Ajutati-ma cu un raspuns logic...
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » ajutati-ma cu un raspuns logic... » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
gabriel81 Avatarul lui gabriel81
Citeaza Raspunde

Postat de gabriel81 pe 10 Octombrie 2010 la 14:13

e vb d etipa cu care suntd e...vreo 3 ani.a fost o pauza de 10 luni...ea a dorit sa ne reinpacam si acum brusc...imi spune ca nu mai vrea nimic(desi nu asta pare sa fie)imi spune o groaza de chestii,cum ca nu m-ar iubi,ca nu ii pasa,isi da silinta s afie rece desi,comportamentul ei pana acum nu asta arata.faza e ca o iubesc cam mult,imi e greu sa accept...ce e de facut?ideea ar fi ca...nu o pot intelege si ca nu ii ofer destul spatiu,desi,eu chiar am facut asta.sfaturi baieti:).
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Octombrie 2010 la 14:16

De la: gabriel81, la data 2010-10-10 14:13:01e vb d etipa cu care suntd e...vreo 3 ani.a fost o pauza de 10 luni...ea a dorit sa ne reinpacam si acum brusc...imi spune ca nu mai vrea nimic(desi nu asta pare sa fie)imi spune o groaza de chestii,cum ca nu m-ar iubi,ca nu ii pasa,isi da silinta s afie rece desi,comportamentul ei pana acum nu asta arata.faza e ca o iubesc cam mult,imi e greu sa accept...ce e de facut?ideea ar fi ca...nu o pot intelege si ca nu ii ofer destul spatiu,desi,eu chiar am facut asta.sfaturi baieti:).

mai bine te-ai tezi din coma alcoolica si pe urma ai scrie ca nu inteleg nimic...fi mai coerent sau sa mai beau vreo 3 beri ca sa fiu si eu pe aceeasi lungime de unda?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 10 Octombrie 2010 la 16:46

ca sa primesti un raspuns logic, trebuie sa pui o intrebare logica
dorintitoc Avatarul lui dorintitoc
Citeaza Raspunde

Postat de dorintitoc pe 10 Octombrie 2010 la 16:50

De la: PICARD, la data 2010-10-10 14:16:20
De la: gabriel81, la data 2010-10-10 14:13:01e vb d etipa cu care suntd e...vreo 3 ani.a fost o pauza de 10 luni...ea a dorit sa ne reinpacam si acum brusc...imi spune ca nu mai vrea nimic(desi nu asta pare sa fie)imi spune o groaza de chestii,cum ca nu m-ar iubi,ca nu ii pasa,isi da silinta s afie rece desi,comportamentul ei pana acum nu asta arata.faza e ca o iubesc cam mult,imi e greu sa accept...ce e de facut?ideea ar fi ca...nu o pot intelege si ca nu ii ofer destul spatiu,desi,eu chiar am facut asta.sfaturi baieti:).

e cu doua taisuri prietenne: prima varianta ar fi ca femeile nu stiu niciodata ce vor, a doua e cea mai dureroasa, a gasit pe altu si nu are tupeu sa iti spuna in fata, cauta motive
BLA_JENY Avatarul lui BLA_JENY
Citeaza Raspunde

Postat de BLA_JENY pe 10 Octombrie 2010 la 16:51

"sfaturi baieti"

Io's la genu' epicen asha ca nu stiu ce sa fac sa-tzi raspund sau sa nu-ti raspund
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Octombrie 2010 la 16:56

De la: BLA_JENY, la data 2010-10-10 16:51:15"sfaturi baieti"

Io's la genu' epicen asha ca nu stiu ce sa fac sa-tzi raspund sau sa nu-ti raspund

ai uitat sa le spui ce inseamna epicen.........
Citeaza Raspunde

Postat de gabriel81 pe 10 Octombrie 2010 la 18:09

asta faza ...nu are un altul.e deranjata foarte tare de simplul fapt ca nu o inteleg si se simte fortata...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Octombrie 2010 la 18:16

De la: frelid, la data 2010-10-10 16:56:35
De la: BLA_JENY, la data 2010-10-10 16:51:15"sfaturi baieti"

ai uitat sa le spui ce inseamna epicen.........

spune-ne tu!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 10 Octombrie 2010 la 18:23

De la: gabriel81, la data 2010-10-10 18:09:33asta faza ...nu are un altul.e deranjata foarte tare de simplul fapt ca nu o inteleg si se simte fortata...

in ce sens nu o intelegi?
Citeaza Raspunde

Postat de BLA_JENY pe 10 Octombrie 2010 la 18:23

Eee cum maaiii sa esplik...???
Poi...acilea e oameni dashteptzi..,vrei sa sa samta jacnitzi ?....

de-o drosophila amarata....

rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 10 Octombrie 2010 la 18:25

De la: BLA_JENY, la data 2010-10-10 18:23:45Eee cum maaiii sa esplik...???
Poi...acilea e oameni dashteptzi..,vrei sa sa samta jacnitzi ?....

de-o drosophila amarata....

aha
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Octombrie 2010 la 18:26

De la: gabriel81, la data 2010-10-10 18:09:33asta faza ...nu are un altul.e deranjata foarte tare de simplul fapt ca nu o inteleg si se simte fortata...

pai intelege-o si pe ea!tu ce-ai vrea? sa cada pe spate ? doar cand te vede?
Citeaza Raspunde

Postat de BLA_JENY pe 10 Octombrie 2010 la 18:42

Io m-am suparat !
36 de perechi da oq cetesc forumu IN ACEST MOMINT
shi sa distreaza , da' numa' 2-3 muncim...

Pa !

P. S., DE CEEE ?????
P.P.S. Vreau un raspund LOGIK !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Octombrie 2010 la 18:52

De la: BLA_JENY, la data 2010-10-10 18:42:57
Io m-am suparat !
36 de perechi da oq cetesc forumu IN ACEST MOMINT
shi sa distreaza , da' numa' 2-3 muncim...

Pa !

P. S., DE CEEE ?????
P.P.S. Vreau un raspund LOGIK !

pai noi suntem mai putin frustrati ca ei
crezi ca noi nu am fi putut sa facem ceva mai bun duminica la ora asta?
poate ei au plecat in oras si au uitat nettu deschis pe yuppy
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 10 Octombrie 2010 la 20:36

am si eu o intrebare pentru tine cu variante de raspuns pragmatice.

asadar: din cunostintele tale, amici/e rude etc. ai observat vreodata o astfel de incertitudine intre un barbat si o femeie de 20-25 de ani(fara copii si obligatii scrise) soldata cu happy end? daca da...in ce circumstante s-a intamplat...si daca nu...de ce crezi ca la tine exista posibilitatea de a nu se termina la fel?

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Octombrie 2010 la 20:37

Nu ii nimic logic in ceea ce ai zis tu... :) pur si simplu s-a plictisit probabil...vrea ceva nou,sau poate chiar are pe altul...

Daca nu te intelegi cu ea de ce nu incerci sa vb cu ea si sa vezi unde nu intelegi,si sa incerci sa fi mai bun pentru ea...

Daca vrei un sfat si tu ai vrea sa te schimbi,sa o intelegi,dar ea nu mai vrea deloc...lasooo....te amagesti singur... :)
ioj4_g4y_100 Avatarul lui ioj4_g4y_100
Citeaza Raspunde

Postat de ioj4_g4y_100 pe 11 Octombrie 2010 la 07:33

dai papucii . e clar ca nu se simte bine langa tine, vrea altceva, nu esti ceea ce vrea ea..ati stat 3 ani doar din obijnuinta. nu are rost sa stai sa te rogi de ea, sa stea cu tine doar din mila. nu va potriviti. app sunt de 5 ori mai multe fete decat baieti in lume , asa ca bafta la cautare. sigur o sa gasesti ceva mai bun :D
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Octombrie 2010 la 08:00

Adevarul este ca-i este putin "perpendicular de tine" si-n ce te priveste ! Nu este posedata de un romantism ! Este temperamentala. Acestui gen indiferent cum arata,IN NICI UN CAZ NU TREBUIE SA-I ARATI SENTIMENTELE TALE ! CU ACEST GEN TREBUIE SA TE JOCI,SA TE PREFACI ,SA JOCI (in limite) TEATRU,chiar daca ti s-au aprins calcaiele dupa ea ! PTR genul asta de fata care are un asa comportament ...TREBUIE SA NU FII TU INSUTI ,CI UN ACTOR DIBACI !... I-a intrat in cap ca-i curtata de multi,ca este atractiva in anturaj si nedorind de la o relatie decat DISTRACTIE si RASFAT ,iti face figuri fara voia ei !!! Lupta ptr ea dar ...mai indiferent ! Chiar ea ti-a reprosat ca nu-i oferi libertate,ca n-are spatiu ! NU mai fii insistent,nu-i mai tine cont ce face,unde se duce,cu cine se intalneste,cu cine flirteaza samd...si stai in centrul ei de atentie creandu-ti propria ta viata cu propriul tau anturaj !!!
yuppy012122 Avatarul lui yuppy012122
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy012122 pe 11 Octombrie 2010 la 08:21

10 luni e mult,intreab-o ce vrea de fapt nu fi disperat femei mai sunt care sa te merite,bafta!!!
mrc Avatarul lui mrc
Citeaza Raspunde

Postat de mrc pe 11 Octombrie 2010 la 08:32

din pacate relatiile dintre noi in doi, ca si societate contemporana dau rezultate dezastroase comparativ cu predecesorii nostri si asta nu o spun aiurea ci bazat faptic pe initiative ale guvernelor externe ale unor tari mai dezvoltate care pun in aplicare in scoli si mass media programe de educare familiara, datorita relatiilor de cuplu de slaba calitate.
in romania exista o problema si mai grava dat fiind faptul ca migratia este agravanta si copiii raman ai nimanui crescuti haotic mai mult unii de altii decat de bunici si alte rude ce nu te vor educa niciodata precum un parinte, vb de general nu totalitate.
apoi mai acu vreo saptamana citeam pe 9 am cred ca romania ocupa locul 1 la prostitutie in europa de vansand chiar si rusia o tara cu 140 milioane locuitori =)) , asa ca oricum tu nu ai pus o intebare da iti dau eu un raspuns, tine cont de lumea in care traim si intreabo si tu, ea stie ce vrea? da tu stii ce vrei in ideea in care ii dai spatiu 10 luni si apoi vrei sa fii cu ea si tot ii dai spatiu si iar spatiu? acu ma gandesc sunteti un cuplu sau este si si cu tine pe undeva?

ne vedem in viitor
MirceaR Avatarul lui MirceaR
Citeaza Raspunde

Postat de MirceaR pe 11 Octombrie 2010 la 08:46

Cred ca lucrurile sunt mult mai simple si la obiect. Cand o femeie intra intr/o astfel de stare de confuzie se afla in urmatoarea stare> a cunoscut si pe altcineva insa nici unul din cei 2 ...n parteneri nu ii asigura pretentiile total. Mai pe intelesul tuturor, fiecare din cei n parteneri este mai bun intr/un anumit sens pentru ea. Se intampla asa ceva la acele femei nematurizate inca, care mai viseaza inca la Fat Frumos cel fara de defect. Succes baieti!
theman Avatarul lui theman
Citeaza Raspunde

Postat de theman pe 11 Octombrie 2010 la 08:51

3 ani de relatie...10 luni de pauza..(app..si a luat o singura sau i ai dato tu..?)..apoi ai primito inapoi..acum zice ca nu are spatiu..(libertate..).Eu o singura data m am inors intro relatie...si mi pare rau si acum .Dupa cum prezinti u situatia..e cam pierduta ...doar tu cred ca esti singurul care stie daca merita sau nu sa mai lupti ptr ea.Incearca sa nu ti mai bati capu sa intelegi ..ce vor femeile..iti pierzi timpul.Bafta
ntirlea Avatarul lui ntirlea
Citeaza Raspunde

Postat de ntirlea pe 11 Octombrie 2010 la 09:25

Am inteles despre ce este vorba. Pentru a vedea daca nu-i vorba doar de un test ca sa-ti verifice trainicia sentimentelor, raspundei cu aceeasi moneda. Fii nepasator si nu o baga in seama.
Succes maxim!
Citeaza Raspunde

Postat de gabriel81 pe 11 Octombrie 2010 la 09:25

ms theman:).
bebelus Avatarul lui bebelus
Citeaza Raspunde

Postat de bebelus pe 11 Octombrie 2010 la 10:25

de obicei femeile nu stiu ce vor dar in cazul tau aceasta femeie te cam foloseste. Cred ca o iubesti ca asta e firesc dar se pare ca tu nu vezi si cealalta parte a lucrurilor. eu cunosc asemenea specimene de oameni care te iubesc numai cand au nevoie de tine pt.mine sunt un nimic si asa vor ramane,dar tu gandeste-te bine sa nu fi amagit cu vorbe.
a_suluman Avatarul lui a_suluman
Citeaza Raspunde

Postat de a_suluman pe 11 Octombrie 2010 la 11:24

Ti-a povestit vreodata ca a fost abuzata, batjocorita, neinteleasa de parintii ei, rude, persoane apropiate familiei? Daca da, cel mai probabil e vorba de tulburare de personalitate borderline. Persoanele care sufera de aceasta tulburare mentala (care este cu totul altceva de o boala mentala by the way) se simt invalidate din copilarie, au tulburari de identitate, le este firca sa fie abandonate insa tocmai din aceasta cauza le este frica sa se implice, simt un vid emotional intens. Ar mai fi si alte simptome mai severe dar nu cred ca se aplica aici.

Problema se pune in felul urmator: daca o mai iubesti si personalitatea ei se dovedeste a fi borderline, merita sa incerci sa fii mai atent cu ea, sa o incurajezi ma mult, sa o faci sa inteleaga ca experientele traumatizante din trecut nu au puterea sa determine valoarea unui om (chiar daca acea persoana simte asa), pur si simplu sa discutati mai mult, in acelasi timp fara sa dai curs tendintelor ei de manipulare sau ale episoadelor de furie. Nu in ultimul rand cateva sedinte de consiliere psihologica ar ajuta cu siguranta. Succes.
popeyerocker Avatarul lui popeyerocker
Citeaza Raspunde

Postat de popeyerocker pe 11 Octombrie 2010 la 12:37

este un proverb....iubirea las-o libera...daca e sa fie a ta...sta langa tine...
probabil ii este teama sa nu se raneasca...sau sa nu se intample iar...sa nu va vedeti cateva luni...poate ar tre bui sa o lasi cateva saptamani...sa-si puna ordine in ganduri...sentimente...
in asemenea situati...pentru a ti se da un sfat corect...trebuie ca acea persoana care vei sa te sfatuiasca...s stie in detaliu...ce se intapla intre voi...nu pot sa dau un sfat...dupa trei randuri in care ai descris problema...bafta multa...sper sa rezolvi cumva...
Bobry Avatarul lui Bobry
Citeaza Raspunde

Postat de Bobry pe 11 Octombrie 2010 la 16:18

De la: theman, la data 2010-10-11 08:51:533 ani de relatie...10 luni de pauza..(app..si a luat o singura sau i ai dato tu..?)..apoi ai primito inapoi..acum zice ca nu are spatiu..(libertate..).Eu o singura data m am inors intro relatie...si mi pare rau si acum .Dupa cum prezinti u situatia..e cam pierduta ...doar tu cred ca esti singurul care stie daca merita sau nu sa mai lupti ptr ea.Incearca sa nu ti mai bati capu sa intelegi ..ce vor femeile..iti pierzi timpul.Bafta

Clar ca este pierduta..ai dreptate..10 luni de pauza???Miroase a MONOTONIE. ce varste aveti?eu zic sa lasi orgoliul deoparte si sa mergi mai departe..esti tanar si atatea flori asteapta sa fie udate..si la propriu si la figurat:)Crede ma e totul legat de orgoliu ,iar orgoliu moare odata cu varsta
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 11 Octombrie 2010 la 16:39

Cam in aceeasi situatie am fost si eu, ea s-a intors dupa o despartire, i-am mai acordat o sansa deoarece si-a schimbat mentalitatea si atutudinea si a inteles anumite lucruri.Uneori partenerul poate fi facut sa inteleaga anumite lucruri doar prin hard way (pe cale grea si dureroasa).
Din pacate, faza cu femeile nu stiu ce vor, este mai mult decit un cliseu si o varianta testata.In cazul tau mie m-i se pare ca aici miroase ori a plictisire teribila, ori la aparitia unui alt barbat.
Eu zic simplu sa vorbesti cu ea deschis, daca continua la fel ii dai exit.Genul asta de femei imature este greu de controlat si necesita tone de ambitie si munca asidua pentru a le schimba conceptia fara un succes garantat.O iubesti e ok, ea te foloseste pe post de pres nu e ok.Nu stiu sincer ce virsta ai, dar o sa vezi ca timpul va trece din ce in ce mai repede si nu prea merita pierdut plingind dupa femei/fete care nu merita.
Sa ai bafta, sa fi sincer, si sa incerci sa mergi mai departe la nevoie, cauza ta pare oarecum pierduta...
yuppy013957 Avatarul lui yuppy013957
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013957 pe 11 Octombrie 2010 la 16:54

De la: PICARD, la data 2010-10-10 14:16:20

mai bine te-ai tezi din coma alcoolica si pe urma ai scrie ca nu inteleg nimic...fi mai coerent sau sa mai beau vreo 3 beri ca sa fiu si eu pe aceeasi lungime de unda?

mi-ai luat "vorba din gura" :)))
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info