De la: marilena, la data 2010-12-13 19:39:17lumea mea este de mult prabusita......am incercat sa fac multe...... dar imi dau seama ca ma straduiesc sa -mi schimb viata, este aiurea.....asa ca traiesc asa cate zile imi da D-zeu, ma amagesc ca fi mai bine.... sunt ffff trista..... cand eram mult mai tanara aveam un vis foarte frumos pentru viitorul meu, dar uite...... unde am ajuns......
Da,s-a prabusit totul intr-o zi dupa ce am luptat pentru ce mi-am dorit.Am luptat,am suferit,chiar m-am certat cu toata familia,l-am trimis la plimbare pe prietenul meu pentru ca nu era alaturi de mine.Am luptat singura pentru a-mi atinge scopul.La un moment dat am avut o depresie dupa atatea esecuri.Am suferit enorm.Am crezut ca daca voi relua relatia cu prietenul meu imi va fi mai bine.Din contra nu mi-a fost.Pentru ca eram in afara imi era greu sa vorbesc deschis cu oricine despre nebunia mea.Incercam iar sa ma ambitionez,sa lupt pentru ceva.M-am imprietenit cu un coleg cu care am reusit sa vorbesc foarte multe.Treptat m-am linistit,dar a depins mult si de mine,de mintea mea,de ambitie.Si am pierdut o lupta din viata nu si razboiul.
Doamna,sunt sigura ca puteti sa va reveniti.Viata e o continua lupta.Nu renuntati!Daca acel vis frumos nu mai poate fi atins,incercati sa va agatati de ceva,de cineva.Cand suferim avem impresia ca nimeni nu mai trece prin ce am trecut noi.Incercati sa cunoasteti probleme mai dureroase si va veti simti mai bine.Acum 2 luni cand am inceput sa-mi revin imi ziceam ca sunt oameni cu probleme mai mari decat ale mele si totusi nu renunta.Sunteti o femeie sensibila,dar trebuie sa va ambitionati sa radeti din nou asa cum fac si eu acum.Va doresc succes!