Cum scapam de prosti?
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » How to » cum scapam de prosti? » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Septembrie 2010 la 14:42

-cum scapam de cei care refuza sa iese din limitele banalului si sa vada realitatea asa cum este ea?
-cum scapam de cei care injura si folosesc un limbaj vulgar netinand cont de faptul ca sunt in public si nu toti doresc sa auda despre p..a lor ?
-cum scapam de prostii care se cred destepti?
-cum scapam de prostii care sunt atat de prosti incat nu realizeaza ca sunt prosti?
-cum scapam de prostii care ocupa divese functii in care nu sunt competenti?
-cum scapam de prostii care n au cei 7 ani de acasa?

supy_axel Avatarul lui supy_axel
Citeaza Raspunde

Postat de supy_axel pe 2 Septembrie 2010 la 15:08

-cum scapam de cei care refuza sa iasa din limitele banalului si sa vada realitatea asa cum este ea?

r: una in cap si doua dupa ceafa dupa care le injectam in creier trezirea la realitate...

-cum scapam de cei care injura si folosesc un limbaj vulgar netinand cont de faptul ca sunt in public si nu toti doresc sa auda despre p..a lor ?

r: p*la mea ...nu stiu cum scapam de ei...probabil le dorim sa le stea in gat... (chiar daca cu totii mai scapam cate o injuratura in public)

r: ii indrumam catre un test de IQ bun...poate in prostia lor isi dau seama ca sunt prosti...daca nu tine...atunci le dam un head-shot...dar sunt prea multi...

-cum scapam de prostii care sunt atat de prosti incat nu realizeaza ca sunt prosti?

r: head-shot direct...

r: din nou head-shot...

-cum scapam de prostii care n-au cei 7 ani de acasa?

r: ii bagam in p*zda ma-si si ii punem sa mai iasa o data...

ps: scuze in cazul in care n-am abordat subiectul corespunzator da' chiar nu m-am putut abtine...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Septembrie 2010 la 15:26

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Septembrie 2010 la 16:08

super tari raspunsiri. numai de ar fi asa de usor!
supy_axel Avatarul lui supy_axel
Citeaza Raspunde

Postat de supy_axel pe 2 Septembrie 2010 la 16:19

sau putem infiinta A.N.A.P. (Autoritatea Nationala Anti Prosti)...o sa fie o organizatie non-profit (ca e la moda si se poarta)...gasim sponsori pt arme si munitie...dupa care ...iar sloganul v-a fi: azi Bucuresti...maine Romania...si poate poimaine lumea !!!
DeMayo Avatarul lui DeMayo
Citeaza Raspunde

Postat de DeMayo pe 2 Septembrie 2010 la 17:28

le dam autonomie sau facem o rezervatie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Septembrie 2010 la 20:39

eu zic sa i gazam...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Septembrie 2010 la 15:47

dragilor, dar cum asa! prosti sunt oameni de vaza la noi in tara. prostii sunt la putere, prostii sunt exemple, modele demne de urmat, prostii ne dau sfaturi (proaste bineinteles), prostii au culoare (intelegeti voi). pai ia ganditi va, daca am gaza toti prostii din romania, tara ar ramene cu o populatie de o vei putea numara pe degete
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Septembrie 2010 la 07:44

De la: alida, la data 2010-09-02 14:42:49-cum scapam de cei care refuza sa iese din limitele banalului si sa vada realitatea asa cum este ea?

-poate e mai bine sa ramana acolo , daca scot capu la suprfata cine stie ce alte nenorociri se mai intampla:)
-cei care injura...n-ai cum:D
- prostii care se cred destepti ..aici e nasol ..parca sunt din ce in ce mai multi astfel de caractere...trebuiesc impinsi jos ....sa vada unde le este locul ..si sa raman acolo
- prostu cu functie mare...cea mai rea combinatie posibila e sa fi prost si sa fi si important in acc timp...un astfel de om poate distruge tot in jur fara macar sa-si dea seama de ce face...
- cei fara cei 7 ani -acasa...nu ai ce sa le mai fci ...sa intre in programe de reeducare...
..infine ideea este ca nu ai cum sa ii schimbi pe nici uni...trist dar adevarat...tebuie sa te adaptezi ..sa faci fata in orice situatie de orice gen...sa tratezi lucrurile astea cu mai multa indiferenta...pentru ca nu ai cum sa le schimbi...
-
ddoinita Avatarul lui ddoinita
Citeaza Raspunde

Postat de ddoinita pe 8 Septembrie 2010 la 07:46

nu scapam...ei vor face intotdeauna diferenta ,invatam sa traim cu ei
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Septembrie 2010 la 08:01

De la: alida, la data 2010-09-02 14:42:49-cum scapam de cei care refuza sa iese din limitele banalului si sa vada realitatea asa cum este ea?

invatam limba romana - valabil si pentru tine in anumite cazuri
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Septembrie 2010 la 08:26

] In mod normal,"prostii" sunt rezultatul ignorantei educationale si ale culturii,dar ce-i mai grav este atunci cand sunt produsul ignorantei societatii ! Exista si o maxima "marca Freud" in care "binele societatii este dat de valoarea intrinseca spirituala a membrilor sai " !... Concluzionand admitem sintagma: "Cand un popor o duce bine,au si cetateni destepti" !(Jung) CUM SCAPAM DE "SARACII CU DUHUL" ?!...R: Nemaipunandu-i in valoare prin ocuparea aceluiasi spatiu cu cei destepti ! Aceasta nu se poate realiza decat prin norme si legi elaborate de destepti si puse-naplicare ...tot de destepti ,ceeace-i extrem de greu in conditiile actuale cand PROSTII AU AJUNS SA NE CONDUCA,si-o vor mai face inca 50 de ani de aici incolo !!! Exemple de PROSTOVANI care se cred DESTEPTI sunt "Slava Domnului" !...incepand cu Gigi Becali,Elena Udrea,Mircea Geoana,Crin Antonescu,Sulfina Barbu,WC TUDOR,Ecaterina Andronescu,Betty Anastase,Vanghelie,Victor Ponta samd...dar ce-i grav este ca acestia care se cred destepti...SUNT PERICULOSI PTR SOCIETATE !!!...
MirceaR Avatarul lui MirceaR
Citeaza Raspunde

Postat de MirceaR pe 8 Septembrie 2010 la 08:29

Ai inceput cu stangul aceasta discutie. Ai ridicat o falsa problema. Eu cred ca prosti trebuie doar identificati. Daca vei reusi sa-i identifici, atunci vei gasi si metodele prin care sa te feresti de ei. In ce priveste: "cum scapam de prostii care sunt atat de prosti incat nu realizeaza ca sunt prosti?" aici deja e f. complicat (pentru unii), dar iti poti raspunde singura daca te gandesti putin. Ce te faci daca unul sau mai multi din cei care te citesc pe acest forum, te identifica ca facand parte din aceasta categorie ?
yuppy011531 Avatarul lui yuppy011531
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy011531 pe 8 Septembrie 2010 la 09:07

Nu putem scapa de prosti, e ca si cum am vrea sa scapam de handicapati ,toti sunt oameni numai ca unii se lasa ajutati in timp ce altii nu ,bine cu sila nu putem face dar putem IGNORA si in opinia mea cel mai tare doare sa fi IGNORAT asa ca multa bafta
liviuT Avatarul lui liviuT
Citeaza Raspunde

Postat de liviuT pe 8 Septembrie 2010 la 09:38

Este ingrozitor de simplu: PLECAM DIN ROMANIA !!!
AMG22 Avatarul lui AMG22
Citeaza Raspunde

Postat de AMG22 pe 8 Septembrie 2010 la 09:50

De la: supy_axel, la data 2010-09-02 15:08:19-cum scapam de cei care refuza sa iasa din limitele banalului si sa vada realitatea asa cum este ea?

r: una in cap si doua dupa ceafa dupa care le injectam in creier trezirea la realitate...

r: p*la mea ...nu stiu cum scapam de ei...probabil le dorim sa le stea in gat... (chiar daca cu totii mai scapam cate o injuratura in public)

r: ii indrumam catre un test de IQ bun...poate in prostia lor isi dau seama ca sunt prosti...daca nu tine...atunci le dam un head-shot...dar sunt prea multi...

r: head-shot direct...

r: din nou head-shot...

-cum scapam de prostii care n-au cei 7 ani de acasa?

r: ii bagam in p*zda ma-si si ii punem sa mai iasa o data...

ps: scuze in cazul in care n-am abordat subiectul corespunzator da' chiar nu m-am putut abtine...

esti comic, mi`a placut
George_Grozavu Avatarul lui George_Grozavu
Citeaza Raspunde

Postat de George_Grozavu pe 8 Septembrie 2010 la 09:58

Parerea mea e ca nu v-om scapa in veci vecilor de aceste persoane.E un blestem care dateaza din cele mai vechi timpuri,iar acest blestem ii va urmari si pe copii copiilor nostri.
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 8 Septembrie 2010 la 09:59

prin castrare
pulicafranaru Avatarul lui pulicafranaru
Citeaza Raspunde

Postat de pulicafranaru pe 8 Septembrie 2010 la 10:06

de prosti scapam numai stat ascunsi pe un varf de munte ca sihastrii sunt peste tot aidreacu si nu avem cum sa-i evitam....fac ce fac si tot ne ies in cale
pulicafranaru Avatarul lui pulicafranaru
Citeaza Raspunde

Postat de pulicafranaru pe 8 Septembrie 2010 la 10:09

De la: liviuT, la data 2010-09-08 09:38:31Este ingrozitor de simplu: PLECAM DIN ROMANIA !!!

prostia e raspandita uniform pe toata planeta.....poti avea toata certitudinea am cercetat eu bine terenul
Magdalena_Ianus Avatarul lui Magdalena_Ianus
Citeaza Raspunde

Postat de Magdalena_Ianus pe 8 Septembrie 2010 la 10:16

simplu:)):))nu putem scapa de ei:)):))
sunt prea prosti:))
silviasil Avatarul lui silviasil
Citeaza Raspunde

Postat de silviasil pe 8 Septembrie 2010 la 10:19

crezi ca in alta tara nu sunt prosti?
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 8 Septembrie 2010 la 10:20

De la: silviasil, la data 2010-09-08 10:19:12crezi ca in alta tara nu sunt prosti?
ba da dar vb alta limba =))...asteptam un comm.de genu da m am gandit sa l pun eu
silviasil Avatarul lui silviasil
Citeaza Raspunde

Postat de silviasil pe 8 Septembrie 2010 la 10:21

De la: liviuT, la data 2010-09-08 09:38:31Este ingrozitor de simplu: PLECAM DIN ROMANIA !!!

crezi ca in alta tara nu sunt prost?
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 8 Septembrie 2010 la 10:22

In primul rind trebuie creat un virus letal ca tot e la moda.Apoi, ca sa adunam prostii mintim ca in Romania se traieste bine, ca vom iesi din criza, ca se fac autostrazi, ca preturile vor scadea, vor fi alti destepti sa ne conduca si alte alea.
Va fi nevoie de un loc mare pentru a baga atitia oameni, si apoi ii injectam cu virusul.
yuppy013957 Avatarul lui yuppy013957
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013957 pe 8 Septembrie 2010 la 10:52

femeie...ceea ce zici tu acolo...ar insemna sa ramai singura pe lume
Alex23Szalma Avatarul lui Alex23Szalma
Citeaza Raspunde

Postat de Alex23Szalma pe 8 Septembrie 2010 la 10:53

De la: DeMayo, la data 2010-09-02 17:28:38le dam autonomie sau facem o rezervatie

da sa fie bine pazita ca dupaia iar se imprastie prostia
Citeaza Raspunde

Postat de Alex23Szalma pe 8 Septembrie 2010 la 10:55

De la: flofik, la data 2010-09-08 07:44:59

-poate e mai bine sa ramana acolo , daca scot capu la suprfata cine stie ce alte nenorociri se mai intampla:)
-cei care injura...n-ai cum:D
- prostii care se cred destepti ..aici e nasol ..parca sunt din ce in ce mai multi astfel de caractere...trebuiesc impinsi jos ....sa vada unde le este locul ..si sa raman acolo
- prostu cu functie mare...cea mai rea combinatie posibila e sa fi prost si sa fi si important in acc timp...un astfel de om poate distruge tot in jur fara macar sa-si dea seama de ce face...
- cei fara cei 7 ani -acasa...nu ai ce sa le mai fci ...sa intre in programe de reeducare...
..infine ideea este ca nu ai cum sa ii schimbi pe nici uni...trist dar adevarat...tebuie sa te adaptezi ..sa faci fata in orice situatie de orice gen...sa tratezi lucrurile astea cu mai multa indiferenta...pentru ca nu ai cum sa le schimbi...
-

toti cares in conducere is si prosti si increzuti si mai si arata cas prosti
Citeaza Raspunde

Postat de Alex23Szalma pe 8 Septembrie 2010 la 10:55

De la: pulicafranaru, la data 2010-09-08 10:09:14

prostia e raspandita uniform pe toata planeta.....poti avea toata certitudinea am cercetat eu bine terenul

ii peste tot dar parca in romania prea multa
yuppy012122 Avatarul lui yuppy012122
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy012122 pe 8 Septembrie 2010 la 10:55

defilam asa ca ne-am invatat cu ei,fara, ar fi trist si cenusiu,ce s-ar face politicienii fara armata asta? hotarata
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info