Functionarele din alpha bank-scuipatoare de seminte in spatele unui ghiseu
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » Functionarele din ALPHA BANK-scuipatoare de seminte in spatele unui ghiseu » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 25 August 2010 la 15:50

Buna tuturor,

Nu am mai scris niciodata pe acest forum,dar cum am avut parte de o intamplare mai mult decat frustranta intr-una din sucursalele ALPHA BANK,si anume cea de la Lujerului m-am decis sa povestesc cat mai multor oameni cu putinta cam cum sta treaba si dupa ce criterii se fac angajari in bancile de pe teritoriul Romaniei.
Ieri,24 august am mers sa platesc o rata la sucursala cu pricina si pentru ca eram f racita purtam o pereche de ochelari de soare , i-am intins "doamnei" de dupa ghiseu foaia pe care erau listatele datele si buletinul si am rugat-o sa imi spuna cat trebuie sa platesc .. raspunsul ei a venit pe un ton extrem de ne-agreabil "nu pot".Am intrebat-o de ce..a spus "pt ca nu am chef".
Dupa care imi adreseaza o intrebare la per-tu demna de o scuipatoare de seminte "AUZI...DA TI SE PARE CA E PREA SOARE IN BANCA?..i-am raspuns"NU..de ce..este vreo problema?"..la care ea continua pe cel mai nesimtit ton posibil "da..e..ca nu ai TU cei 7 ani
de acasa si pentru ca este o hartie lipita pe ghiseul alaturat in care scrie
asta".M-am uitat..intr-adevar era o hartie minimala de 2 cm pe 2 cm lipita in coltul ghiseului alaturat in care erau taiate cu liniute niste imagini cu
ochelari de soare,sapca si tigari.
Am lasat-o sa comenteze in continuare, dupa care am mers la managerul bancii sa
ii spun ca nu este normal un asemenea mod de abordare al unui client intr-o
institutie si ca daca vrem sa traim intr-o tara civilizata nu trebuie sa mai
angajam incompetenti.Dansa si-a cerut scuze in numele individei si mi-a promis
ca o sa ii faca observatie.Si culmea..cik ei le fac training la angajati da' fiecare intelege atat cat poate si zice cat il duce capul.
DAR NU MI SE PARE SUFICIENT! Sa fiu sincera..daca as avea un asemenea angajat l-as da afara fara sa ma gandesc de 2 ori,atat timp cat ai o munca ce include relatii cu clientii trebuie sa fii in primul rand pregatit psihologic, nu angajezi oameni cu 3 clase care scuipa seminte in parcuri sa stea in spatele unui ghiseu la banca.
Din cauza copacilor inadaptati ce exista in padurile birocratiei romanesti foarte multi tineri capabili se scarbesc si aleg calea strainatatii.Eu sunt unul dintre ei.Mai am 3 saptamani si plec la studii in afara si credeti-ma ca nu ma mai uit inapoi.
Mi-e sila ca nu ia nimeni nicio masura,ba mai mult,nici nu se vorbeste despre asta..cei multi tac si inghit.Mare pacat.
elena_25 Avatarul lui elena_25
Citeaza Raspunde

Postat de elena_25 pe 25 August 2010 la 16:10

Poate doamna cu pricina nu a dormit bine: Asta se cam intampla peste tot, chiar si la chioscul din coltul strazii, dar acolo nu se cer studii superioare, pe cand la banci sau in alte asemenea institutii sunt obligatorii si avem unele pretentii.
interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 25 August 2010 la 20:05

obisnuiti-va cu asta..eu m-am dus sa le dau bani si ei nu au acceptat pe motiv ca semnatura mea nu semana cu semnatura unica...bineinteles am aflat toate astea pe un ton mai mult decat scarbit..cred ca mai avea putin si imi baga bancnotele in fund..noroc cu talentul meu..da a baga si a scoate lucruri in/din toate orificiile posibile...dar tot a iesit bine..am ramas cu banii
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 25 August 2010 la 21:06

mi se pare cusuta cu ata alba povestirea ta... mereu zici ca e pt 1 oara cand postezi desi sunt mai multe topicuri deschise de tine...
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 25 August 2010 la 22:01

De la: , la data 2010-08-25 15:50:06Buna tuturor,

Nu am mai scris niciodata pe acest forum,dar cum am avut parte de o intamplare mai mult decat frustranta intr-una din sucursalele ALPHA BANK,si anume cea de la Lujerului m-am decis sa povestesc cat mai multor oameni cu putinta cam cum sta treaba si dupa ce criterii se fac angajari in bancile de pe teritoriul Romaniei.
Ieri,24 august am mers sa platesc o rata la sucursala cu pricina si pentru ca eram f racita purtam o pereche de ochelari de soare , i-am intins "doamnei" de dupa ghiseu foaia pe care erau listatele datele si buletinul si am rugat-o sa imi spuna cat trebuie sa platesc .. raspunsul ei a venit pe un ton extrem de ne-agreabil "nu pot".Am intrebat-o de ce..a spus "pt ca nu am chef".
Dupa care imi adreseaza o intrebare la per-tu demna de o scuipatoare de seminte "AUZI...DA TI SE PARE CA E PREA SOARE IN BANCA?..i-am raspuns"NU..de ce..este vreo problema?"..la care ea continua pe cel mai nesimtit ton posibil "da..e..ca nu ai TU cei 7 ani
asta".M-am uitat..intr-adevar era o hartie minimala de 2 cm pe 2 cm lipita in coltul ghiseului alaturat in care erau taiate cu liniute niste imagini cu
ca o sa ii faca observatie.Si culmea..cik ei le fac training la angajati da' fiecare intelege atat cat poate si zice cat il duce capul.
DAR NU MI SE PARE SUFICIENT! Sa fiu sincera..daca as avea un asemenea angajat l-as da afara fara sa ma gandesc de 2 ori,atat timp cat ai o munca ce include relatii cu clientii trebuie sa fii in primul rand pregatit psihologic, nu angajezi oameni cu 3 clase care scuipa seminte in parcuri sa stea in spatele unui ghiseu la banca.
Din cauza copacilor inadaptati ce exista in padurile birocratiei romanesti foarte multi tineri capabili se scarbesc si aleg calea strainatatii.Eu sunt unul dintre ei.Mai am 3 saptamani si plec la studii in afara si credeti-ma ca nu ma mai uit inapoi.
Mi-e sila ca nu ia nimeni nicio masura,ba mai mult,nici nu se vorbeste despre asta..cei multi tac si inghit.Mare pacat.

am patit si eu, la un sediu brd, dupa 20 min de asteptare tipa a pus un afis cu "ghiseu inchis"
escedenius Avatarul lui escedenius
Citeaza Raspunde

Postat de escedenius pe 15 Septembrie 2010 la 19:42

De la: rothmans, la data 2010-08-25 22:01:56
De la: , la data 2010-08-25 15:50:06Buna tuturor,

am patit si eu, la un sediu brd, dupa 20 min de asteptare tipa a pus un afis cu "ghiseu inchis"

pe canalele de televiziune sppaniole circula o reclama cu o doamna foarte intepata,in spatele unui ghiseu si unul care vine cu nush ce dosar din care ii lipseste o poza...iar el ii intoarce ca ei ii lipseste sa manance .....(fara publicitate)...in fine,apare produsul , ceva de fibra , care ii ajuta sa nu se constipe, si apare iar doamna ,de data aceasta,foarte zambitoare...e doar haz de necaz,dar e ceva foarte obisnuit si in alte parti,nu numai la noi,ceea ce se intampla pe la ghisee de banci,politii,primarii,etc
anonimus Avatarul lui anonimus
Citeaza Raspunde

Postat de anonimus pe 15 Septembrie 2010 la 19:52

io zic sa-i ardem pe rug...
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 15 Septembrie 2010 la 20:33

De la: interzisuN, la data 2010-08-25 20:05:02

obisnuiti-va cu asta..eu m-am dus sa le dau bani si ei nu au acceptat pe motiv ca semnatura mea nu semana cu semnatura unica...bineinteles am aflat toate astea pe un ton mai mult decat scarbit..cred ca mai avea putin si imi baga bancnotele in fund..noroc cu talentul meu..da a baga si a scoate lucruri in/din toate orificiile posibile...dar tot a iesit bine..am ramas cu banii
eu cred ca te a intimidat modul ei de a sparge semintze...:)) si ti a tremurat mana cand ai semnat
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 15 Septembrie 2010 la 20:34

De la: anonimus, la data 2010-09-15 19:52:36io zic sa-i ardem pe rug...
..neah....ca dupa tre sa curatzam geamurile de fum....mai bine spanzuratoarea!!!!!!!.....si asta facuta clasic,ca pe foaie...ca i mai palpitant si interactiv
Cornelia_leia Avatarul lui Cornelia_leia
Citeaza Raspunde

Postat de Cornelia_leia pe 16 Decembrie 2010 la 15:59

Referitor la biletelul ce spui ca il pusese cineva interzicand ochelarii de soare , sapca si tigarile consider ca exceptand tigarile (aprinse) nu are nic un sens sa-i impui unui client sa nu umble cu ochelari de soare sau sapca.In privinta comportamentului neadecvat, presupun ca lund atitudine de fiecare data contra celor certati cu bunele maniere se mai poate imbunatatii atitudinea lor.Cand spun sa luam atitudine, ma refer la faptul ca nu e necesar sa te certi cu acea persoana e suficient sa apelezi la seful ei direct sau daca nu gasesti intelegere la urmatorul din punct de vedere ierarhic. Cineva va reactiona pana la urma .E necasarara doar putina perseverenta. Succes!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Decembrie 2010 la 15:11

De la: rothmans, la data 2010-08-25 22:01:56

nu se poate!! tie???
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 17 Decembrie 2010 la 16:10

De la: cornelia_leia, la data 2010-12-16 15:59:52Referitor la biletelul ce spui ca il pusese cineva interzicand ochelarii de soare , sapca si tigarile consider ca exceptand tigarile (aprinse) nu are nic un sens sa-i impui unui client sa nu umble cu ochelari de soare sau sapca.In privinta comportamentului neadecvat, presupun ca lund atitudine de fiecare data contra celor certati cu bunele maniere se mai poate imbunatatii atitudinea lor.Cand spun sa luam atitudine, ma refer la faptul ca nu e necesar sa te certi cu acea persoana e suficient sa apelezi la seful ei direct sau daca nu gasesti intelegere la urmatorul din punct de vedere ierarhic. Cineva va reactiona pana la urma .E necasarara doar putina perseverenta. Succes!

Chestia cu ochelarii de soare si sapca nu e pusa de florile marului, trebuie sa ti se vada fataaaa pe camerele de luat vederi in caz ca vrei sa faci o magarie, semnezi pentru altcineva si asa mai departe.
Data viitoare sa iei si un trenci ochelari, palarie si fular.

YOU DIG?

Proasta crestere exista peste tot, auzisem de la cineva despre o tipa care s`a certat cu garcea la inmatriculari si la numar "aleator" i`a picat.. VAK!
Nu te pui cu functionarul, cu atat mai mult cu cel al statului si aparent nici cu angajatii camatarilor carora le datorezi bani
Bafta
Sterik Avatarul lui Sterik
Citeaza Raspunde

Postat de Sterik pe 19 Ianuarie 2011 la 04:50

Buna,
Si eu am avut o mica-MARE problema cu functionarele din Alpha Bank, NU SUNT IN STARE SA FACA UN ORDIN DE PLATA
asta nu ar fi o problema daca as fi avut de tranferat bani unei persoane fizice, am avut de transferat la ministerul justitiei pentru un examen ce se da o data la 2 ani, cu o gramada de documente care... nici nu vreau sa ma gandesc cat am alergat ptr ele
in fine, sa revenim, idioata de functionara nu mi-a spus k nu stie cum sa completeze ordinul de plata, k ma duceam draku la alt ghiseu, a trebuit sa mi-l dea incomplet(sa-mi faca si o copie ptr dosar) si apoi sa ma sune peste 6 zile(cand era deja mult prea tarziu ptr dosarul meu)si sa-mi spuna ca nu a fost facut transferul.
ah, si sa nu uit cand m-am dus sa fac un alt ordin de plata in incercarea de a mai salva ceva din dosarul meu, l-am platit din nou(ca asa e normal la alpha bank sa plateasca clientul ptr incompetenta functionarilor).
intentionez sa dau in judecata banca pentru aceasta minunata situatie... k dak ma duc la directorul bancii sunt sigura ca o va consola pe INCOMPETENTA CARE M-A COSTAT 2 ANI si nici nu vreau sa ma gandesc cati bani...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Ianuarie 2011 la 07:39

De la: Sterik, la data 2011-01-19 04:50:53Buna,
Si eu am avut o mica-MARE problema cu functionarele din Alpha Bank, NU SUNT IN STARE SA FACA UN ORDIN DE PLATA
asta nu ar fi o problema daca as fi avut de tranferat bani unei persoane fizice, am avut de transferat la ministerul justitiei pentru un examen ce se da o data la 2 ani, cu o gramada de documente care... nici nu vreau sa ma gandesc cat am alergat ptr ele
in fine, sa revenim, idioata de functionara nu mi-a spus k nu stie cum sa completeze ordinul de plata, k ma duceam draku la alt ghiseu, a trebuit sa mi-l dea incomplet(sa-mi faca si o copie ptr dosar) si apoi sa ma sune peste 6 zile(cand era deja mult prea tarziu ptr dosarul meu)si sa-mi spuna ca nu a fost facut transferul.
ah, si sa nu uit cand m-am dus sa fac un alt ordin de plata in incercarea de a mai salva ceva din dosarul meu, l-am platit din nou(ca asa e normal la alpha bank sa plateasca clientul ptr incompetenta functionarilor).
intentionez sa dau in judecata banca pentru aceasta minunata situatie... k dak ma duc la directorul bancii sunt sigura ca o va consola pe INCOMPETENTA CARE M-A COSTAT 2 ANI si nici nu vreau sa ma gandesc cati bani...

Pff...naspa ce sa zic... :) din cate stiu eu,ii destul de greu sa dai banca in judecata...te poara prin tribunale,pana iti vine acru...ai grija
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 23 Ianuarie 2011 la 21:41

Si acum bagati repede reclama aia cu "voi cu cine faceti banGing"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Iunie 2011 la 20:48

STERIKA tare mai esti suparat ca nu stii sa iti scrii numele si numarul de cont. completarea formularelor/cererilor/ ordinelor de plata este obligatia clientului in orice banca si in orice tara, bineinteles pt oamenii cu macar vreo patru clase care sa si stie sa isi scrie numele pe o hartie.. ce sa zic .. e greu pt unii..
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info