Ce faci cand lumea ta s-a prabusit?
Pagina 9 din 16

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » Ce faci cand lumea ta s-a prabusit? » Pagina 9 din 16

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 18 Septembrie 2010 la 19:45

nu puzzle nu se mai folosesc materiale proaste...ci se umbla la terasamente...tu ai de facut 50 de cm si se fac cam 25-30 max. de aici gropile care apar peste noapte...pt ca un terasament subtire si facut de mantuiala n-o sa sustina in veci un sistem rutier de 20cm, mai ales atunci cand iti circula pe el autovehicole cu gabarit mare
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 18 Septembrie 2010 la 19:54

De la: miss_darine, la data 2010-09-18 19:45:59nu puzzle nu se mai folosesc materiale proaste...ci se umbla la terasamente...tu ai de facut 50 de cm si se fac cam 25-30 max. de aici gropile care apar peste noapte...pt ca un terasament subtire si facut de mantuiala n-o sa sustina in veci un sistem rutier de 20cm, mai ales atunci cand iti circula pe el autovehicole cu gabarit mare

da si nemernicii cu tiruri mari sunt de vina, ca in veci nu respecta gabaritul care e admis pe anumite drumuri, si supraincarca tirurile, e un cerc vicios...ca nimeni nu sta sa ii purice pe toti si uite asa ne distrugem noi masinile...
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 18 Septembrie 2010 la 20:00

nu uita ca toti au de platit niste comisioane care ung mecanismul asta putred d'aici patronul ala incarca tirul pana la refuz, iar patronul meu i-a un 5cm d'aici si 15 de dincolo...si roata se invarte tzac tzac tzac
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 18 Septembrie 2010 la 20:06

De la: miss_darine, la data 2010-09-18 20:00:01nu uita ca toti au de platit niste comisioane care ung mecanismul asta putred d'aici patronul ala incarca tirul pana la refuz, iar patronul meu i-a un 5cm d'aici si 15 de dincolo...si roata se invarte tzac tzac tzac

da...noi sa fim sanatosi...ca drumurile se refac anual, ca guvernul ne baga impozite pe orice, ca tara arde cu greve si spitale pe prag de moarte...mai bem o bere, mai ascultam o melodie...mai trecem prin ziua de maine..si poimaine...mai inchidem ochii..si mai asteptam inca ocazia sa fugim din iad...
http://www.youtube.com/watch?v=1i6DM0Q4T5U&feature=related
alicecris Avatarul lui alicecris
Citeaza Raspunde

Postat de alicecris pe 19 Septembrie 2010 la 03:52

te inraiesti....incercand sa mergi mai departe
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 19 Septembrie 2010 la 08:23

De la: alicecris, la data 2010-09-19 03:52:00te inraiesti....incercand sa mergi mai departe

atunci stai pe loc
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Septembrie 2010 la 20:09

De la: rothmans, la data 2010-09-19 08:23:33
De la: alicecris, la data 2010-09-19 03:52:00te inraiesti....incercand sa mergi mai departe

atunci stai pe loc
Guzik Avatarul lui Guzik
Citeaza Raspunde

Postat de Guzik pe 19 Septembrie 2010 la 20:39

Personal lamine, licaresc citeva clipe in care cred ca kumea mea se prabuseste din care socot ca nu-i nici o scaoare...soltia pe care o practic este somnul, dupa somnul aplocat in acele clipe, visez ceva, de la care ma trezesc in aere pozitive si in mina cu un nou "proiect pentru reconstruirea lumii".
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Septembrie 2010 la 20:47

De la: Guzik, la data 2010-09-19 20:39:04Personal lamine, licaresc citeva clipe in care cred ca kumea mea se prabuseste din care socot ca nu-i nici o scaoare...soltia pe care o practic este somnul, dupa somnul aplocat in acele clipe, visez ceva, de la care ma trezesc in aere pozitive si in mina cu un nou "proiect pentru reconstruirea lumii".

vad ca ai maini dar cred ca ai scris cu alt organ si ala in stare flasca pentru ca daca era tare nu manca atatea litere
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Septembrie 2010 la 20:57

De la: PICARD, la data 2010-09-19 20:47:47
De la: Guzik, la data 2010-09-19 20:39:04Personal lamine, licaresc citeva clipe in care cred ca kumea mea se prabuseste din care socot ca nu-i nici o scaoare...soltia pe care o practic este somnul, dupa somnul aplocat in acele clipe, visez ceva, de la care ma trezesc in aere pozitive si in mina cu un nou "proiect pentru reconstruirea lumii".

vad ca ai maini dar cred ca ai scris cu alt organ si ala in stare flasca pentru ca daca era tare nu manca atatea litere

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Septembrie 2010 la 21:03

tu nu vezi ce tine cu mainile?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Septembrie 2010 la 21:15

De la: carla111, la data 2010-09-19 21:03:31

tu nu vezi ce tine cu mainile?

aceea e lumea lui si s-a prabusit moarta
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 19 Septembrie 2010 la 21:19

mamaaaa, l-ati facut va..pardon, praf
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 04:07

Ce aveti cu el?? e prietenul meu..de pe yuppy bineinteles
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 20 Septembrie 2010 la 04:14

De la: just_me_pisi, la data 2010-09-20 04:07:07 Ce aveti cu el?? e prietenul meu..de pe yuppy bineinteles

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 06:18

De la: just_me_pisi, la data 2010-09-20 04:07:07 Ce aveti cu el?? e prietenul meu..de pe yuppy bineinteles

sa nu te prind cu asemenea babuin ca te sterg din testament
yuppy013957 Avatarul lui yuppy013957
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013957 pe 20 Septembrie 2010 la 09:40

eu unu ma prabusesc odata cu ea...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 10:11

De la: yuppy013957, la data 2010-09-20 09:40:59eu unu ma prabusesc odata cu ea...

Ptiuu, daca e asa, nu trebuia sa recunosti!
Da-te mare si tare, asa e intrend!
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 20 Septembrie 2010 la 13:10

Iar neamuri de-alu blajii ???

Voi nu vazuratzi..: Flofik...Guzik...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 13:23

De la: monaco, la data 2010-09-20 13:10:35Iar neamuri de-alu blajii ???

Voi nu vazuratzi..: Flofik...Guzik...

lasa ca Floricik e baiat simpatic... e al meu !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 13:24

De la: yuppy013957, la data 2010-09-20 09:40:59eu unu ma prabusesc odata cu ea...

sau pe ea...
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 20 Septembrie 2010 la 13:26

Flofifik...flikflak...Flo. asta-i al tau.. ..?!
Dhoamne..draga de tine...ce nacaz o fi pa tine.... ..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 13:27

De la: PICARD, la data 2010-09-20 06:18:34

sa nu te prind cu asemenea babuin ca te sterg din testament

Tatiii..doar ma cunosti.Cand am umblat eu cu asemenea babuini?
yuppybianca Avatarul lui yuppybianca
Citeaza Raspunde

Postat de yuppybianca pe 20 Septembrie 2010 la 16:01

Este singurul raspuns corect. "Cind lumea ta s-a prabusit" poate sa insemne orice sfârsit.
alexar Avatarul lui alexar
Citeaza Raspunde

Postat de alexar pe 20 Septembrie 2010 la 19:50

Eu una as delimita problemele astea doua:
1Ce faci cand lumea ta s-a prabusit?
2.ce faci daca te simti un suflet singur?

Mi s-a intamplat sa simt ca lumea mea s-a prabusit, hai sa zic , mai tare o data.Si sentimentul era exact ca dupa o joaca de-a roata intr-un carusel innebunitor de ametitor.Nimic, nu mai era de incredere, prieteni? natura,bucuria de a privi o floare, de a marturisi unui amic...nimic.Si asa, in stare de greata teribila, am simtit ca singura parte pura, unde as putea sa incerc sa ma regasesc eu ar fi divinitatea, insa nu eu singura la mine acasa, nu , undeva in linistea aerului sfant al unei Biserici.Si am avut noroc si sa gasesc un preot enervant si haios,ce.. curios , m-a acuzat, dupa ce m-a ascultat.Ca tre sa am si eu o parte de vina pe undeva.Si perplexa la inceput , am intrezarit ca nici eu nu sant fara de pata.Ce sa judec?, pe cine', am drept? Ei da, lumea e uneori si extrem de urata,pacat ca i-am vazut grimasa, pacat.Cu timp , rabdare, gandire si tristete, TRECE.

In ceea CE priveste sufletul singur,nimeni nu e singur daca e cu el.Asa cred.Cat de rau si neghiob ai fi, tre sa te iubesti ca sa te imbrancesti singur sa te faci mai bun.
NIGHTSTORM Avatarul lui NIGHTSTORM
Citeaza Raspunde

Postat de NIGHTSTORM pe 20 Septembrie 2010 la 23:50

pe mine ma ajuta muzica. In special o formatie numita My Dying Bride. Nu sunt emo si nici formatia daca-i da cuiva prin minte sa asculte ...

In rest, eu nu am incercat niciodata sa uit, ci doar sa accept realitatea, acele amintiri ma relaxeaza uneori, dar eu sunt eu.. cine stie... tu esti altfel poate treci altfel peste probleme..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 23:59

E usor sa dai sfaturi,dar cand esti pus in situatia respectiva...
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 21 Septembrie 2010 la 00:03

De la: NIGHTSTORM, la data 2010-09-20 23:50:16pe mine ma ajuta muzica. In special o formatie numita My Dying Bride. Nu sunt emo si nici formatia daca-i da cuiva prin minte sa asculte ...

In rest, eu nu am incercat niciodata sa uit, ci doar sa accept realitatea, acele amintiri ma relaxeaza uneori, dar eu sunt eu.. cine stie... tu esti altfel poate treci altfel peste probleme..

ar fi culmea sa fie comparati cu emo, canta doom, sau depresive doom, iar in '90 cand s-au format nici nu s-a auzit de emo.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Septembrie 2010 la 00:25

De la: rothmans, la data 2010-09-21 00:03:58
De la: NIGHTSTORM, la data 2010-09-20 23:50:16pe mine ma ajuta muzica. In special o formatie numita My Dying Bride. Nu sunt emo si nici formatia daca-i da cuiva prin minte sa asculte ...

ar fi culmea sa fie comparati cu emo, canta doom, sau depresive doom, iar in '90 cand s-au format nici nu s-a auzit de emo.

bun... si ce legatura are cu problema lu' tanti?
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 21 Septembrie 2010 la 00:29

De la: just_me_pisi, la data 2010-09-21 00:25:05
De la: rothmans, la data 2010-09-21 00:03:58

bun... si ce legatura are cu problema lu' tanti?

doar i-am raspuns la nightstorm
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info