Ce faci cand lumea ta s-a prabusit?
Pagina 16 din 16

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » Ce faci cand lumea ta s-a prabusit? » Pagina 16 din 16

Pagini: << 12 13 14 15 16
Sari la pagina:
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 30 Noiembrie 2010 la 21:23

De la: wyrth, la data 2010-11-30 21:18:54
De la: Nigma, la data 2010-11-30 21:16:09Daca vrei sa iei un pumn de medicamente,sa faci impachetari cu 2 metrii de pamant eu zic ca sapunul lichid e solutia pana la urma

da, e o solutie, totusi.

si cate mai exista...
prometeu Avatarul lui prometeu
Citeaza Raspunde

Postat de prometeu pe 1 Decembrie 2010 la 14:04

hei! vreau si eu sa ma ajitati cu un sfat... cum as putea sa recapat o persoana pe care am iubito si inca o mai iubesc si cred ca si ea mai simte ceva pt mine...dar ne comportam k doi straini si nush cum sa vb cu ea...datimi un sfat va rog
BLA_JENY Avatarul lui BLA_JENY
Citeaza Raspunde

Postat de BLA_JENY pe 1 Decembrie 2010 la 14:08

pai comportatzi-vatzi ca doi
bgddoru Avatarul lui bgddoru
Citeaza Raspunde

Postat de bgddoru pe 2 Decembrie 2010 la 09:56

De la: baytu, la data 2010-11-27 23:46:47nu faci nimic ......astepti ..........

Nu astepti. Faci ceea ce iti face placere. Din toate exemplele de mai sus poate ai observat: unii se plimba, altii asculta muzica, altii beau(apa plata :) ), s.a.m.d.

Sunt anumite activitati/treburi uriase; de care nu-ti vine sa te-apuci. Una din metotele care ajuta este cea care implica un elefant; mai exact mancarea elefantului pe bucati. Azi putin, maine putin.

Fa ceea ce-ti place, si in timp vei observa ca incet-incet, se duce...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Decembrie 2010 la 17:54

Nu exista balanta pentru cantarirea sentimentelor. Se spune ca in dragoste,intotdeauna, dai mai mult decat primesti sau, poate, e invers? Sa iubesti si sa-i daruiesti persoanei iubite ce-si doreste, nu doar posibilitatea de a-ti satisface placerile mondene, ci sa-ti jertfesti chiar onoarea ta este, oare, o dovada suprema de dragoste, sau de nesfarsita incredere, sau de copilareasca naivitate, sau, pur si simplu, de nesabuinta ? ( Honore de Ballzac )
yuppy013903__ion Avatarul lui yuppy013903__ion
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013903__ion pe 5 Decembrie 2010 la 21:12

Da-i apa la moarrrA si fa ce-a facut Magda
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 5 Decembrie 2010 la 21:15

De la: cati2301, la data 2010-12-04 17:54:42Nu exista balanta pentru cantarirea sentimentelor. Se spune ca in dragoste,intotdeauna, dai mai mult decat primesti sau, poate, e invers? Sa iubesti si sa-i daruiesti persoanei iubite ce-si doreste, nu doar posibilitatea de a-ti satisface placerile mondene, ci sa-ti jertfesti chiar onoarea ta este, oare, o dovada suprema de dragoste, sau de nesfarsita incredere, sau de copilareasca naivitate, sau, pur si simplu, de nesabuinta ? ( Honore de Ballzac )

ca si in box, e mai bine sa dai decat sa primesti
doru250573 Avatarul lui doru250573
Citeaza Raspunde

Postat de doru250573 pe 6 Decembrie 2010 la 00:50

Am citit tot felul de pareri pe aici. si eu am trecut prin ce treci tu acum 6 luni si inca nu m-am vindecat. sfaturi nu stiu sa-ti dau deoarece nu am nici pentru mine. un lucru insa este sigur, ce nu te omoara te caleste.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Decembrie 2010 la 01:10

Ohh doamne cel care a deschis topicul asta cred ca de mult si-a revenit si-a construit si vreo doua cartiere de cand lumea lui sa prabusit.Lumea nu se prabuseste se prabuseste piata imobiliara,casele cladirile oameni in nici un caz.Sunteti cateodata atat de orbi incat sa va bucurati de viata ca stati atat de ancorati in trecut incat uitati sa mai luptati pt visele voastre.Visele nu au nici o valoare daca nu le dai aripi la fel si viata dacva stai si te plangi o mie de ani prin ce ai trecut ..credeti-ma lumea nu o sa se opreasca sa verse o lacrima pt voi...Totul trece ,totul se cicatrizeaza chiar si un membru daca ti-l pierzi nu creste inapoi da pui la naiba o proteza si mergi inainte...Pt cei raniti in dragoste cautati pansamente sentimentale un boufrend in cazul muierilor si vreo vaca blonda si sexoasa in cazul masculilor ..va pansati sufletele si mereti inainte...Pt cei virgini si nefu__ti exista atatea posibilitati ..trece-ti peste alta procentajul femeie/barbat e de 2:1 deci aveti de unde..sau cu ce va satisface ..Pt cei aflati pe mare ,prin pamant si prin aer..asta nu mai stiu ce sa faceti intrebati un popa ca suna ca la biserica..
Pt cei care au ganduri de sinucidere va zic atata faceti-o odata cu atat mai bine pt mine au sa fie inca doua femei in plus...nu o sa mai poluati atmosfera..stiti voi..dar nu uitati de sapunul lichid cu aroma de magnolii nu de alta dar cand am sa va impachetez macar sa nu mirositi a hoit..

Alte nelamuriri si intrebari le puteti adresa la contact@prabusitii.ro
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 6 Decembrie 2010 la 02:02

De la: Nigma, la data 2010-12-06 01:10:20O......Totul trece ,totul se cicatrizeaza chiar si un membru daca ti-l pierzi nu creste inapoi da pui la naiba o proteza si mergi inainte...Pt cei raniti in dragoste cautati pansamente sentimentale un boufrend in cazul muierilor si vreo vaca blonda si sexoasa in cazul masculilor ..va pansati sufletele si mereti inainte...

Ai uitat de partidele Swing, jocul mirobolant al elitelor ahtiate dupa SEX_the magic Word!- Panaceu Universal..aleluia!

Pt cei virgini si nefu__ti exista atatea posibilitati ..trece-ti peste alta procentajul femeie/barbat e de 2:1 deci aveti de unde..sau cu ce va satisface ..

Si cand te gandesti ca procentul ar putea fi mult mai mare, in defavoarea femeilor....te ingrozesti!

Pt cei care au ganduri de sinucidere va zic atata faceti-o odata cu atat mai bine pt mine au sa fie inca doua femei in plus...nu o sa mai poluati atmosfera..stiti voi..dar nu uitati de sapunul lichid cu aroma de magnolii nu de alta dar cand am sa va impachetez macar sa nu mirositi a hoit..

LOL. spunul lichid e baza:))))))

Alte nelamuriri si intrebari le puteti adresa la contact@prabusitii.ro

Esti pregatit sufleteste pentru asta? Iti dai seama cate solicitari vei avea?
....mai ales in perioada asta!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Decembrie 2010 la 22:24

Daa..realizez asta...
Oricum au adresa de contact...
yuppy008499 Avatarul lui yuppy008499
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy008499 pe 13 Decembrie 2010 la 08:18

Cel mai bine este sa te refugiezi, sa faci o introspectie in trecutul si prezentul tau !
Acolo vei gasii in final,raspunsurile care te macina,care ti-au facut viata un infern !
Totul este sa ai rabdare,sa fii perseverent in cautarea adevarului, sa nu te abatii de la drumul tau si cel mai important :
*Sa te impaci definitiv cu tine insuti !!!!
marilena Avatarul lui marilena
Citeaza Raspunde

Postat de marilena pe 13 Decembrie 2010 la 19:39

lumea mea este de mult prabusita......am incercat sa fac multe...... dar imi dau seama ca ma straduiesc sa -mi schimb viata, este aiurea.....asa ca traiesc asa cate zile imi da D-zeu, ma amagesc ca fi mai bine.... sunt ffff trista..... cand eram mult mai tanara aveam un vis foarte frumos pentru viitorul meu, dar uite...... unde am ajuns......
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 13 Decembrie 2010 la 19:59

De la: marilena, la data 2010-12-13 19:39:17 cand eram mult mai tanara aveam un vis foarte frumos pentru viitorul meu, dar uite...... unde am ajuns......

unde ai ajuns?...de unde atata amaraciune si tristete?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Decembrie 2010 la 20:09

De la: marilena, la data 2010-12-13 19:39:17lumea mea este de mult prabusita......am incercat sa fac multe...... dar imi dau seama ca ma straduiesc sa -mi schimb viata, este aiurea.....asa ca traiesc asa cate zile imi da D-zeu, ma amagesc ca fi mai bine.... sunt ffff trista..... cand eram mult mai tanara aveam un vis foarte frumos pentru viitorul meu, dar uite...... unde am ajuns......

Doamneee, toata lumea e distrusa pe aici!!

Daca continui sa fii atat de negativa... mai tarziu vei regreta si mai mult.Lupta-te pentru tine ..nimeni nu poate sa o faca in locul tau si oricum.... nimanui nu-i pasa!!!
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 13 Decembrie 2010 la 20:15

De la: Pisi, la data 2010-12-13 20:09:20

trebuie sa fugim d'aici pisi...ca altfel ne ajunge si pe noi...melancolia
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 13 Decembrie 2010 la 20:15

De la: marilena, la data 2010-12-13 19:39:17lumea mea este de mult prabusita......am incercat sa fac multe...... dar imi dau seama ca ma straduiesc sa -mi schimb viata, este aiurea.....asa ca traiesc asa cate zile imi da D-zeu, ma amagesc ca fi mai bine.... sunt ffff trista..... cand eram mult mai tanara aveam un vis foarte frumos pentru viitorul meu, dar uite...... unde am ajuns......

Daca continui sa fii atat de negativa... mai tarziu vei regreta si mai mult.Lupta-te pentru tine ..nimeni nu poate sa o faca in locul tau si oricum.... nimanui nu-i pasa!!!

da..si eu sunt distrus...dar rau de tot
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Decembrie 2010 la 20:27

De la: rothmans, la data 2010-12-13 20:15:44

...poate iti mai trece!
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 13 Decembrie 2010 la 20:38

De la: Pisi, la data 2010-12-13 20:27:06
De la: rothmans, la data 2010-12-13 20:15:44

...poate iti mai trece!

da, dar de maine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Decembrie 2010 la 20:41

De la: marilena, la data 2010-12-13 19:39:17lumea mea este de mult prabusita......am incercat sa fac multe...... dar imi dau seama ca ma straduiesc sa -mi schimb viata, este aiurea.....asa ca traiesc asa cate zile imi da D-zeu, ma amagesc ca fi mai bine.... sunt ffff trista.....

draga doamna , marilena , cu riscul de a parea usor deplasata va sugerez sa vizitati o sectie / spital de oncologie. ca tot suntem in prag de sarbatori ...

o sa descoperiti niste oameni cu o incredibila pofta de viata si ...restul.... best wishes :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Decembrie 2010 la 21:00

Da,s-a prabusit totul intr-o zi dupa ce am luptat pentru ce mi-am dorit.Am luptat,am suferit,chiar m-am certat cu toata familia,l-am trimis la plimbare pe prietenul meu pentru ca nu era alaturi de mine.Am luptat singura pentru a-mi atinge scopul.La un moment dat am avut o depresie dupa atatea esecuri.Am suferit enorm.Am crezut ca daca voi relua relatia cu prietenul meu imi va fi mai bine.Din contra nu mi-a fost.Pentru ca eram in afara imi era greu sa vorbesc deschis cu oricine despre nebunia mea.Incercam iar sa ma ambitionez,sa lupt pentru ceva.M-am imprietenit cu un coleg cu care am reusit sa vorbesc foarte multe.Treptat m-am linistit,dar a depins mult si de mine,de mintea mea,de ambitie.Si am pierdut o lupta din viata nu si razboiul.
Doamna,sunt sigura ca puteti sa va reveniti.Viata e o continua lupta.Nu renuntati!Daca acel vis frumos nu mai poate fi atins,incercati sa va agatati de ceva,de cineva.Cand suferim avem impresia ca nimeni nu mai trece prin ce am trecut noi.Incercati sa cunoasteti probleme mai dureroase si va veti simti mai bine.Acum 2 luni cand am inceput sa-mi revin imi ziceam ca sunt oameni cu probleme mai mari decat ale mele si totusi nu renunta.Sunteti o femeie sensibila,dar trebuie sa va ambitionati sa radeti din nou asa cum fac si eu acum.Va doresc succes!
yuppy007175 Avatarul lui yuppy007175
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy007175 pe 14 Decembrie 2010 la 20:56

SPUNE TU CE AI PUTEA SA FACI I NTR-O ASEMENEA SI TUATIE?
INCEPI SA IEI VIATA DE LA INCEPUT SI CAUTI SA FI TARE PE POZITIE!.
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 14 Decembrie 2010 la 21:03

De la: Oksana_, la data 2010-12-13 20:41:17
De la: marilena, la data 2010-12-13 19:39:17lumea mea este de mult prabusita......am incercat sa fac multe...... dar imi dau seama ca ma straduiesc sa -mi schimb viata, este aiurea.....asa ca traiesc asa cate zile imi da D-zeu, ma amagesc ca fi mai bine.... sunt ffff trista.....

draga doamna , marilena , cu riscul de a parea usor deplasata va sugerez sa vizitati o sectie / spital de oncologie. ca tot suntem in prag de sarbatori ...

o sa descoperiti niste oameni cu o incredibila pofta de viata si ...restul.... best wishes :)

yuppy015580 Avatarul lui yuppy015580
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy015580 pe 24 Decembrie 2010 la 10:36

peste durere si peste suferinta treci greu...ai nevoie de un timp pentru liniste si ai nevie de un suflet alaturi de tn trebuie so iei de la inceput sa urmaresti fiecare pas unde ai gresit sa iti repari greselile ...
yuppy015580 Avatarul lui yuppy015580
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy015580 pe 24 Decembrie 2010 la 10:40

sfatu meu e sa o suni sau sal suni dep si sa vb ...chear se poate rezolva cu o discutie ...incearca sa vrzi daca are pe alcineva dar daca nu are incearca sai spui hai sa ne impacam ca prieteni dar na ...si vb despre ce se intampla cu voii cel mai bn...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Decembrie 2010 la 21:44

De la: yuppy015580, la data 2010-12-24 10:40:27sfatu meu e sa o suni sau sal suni dep si sa vb ...chear se poate rezolva cu o discutie ...incearca sa vrzi daca are pe alcineva dar daca nu are incearca sai spui hai sa ne impacam ca prieteni dar na ...si vb despre ce se intampla cu voii cel mai bn...

Spune-mi ca ai probleme cu tastatura... ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Decembrie 2010 la 21:50

Touche...good point kinderule...imi place
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Decembrie 2010 la 19:48

Bun raspuns Oksana
venus2509 Avatarul lui venus2509
Citeaza Raspunde

Postat de venus2509 pe 26 Decembrie 2010 la 19:54

laurentia32 Avatarul lui laurentia32
Citeaza Raspunde

Postat de laurentia32 pe 7 Ianuarie 2011 la 08:06

http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-knelu06/?message=welcome
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 12 13 14 15 16
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info