Caracterizare yuppy... (un punct de vedere)
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » How to » Caracterizare yuppy... (un punct de vedere) » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Septembrie 2010 la 15:52

Un grup de oameni de stiinta au pus intr-o cusca cinci maimute si in mijlocul custii o scara, iar deasupra scarii o legatura de banane.

Cand o maimuta se urca pe scara sa ia banane, oamenii de stiinta aruncau o galeata cu apa rece pe celelalte care ramaneau jos. Dupa ceva timp, cand o maimuta incerca sa urce scara, celelalte nu o lasau. Dupa mai mult timp nici o maimuta nu se mai suia pe scara, in ciuda tentatiei bananelor.

Atunci, oamenii de stiinta au inlocuit o maimuta.

Primul lucru pe care l-a facut aceasta a fost sa se urce pe scara, dar a fost trasa inapoi de celelalte si batuta. Dupa cateva batai nici un membru al noului grup nu se mai urca pe scara.

A fost inlocuita o a doua maimuta si s-a intamplat acelasi lucru. Prima maimuta inlocuita a participat cu entuziasm la baterea novicelui.

Un al treilea a fost schimbat si lucrurile s-au repetat. Al patrulea si, in fine, al cincilea au fost schimbati.

In final, oamenii de stiinta au ramas cu cinci maimute care, desi nu primisera niciodata o baie cu apa rece, continuau sa loveasca maimutele care incercau sa ajunga la banane.

Daca ar fi fost posibil ca maimutele sa fie intrebate de ce ii bateau pe cei care incercau sa se catere pe scara, raspunsul ar fi fost:

“Nu stim. Lucrurile intotdeauna au fost asa, aici… ASA ESTE TRADITIA!”

Va suna cunoscut????
ceasuri_rele Avatarul lui ceasuri_rele
Citeaza Raspunde

Postat de ceasuri_rele pe 7 Septembrie 2010 la 18:51

Familiar... Cu cateva mici deosebiri: maimutele au intrat singure in cusca, oamenii de (ne)stiinta sunt tot maimute in halat alb si, la dracu', nici macar banane nu-s ca sa se justifice bataia sau maimutareala. Yaba-daba-dooo!! (ca sa nu strig Yuppyyy!)
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 7 Septembrie 2010 la 20:01

nu.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Septembrie 2010 la 20:33

De la: Haps, la data 2010-09-07 20:01:56nu.

nici mie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Septembrie 2010 la 02:18

Deja au aparut...
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 8 Septembrie 2010 la 02:25

Yo..'s a-V-a ?..
cismarualin Avatarul lui cismarualin
Citeaza Raspunde

Postat de cismarualin pe 8 Septembrie 2010 la 02:28

dupa acelasi principiu functioneaza guvernul romaniei:P
de cate ori apare cate unul nou si incearca sa schimbe ceva ceilalti incearca sa-l opreasca.daca-i intrebi de ce o fac crezi ca ei stiu sa-ti raspunda?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Septembrie 2010 la 02:31

De la: monaco, la data 2010-09-08 02:25:57Yo..'s a-V-a ?..

nu
femeile facem exceptie, intr-o proportie destul de mare
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 8 Septembrie 2010 la 02:33

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Septembrie 2010 la 21:07

De la: monaco, la data 2010-09-08 02:33:37

multi au fugit deja pe topicul maimutelor sa distruga un bananier blajin
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 23:47

f tare povestirea/experimentul asta. Acum l-am citit si eu.
Dar nu cred ca se refera neaparat la yuppy, cine vrea sa scrie, scrie!
pluty Avatarul lui pluty
Citeaza Raspunde

Postat de pluty pe 22 Septembrie 2010 la 09:21

Daca vrei sa traiesti in grup, trebuie sa respecti regulile. Cine traieste in haita de lupi ori urla ca ei, ori este mancat de ceilalti.
BloodyClody Avatarul lui BloodyClody
Citeaza Raspunde

Postat de BloodyClody pe 22 Septembrie 2010 la 10:22

Maimutzicile
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Septembrie 2010 la 11:52

da... e f bun experimetul, si se pliaza atat de bine natiei romane
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 22 Septembrie 2010 la 12:08

De la: yuppy013761, la data 2010-09-07 15:52:12Un grup de oameni de stiinta au pus intr-o cusca cinci maimute si in mijlocul custii o scara, iar deasupra scarii o legatura de banane.

Cand o maimuta se urca pe scara sa ia banane, oamenii de stiinta aruncau o galeata cu apa rece pe celelalte care ramaneau jos. Dupa ceva timp, cand o maimuta incerca sa urce scara, celelalte nu o lasau. Dupa mai mult timp nici o maimuta nu se mai suia pe scara, in ciuda tentatiei bananelor.

Atunci, oamenii de stiinta au inlocuit o maimuta.

Primul lucru pe care l-a facut aceasta a fost sa se urce pe scara, dar a fost trasa inapoi de celelalte si batuta. Dupa cateva batai nici un membru al noului grup nu se mai urca pe scara.

A fost inlocuita o a doua maimuta si s-a intamplat acelasi lucru. Prima maimuta inlocuita a participat cu entuziasm la baterea novicelui.

Un al treilea a fost schimbat si lucrurile s-au repetat. Al patrulea si, in fine, al cincilea au fost schimbati.

In final, oamenii de stiinta au ramas cu cinci maimute care, desi nu primisera niciodata o baie cu apa rece, continuau sa loveasca maimutele care incercau sa ajunga la banane.

Daca ar fi fost posibil ca maimutele sa fie intrebate de ce ii bateau pe cei care incercau sa se catere pe scara, raspunsul ar fi fost:

“Nu stim. Lucrurile intotdeauna au fost asa, aici… ASA ESTE TRADITIA!”

Va suna cunoscut????

Foarte cunoscut functioaneza in sisteme conservatoare inchise (militar, administratie, etc) si se bazeaza pe o vorba care ma oripileaza dar care ne poate fi logo-ul de tara:"las-o ba ca merge asa".
Indiferent, daca sunt maimute, elefanti, extraterestrii tu ca individ nu poti trai in afara sistemului pentru ca vei fi exclus,izolat in cel mai rau caz eliminat.
bawareofdummasses Avatarul lui bawareofdummasses
Citeaza Raspunde

Postat de bawareofdummasses pe 22 Septembrie 2010 la 14:26

De la: yuppy013761, la data 2010-09-08 02:31:52
nu

Asa. Si faceti exceptie si de la folosirea corecta a limbii romane, sa inteleg?...
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 22 Septembrie 2010 la 14:31

De la: bawareofdummasses, la data 2010-09-22 14:26:06
nu

Asa. Si faceti exceptie si de la folosirea corecta a limbii romane, sa inteleg?...

mai gresala omu
Citeaza Raspunde

Postat de BloodyClody pe 22 Septembrie 2010 la 15:43

De la: Corrrnell, la data 2010-09-22 14:31:50
De la: bawareofdummasses, la data 2010-09-22 14:26:06
nu

mai gresala omu

Ce sa zica si el... face omul o greseala si gata, ii taiem gatu'... bine ca n-ai facut tu niciodata greseli d-astea ca altfel nu stiu ce ne faceam...
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 22 Septembrie 2010 la 15:56

mai gresala omu

Ce sa zica si el... face omul o greseala si gata, ii taiem gatu'... bine ca n-ai facut tu niciodata greseli d-astea ca altfel nu stiu ce ne faceam...

hai ca a iesit misto
MaDoG Avatarul lui MaDoG
Citeaza Raspunde

Postat de MaDoG pe 22 Septembrie 2010 la 18:29

De la: yuppy013761, la data 2010-09-08 02:18:53Deja au aparut...

Frumos din partea ta ca ai postat aceast experiment si exemplu dar urat din partea ta cu atacul asta direct.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Septembrie 2010 la 18:40

Trebuie sa recunoastem ca si noi adesea ne comportam similar. Facem la fel ca si ceilalti doar pentru ca asa e in trend sau din dorinta de-a nu fi o exceptie.
yuppy013505 Avatarul lui yuppy013505
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013505 pe 23 Septembrie 2010 la 12:49

de aceea eu m-am dezabonat de la multe subiecte, nu merita sa imi stric ziua pt cine nu merita atentie se stiu pers de sexx femini care am critica , asa ca nu am intereseaza parerea lor , nu exista pt mine asemenea specimeen cu tupeu si nesimtire curaat far educatie si respect intre oameni !
Citeaza Raspunde

Postat de bawareofdummasses pe 23 Septembrie 2010 la 19:02

De la: BloodyClody, la data 2010-09-22 15:43:50

Aoleo!... Ce sare sacalu' cand apare un forumist care-i atrage atentia cuiva ca a facut o greseala de limba! Hai sa-ti povestesc ceva. Bunica avea numai sapte clase. N-a facut in viata ei o greseala de exprimare, inafara de faptul ca vorbea cu accent moldovenesc, dar asta nu e o greseala, e o carecteristica regionala. Cand mai stalceam cate un cuvant, sau scapam cate un dezacord ma lua la 13-14 imediat: "Bai, baieti! In limba asta o racnit mam'ta cand te-o fatat! Vorbesti corect!"
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 24 Septembrie 2010 la 08:41

De la: alida, la data 2010-09-22 11:52:44da... e f bun experimetul, si se pliaza atat de bine natiei romane

asta se pliaza oricarei natii, hai sa nu mai spunem ca nicaieri nu e ca in romania, mai ales ca nu e asa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Septembrie 2010 la 08:53

De la: bawareofdummasses, la data 2010-09-23 19:02:52

Aoleo!... Ce sare sacalu' cand apare un forumist care-i atrage atentia cuiva ca a facut o greseala de limba! Hai sa-ti povestesc ceva. Bunica avea numai sapte clase. N-a facut in viata ei o greseala de exprimare, inafara de faptul ca vorbea cu accent moldovenesc, dar asta nu e o greseala, e o carecteristica regionala. Cand mai stalceam cate un cuvant, sau scapam cate un dezacord ma lua la 13-14 imediat: "Bai, baieti! In limba asta o racnit mam'ta cand te-o fatat! Vorbesti corect!"

Da mă, dar era bunica ta. Tu ce rudenii ai pe forum de-ți permiți? Și, vezi că mai sus ai greșit și tu.
Citeaza Raspunde

Postat de BloodyClody pe 27 Septembrie 2010 la 10:32

I'm a jackal yey . Nici eu nu sunt de acord cu aceste greseli, dar cand mai face un om din cand in cand o greseala se poate trece peste. Ce naiba... sunteti oameni doar, and I'm a jackal .
adrian_pdrr Avatarul lui adrian_pdrr
Citeaza Raspunde

Postat de adrian_pdrr pe 27 Septembrie 2010 la 15:52

CONCLUZIE : vorba multa, saracia omului
Citeaza Raspunde

Postat de bawareofdummasses pe 27 Septembrie 2010 la 23:31

De la: adrian_pdrr, la data 2010-09-27 15:52:37CONCLUZIE : vorba multa, saracia omului
Citeaza Raspunde

Postat de bawareofdummasses pe 27 Septembrie 2010 la 23:36

De la: wyrth, la data 2010-09-24 08:53:54

Da mă, dar era bunica ta. Tu ce rudenii ai pe forum de-ți permiți? Și, vezi că mai sus ai greșit și tu.

Unde? Nu, serios... Unde? Chiar nu-mi dau seama si vreau sa stiu :) Daca o imbulinez lingvistic fara sa stiu, prefer sa mi se spuna
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Septembrie 2010 la 10:24

De la: bawareofdummasses, la data 2010-09-27 23:36:58
De la: wyrth, la data 2010-09-24 08:53:54

Unde? Nu, serios... Unde? Chiar nu-mi dau seama si vreau sa stiu :) Daca o imbulinez lingvistic fara sa stiu, prefer sa mi se spuna

Daca citesti cu atentie, o sa vezi. Hai spunem ca ai fost grabit. Si pe mine ma mananca degetele sa critic pe altii care gresesc, dar am observat ca din graba, din neatentie, gresesc si eu. Asa ca....
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info