Am dat de dreku
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » am dat de dreku » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
Marcelino6 Avatarul lui Marcelino6
Citeaza Raspunde

Postat de Marcelino6 pe 24 Septembrie 2010 la 21:16

fac apel catre fetele dupa site!!!
m-a parasit iubita dupa 2 ani...dc? pt k am fost cam PROST...nu mai avea incredere in mine deoarece m-a prins la o terasa cu alta...intamplarea a fost k yo am iesti cu un coleg la bere,ne-am cam pilit si ne-am pricopsit cu unele...omu la bautura e mai...dar nu s-a intamplat nik,adik au stat cu noi,ce-i drept s-a lasat cu mana dupa gat si pupici p obraji(baietii ar spune k-s vreun fraierici dar nu stiu ei c am pierdut...),m-a iertat pt asta si a gasit nijte mesaje pe un site de la mine pt un fost coleg sa ne intalnim la o bere dar dak aduce si nijte gagici nu m-ar deranja.
bineinteles ea acu nu mai are pic de incredere in mine pt k traieste cu impresia k mereu am inshelat-o...
n-as vrea sa fiu in locul ei in perioada asta...
voi c ziceti?merit putina iertare sau trebuiesc biciuit?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Septembrie 2010 la 21:18

Douazeeci de biciuri,trei bai reci si doua arsuri cu lampa cu gaz de absolva de pacate...
Citeaza Raspunde

Postat de Marcelino6 pe 24 Septembrie 2010 la 21:22

sincer as indura dak stiu k asta ar rezolva situatia...
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 24 Septembrie 2010 la 21:34

De la: Marcelino6, la data 2010-09-24 21:16:33fac apel catre fetele dupa site!!!
m-a parasit iubita dupa 2 ani...dc? pt k am fost cam PROST...nu mai avea incredere in mine deoarece m-a prins la o terasa cu alta...intamplarea a fost k yo am iesti cu un coleg la bere,ne-am cam pilit si ne-am pricopsit cu unele...omu la bautura e mai...dar nu s-a intamplat nik,adik au stat cu noi,ce-i drept s-a lasat cu mana dupa gat si pupici p obraji(baietii ar spune k-s vreun fraierici dar nu stiu ei c am pierdut...),m-a iertat pt asta si a gasit nijte mesaje pe un site de la mine pt un fost coleg sa ne intalnim la o bere dar dak aduce si nijte gagici nu m-ar deranja.
bineinteles ea acu nu mai are pic de incredere in mine pt k traieste cu impresia k mereu am inshelat-o...

iti trebuie multa munca de convingere
Citeaza Raspunde

Postat de Marcelino6 pe 24 Septembrie 2010 la 21:47

cum sa fac asta k nu mai vbeste cu mn?
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 24 Septembrie 2010 la 21:53

De la: Marcelino6, la data 2010-09-24 21:47:02cum sa fac asta k nu mai vbeste cu mn?

faci pe dracu-n patru sa te intalnesti cu ea, bineinteles nu dupa ce margi la un chef cu prietenii
Citeaza Raspunde

Postat de Marcelino6 pe 24 Septembrie 2010 la 21:55

poi n-o sa ma bage in seama,dar dak insist e posibil sa faca scandal...sa se uite toata lumea etc...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Septembrie 2010 la 22:43

ia-o usurel...noi fetele suntem prostute...daca ai putina rabdare..''se linisteste'' ..
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 24 Septembrie 2010 la 22:49

De la: just_me_pisi, la data 2010-09-24 22:43:21 ia-o usurel...noi fetele suntem prostute...daca ai putina rabdare..''se linisteste'' ..

fato!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Septembrie 2010 la 22:58

De la: rothmans, la data 2010-09-24 22:49:19
De la: just_me_pisi, la data 2010-09-24 22:43:21 ia-o usurel...noi fetele suntem prostute...daca ai putina rabdare..''se linisteste'' ..

fato!!!

Cat tupeu....
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 25 Septembrie 2010 la 09:32

De la: just_me_pisi, la data 2010-09-24 22:58:20

fato!!!

Cat tupeu....

niciun tupeu, de ce scrii prostute si nu pui ghilimele?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Septembrie 2010 la 13:51

De la: rothmans, la data 2010-09-25 09:32:38

fato!!!

Cat tupeu....

am crezut ca se intelege...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Septembrie 2010 la 13:56

De la: just_me_pisi, la data 2010-09-25 13:51:44

Nici in gluma sa nu mai spui asa ceva!
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 25 Septembrie 2010 la 14:03

De la: just_me_pisi, la data 2010-09-25 13:51:44

fato!!!

Cat tupeu....

uneori ma prind mai greu
Citeaza Raspunde

Postat de Marcelino6 pe 25 Septembrie 2010 la 18:45

va multumesc k va certati inloc sa ma ajutati...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Septembrie 2010 la 19:00

De la: Marcelino6, la data 2010-09-25 18:45:00va multumesc k va certati inloc sa ma ajutati...

scrie-i un mesaj....si explica-i cu amanunte....daca nu-ti raspunde mai trimite-i un mesaj si da-i un termen de gandire... care sa sune cam asa:
"am pierdut cea mai desteapta fata ...pt ca numai o fata desteapta putea sa-si dea seama ca sunt un fraier indragostit...sper ca pana (sambata) sa fiu iertat, pt ca atunci vreau sa o invit la o cina romantica de impacare, cu un trandafir rosu pe masa..."
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Septembrie 2010 la 19:37

De la: carla111, la data 2010-09-25 19:00:17
scrie-i un mesaj....si explica-i cu amanunte....daca nu-ti raspunde mai trimite-i un mesaj si da-i un termen de gandire... care sa sune cam asa:
"am pierdut cea mai desteapta fata ...pt ca numai o fata desteapta putea sa-si dea seama ca sunt un fraier indragostit...sper ca pana (sambata) sa fiu iertat, pt ca atunci vreau sa o invit la o cina romantica de impacare, cu un trandafir rosu pe masa..."
Assta vor femeile??? asa sa sune un mesaj???
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Septembrie 2010 la 20:35

De la: Nigma, la data 2010-09-25 19:37:03

nu neaparat...dar e altceva...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 25 Septembrie 2010 la 20:37

De la: Marcelino6, la data 2010-09-24 21:16:33fac apel catre fetele dupa site!!!

fara tarfe dupa 11 seara pentru tine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Septembrie 2010 la 20:55

De la: Haps, la data 2010-09-25 20:37:41

fara tarfe dupa 11 seara pentru tine
credeam ca zici...fara bici !
Citeaza Raspunde

Postat de Marcelino6 pe 26 Septembrie 2010 la 18:04

ms...o sa incerc dar mai intai am o alta idee care presupune s-o trezesc dimineatza si sa-i fac o mik surpriza,nu zic c anume pt k e posibil sa citeasca si ea si n-ar mai fi surpriza:D
si pt flacaul cu tarfele...nuj dak ai inteles bn dar yo n-am fost la tarfe (doamne fereste) si nici nu s-a intamplat nik altcv cu nimeni,deci am inselat mai mult verbal...din cate stiu yo sa insheli inseamna sa te culci cu alta nu?
izabela Avatarul lui izabela
Citeaza Raspunde

Postat de izabela pe 27 Septembrie 2010 la 20:04

De la: Marcelino6, la data 2010-09-26 18:04:22ms...o sa incerc dar mai intai am o alta idee care presupune s-o trezesc dimineatza si sa-i fac o mik surpriza,nu zic c anume pt k e posibil sa citeasca si ea si n-ar mai fi surpriza:D
si pt flacaul cu tarfele...nuj dak ai inteles bn dar yo n-am fost la tarfe (doamne fereste) si nici nu s-a intamplat nik altcv cu nimeni,deci am inselat mai mult verbal...din cate stiu yo sa insheli inseamna sa te culci cu alta nu?

Trista poveste,dar stii faza aceasta cu inselatul,chiar daca a fost mai mult verbal asa, tot inselat se numeste.Nu cred ca o incalzeste pe ea cu ceva natura sa,vorbim totusi de tentative ce puteau avea urmari.Iti dai seama ca e normal ca ea sa se simta acum tradata si sa nu mai aiba incredere in tine.Solutii...nu stiu daca suntem in masura noi cei de pe forum sa-ti dam,tu esti cel ce o cunosti.Poate daca ai incerca sa-i demonstrezi ca te-ai schimbat.Mult succes si astept sa ne tii la curent cu ce ai rezolvat!
izabela Avatarul lui izabela
Citeaza Raspunde

Postat de izabela pe 27 Septembrie 2010 la 20:17

Hai sa fim seriosi,fiecare femeie vrea putin romantism in viata sa(uneori si barbatii-in sinea lor- tanjesc dupa acest lucru)
Nu vad nimic eronat intr-un mesaj de genul,cu atat mai mult daca este pus in practica ceea ce contine.Dar acest lucru spun eu,in calitate de persoana vesnic adepta a romantismului.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Septembrie 2010 la 00:41

De la: izabela, la data 2010-09-27 20:17:04

Hai sa fim seriosi,fiecare femeie vrea putin romantism in viata sa(uneori si barbatii-in sinea lor- tanjesc dupa acest lucru)
Nu vad nimic eronat intr-un mesaj de genul,cu atat mai mult daca este pus in practica ceea ce contine.Dar acest lucru spun eu,in calitate de persoana vesnic adepta a romantismului.

Daca as fi in locul ei,i-as da in cap cu mesajul asta
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 28 Septembrie 2010 la 19:59

eu nu te-as ierta sincer :) chiar daca doar verbal "ai inselat" pana la urma e acelasi lucru...pune-te putin in locul ei, sa te insele si ea, doar asa..verbal...cum te-ai simti??
daca nu te iarta chiar e fata desteapta..
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 28 Septembrie 2010 la 20:03

De la: just_me_pisi, la data 2010-09-28 00:41:35
De la: izabela, la data 2010-09-27 20:17:04

Daca as fi in locul ei,i-as da in cap cu mesajul asta

de pe care telefon?
interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 28 Septembrie 2010 la 20:12

De la: BabyCriss, la data 2010-09-28 19:59:02eu nu te-as ierta sincer :) chiar daca doar verbal "ai inselat" pana la urma e acelasi lucru...pune-te putin in locul ei, sa te insele si ea, doar asa..verbal...cum te-ai simti??

pai uite asa ti-ai lua un telefon in cap..sau cel putin asta am inteles eu pe aici..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Septembrie 2010 la 20:14

Hai sa-ti spun batrane ca spui ca a insela insemna sa te culci cu alta ..total eronat poti insela incredere ,printr-o singura suspiciune,minciuna ce vrei tu si e la fel fara nici macar sa io tragi la alta ..ma intelegi.Increderea e ca si ata odata rupta poti sa o innozi inapoi dar orice ai face tot ai sa vezi nodul..nodul ala are sa existe..intelegi
interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 28 Septembrie 2010 la 20:23

De la: Nigma, la data 2010-09-28 20:14:08Hai sa-ti spun batrane ca spui ca a insela insemna sa te culci cu alta ..total eronat poti insela incredere ,printr-o singura suspiciune,minciuna ce vrei tu si e la fel fara nici macar sa io tragi la alta ..ma intelegi.Increderea e ca si ata odata rupta poti sa o innozi inapoi dar orice ai face tot ai sa vezi nodul..nodul ala are sa existe..intelegi

frumoasa metafora...
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 28 Septembrie 2010 la 20:41

De la: interzisuN, la data 2010-09-28 20:12:31
De la: BabyCriss, la data 2010-09-28 19:59:02eu nu te-as ierta sincer :) chiar daca doar verbal "ai inselat" pana la urma e acelasi lucru...pune-te putin in locul ei, sa te insele si ea, doar asa..verbal...cum te-ai simti??

pai uite asa ti-ai lua un telefon in cap..sau cel putin asta am inteles eu pe aici..

pune-ti ochelarii si reciteste..cred ca n-ai inteles bine..
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info