Sex in 3(mfm)
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » sex in 3(mfm) » Pagina 1 din 1

ronin Avatarul lui ronin
Citeaza Raspunde

Postat de ronin pe 3 Octombrie 2010 la 08:23

eu impreuna cu prietena mea,am avut o fantezie,care a devenit realitate.pe mine ma excita la inceput ca idee sa o impartu cu alt barbat,pe ea la fel,insa la inceput era foarte rezervata,deoarece nu era sigura daca i-mi va propune ea prima cum voi reactiona,asadar,eu am fost cel care i-am propus,mm,si a fost super fierbinte experienta,ma inebuneau gemetele iubitei mele!!!!deci:a-ti fii dispusi sa va impariti partenera cu alt barbat?iar voi feteleor,gasiti incitant cea ce am zis eu aici,a-ti fi dispuse?
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 3 Octombrie 2010 la 10:15

De la: ronin, la data 2010-10-03 08:23:53eu impreuna cu prietena mea,am avut o fantezie,care a devenit realitate.pe mine ma excita la inceput ca idee sa o impartu cu alt barbat,pe ea la fel,insa la inceput era foarte rezervata,deoarece nu era sigura daca i-mi va propune ea prima cum voi reactiona,asadar,eu am fost cel care i-am propus,mm,si a fost super fierbinte experienta,ma inebuneau gemetele iubitei mele!!!!deci:a-ti fii dispusi sa va impariti partenera cu alt barbat?iar voi feteleor,gasiti incitant cea ce am zis eu aici,a-ti fi dispuse?

alt deschizator de topicuri
urmeaza sa imparti tigara, berea si salariul...dar tot o sa ai un avantaj, nu o sa trebuiasca sa tot ridici capacul de la w.c.
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 3 Octombrie 2010 la 12:52

De la: ronin, la data 2010-10-03 08:23:53eu impreuna cu prietena mea,am avut o fantezie,care a devenit realitate.pe mine ma excita la inceput ca idee sa o impartu cu alt barbat,pe ea la fel,insa la inceput era foarte rezervata,deoarece nu era sigura daca i-mi va propune ea prima cum voi reactiona,asadar,eu am fost cel care i-am propus,mm,si a fost super fierbinte experienta,ma inebuneau gemetele iubitei mele!!!!deci:a-ti fii dispusi sa va impariti partenera cu alt barbat?iar voi feteleor,gasiti incitant cea ce am zis eu aici,a-ti fi dispuse?

daca prietena ta era defapt o hooker iar celalalt barbat un prieten imbatat atunci cool felicitari... daca nu...hm..nu stiu
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2010 la 09:10

De la: Piti_, la data 2010-10-03 12:52:04

daca prietena ta era defapt o hooker iar celalalt barbat un prieten imbatat atunci cool felicitari... daca nu...hm..nu stiu

asa...DA!
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 4 Octombrie 2010 la 23:00

De la: just_me_pisi, la data 2010-10-04 09:10:51
De la: Piti_, la data 2010-10-03 12:52:04

asa...DA!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2010 la 23:29

De la: rothmans, la data 2010-10-03 10:15:46

alt deschizator de topicuri
urmeaza sa imparti tigara, berea si salariul...dar tot o sa ai un avantaj, nu o sa trebuiasca sa tot ridici capacul de la w.c.

offf cat de DUR.Acum si-a dat seama de ce nu a ridicat capacul pana acum
aditadani Avatarul lui aditadani
Citeaza Raspunde

Postat de aditadani pe 30 Iulie 2011 la 11:24

baiat 30 ani,saten 83 kg,caprui, 1.84 Caut domnisoara sau doamna pt o relatie discreta sexuala.....te intereseaza? Astept sa vb aici sau pe mes la id aditadani sau la 0.7.6.4.7.8.0.7.4.4
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info