Nepotrivirea la pat
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Femei » nepotrivirea la pat » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
busuioc87 Avatarul lui busuioc87
Citeaza Raspunde

Postat de busuioc87 pe 20 Septembrie 2010 la 20:22

am o mare problema, am o prietena superba, ambitioasa ... pot spune numai cuvinte de lauda despre ea.
ne intelegem super bine pe toate planurile mai putin in pat.
ea este o persoana mai rigida, rareori mai tandra si pe langa asta nu-i place sa faca dragoste prea des(o data sau de doua ori pe luna). am ajuns la capatul rabdarilor, am discutat cu ea, dar ...nimic. apropo, eu am 24 de ani si ea la fel. astept o parere!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 20:24

De la: busuioc87, la data 2010-09-20 20:22:21am o mare problema, am o prietena superba, ambitioasa ... pot spune numai cuvinte de lauda despre ea.
ea este o persoana mai rigida, rareori mai tandra si pe langa asta nu-i place sa faca dragoste prea des(o data sau de doua ori pe luna). am ajuns la capatul rabdarilor, am discutat cu ea, dar ...nimic. apropo, eu am 24 de ani si ea la fel. astept o parere!

ar trebui sa faceti schimb de perechi...era o fata care se plangea de acelasi lucru...la prietenul ei.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 20:25

acum fara gluma... ori o iei tu prea repede...ori e o nepotrivire fizica
anonimus Avatarul lui anonimus
Citeaza Raspunde

Postat de anonimus pe 20 Septembrie 2010 la 20:27

De la: busuioc87, la data 2010-09-20 20:22:21am o mare problema, am o prietena superba, ambitioasa ... pot spune numai cuvinte de lauda despre ea.

incearca in alt oras,poate clima din craiova nu-i prieste...
Citeaza Raspunde

Postat de anonimus pe 20 Septembrie 2010 la 20:28

De la: carla111, la data 2010-09-20 20:25:42acum fara gluma... ori o iei tu prea repede...ori e o nepotrivire fizica

ce-ar fii sa ma iei pe nepregatite,sa-mi spui ca MI-O DAI...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 20:32

De la: anonimus, la data 2010-09-20 20:28:29
De la: carla111, la data 2010-09-20 20:25:42acum fara gluma... ori o iei tu prea repede...ori e o nepotrivire fizica

ce???
Citeaza Raspunde

Postat de anonimus pe 20 Septembrie 2010 la 20:36

De la: carla111, la data 2010-09-20 20:32:10

ce???

cartea de bucate,vreau sa ma fac bucatar pe-un vas de croaziera si acolo sa le cer tuturor femeilor....o carte de bucate...sa invat cum se prepara diversele mancaruri pe care sa le ofer tuturor femeilor pe care le voi intalni in primul port unde vom acosta si carora le voi cere....ghici ce...???
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 20:38

De la: anonimus, la data 2010-09-20 20:36:34

ce???

cartea de bucate,vreau sa ma fac bucatar pe-un vas de croaziera si acolo sa le cer tuturor femeilor....o carte de bucate...sa invat cum se prepara diversele mancaruri pe care sa le ofer tuturor femeilor pe care le voi intalni in primul port unde vom acosta si carora le voi cere....ghici ce...???

cartea de telefon?
Citeaza Raspunde

Postat de anonimus pe 20 Septembrie 2010 la 20:40

De la: carla111, la data 2010-09-20 20:38:53

ce???

cartea de telefon?

WRONG---Mai ai dreptu' o data,pe urma-ti vine randu' peste-o suta de ani...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 20:42

De la: anonimus, la data 2010-09-20 20:40:42

ce???

cartea de telefon?

cartea de identitate
Citeaza Raspunde

Postat de anonimus pe 20 Septembrie 2010 la 20:47

De la: carla111, la data 2010-09-20 20:42:49
De la: anonimus, la data 2010-09-20 20:40:42

ce???

cartea de telefon?

cartea de identitate

OK,ai ghicit...cine stie ...peste o suta de ani care mai stie ca tine sa ghiceasca...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 21:05

asta da, nepotrivire la pat !

cica patul ei e mai mic decat al lui...si cearceaful lui nu merge la patul ei...iar pernuta ei e prea mica pt capul lui....
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 20 Septembrie 2010 la 21:08

De la: carla111, la data 2010-09-20 21:05:19asta da, nepotrivire la pat !

cica patul ei e mai mic decat al lui...si cearceaful lui nu merge la patul ei...iar pernuta ei e prea mica pt capul lui....

mda, blanitza si pernitza
Citeaza Raspunde

Postat de anonimus pe 20 Septembrie 2010 la 21:19

vin io cu echeru' si o rezolvam...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 21:32

cel mai bine e pe jos....acolo nu mai sunt nepotriviri la pat
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 21:34

De la: anonimus, la data 2010-09-20 21:19:55

mai trebuie un flik-flak, o tumba si un surub
Citeaza Raspunde

Postat de anonimus pe 20 Septembrie 2010 la 21:35

De la: carla111, la data 2010-09-20 21:32:50cel mai bine e pe jos....acolo nu mai sunt nepotriviri la pat

coboara tu si asteapta-ma,vin si io...
Citeaza Raspunde

Postat de anonimus pe 20 Septembrie 2010 la 21:37

De la: carla111, la data 2010-09-20 21:34:32
De la: anonimus, la data 2010-09-20 21:19:55

mai trebuie un flik-flak, o tumba si un surub

fliku si cu flaku nu e marci romanesti,iese din discutie,tumba face doar nenea ala de la circ,suruburi scoatem cate vrei de la picioru' meu de lemn---e de cires,tine mult
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 21:51

De la: anonimus, la data 2010-09-20 21:43:54

exista momente-n viata cand ai vrea sa ti-o intinda...de obicei te obisnuiesti cu ce ai,dar...e unele care vor s-o-ntinda dupa ce...ti-au luat ... banii
cica numai hotul se teme de hot...
yuppy013803 Avatarul lui yuppy013803
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013803 pe 27 Septembrie 2010 la 07:39

Discutiile deschise au aplanat multe razboaie!Incearca sa discuti cu ea problema inainte de a-ti face alte iluzii.Poate ea vrea sa fii mai tandru.Poate e timida si ii este rusine ...
Discuta cu ea aceasta problema a ta daca tot va intelegeti atat de bine pe toate planurile...ar fi pacat sa nu iesiti la o intelegere cat de cat satisfacatoare pentru amandoi.
filipsvaricek Avatarul lui filipsvaricek
Citeaza Raspunde

Postat de filipsvaricek pe 27 Septembrie 2010 la 07:48

o data, de doua ori pe luna e prea repede ? si doctorii spun k e ok de 2ua ori pe sapt . discuta cu ea si expune-i problema . e bine sa faci compromisuri intr-o relatie , dar nu majore
comisaru_007 Avatarul lui comisaru_007
Citeaza Raspunde

Postat de comisaru_007 pe 27 Septembrie 2010 la 08:19

eu cred,sa ai rabdare,excito si tu mai mult.
hummer01 Avatarul lui hummer01
Citeaza Raspunde

Postat de hummer01 pe 27 Septembrie 2010 la 08:42

pot sa-ti spun ca si eu cu actuala am aproape aceeasi problema. sex rar.. si atunci cand e, e naspa. singurul sfat pe care pot sa ti-l dau e.. ori o lasi balta pana vrea ea si vine la tine, ori faceti sex de 5 ori pe zi pana ii trece "rusinea" si se obisnuieste, si atunci o sa vezi ca o sa ii placa.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Septembrie 2010 la 08:46

Salut, atunci cand se intampla sa ajungeti la momentul mult ravnit[de tine cel putin:)] da'i tot ce poti?:D in sensul ca ea ajunge la un finish?sau doar tu? poate nu are mare experienta, si poate inca nu a descoperit cu adevarat cum e/ ce e de fapt cu sexu asta:) atunci cand se intampla...trebuie sa te daruiesti cat de mult posibil sa o faci sa isi doreasca si o a doua orara...cat mai curand :) nu dupa o luna sau ceva de genu...multa bafta in continuare
alin_madian Avatarul lui alin_madian
Citeaza Raspunde

Postat de alin_madian pe 27 Septembrie 2010 la 08:48

pune mai mult accent pe preludiu
crystyepure Avatarul lui crystyepure
Citeaza Raspunde

Postat de crystyepure pe 27 Septembrie 2010 la 08:55

Salut.
Singul sfat este sa o lasi in pace daca ea nu vrea acest lucru e grav,chiar foarte grav.La mine e aceeasi poveste,dar e prea tarziu (au intervenit copii), si poate atunci cand am trecut si trec prin aceste momente nu am avut cine sa-mi dea un sfat.Chiar daca totul e frumos si placut cum spui tu viata e una singura si trebuie sa o traim si cu placerea trupeasca nu numai cea sufleteasca.
Gandestete la tine si numai la tine ,daca pe ea ar interesao acest lucru ar face si ea ceva ptr.tine.Restul e vrajeala din partea ei,laso sa-si gaseseasca pe altul si sa o accepte asa cu este ea ca mai sunt si dintre noi barbatii care dorm in pat inaintea femeilor.
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 27 Septembrie 2010 la 08:58

Cred ca ar fi mai bine sa nu te simti stresat sau panicat, atunci cand vine momentul X...ba mai mult, incearca sa vezi actul in sine, ca pe un joc! Asta iti va permite sa fi mai relaxat...poate ca in felul asta vei simtii altceva, mai placut! In caz contrar, schimba partenera!
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 27 Septembrie 2010 la 09:12

Prietene nasol rau de tine. sper ca nu e prima femeie pe care ai vazut-o si aici ma refer la faptul ca nu esti un labar de ala care ii curge din gura si sta cu ea deschisa toata ziua prin parc dupa fufe si dupa ce poseda ele ca entitati. amice iti dau un sfat poate nu o sa-ti prieasca, sincer imi pare rau ca trebuie sa iti spun asta, dar cauta alta, daca ea arata bine si nu se freaca ori ti-ai luat o gonflabila, ori un bibelou. Nu sunt deacord cu nimic din ce spun mucosii aia mai sus din simplul motiv si o spun fara nici cea mai mica urma de misoginism, ORICE DISCUTIE CU O FEMEIE E INUTILA,NU DUCE NICAIERI. DISCUTI ACUM AI IMPRESIA PT JUMATATE DE ORA CA AI REZOLVAT TOTUL, DUPA CARE PROBLEMA APARE CA SI CUM NICI NU AR FI FOST....Q: PAI NU AM DISCUTAT??! A: ASA SI??! CORECT! nu ca vreau sa intru in polemica cu vreo tanti de pe aici, dar asa e PUNCT. imi plac femeile foarte mult, si eu unul prefer sa nu discut prea mult ca iti racesti gura degeaba, TREC LA FAPTE. zic cum zice ea si fac cum doresc eu. in cazul tau iti doresc succes orice ia face. NASA FRATE !
Roach Avatarul lui Roach
Citeaza Raspunde

Postat de Roach pe 27 Septembrie 2010 la 09:23

incearca sa joci monopoly cu ea, du-o la mall iti recomada si cassa loco, adu-l pe brad pitt o faceti in 7 ca in topil anterior cu GANG BANG, ia-l si pe ala de a facut topicul ca si el vrea, sinucide-te, cheam-o pe madalina manole din morti, fa sedinte de spiritism cu michael jackson, invita-l la un ceai pe steven segal, urca-te in ring cu chuck norris, ia niste lubrefiant si fa-te alunecos, da-te pe tot corpul ca sa aluneci pe la altele prin pat, nu stiu in ultima instanta fa ceva sa o dai gata, desi MA REPET E TOTAL INUTIL, TOT CE FACI POATE SI VA FI FOLOSIT IMPOTRIVA TA LA PRIMA CEARTA, E CA ATUNCI CAND TE ARESTEAZA. NU SPUI NIMIC! PE LANGA CEARTA O SA AI PARTE SI DE O BASCULA DE REPROSURI SI LACRIMI, "Q: EU TI-AM ZIS SA NU FACEM CA MA DOARE SI NU-MI PLACE SI....BLA BLA". CHESTII DE ASTEA PATETICE PE CARE LE TOT INFLORESC ELE. sau mai poate fi o chestie, ii place de altu si cauta cumva sa scape de tine, desi nu inteleg de ce nu ti-ar spune in fata. dar tinand cont e e femeie totul are o explicatie. "un barbat daca isi inseala nevasta in marea majoritate a cazurilor se reintorce la ea, o femeie daca isi inseala sotul in marea majoritate a cazurilor il paraseste". NASA FRATE! logica pura.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Septembrie 2010 la 09:30

Nu-mi prea place sa folosesc superlative la adresa oltenilor dar oltenceleeee !... Frumoase,ambitioase,serioase,ironice ,arogante si...(in marea lor majoritate ! )punand sexul pe locuri nefruntase !... Asa ca amice ...dute in Moldova sau (mai aproape...)prin Bucuresti si gasesti d'alea care vor si de 10 ori pe noapte !...Tu ce crezi ca Ramona Badescu care-i "craioveanca de-a ta",(care a facut furori prin Italia inca de acum 20 de ani) s-a realizat profesional facand ce a facut Andreea Marin sau Mihaela Radulescu prin ...Bucuresti ??!...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info