Ejacularea - fructul oprit din biblie
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » ejaculare » EJACULAREA - FRUCTUL OPRIT DIN BIBLIE » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 20 Septembrie 2010 la 07:14

Oare cine stie ca ejacularea este fructul oprit din biblie? Ca este pacatul impotriva spiritului sfant, care nu poate fi iertat, ca Energia Sexuala este Sacra. Cine intelege ca aceasta energie poate fi folosita pentru ceva superior. Cine stie ca calugaria este o aberatie a crestinismului de dupa Constantin si Elena care au scos di biblie ceea ce nu le-a convenit. Se stie ca sunt multe evanghelii scoase. V-ati intrebat vreodata, care este adevarul despre Adam si Eva, despre Arca lui Noe etc, etc,etc.
Am ajuns in timpurile in care nici preotii nu stiu ca biblia este scrisa de initiati, pentru initiati. Plina de simboluri: Iisus a transformat apa in vin, a pus apa in 6 vase de piatra . Ce simbolizeaza apa, vinul , piatra, nr 6. Va invit la o discutie libera si pot sa va dau documentatie care nu conntrazice religia ci o explica. Ce ar fi sa mergem la biserica si sa intelegem ce zice preotul? email: pgabv@yaho.com
baeder_karina_maria Avatarul lui baeder_karina_maria
Citeaza Raspunde

Postat de baeder_karina_maria pe 10 Octombrie 2010 la 15:35

imi place sa ejaculez. e atat de sublim.
BLA_JENY Avatarul lui BLA_JENY
Citeaza Raspunde

Postat de BLA_JENY pe 10 Octombrie 2010 la 16:01

DA' PUNE DOMLE ACILEA SA INTZELEGEM TOTI !

Ashteptam .......................
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Octombrie 2010 la 16:04

De la: baeder_karina_maria, la data 2010-10-10 15:35:25imi place sa ejaculez. e atat de sublim.

te cred si eu cu avatarul asta de femeie ejeculezi non stop
interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 10 Octombrie 2010 la 20:46

bai bivolaru care esti,du-te mah si lasa-ne...
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 10 Octombrie 2010 la 20:49

poate suna ciudat dar exista o idee pertinenta pe acolo si anume cea legata de sexualitate. multe rituri mai oculte pastreaza forme sau includ forme certe de sexualitate. se presupune ca aceste "magii" sunt destul de puternice ca efect. nu stiu daca la fel de puternice precum cele din Nigeria in care gasesti piata de desfacere cu organe umane pentru vodoo si in functie de ce vrei sa faci si cui, cat de puternica "vraja" vrei sa fie alegi mai proaspat sau mai putrezit organul respectiv.
interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 10 Octombrie 2010 la 20:52

De la: Piti_, la data 2010-10-10 20:49:34poate suna ciudat dar exista o idee pertinenta pe acolo si anume cea legata de sexualitate. multe rituri mai oculte pastreaza forme sau includ forme certe de sexualitate. se presupune ca aceste "magii" sunt destul de puternice ca efect. nu stiu daca la fel de puternice precum cele din Nigeria in care gasesti piata de desfacere cu organe umane pentru vodoo si in functie de ce vrei sa faci si cui, cat de puternica "vraja" vrei sa fie alegi mai proaspat sau mai putrezit organul respectiv.

et tu,brutus?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Iunie 2011 la 19:46

De la: , la data 2010-09-20 07:14:39Oare cine stie ca ejacularea este fructul oprit din biblie? Ca este pacatul impotriva spiritului sfant, care nu poate fi iertat, ca Energia Sexuala este Sacra. Cine intelege ca aceasta energie poate fi folosita pentru ceva superior. Cine stie ca calugaria este o aberatie a crestinismului de dupa Constantin si Elena care au scos di biblie ceea ce nu le-a convenit. Se stie ca sunt multe evanghelii scoase. V-ati intrebat vreodata, care este adevarul despre Adam si Eva, despre Arca lui Noe etc, etc,etc.
Am ajuns in timpurile in care nici preotii nu stiu ca biblia este scrisa de initiati, pentru initiati. Plina de simboluri: Iisus a transformat apa in vin, a pus apa in 6 vase de piatra . Ce simbolizeaza apa, vinul , piatra, nr 6. Va invit la o discutie libera si pot sa va dau documentatie care nu conntrazice religia ci o explica. Ce ar fi sa mergem la biserica si sa intelegem ce zice preotul? email: pgabv@yaho.com

e interzis sa ejaculezi pe castraveti si sa ii dai cadou dupa aia unei fem
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Iunie 2011 la 20:24

De la: , la data 2010-09-20 07:14:39Oare cine stie ca ejacularea este fructul oprit din biblie? Ca este pacatul impotriva spiritului sfant, care nu poate fi iertat, ca Energia Sexuala este Sacra. Cine intelege ca aceasta energie poate fi folosita pentru ceva superior. Cine stie ca calugaria este o aberatie a crestinismului de dupa Constantin si Elena care au scos di biblie ceea ce nu le-a convenit. Se stie ca sunt multe evanghelii scoase. V-ati intrebat vreodata, care este adevarul despre Adam si Eva, despre Arca lui Noe etc, etc,etc.

Cum spui tu, pare mult mai interesant decat la biserica
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Iunie 2011 la 21:07

Toti extremistii religiosi sunt periculosi ... iar tu imi pari a fii unul dintre ei
yuppy_66 Avatarul lui yuppy_66
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_66 pe 21 Martie 2012 la 09:58

De la: Yharr, la data 2011-06-12 21:07:15

Toti extremistii religiosi sunt periculosi ... iar tu imi pari a fii unul dintre ei

mi-ar fi placut sa vad lumea prin ochii tai :
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info