Ce ati face in locul meu un sfat va rog
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » Ce ati face in locul meu un sfat va rog » Pagina 1 din 1

Don_Beju Avatarul lui Don_Beju
Citeaza Raspunde

Postat de Don_Beju pe 7 Octombrie 2010 la 16:06

Sunt intr-o relatie de aproape 3 ani si totul era frumos deja ne faceam planuri de nunta si planuri sa fim impreuna pt tot deauna.Dar intr-o zi d sambata mam trezit cu un barbat la usa care zicea ca este cu prietena mea de 4 luni si ma intrebat daca si eu sunt cu ea si lam cheamat in casa si iam pus fata in fata si surpriza ea nu a negat dupa ce a plecat tipu a zis ca nu e adevarat ca nu sa intamplat nimik intre iei si multe altele.Bun am trecut peste dar iam luat telefonu si mam uitat si inca vb cu el si mai vb si cu multi altii nu am cerut decat adevar si sa fie sicera ca era mai bn daca imi zicea in fata ca e gata si nu ma suparam era ma bn..ceea ce as vrea e sa stiu sa incerc sa ma impac cu ea pt ca ea ma acuza ca eu sunt vinovat ma rog...sau sa ii dau pace si sa imi vad d viata?.
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 7 Octombrie 2010 la 16:12

e o femeie ascunsa, nesigura nici macar pe dorintele ei. asa face un om nesigur intai da vina pe altul dupa care pe el.

lupul, moravurile, blana si alte idei asemanatoare.

ai trait o poveste poate frumoasa alaturi de ea tocmai pt ca ea era cu lumea ei.

asadar treci mai departe.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Octombrie 2010 la 17:06

De la: Don_Beju, la data 2010-10-07 16:06:31Sunt intr-o relatie de aproape 3 ani si totul era frumos deja ne faceam planuri de nunta si planuri sa fim impreuna pt tot deauna.Dar intr-o zi d sambata mam trezit cu un barbat la usa care zicea ca este cu prietena mea de 4 luni si ma intrebat daca si eu sunt cu ea si lam cheamat in casa si iam pus fata in fata si surpriza ea nu a negat dupa ce a plecat tipu a zis ca nu e adevarat ca nu sa intamplat nimik intre iei si multe altele.Bun am trecut peste dar iam luat telefonu si mam uitat si inca vb cu el si mai vb si cu multi altii nu am cerut decat adevar si sa fie sicera ca era mai bn daca imi zicea in fata ca e gata si nu ma suparam era ma bn..ceea ce as vrea e sa stiu sa incerc sa ma impac cu ea pt ca ea ma acuza ca eu sunt vinovat ma rog...sau sa ii dau pace si sa imi vad d viata?.[/quote

Impaca-te :))
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 7 Octombrie 2010 la 19:05

De la: just_me_pisi, la data 2010-10-07 17:06:15

nup, nu te impaca
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Octombrie 2010 la 19:13

De la: Don_Beju, la data 2010-10-07 16:06:31Sunt intr-o relatie de aproape 3 ani si totul era frumos deja ne faceam planuri de nunta si planuri sa fim impreuna pt tot deauna.Dar intr-o zi d sambata mam trezit cu un barbat la usa care zicea ca este cu prietena mea de 4 luni si ma intrebat daca si eu sunt cu ea si lam cheamat in casa si iam pus fata in fata si surpriza ea nu a negat dupa ce a plecat tipu a zis ca nu e adevarat ca nu sa intamplat nimik intre iei si multe altele.Bun am trecut peste dar iam luat telefonu si mam uitat si inca vb cu el si mai vb si cu multi altii nu am cerut decat adevar si sa fie sicera ca era mai bn daca imi zicea in fata ca e gata si nu ma suparam era ma bn..ceea ce as vrea e sa stiu sa incerc sa ma impac cu ea pt ca ea ma acuza ca eu sunt vinovat ma rog...sau sa ii dau pace si sa imi vad d viata?.

Vezi-ti de viata...mult mai recomandat de medici..
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 7 Octombrie 2010 la 19:24

impaca-te, muta-te la noi in oras, si zi-ne numarul ei de telefon... daca o scoti din lumea ei o sa-ti fie bine... pana ne cunoaste pe noi...
apoi, tara asta e mare, are multe orase... te muti iar...

prostule...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Octombrie 2010 la 19:32

De la: BabyCriss, la data 2010-10-07 19:05:45

nup, nu te impaca

de ce nu?? ce mai conteaza?
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 8 Octombrie 2010 la 13:08

De la: just_me_pisi, la data 2010-10-07 19:32:58

nup, nu te impaca

conteaza, pentru ca la urma urmei e viata lui :p si nu are rost sa-si "manance" ani din ea, cu o c***a
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Octombrie 2010 la 16:02

De la: BabyCriss, la data 2010-10-08 13:08:07
De la: just_me_pisi, la data 2010-10-07 19:32:58

nup, nu te impaca

conteaza, pentru ca la urma urmei e viata lui :p si nu are rost sa-si "manance" ani din ea, cu o c***a

poate ii plac c*****e
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info