Nu am mai scris niciodata pe acest forum,dar cum am avut parte de o intamplare mai mult decat frustranta intr-una din sucursalele ALPHA BANK,si anume cea de la Lujerului m-am decis sa povestesc cat mai multor oameni cu putinta cam cum sta treaba si dupa ce criterii se fac angajari in bancile de pe teritoriul Romaniei.
Ieri,24 august am mers sa platesc o rata la sucursala cu pricina si pentru ca eram f racita purtam o pereche de ochelari de soare , i-am intins "doamnei" de dupa ghiseu foaia pe care erau listatele datele si buletinul si am rugat-o sa imi spuna cat trebuie sa platesc .. raspunsul ei a venit pe un ton extrem de ne-agreabil "nu pot".Am intrebat-o de ce..a spus "pt ca nu am chef".
Dupa care imi adreseaza o intrebare la per-tu demna de o scuipatoare de seminte "AUZI...DA TI SE PARE CA E PREA SOARE IN BANCA?..i-am raspuns"NU..de ce..este vreo problema?"..la care ea continua pe cel mai nesimtit ton posibil "da..e..ca nu ai TU cei 7 ani
de acasa si pentru ca este o hartie lipita pe ghiseul alaturat in care scrie
asta".M-am uitat..intr-adevar era o hartie minimala de 2 cm pe 2 cm lipita in coltul ghiseului alaturat in care erau taiate cu liniute niste imagini cu
ochelari de soare,sapca si tigari.
Am lasat-o sa comenteze in continuare, dupa care am mers la managerul bancii sa
ii spun ca nu este normal un asemenea mod de abordare al unui client intr-o
institutie si ca daca vrem sa traim intr-o tara civilizata nu trebuie sa mai
angajam incompetenti.Dansa si-a cerut scuze in numele individei si mi-a promis
ca o sa ii faca observatie.Si culmea..cik ei le fac training la angajati da' fiecare intelege atat cat poate si zice cat il duce capul.
DAR NU MI SE PARE SUFICIENT! Sa fiu sincera..daca as avea un asemenea angajat l-as da afara fara sa ma gandesc de 2 ori,atat timp cat ai o munca ce include relatii cu clientii trebuie sa fii in primul rand pregatit psihologic, nu angajezi oameni cu 3 clase care scuipa seminte in parcuri sa stea in spatele unui ghiseu la banca.
Din cauza copacilor inadaptati ce exista in padurile birocratiei romanesti foarte multi tineri capabili se scarbesc si aleg calea strainatatii.Eu sunt unul dintre ei.Mai am 3 saptamani si plec la studii in afara si credeti-ma ca nu ma mai uit inapoi.
Mi-e sila ca nu ia nimeni nicio masura,ba mai mult,nici nu se vorbeste despre asta..cei multi tac si inghit.Mare pacat.

Asta se cam intampla peste tot, chiar si la chioscul din coltul strazii, dar acolo nu se cer studii superioare, pe cand la banci sau in alte asemenea institutii sunt obligatorii si avem unele pretentii.
eu cred ca te a intimidat modul ei de a sparge semintze...:)) si ti a tremurat mana cand ai semnat
Promotia zilei pe Kuponiada.ro