Voi ce uleiuri folositi pentru tratamentul pielii?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Injrijirea pielii » Voi ce uleiuri folositi pentru tratamentul pielii? » Pagina 1 din 1

aleqsa Avatarul lui aleqsa
Citeaza Raspunde

Postat de aleqsa pe 29 Septembrie 2010 la 14:24

Mi se pare un subiect interesant de discutat deoarece uleiurile presate la rece sunt foarte bune pentru mentinerea sanatatii pielii.Eu, momentan, folosesc ulei de masline pentru corp combinat cu zat de cafea o data pe saptamana care imi lasa o piele foarte catifelata, sunt extrem de multumita de combinatia asta(mai este buna si pentru diminuarea celulitei), ulei de argan pentru masaj, il mai folosesc uneori si in loc de crema pt ten, dar uleiul de care sunt foarte multumita este cel de samburi de struguri eu am tenul usor acneic, iar acest ulei fiind bogat in vitamina E, contribuie la regenerarea pielii si o catifeleaza.Vi-l recomand tuturor indiferent de tipul de ten pe care-l aveti!Voi ce uleiuri folositi?Ce ne recomandati?Si mai ales trebuie sa precizati de unde le procurati pentru ca uleiuri din cocos, jojoba, avocado sau mai stiu eu ce sunt foarte greu de gasit...astept comentariile voastre
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 29 Septembrie 2010 la 14:33

De la: aleqsa, la data 2010-09-29 14:24:25Mi se pare un subiect interesant de discutat deoarece uleiurile presate la rece sunt foarte bune pentru mentinerea sanatatii pielii.Eu, momentan, folosesc ulei de masline pentru corp combinat cu zat de cafea o data pe saptamana care imi lasa o piele foarte catifelata, sunt extrem de multumita de combinatia asta(mai este buna si pentru diminuarea celulitei), ulei de argan pentru masaj, il mai folosesc uneori si in loc de crema pt ten, dar uleiul de care sunt foarte multumita este cel de samburi de struguri eu am tenul usor acneic, iar acest ulei fiind bogat in vitamina E, contribuie la regenerarea pielii si o catifeleaza.Vi-l recomand tuturor indiferent de tipul de ten pe care-l aveti!Voi ce uleiuri folositi?Ce ne recomandati?Si mai ales trebuie sa precizati de unde le procurati pentru ca uleiuri din cocos, jojoba, avocado sau mai stiu eu ce sunt foarte greu de gasit...astept comentariile voastre

eu folosesc tot ulei de masline pt corp si pt par ulei de ricin sau masca din galbenus de oua
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 29 Septembrie 2010 la 14:35

De la: aleqsa, la data 2010-09-29 14:24:25Mi se pare un subiect interesant de discutat deoarece uleiurile presate la rece sunt foarte bune pentru mentinerea sanatatii pielii.Eu, momentan, folosesc ulei de masline pentru corp combinat cu zat de cafea o data pe saptamana care imi lasa o piele foarte catifelata, sunt extrem de multumita de combinatia asta(mai este buna si pentru diminuarea celulitei), ulei de argan pentru masaj, il mai folosesc uneori si in loc de crema pt ten, dar uleiul de care sunt foarte multumita este cel de samburi de struguri eu am tenul usor acneic, iar acest ulei fiind bogat in vitamina E, contribuie la regenerarea pielii si o catifeleaza.Vi-l recomand tuturor indiferent de tipul de ten pe care-l aveti!Voi ce uleiuri folositi?Ce ne recomandati?Si mai ales trebuie sa precizati de unde le procurati pentru ca uleiuri din cocos, jojoba, avocado sau mai stiu eu ce sunt foarte greu de gasit...astept comentariile voastre

Si eu folosesc ulei de masline in combinatie cu zat de cafea ca si exfoliant..lasa pielea extrem de fina,plus ca activeaza circulatia sangvina si imbunatateste aspectul pielii.
Eu folosesc de regula pt corp uleiurile de la "Ardes" in special cel de portocala si lamaie...este un ulei dinamizant si miroase ff bine!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Septembrie 2010 la 14:35

pe Kudika se discuta aproape numai despre cosmetice....vezi acolo
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Octombrie 2010 la 20:11

Ulei de masaj cu Papaya si Lamaie ,ulei de masline..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Octombrie 2010 la 20:11

Ulei de masaj cu Papaya si Lamaie ,ulei de masline..
Bolfoasa_ Avatarul lui Bolfoasa_
Citeaza Raspunde

Postat de Bolfoasa_ pe 17 Septembrie 2011 la 10:31

http://fripta.com/u.php?user=UriTa))
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info