10 motive pt a face sex.d.p.d.v. medical!!!
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » 10 motive pt a face sex.D.p.d.v. MEDICAL!!! » Pagina 1 din 1

vydwka_avy7 Avatarul lui vydwka_avy7
Citeaza Raspunde

Postat de vydwka_avy7 pe 6 Octombrie 2010 la 09:41

Hai sa vedem daca stie cineva...
MOTIV:"toata lumea ne spune de ce e rau sexul parintii, prietenii, doctorii in salile de curs si licee, profesorii" sa vedem si motivele pt care trebuie sa facem sex(inafara de a face copii)

primele motive medicale le zic eu veniti si voi cu idei NORMALE!

-regleza nivelul hormonal(odata cu asta barbatii au si o viata mai "placuta",sunt mai bine dispusi toata ziua,mai calmi)
-la femei dispar chisturile
idei?

PS:daca vreti puteti scoate si topicul"bla bla bla... pt a nu face sex dar sunt sigur ca v-ati plictisit de teoria asta in scoala"=))
arwen Avatarul lui arwen
Citeaza Raspunde

Postat de arwen pe 6 Octombrie 2010 la 11:08

Hmm...nu stiu cine ti-a spus tie ca sexul nu este bun...nu stiu ce parinti, profesori, prieteni... De obicei parintii vor sa amane inceperea vietii sexuale a copiilor lor (si sigur asta o sa faci si tu cand vei avea copii) pentru ca reprezinta un pas destul de important in viata, pentru care ai nevoie de putina maturitate. Probabil acelasi lucru il fac si profesorii. Motivele sunt mai multe...frica de a nu ramane insarcinata sau de a lasa insarcinata...bolile venerice s.a. Dar nu cred ca a zis nimeni vreodata ca sexul in sine nu este bun. Este un bun remediu contra stresului, este o..."placere" unii mai si reusesc sa slabeasca, mai tonifici niste muschi, antidepresiv... Are multe calitati...
vydwka_avy7 Avatarul lui vydwka_avy7
Citeaza Raspunde

Postat de vydwka_avy7 pe 6 Octombrie 2010 la 16:41

De la: arwen, la data 2010-10-06 11:08:31Hmm...nu stiu cine ti-a spus tie ca sexul nu este bun...nu stiu ce parinti, profesori, prieteni... De obicei parintii vor sa amane inceperea vietii sexuale a copiilor lor (si sigur asta o sa faci si tu cand vei avea copii) pentru ca reprezinta un pas destul de important in viata, pentru care ai nevoie de putina maturitate. Probabil acelasi lucru il fac si profesorii. Motivele sunt mai multe...frica de a nu ramane insarcinata sau de a lasa insarcinata...bolile venerice s.a. Dar nu cred ca a zis nimeni vreodata ca sexul in sine nu este bun. Este un bun remediu contra stresului, este o..."placere" unii mai si reusesc sa slabeasca, mai tonifici niste muschi, antidepresiv... Are multe calitati...

Zici ca e bun? tu poate eshti mai deschisa la minte decat alte femei ... dar majoritatea zic ca nu e bun ... oricum ... ideea cu tonificatul este extrem de plauzibila... mai veniti cu idei.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Octombrie 2010 la 18:02

De la: vydwka_avy7, la data 2010-10-06 16:41:58

Zici ca e bun? tu poate eshti mai deschisa la minte decat alte femei ... dar majoritatea zic ca nu e bun ... oricum ... ideea cu tonificatul este extrem de plauzibila... mai veniti cu idei.

majoritatea zic ca nu e bun?

tu in ce lume ai trait pana acum?
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 8 Octombrie 2010 la 12:46

hmm...nu e bun sexul? sunt confuza =)))))
KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 8 Martie 2012 la 12:15

De la: BabyCriss, la data 2010-10-08 12:46:05hmm...nu e bun sexul? sunt confuza =)))))

IS THE BEST THING WHAT YOU CAN DO IN YOUR LIFE TIME
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info