Femei...nu munciti cot la cot cu barbatii,ca ei nu asta vor!!
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » Femei...nu munciti cot la cot cu barbatii,ca ei nu asta vor!! » Pagina 1 din 1

yuppy013259 Avatarul lui yuppy013259
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013259 pe 31 August 2010 la 08:45

E chiar asha..si sa nu faceti ca mine ca nu o sa ajungeti nicaieri bun...!..am ajuns eu la concluzia asta dupa ani de zile...de muncit din greu...nici un barbat nu ma vrea cu adevarat...si cred ca asta e cauza.Barbatii nu vor femei care sa le fie aproape de nivel..asta ca sa nu zic egale...vor femei...adica inversul lor!!Imi pare rau ca am pierdut ani din viatza...incercand sa demonstrez ca ..ce?...cand era mult mai simplu sa fi fost femeie...sa ma fi comportat ca atare..ca o femeie in adevaratul sens al cuvantului...mironosita pe tocuri...la fusta scurta shi fardata strident...sa fi intors capul dupa mine toti barbatii pe strada...si sa ma fi visat noaptea..nu cum am umblat eu acoperita shi cu privirea in pamant...nu cumva sa se fi uitat vreunul la mine...ca ma si vedeam...mushcata.
Asdar nu pierdeti timpul in viata incercand sa fiti ceea ce nu sunteti...ci fiti doar voi insiva...si va va fi mult mai bine!!!
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013259 pe 31 August 2010 la 08:57

nu shtiu de ce...dar respectul si l/au castigat femeile in curu gol...sa ma scuzati de expresie...madonna a ajuns celebra...datorita atitudinii erotice din videoclipurile ei...shi toata lumea o adora...lady gaga...inspirata inclusiv de cariera divei(videoclipul Alejandro)...a avut o ascensiune rapida....ca sa nu mai zic ca nu e barbat pe lumea asta care sa nu tanjeasca dupa celebra scena din basic instinct...care.i lasa fara replica pe toti!!!
...ce sansa am eu sa imi castig respectul in fata vreunui barbat ...daca nu am macar una din atitudinile ...divelor???....va zic eu-niciuna.
si asta ma doare cel mai mult....si sunt convinsa ca nu sunt singura.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 August 2010 la 09:20

De la: yuppy013259, la data 2010-08-31 08:45:58E chiar asha..si sa nu faceti ca mine ca nu o sa ajungeti nicaieri bun...!..am ajuns eu la concluzia asta dupa ani de zile...de muncit din greu...nici un barbat nu ma vrea cu adevarat...si cred ca asta e cauza.Barbatii nu vor femei care sa le fie aproape de nivel..asta ca sa nu zic egale...vor femei...adica inversul lor!!Imi pare rau ca am pierdut ani din viatza...incercand sa demonstrez ca ..ce?...cand era mult mai simplu sa fi fost femeie...sa ma fi comportat ca atare..ca o femeie in adevaratul sens al cuvantului...mironosita pe tocuri...la fusta scurta shi fardata strident...sa fi intors capul dupa mine toti barbatii pe strada...si sa ma fi visat noaptea..nu cum am umblat eu acoperita shi cu privirea in pamant...nu cumva sa se fi uitat vreunul la mine...ca ma si vedeam...mushcata.
Asdar nu pierdeti timpul in viata incercand sa fiti ceea ce nu sunteti...ci fiti doar voi insiva...si va va fi mult mai bine!!!

sa inteleg ca tot ce ai facut in viata a avut ca scop numai aprecierea barbatilor?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 August 2010 la 09:58

De la: gangstergrl, la data 2010-08-31 09:20:31
De la: yuppy013259, la data 2010-08-31 08:45:58E chiar asha..si sa nu faceti ca mine ca nu o sa ajungeti nicaieri bun...!..am ajuns eu la concluzia asta dupa ani de zile...de muncit din greu...nici un barbat nu ma vrea cu adevarat...si cred ca asta e cauza.Barbatii nu vor femei care sa le fie aproape de nivel..asta ca sa nu zic egale...vor femei...adica inversul lor!!Imi pare rau ca am pierdut ani din viatza...incercand sa demonstrez ca ..ce?...cand era mult mai simplu sa fi fost femeie...sa ma fi comportat ca atare..ca o femeie in adevaratul sens al cuvantului...mironosita pe tocuri...la fusta scurta shi fardata strident...sa fi intors capul dupa mine toti barbatii pe strada...si sa ma fi visat noaptea..nu cum am umblat eu acoperita shi cu privirea in pamant...nu cumva sa se fi uitat vreunul la mine...ca ma si vedeam...mushcata.

sa inteleg ca tot ce ai facut in viata a avut ca scop numai aprecierea barbatilor?

e valabil si viceversa
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013259 pe 31 August 2010 la 10:56

ei nu in scopul asta../.dar nici nu ma gandeam, ca nu o sa obtin nici o apreciere pozitiva...nici nu ma gandeam ca o sa se fuga de mine...doar pentru ca mi/am vazut de treaba in viatza....shi ca o sa fiu singura tocmai din cauza asta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013259 pe 31 August 2010 la 11:04

ideea e ca am intrat pe un site de flirturi online...mi/am activat webcam/ul...shi...deshi shtiu ca personajele de acolo...poate doar si/au jucat un rol intr/un scop...chiar daca aprecierile lor nu sunt un adevar 100 %....ideea e ca am primit mai multe complimente ...in cateva ore de la ni...shte necunoscuti...care in esenta...au ramas doar cu imaginea pe care au vazut/o prin webcam...si nimic altceva....decat de la toti barbatii cu care am avut vreun gen de realtie...in viata asta...si care aia au avut mai mult decat ...o privire catre mine!!!
...iara asta a fost o treaba care m/a pus pe ganduri!!!
interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 31 August 2010 la 13:56

De la: yuppy013259, la data 2010-08-31 11:04:15ideea e ca am intrat pe un site de flirturi online...mi/am activat webcam/ul...shi...deshi shtiu ca personajele de acolo...poate doar si/au jucat un rol intr/un scop...chiar daca aprecierile lor nu sunt un adevar 100 %....ideea e ca am primit mai multe complimente ...in cateva ore de la ni...shte necunoscuti...care in esenta...au ramas doar cu imaginea pe care au vazut/o prin webcam...si nimic altceva....decat de la toti barbatii cu care am avut vreun gen de realtie...in viata asta...si care aia au avut mai mult decat ...o privire catre mine!!!

daca asta te pune pe ganduri.....ma intreb ce te pune pe treaba...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 August 2010 la 13:59

De la: interzisuN, la data 2010-08-31 13:56:16
De la: yuppy013259, la data 2010-08-31 11:04:15ideea e ca am intrat pe un site de flirturi online...mi/am activat webcam/ul...shi...deshi shtiu ca personajele de acolo...poate doar si/au jucat un rol intr/un scop...chiar daca aprecierile lor nu sunt un adevar 100 %....ideea e ca am primit mai multe complimente ...in cateva ore de la ni...shte necunoscuti...care in esenta...au ramas doar cu imaginea pe care au vazut/o prin webcam...si nimic altceva....decat de la toti barbatii cu care am avut vreun gen de realtie...in viata asta...si care aia au avut mai mult decat ...o privire catre mine!!!

ooo! interzisu! cam rar te mai vede omu! (in caz ca eu sunt om )
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 31 August 2010 la 14:02

De la: PICARD, la data 2010-08-31 13:59:50
De la: interzisuN, la data 2010-08-31 13:56:16

ooo! interzisu! cam rar te mai vede omu! (in caz ca eu sunt om )

pai de ce n-ai zis tata? sa iti dau niste poze?
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 31 August 2010 la 15:54

De la: interzisuN, la data 2010-08-31 14:02:00

aoleu e si tatal tau?
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 31 August 2010 la 15:59

De la: BabyCriss, la data 2010-08-31 15:54:04
De la: interzisuN, la data 2010-08-31 14:02:00

aoleu e si tatal tau?

vai...am avut ganduri necurate cu sora-mea?????
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 31 August 2010 la 16:04

incest pacatosule =))))
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 31 August 2010 la 16:07

ganduri necurate bre...adica nu facusem dus...numai la prostii va e mintea..
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info