Cine mai crede in casatorie?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Filme » cine mai crede in casatorie? » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 23:31

institutia casatoriei nu mai prezinta asa multa credibilitate. cel putin nu in ochii mei. nu stiu cata prezinta in ochii altora. poate sunt eu mai pesimista de fel.sau mizantropa poate ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 23:38

De la: a_shrew, la data 2010-09-20 23:31:41institutia casatoriei nu mai prezinta asa multa credibilitate. cel putin nu in ochii mei. nu stiu cata prezinta in ochii altora. poate sunt eu mai pesimista de fel.sau mizantropa poate ?

cred ca e si chestie de bani... nunta costa, divortul costa...
stiu persoane care n-au facut acte din acest motiv
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 23:46

oamenii nu pot fi cumparati cu acte . iubirea nu sta intr-un document. nu la partea materiala ma refeream. desi si partea asta e destul de importanta.
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 20 Septembrie 2010 la 23:54

De la: carla111, la data 2010-09-20 23:38:08
De la: a_shrew, la data 2010-09-20 23:31:41institutia casatoriei nu mai prezinta asa multa credibilitate. cel putin nu in ochii mei. nu stiu cata prezinta in ochii altora. poate sunt eu mai pesimista de fel.sau mizantropa poate ?

divortul costa 40 ron
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 23:59

De la: rothmans, la data 2010-09-20 23:54:15
De la: carla111, la data 2010-09-20 23:38:08

divortul costa 40 ron

serios ? 40 de ron ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Septembrie 2010 la 01:10

eu nu stiu ce sa spun pentru ca inca sunt mica ,dar pentru mine nu prea conteaza casatoria atata timp cat ma inteleg bine cu persoana respectiva,nu are rost sa ma grabesc.Atunci cand apar copiii, normal ca as face si pasul asta...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info