Pareri despre cursul de fotocitit
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Pareri despre cursul de fotocitit » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
psyhologist Avatarul lui psyhologist
Citeaza Raspunde

Postat de psyhologist pe 28 August 2010 la 08:04

Buna tuturor,
As dori sa aflu parerile voastre despre acest curs-daca merita facut,daca te alegi cu ceva util dupa samd.Am luat atitea tzepe pina acum incit am devenit circumspecta. Astept parerile voastre.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 August 2010 la 17:17

A. .de fotocitit ?...
Nu, nu e tzeapa...( ) sa shtii;...
e fffoarte bun..
Du-te cu incredere..( ? ) !!!

D'hoamne...
mare tzi-e gradina...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 August 2010 la 22:04

fotocitit ? de mic mi-am dorit asa ceva
interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 29 August 2010 la 22:22

mah...asta inseamna ce cred eu ca inseamna,sau am eu in cap numai prostii??
Citeaza Raspunde

Postat de psyhologist pe 30 August 2010 la 17:50

De la: interzisuN, la data 2010-08-29 22:22:35mah...asta inseamna ce cred eu ca inseamna,sau am eu in cap numai prostii??

Creatorul cursului, Paul Scheele, este preocupat de modalitati si tehnici prin care oamenii isi pot folosi restul de 90% din potentialul creierului, recunoscand ca fiecare dintre noi avem un geniu interior care abea asteapta sa iasa la suprafata (http://www.learningstrategies.com/Scheele.asp). Cursul de FotoCitire a fost creat in 1986 si Paul spune ca fenomenul este cunoscut de peste 100 de ani si folosit in diverse domenii cum ar fi, printre altele: training-uri militare, arte martiale si traditii religioase vechi.
El spune, de asemenea, ca provocarea nu este in a demonstra daca fenomentul este posibil ci mai degraba cum sa-i inveti pe alti oameni sa-si transfere, in mod eficient, aceasta abilitate naturala in aplicatii zilnice pentru: rapoarte memo-uri, articole, internet, ziare, carti, reviste, sau orice alt material de citit.
Fotocititul se intampla la 25 000 de cuvinte pe minut, cand cititul analitic are loc la 100 de cuvinte pe minut, iar cititul obisnuit, pana la 200 de cuvine pe minut. La 25 000 de cuvinte pe minut nu mai este citit ci fotografiere mentala a unui material scris. De fapt, cursul de FotoCitire da o noua definitie cititului (definitie foarte incitanta pentru timpurile in care traim) si anume: “procesare de informatie”, iar scopul lui este: sa citesti ce ai de citit in timpul pe care il ai, la nivelul de intelegere de care ai nevoie.

Citeaza Raspunde

Postat de psyhologist pe 30 August 2010 la 17:50

De la: interzisuN, la data 2010-08-29 22:22:35mah...asta inseamna ce cred eu ca inseamna,sau am eu in cap numai prostii??

Creatorul cursului, Paul Scheele, este preocupat de modalitati si tehnici prin care oamenii isi pot folosi restul de 90% din potentialul creierului, recunoscand ca fiecare dintre noi avem un geniu interior care abea asteapta sa iasa la suprafata (http://www.learningstrategies.com/Scheele.asp). Cursul de FotoCitire a fost creat in 1986 si Paul spune ca fenomenul este cunoscut de peste 100 de ani si folosit in diverse domenii cum ar fi, printre altele: training-uri militare, arte martiale si traditii religioase vechi.
El spune, de asemenea, ca provocarea nu este in a demonstra daca fenomentul este posibil ci mai degraba cum sa-i inveti pe alti oameni sa-si transfere, in mod eficient, aceasta abilitate naturala in aplicatii zilnice pentru: rapoarte memo-uri, articole, internet, ziare, carti, reviste, sau orice alt material de citit.
Fotocititul se intampla la 25 000 de cuvinte pe minut, cand cititul analitic are loc la 100 de cuvinte pe minut, iar cititul obisnuit, pana la 200 de cuvine pe minut. La 25 000 de cuvinte pe minut nu mai este citit ci fotografiere mentala a unui material scris. De fapt, cursul de FotoCitire da o noua definitie cititului (definitie foarte incitanta pentru timpurile in care traim) si anume: “procesare de informatie”, iar scopul lui este: sa citesti ce ai de citit in timpul pe care il ai, la nivelul de intelegere de care ai nevoie.

interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 31 August 2010 la 14:10

De la: psyhologist, la data 2010-08-30 17:50:29

deci am eu in cap numai prostii...ce surpriza...
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 3 Septembrie 2010 la 23:17

CITAT ( ):
"Cursul de PhotoReading, sau Fotocitire, este unul dintre cele mai inovative cursuri de citit disponibile, si o experienta educationala care ne conecteaza la vastele resurse ale mintii noastre. De asemenea, acest curs exploreaza si extinde potentialul nostru.

Traim intr-o era in care prea putin timp si prea multa informatie sunt in competitie, si daca vrem sa avem succes trebuie sa dezvoltam noi abilitati pentru a procesa si invata din informatie.

Fotocititul se intampla la 25 000 de cuvinte pe minut, acest lucru nemafiind citit ci fotografiere mentala a materialului scris; cititul primeste o noua definitie si anume: “procesare de informatie”.

Cand eram copii eram pe deplin implicati in procesul de invatare, toate simturile noastre erau active si luau informatia ca intreg, cu intreaga minte. Eram ca un fel de palnie indreptata spre tot ce ne inconjura. Cand ne-am dus la scoala si am invatat sa citim, aceasta palnie a fost inversata. Am fost invatati si antrenati sa credem ca trebuie sa citim cu ochii fixati pe randurile scrise, sa ne amintim, sa regurgitam informatia si s-o analizam pentru ca altfel insemna ca nu am citit.

Ce se intampla insa, este ca numai 5% din citit se face prin adunarea de informatie vizuala, semnificatia cititului fiind procesata in ceilalti 95% ai mintii noastre nonconstiente. Diferenta cheie dintre cititul cu ochii si cititul cu mintea este ca mintea noastra recunoaste instantaneu semnificatia cuvintelor. Pana la varsta de 13 sau 14 ani, 80% din cuvintele pe care le vom invata vreodata au fost internalizate deja.

Sistemul de Fotocitire este un sistem care foloseste intreaga minte – este un protocol, o succesiune de cinci pasi care recunoaste si foloseste, in mod intentonal, doua importante functii ale creierului uman. Prima functie este baza de date a mintii nonconstiente, mai mare decat baza de date a mintii constiente in proportie de zece miliarde la unu; a doua functie este procesorul preconstient care permite informatiei sa fie dirijata direct in baza de date a mintii nonconstiente.

Intentia cursului este: sa citesti tot ce ai de citit in timpul pe care il ai la dispozitie, si cu nivelul de intelegere de care ai nevoie.

Site-ul Learning Strategies Corporation din Minneapolis este plin cu impartasiri care mai de care mai extraordinare."
yuppy013903__ion Avatarul lui yuppy013903__ion
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013903__ion pe 10 Septembrie 2010 la 15:44

CINe a inventat futocititul?adica fu- ti si citesti?
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013903__ion pe 10 Septembrie 2010 la 15:46

Mony tu stii futociti?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Septembrie 2010 la 15:25

De la: yuppy013903__ion, la data 2010-09-10 15:46:04Mony tu stii futociti?

Stie, pe vecinul ei de la 3!
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 12 Septembrie 2010 la 17:01

De la: psyhologist, la data 2010-08-28 08:04:28 Buna tuturor,
As dori sa aflu parerile voastre despre acest curs-daca merita facut,daca te alegi cu ceva util dupa samd.Am luat atitea tzepe pina acum incit am devenit circumspecta. Astept parerile voastre.

cred ca stii deja raspunsul.
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 12 Septembrie 2010 la 17:02

De la: monaco, la data 2010-09-03 23:17:08CITAT ( ):
"Cursul de PhotoReading, sau Fotocitire, este unul dintre cele mai inovative cursuri de citit disponibile, si o experienta educationala care ne conecteaza la vastele resurse ale mintii noastre. De asemenea, acest curs exploreaza si extinde potentialul nostru.

Traim intr-o era in care prea putin timp si prea multa informatie sunt in competitie, si daca vrem sa avem succes trebuie sa dezvoltam noi abilitati pentru a procesa si invata din informatie.

Fotocititul se intampla la 25 000 de cuvinte pe minut, acest lucru nemafiind citit ci fotografiere mentala a materialului scris; cititul primeste o noua definitie si anume: “procesare de informatie”.

Cand eram copii eram pe deplin implicati in procesul de invatare, toate simturile noastre erau active si luau informatia ca intreg, cu intreaga minte. Eram ca un fel de palnie indreptata spre tot ce ne inconjura. Cand ne-am dus la scoala si am invatat sa citim, aceasta palnie a fost inversata. Am fost invatati si antrenati sa credem ca trebuie sa citim cu ochii fixati pe randurile scrise, sa ne amintim, sa regurgitam informatia si s-o analizam pentru ca altfel insemna ca nu am citit.

Ce se intampla insa, este ca numai 5% din citit se face prin adunarea de informatie vizuala, semnificatia cititului fiind procesata in ceilalti 95% ai mintii noastre nonconstiente. Diferenta cheie dintre cititul cu ochii si cititul cu mintea este ca mintea noastra recunoaste instantaneu semnificatia cuvintelor. Pana la varsta de 13 sau 14 ani, 80% din cuvintele pe care le vom invata vreodata au fost internalizate deja.

Sistemul de Fotocitire este un sistem care foloseste intreaga minte – este un protocol, o succesiune de cinci pasi care recunoaste si foloseste, in mod intentonal, doua importante functii ale creierului uman. Prima functie este baza de date a mintii nonconstiente, mai mare decat baza de date a mintii constiente in proportie de zece miliarde la unu; a doua functie este procesorul preconstient care permite informatiei sa fie dirijata direct in baza de date a mintii nonconstiente.

Intentia cursului este: sa citesti tot ce ai de citit in timpul pe care il ai la dispozitie, si cu nivelul de intelegere de care ai nevoie.

Site-ul Learning Strategies Corporation din Minneapolis este plin cu impartasiri care mai de care mai extraordinare."

suna a facultate particulara pe aici
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Septembrie 2010 la 15:25

De la: Piti_, la data 2010-09-12 17:02:46

"Facultatea" nr.9.
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 15 Septembrie 2010 la 14:00

Bai,culmea e ca..la et3..n-am vecin..

Cat despre fotocitit...e greu sa-i convingi pe copiii,tinerii de azi sa citeasca o biata revista.., dar...1000 de pagini pe minut...
asa ca...nu vad la ce ar folosi...
Da'.. ,ma..rog..., asa mai fac unii bani...;inventand fel de fel de "cursuri"...
Pot sa admir ,eventual,..inventivitatea + ca daca gaseste adepti....

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Septembrie 2010 la 17:32

De la: monaco, la data 2010-09-15 14:00:44Bai,culmea e ca..la et3..n-am vecin..

Cat despre fotocitit...e greu sa-i convingi pe copiii,tinerii de azi sa citeasca o biata revista.., dar...1000 de pagini pe minut...
Da'.. ,ma..rog..., asa mai fac unii bani...;inventand fel de fel de "cursuri"...

Lasa' ca are Mony. Aaaaaaa, stie cineva cine e Mony? Nu mai conteaza....
Daca nu ai vecin....sa nu spui ca ai vecina...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Septembrie 2010 la 06:51

da de la ceafa de porc nu ti creste intelectul?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Septembrie 2010 la 09:09

De la: Rockk, la data 2010-09-24 06:51:34da de la ceafa de porc nu ti creste intelectul?

Ţi-ai pus o întrebare, răspunde.
yuppy014415 Avatarul lui yuppy014415
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014415 pe 26 Septembrie 2010 la 07:18

De la: Piti_, la data 2010-09-12 17:02:46
De la: monaco, la data 2010-09-03 23:17:08CITAT ( ):

Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014415 pe 27 Septembrie 2010 la 20:55

Pentru a cistiga ceva bani am sa iventez si eu ceva asemanator futocititului,ca de in ziua de azi totul e posibil.Ati vazut cum a fost VINTUL? ce i-o sint mai prost? simulti alti mocaaaaaaaaaaa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Octombrie 2010 la 16:40

De la: wyrth, la data 2010-09-24 09:09:34
De la: Rockk, la data 2010-09-24 06:51:34da de la ceafa de porc nu ti creste intelectul?

nu stiu tu cum faci, dar eu nu obisnuiesc "sa mi pun"nimic.

word to your mother
Patrycia Avatarul lui Patrycia
Citeaza Raspunde

Postat de Patrycia pe 5 Octombrie 2010 la 16:30

Merita dar ce e?:))
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 5 Octombrie 2010 la 19:14

pot sa fiu eu vecinul de la 3 si sa il lasi pe azzido pentru mine
Patrycia Avatarul lui Patrycia
Citeaza Raspunde

Postat de Patrycia pe 7 Octombrie 2010 la 15:31

Vai Ionica ce vulgar esti !!!
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014415 pe 8 Octombrie 2010 la 21:41

De la: Patrycia, la data 2010-10-05 16:30:00Merita dar ce e?:))
da e bors cu mere acre
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014415 pe 8 Octombrie 2010 la 21:42

De la: Patrycia, la data 2010-10-07 15:31:10Vai Ionica ce vulgar esti !!!
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013903__ion pe 10 Octombrie 2010 la 17:02

fotooocititul e alba neagra nu? uite-o colea uite nui
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014415 pe 11 Octombrie 2010 la 17:27

cu foamea-n git nu se mai poate futociti!!
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014415 pe 11 Octombrie 2010 la 17:28

De la: Rockk, la data 2010-10-01 16:40:03
De la: wyrth, la data 2010-09-24 09:09:34

nu stiu tu cum faci, dar eu nu obisnuiesc "sa mi pun"nimic.

word to your mother
nici cu creier de maimuta!!
goshe Avatarul lui goshe
Citeaza Raspunde

Postat de goshe pe 22 Octombrie 2010 la 19:16

merita!iti ajuta foarte mult memoria
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info