Ce ma sfatuiti??
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » ce ma sfatuiti?? » Pagina 1 din 1

lady23 Avatarul lui lady23
Citeaza Raspunde

Postat de lady23 pe 1 Octombrie 2010 la 12:03

Buna ziua. Indraznesc sa postez si eu problema mea aici pentru ca nu am cu cine vorbi despre acest subiect si chiar nu stiu ce sa fac...
Am 23 de ani, sunt casatorita de doar 4 luni si sotul meu a inceput sa discute din nou cu fosta lui iubita. sa o iau cu inceputul... cand l-am cunoscut era singur si dupa o bucata de timp mi-a zis ca tre sa il ajut sa si-o scoata pe fosta din cap . ea l-a parasit si a plecat peste hotare si el a ramas cu ochii in soare. totusi mereu o vorbea de bine pe ea si zicea ca nu l-a ranit si ca amandoi au vrut sa se desparta. dupa cateva luni a inceput sa se ascunda de mine si se ducea in capatul lumii sa vorbeasca la telefon , ascundea mereu telefonul etc. i-am cerut sa-mi arate mesajele si avea o duzina de mesaje de la ea.. nu mi le arata destul de repede incat sa apuc sa le citesc. ma acuza pe mine ca as fi prea geloasa si ca il despart de prieteni si la urma urmei nu eram casatoriti. am incheiat cap. ala si mi-a promis ca nu mai vorbeste cu ea. ne-am casatorit, acu, dupa 4 luni iarasi se ascunde de mine si vorbeste pe mess cu ea cand eu sunt la lucru.. ea trebuie sa vina acum in tara si sigur ca vrea sa o vada sa-i rezolve "adevarata problema" dupa cum i-a zis. ii urmaresc convorbirile de pe mess si din cate vad ea il tine la respect, insa el incearca sa o imbuneze si sa se da la ea cu texte.. cand e cu mine se poarta bine, nu ma respinge si imi zice ca ma iubeste, insa parca nu o zice din inima..
imi pare rau de romanul scris, insa nu mai pot tine in mine, iar cu ai mei nu pot vorbi ca l-ar da afara din casa (stam la parintii mei). am nevoie de sfatul vostru...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Octombrie 2010 la 12:16

Ai rabdare deocamdata. Oricum s-ar putea sa fii doar umplutura in inima lui. Daca te-a inlocuit cu adevarata iubire e mare problema. El tanjind dupa ea, mereu v-ei fi pe locul 2. Este decizia ta. Poate nu e prea tarziu de un adio si merge viata mai departe. daca tot minte e si mai grav, niciodata nu v-ei sti ce e in capul lui... Sory, dar esti tanara si inca poate nu a inceput viata pentru tine. Ce este a-l tau e pus deoparte :)
Citeaza Raspunde

Postat de lady23 pe 1 Octombrie 2010 la 12:37

Da. am de gand sa astept. Parca nu imi vine sa cred ca poate sa fie cineva atat de rau si sa se prefaca atat de tare. daca vine ea in tara, nu mai am cum sa-l urmaresc ca net ea nu are si telu si-l pazeste mai ceva ca ochii din cap.. sper ca totusi vor fi doar amici. ca de nu...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Octombrie 2010 la 12:43

Te-ai cam grabit cu maritatul! E tist ca inca nu a scoso pe cealalta din minte si probabil nici din suflet, Atunci pe tine unde te are?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Octombrie 2010 la 12:43

De la: lady23, la data 2010-10-01 12:37:31Da. am de gand sa astept. Parca nu imi vine sa cred ca poate sa fie cineva atat de rau si sa se prefaca atat de tare. daca vine ea in tara, nu mai am cum sa-l urmaresc ca net ea nu are si telu si-l pazeste mai ceva ca ochii din cap.. sper ca totusi vor fi doar amici. ca de nu...

Amici ? cu marea lui dragoste? vezi sa nu te ofilesti de dorul dragostei lui!!!
Citeaza Raspunde

Postat de lady23 pe 1 Octombrie 2010 la 12:52

Da, acu vad si eu ca m-am grabit cu maritatul. Ne-a fost bine pana acum . si mereu imi zice ca nu se gandea ca o sa fie asa fericit cu mine si ma intreaba mereu daca eu sunt fericita. astept... sa vad ce- sa fie pa prima lor intalnire..apoi.. daca ii "rezolva adevarata problema" am de gand sa fac public toata tarasenia asta si sa-i fac de rusine pe amandoi. ptr ca sunt persoane destul de cunoscute aici.. macar sa stie lumea cu ce idiot m-am maritat si de ce divortam...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Octombrie 2010 la 17:27

Nu inteleg cum ai suportat pana acum?Cauta ti pe cineva care te respecta si te apreciaza.Nu pe cineva care iti cere sa-l ajuti sa uite 'fostele iubiri' si vorbeste pe mess cu ele..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Octombrie 2010 la 17:59

De la: lady23, la data 2010-10-01 12:52:49Da, acu vad si eu ca m-am grabit cu maritatul. Ne-a fost bine pana acum . si mereu imi zice ca nu se gandea ca o sa fie asa fericit cu mine si ma intreaba mereu daca eu sunt fericita. astept... sa vad ce- sa fie pa prima lor intalnire..apoi.. daca ii "rezolva adevarata problema" am de gand sa fac public toata tarasenia asta si sa-i fac de rusine pe amandoi. ptr ca sunt persoane destul de cunoscute aici.. macar sa stie lumea cu ce idiot m-am maritat si de ce divortam...
pe tine te-a ales.respectiva,intrusa,nu-l iubeste si nu-l va iubi,vreodata.daca ve-ti divorta,el va pierde,pe mana lui.incearca sa nu-l mai urmaresti,asa se va convinge singur,ca nu merita sa-i dea importanta,individei.
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 2 Octombrie 2010 la 19:05

nu cred ca mai ai ce astepta si sa o faci pe detectivul. just do it.
mihalcea_ionela Avatarul lui mihalcea_ionela
Citeaza Raspunde

Postat de mihalcea_ionela pe 22 Noiembrie 2010 la 13:18

Fiecare face ce vrea cu viata lui,si io m-am maritat la 24 de ani,dar din alte motive,chiar credeam ca o sa mearga,chiar credeam ca-l iubesc pana la cer si inapoi,mai aveam si un bebe cu el,nu aveam incotro.Vedeam viata in roz.Acuma o vad in gri.Dar sa revenim la problema ta si sa-ti spun sa mai ai rabdare,poate te inseli.Lasa-l pe el sa aleaga.E clar ca fosta nu-l mai vrea o data ce l-a lasat,iar el saracul inca n-a depasit faza asta.Inca spera la ea.Tu ai fost un pic in plus in tot acest circuit.Stiu ca doare,ca daca nu-l iubeai il lasai sa vb cu ea pana la 35 Decembrie,dar e sotul tau si daca iti greseste trebuie sa plateasca.Chiar cu Divortul daca e necesar.Tu esti tanara,baieti mai sunt,dar ca tine nu stiu daca va mai gasi.Bafta.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2010 la 18:27

De la: mihalcea_ionela, la data 2010-11-22 13:18:20Fiecare face ce vrea cu viata lui,si io m-am maritat la 24 de ani,dar din alte motive,chiar credeam ca o sa mearga,chiar credeam ca-l iubesc pana la cer si inapoi,mai aveam si un bebe cu el,nu aveam incotro.Vedeam viata in roz.Acuma o vad in gri.Dar sa revenim la problema ta si sa-ti spun sa mai ai rabdare,poate te inseli.Lasa-l pe el sa aleaga.E clar ca fosta nu-l mai vrea o data ce l-a lasat,iar el saracul inca n-a depasit faza asta.Inca spera la ea.Tu ai fost un pic in plus in tot acest circuit.Stiu ca doare,ca daca nu-l iubeai il lasai sa vb cu ea pana la 35 Decembrie,dar e sotul tau si daca iti greseste trebuie sa plateasca.Chiar cu Divortul daca e necesar.Tu esti tanara,baieti mai sunt,dar ca tine nu stiu daca va mai gasi.Bafta.

Mai dar cati ani ai acum??Dupa poza de la avatar nu iti dau mai mult de....16(?)!!!
Uneori e nevoie si de putin ''gri'', altfel ''rozul'' nu ar mai avea acelasi efect.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info