu sunt toti asa!!! Daca vezi un tigan nespalat in autobuz si vezi si un roman, la fel te uiti la amandoi cu aceeasi greata nu faci diferenta .
Cu ungurii e mai complicat , daca ceri autonomie normal ca devi nesuferit cand toti stim de atrocitatile comise in Ardeal de-a lungul istoriei , Ip, Trezena sunt cateva exemple in care au murit si cetateni romani de origine evreasca.
De ce avem noi asa multe minoritati in tara comparativ cu alte tari din jur ? Pai de-a lungul istoirei ne-au calcat toti in picioare si si-au facut "cuib" aici ca ungurii. V-ati pus intrebarea de ce nu sunt tiganii in numar mare in Germania, Franta, Elvetia etc.?
Nu au fost extreminati de Hitler , nu , nu... Nu sunt chiar asa de toleranti vest-europeni ca romanii si nu trec cu vedera orice .
Cat de rasisti suntem noi?
Uita-te pe strada la cersit sunt si romani majoritatea sunt tigani , vezi tu toti oamenii ca nu le dau bani? Romanul e ingaduitor iar daca rabufeste in anumite situatii e pt. ca nu mai suporta , insa cati romani ai vazut ca au omorat tiganii asa ca nu le-a placut de ei? Cati tigani ai vazut cu cutitul in mana omorand alte etnii sau majoritari?
Mai gandeste-te ...
E adevarat ca nu suntem uniti , nu ne sta in caracter treaba asta intrucat de-a lungul istoriei am tot fost tinuti dezbinati si am invatat sa ne descurcam singuri.Lucrul asta se schimba in sute de ani, sau brusc la nevoie insa pt. scurt timp pana la alt necaz...
Satul roman nu face nimic sa dezvolte simtul patriotic si cel de colectivitate, intrucat ei sunt prea preocupati sa fure nu sa ne ajute pe noi, iar noi cautam sa ne rezolvam singuri problemele plecand afara . Divide et impera sau traducere autohtona " Alunga-i si fura tot "
Cand la conducera tarii vor fi si oameni care vor iubi nu numai "tara" ci si romanii se vor mai schimba multe inclusiv atitudine colectiva.

Ca sa inchid, pt. cei care nu iubesc romanii exista varianta emigrarii in tara de origine .Nu vreau sa invat maghiara sau germana ca limba materna . Nu am umplut cimitirele de-a lungul istoriei ca dicteze nimeni aici . Trateaza-ne cu respect si vei primi acelasi lucru . Iar daca inca poti sa scri pe net , vorbesti la tv si ne faci in toate felurile pe noi vorbitorii de limba romana, asta e inca o dovada in plus la cat suntem de toleranti, iar asta face parte din educatia romaneasca !!!
Ca la Nat. Geo. " Mai gandeste-te... "
Pentru toti cei care simt romaneste indiferent de origine le recomand sa-si educe copiii in acelasi spirit al tolerantei care caracterizeaza natiunea asta de mai bine de 2000 de ani. Speranta mea e ca lucrul asta sa nu duca la disparitia ei ...!?
Sa fiti binecuvantati!

felicitari , mi-a placut ce ai scris
Rockk Avatarul lui Rockk
Citeaza Raspunde

Postat de Rockk pe 28 August 2010 la 13:25

De la: yuppy013761, la data 2010-08-25 14:47:23Cand se confrunta cu prejudecati si discriminare, oamenii au tendinta sa fie agresivi si sa nu mai se comporte rational.

De ce suntem noi, românii, atât de invidosi, răi, egoiști, agresivi unii cu alții? De ce nu putem să respectăm valoarea, de ce nu suntem uniți? Suntem o nație care are o plăcere să facă rău celor de lângă ea. Românii se mănâncă între ei oriunde.

Daca sunt discriminati, sunt sanse mari ca oamenii sa se comporte agresiv, sa nu se controleze si sa nu poata lua decizii rationale. Unii oameni au tendinta sa (se) manance peste masura.

Sunt români care suferă dacă există altul mai bun decât ei, nu se simt bine dacă nu-l sapă. Ne ghidăm după proverbul: "Nu-i suficient să-mi fie mie bine, important este să-ți fie ție rău."

Ați văzut cum se apără țiganii dacă sunt atacați? Românii niciodată nu se ajută între ei.

Noi, românii, nu numai că nu ne aliem împotriva unui dușman, mai mult, noi ne coalizăm cu el pentru a ne învinge compatriotul. Ungurii, popor destul de puțin numeros, în comparație cu românii, solicită autonomie pe toate căile posibile și imposibile.

Romanii sunt stresati, crispati, frustrati.Vedem zi de zi cum se injura, cum se sare la bataie fara nici un motiv intemeiat si chiar nu inteleg acest lucru.

Tot vorbim cu admirație despre istorie, literatură și alte câteva domenii unde am avut compatrioți celebri în lume. Dar ne întrebăm, cât a mai rămas în caracterul nostru de la acei oameni?

Multi dintre cei care au calatorit prin strainatate dupa revolutie s-au simtit cel putin o data "cetateni europeni de mana a doua". De ce nu i-am face si noi pe alti romani de-ai nostri sa se simta asa, doar pentru ca sunt romi sau unguri? Daca tot simtim nevoia sa fim justitiari nu am putea incepe cu cei care duhnesc a transpiratie in mijloacele de transport in comun?

Sunt romanii rasisti, xenofobi si intoleranti? De fapt, cine sunt romanii, ce inseamna "roman", cine este get beget roman? Eu nu prea stiu...poate stiti voi.

nu e vorba de romani , e vorba de natura umana.

intr-o tara atat de inapoiata ca Romania, e normal ca majoritatea oamenilor sa fie inapoiati social, spiritual si pe multe alte planuri.

invidia , gelozia, rea vointa fac parte din natura umana, ca si insusi instinctul , doar ca un om care a evoluat cat de cat, are capacitatea de a gandi, de a reflecta la conditia sa si a celor din jur, le punbe undeva intr un locsor departe de suprafata, ca niciodata sa nu iasa la iveala, iar daca cumva s ar intampla ca aceste sentimente sa lincerce , sa aibe capacitatea de a si da seama ce prostie mare e sa le incerce aceste sentimente.

trebuie sa te bucuri daca cel de langa tine o duce bine, nu sa te uiti cu ura si invidie la el.

in fine, romania, o tara inapoiata populata de inapoiati.

asta e.
Rockk Avatarul lui Rockk
Citeaza Raspunde

Postat de Rockk pe 28 August 2010 la 13:32

De la: rothmans, la data 2010-08-28 12:31:48
De la: dandandy75, la data 2010-08-28 12:02:43tipic pt. un om frustrat

nu? ia gandeste te tampitzelule ce e la noi in tara.

se scoata o lege ca tre sa platesti din flori impozite, tu ce faci ? iti pleci capu, si platesti , ca vorba aia "s ar putea si mai rau"

in state , americanii, pe care majoritatea voastra, ii numiti tampiti si prosti, ce fac? ies pe strada, si legea aia nici macar nu vede lumina zilei, impreuna cu cei care au scos - o.

asta e diferenta, sunteti niste japitze care n au alt atribut doar ca au gura mare, dar cum primiti o palma peste bot, plecati urechile ca niste caini.

nu suntem noi mai rai ca altii, nu pe dracu.

99% din romani sunt niste manelisti jegosi , nepasalati... ca tot am citit ca 70% din romani nu folosesc sapunul...

de vreo 4 ani, satul s -a mutat in oras, nu e loc in club de jegosii ordinari imbracat in tricouri roz si pantaloni albi, d&g de doi bani, care urla ca la tara sa se bage n seama.

si tu mai zici ca nu suntem noi mai rai ca altii...

ei, ce a facut romania ? ce a cladit romania? nimic. o tara care exista, sa fie.

sa lucreze niste robotei ca sa apuce ziua de maine, sa gasesti o fraiera, sau ea sa te prinda pe tine in plasa, cu care sa faci 2 plozi, la fel de tampiti ca tine, care traiesc ca sa traiasca.

asta e romania de azi.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum