incearca sa joci monopoly cu ea, du-o la mall iti recomada si cassa loco, adu-l pe brad pitt o faceti in 7 ca in topil anterior cu GANG BANG, ia-l si pe ala de a facut topicul ca si el vrea, sinucide-te, cheam-o pe madalina manole din morti, fa sedinte de spiritism cu michael jackson, invita-l la un ceai pe steven segal, urca-te in ring cu chuck norris, ia niste lubrefiant si fa-te alunecos, da-te pe tot corpul ca sa aluneci pe la altele prin pat, nu stiu in ultima instanta fa ceva sa o dai gata, desi MA REPET E TOTAL INUTIL, TOT CE FACI POATE SI VA FI FOLOSIT IMPOTRIVA TA LA PRIMA CEARTA, E CA ATUNCI CAND TE ARESTEAZA. NU SPUI NIMIC! PE LANGA CEARTA O SA AI PARTE SI DE O BASCULA DE REPROSURI SI LACRIMI, "Q: EU TI-AM ZIS SA NU FACEM CA MA DOARE SI NU-MI PLACE SI....BLA BLA". CHESTII DE ASTEA PATETICE PE CARE LE TOT INFLORESC ELE. sau mai poate fi o chestie, ii place de altu si cauta cumva sa scape de tine, desi nu inteleg de ce nu ti-ar spune in fata. dar tinand cont e e femeie totul are o explicatie. "un barbat daca isi inseala nevasta in marea majoritate a cazurilor se reintorce la ea, o femeie daca isi inseala sotul in marea majoritate a cazurilor il paraseste". NASA FRATE! logica pura.