Poker...sport olimpic?!
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » Poker...sport olimpic?! » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 11 Octombrie 2010 la 18:27

Ca sa zic asa, era o zi frumoasa de vara in care caldura topeste asfaltul, masinile intra cu rotile adinc in asfalt, asfaltul se intareste seara cind scade temperatura si pu:lea spataru mai scoate masinile intepenite din asfalt. Stiu…iar intrebari de-alea,gen: da-l in mor'tii lui de asfalt, zi unde vrei sa ajungi ca ne curge singe din nas si nu e de la caldura! Ok, ce sa discut eu cu voi frate, daca nici introducere nu ma lasati sa fac? Deci ma uitam la tv si vad un mare concurs de …poker. Comentat de unul agitat de parca era un meci pentru titlul mondial la box categoria supergrea, sau o finala de cupa europeana la fotbal. Am vazut sportivii…pokeristii…da frate, se vede antrenamentul de la o posta nu asa, adica…ce zic eu antrenament, pregatire spartana tata, ani intregi de lipsuri si privatiuni, ani intregi de vise erotice cu medalia de campion la gat, mormane de cascaval…wow, numai cine nu face sport nu intelege ce zic eu acum.
Dau navala la frigider si scot o bere…ba nu doua,reci…ca sa fiu in ton cu marii sportivi de la masa de poker. Desfac inelul primei cutii si am prima emotie…comentatorul anunta o lupta strinsa intre doi burtosi cu ochelari negri, care stateau tolaniti si se uitau unul la celalalt…zic si eu ca se uitau asa, de unde dreaq sa stiu in ce directii aveau aia privirile prin negreala aia de la ochelari. Parca erau doua Loganuri cu numar de Teleorman si folie neagra pe geamuri, ambalate de 2 tara'nei pro'stanaci. String cu putere cutia de bere…mama da sa zica ceva, ca intrase la mine in camera sa ma intrebe daca am mincat…De mincat imi ardea mie acum, cind e o lupta asa de strinsa? Da ce sa stie o femeie…zic, mama lasa-ma cu mincarea ta ca la cit imi bate inima de tare acum nu pot sa mestec nimic. Iesi la treaba ta please si leave me alone vreo ora doua.Va sa zica, lupta mare de tot…ceva in genul curselor de 100m plat intre Bolt si Gay…da nu se compara frate, aia fug ce fug ei acolo, umar la umar, apoi cind ajung la final baga amindoi capetele inainte si nu vezi nimic pina nu se anunta rezultatul oficial si apare reluarea cu incetinitorul. Ala-i sport? Fratele meu, aici la poker e cu totul altceva, caractere mari, puternice, stapinire de sine, rezistenta la bauturi…ca-n pauze mai trag si ei o suta doua de grame de ceva cu gheata…pentru stapinirea emotiilor, se fumeaza mult si mai ales, tine minte asta, fara sa mesteci ciunga esti terminat.
Pacat ca mama nu m-a dat la poker de mic…pe vremea mea se juca septica dar nu era sport ca acum, nu erau sponsori, nici televiziuni interesate sa tina oamenii cu sufletul la gura in fata televizoarelor si nici internet pe care sa te poti califica online pentru concursul cel mare. Parca am trait in epoca de piatra zau asa! Revin la poker…mama ce echipamente au astia…blugi, camasi descheiate, ciocate, palarii de cow-boy…lanturi si bratari de aur de Liga Campionilor, da ochelarii…aia te fac varza. Nu rezisti, te uiti citeva minute si pui mina pe telefon: auzi, n-ai pe cineva la un club sportiv de poker mai aproape de Colentina, ca e naspa cu transporturile pe aici, sa-mi dau si eu baiatul acolo? Cum care baiat? Ala al meu, ce pla mea, esti amnezic? Ala care face 8 ani la anu da e bine pentru el sa-l dau de mic, sa faca junioratul, sa se invete cu sportul…asa se caleste si se formeaza un caracter adevarat. In timp ce prietenii lui or sa bata mingea prin coclauri al meu va face un sport, se va educa frumos, o sa stie si el cum sa zica un pas in viata…sau un pas parol daca se merita…mai invata si de cip si cip-cirip,stie cind sa se arunce la o adica daca nu mai e bazat si mai ales va invata si el ce inseamna sa ai 2 dame in mina cu care sa te arunci daca e cazul sau le ti in mana, ce zici, ma ajuti?
Revin, aia 2 continua sa se priveasca, se tatoneaza zice comentatorul…e belea faza asta, nimeni nu zice si nu face nimic, dar te astepti sa stie asta toti amatorii? Parca nu era destula tensiune si asa ca mai pune si comentatorul paie pe foc: sssst, liniste, sportivii se concentreza, sint bani multi in joc, 150000 de dolari, e o mana foarte foarte foarte grea, la acest nivel nici nu mai gasesti maini usoare. Se vede pe ei ca sint campioni adevarati…cum isi plimba ei degetele peste carti, cum zgarie ei usor masa de joc…cum bat din degete intr-un ritm doar de ei stiut, cum mesteca ei gumele alea si cum se tintuiesc ei cu privirea…parca si vad sageti otravite trimise dindaratul ochelarilor negri, cu o precizie chirurgicala, drept in moalele capului celuilalt, nu…sa moara mama , eu nu cred ca mai rezist! Am comentat meciuri de k1 dar nu e acelasi lucru…acolo sare singele cu tot cu proteze, e adevarat, dar aici tensiunea te omoara definitiv. Poate doar dart-ul sa se mai apropie de poker ca si tensiune. Sportivul cu palarie neagra din Houston,Texas…are 2 dame in mina si da semne totusi ca s-ar arunca cu ele. Dar ezita. E nesigur. Il simt. Celalalt asteapta, are si el o dama, ca fiecare, ce voi n-aveti combinatii? Dar mai are si un as…s-ar arunca si el cu dama aia, e si el om, il inteleg, tu sa fii, dar ii pare rau si de as. Zdr'eanta bruneta, care face cartile, dealer-ul adica, intretine atmosfera tensionata si sobra. Parca e angajata ambasadei Statelor Unite la Bucuresti, aia care te face muci la interviu cu vrajeala ei. Acum, ce nu inteleg eu aici, frate, eu ma arunc cu o dama in mod regulat, nimic senzational, dar sa stau pe ganduri cind am 2 dame in mina…daca sa ma arunc cu ele sau nu, asta nu pot sa inteleg nici beat. Arunca-teeeee baaaa fra'iereeee ca nu mai dai tu de 2 bucati ca astea asa de usor pe criza asta!
Nu pot sa ma abtin de nici o culoare, eu traiesc o partida, nu sint ca impotentii aia care se uita si aplauda ca o pi'zda…vaaai ce faza,minunaaaat, ce ma bucur! Ma voi nu sinteti sanatosi? Pai eu injur tata, fac spume la gura, arunc cutii de bere prin casa, ma consum, urlu, zbier, sint barbat sau ce pla mea sint? Daca nu-ti place sportul la ce te mai uiti frate? Du-te la teatru sau in parc sa maninci vata pe bat si sa joci frisbee cu alti dolofanei rosii in obraji ca tine. Uite, eu mor pe astia care nu inteleg sportul. Bine, si eu tot in casa sant acum si nu ma misc prea mult, dar ce vrei sa faca un suporter, flotari? Bai nene daca nu intelegi ce-ti spun, las-o asa cum a cazut, da cel putin nu ma mai acrii pe mine. Si retine mosule, sportul nu e pentru orisicine! Mor de faza asta… parca se si se aude o bucata smechera dintr-un hip-hop autentic, Candy shop...nu ca aia e pentru baba'rdeala, ceva Snoop Dog in tot cazul, coloana mea sonora adica, la care eu imi incordez brandul tatuat cu ancore, moment in care ai doar 2 variante: ori intelegi ce vreau sa-ti zic si faci ciocul mic, ori te tirezi!
Apropos de aruncatul cu 2 dame, am facut si eu ceva sport la viata mea, ce-i drept la nivel de amator, in spatele blocului unde stau sau prin parcuri cu tovarasii mei. Pe sume mici evident. Da intr-o zi, pierd tot ce am…iar in sport tre sa stii si sa pierzi la o adica, un campion adevarat poate pierde dar tine mereu capul sus iar mai apoi revine si-i face franjuri pe dusmani,ma rog , pe partenerii de intrecere. Va sa zica, pierd eu si ultimul ban, apoi bricheta, tigarile, cureaua de la pantaloni si o bratara smechera din cauciuc pe care am luat-o de la munte in loc de artizanat si amintire, de la niste unguri care intruchipau taranul roman posthoreacloscasicrisanian. Imi iau aia si ciunga din gura, cercelul din ureche si-n final ma ridic si plec acasa. Lefter si foarte nonsalant ca sa zic asa, de la ceva iarba din care trasesem de nervi. In dreptul usii mele aud deja zgomotele specifice unei partide de... poker ca sa zic asa, da una foarte incinsa. La asta nimeni nu ma poate intrece. Ma pricep. Simt mirosul de la distanta. Deschid usa incet si ce vad…un tovaras de-al meu, nu dau nume acum, sau hai sa-i zic macar numele de familie, Popa…ca sint multi Popa in tara asta asa ca nu e problema sa-l dau de gol, era... ,,all in'' in prietena mea…care juca ,,blind'' saracuta de ea, legata la ochi cu o esarfa. Parca sa zic ca avea ea ceva in mana, dar nu semana cu cartile de joc si nici nu cred ca putea sa-l bata pe amicul meu cu chestia aia, pentru simplul motiv ca avea si ala ceva asemanator in mana dar mai mare decit ce tinea prietena mea. Si o si zguduia. In plus, Popa mai avea si o dama pe care o tinea sa vada ce o sa-i intre la mina urmatoare ca sa stie daca se arunca si cu aia sau nu . In final, am vazut si un valet, prelungirea chestiei pe care o tinea prietena mea in mina, cu care voia sa-i dea ceva anume fetei, ca tot o tragea de cap, dar aia era deja ,,full'' si abia mai putea sa vorbeasca cu gura plina, asa ca s-a chinuit efectiv ca sa zica si ea un ,,servit'' asa mai mult la caterinca! Am stiut de cind am intrat ca prietena mea joaca la ,,cacealma'', facea des asa ceva, dar cand am vazut ca toti ii dadeau cu ,,sec'' desi ea tot cerea in continuu, am zis pina aici. Las-o dreaq de smecherie ca suport totul pina la calicie. Si exact pina acolo a si fost, ca nu ma bagam aiurea in seama. Valetul, dama si Popa de rosu, prietenul meu, s-au tirat imediat ce m-au vazut, iar eu am luat cartile-n mana si-am intrebat-o dur: ,,pretentii''? Ea zice nu, atunci platesc eu ,,masa'' si cer dublu, ea nu poate sa dea nici macar cu sec, se ,,arunca''…jale multa, telenovela, impresii, caterinca, alea alea, la care eu iau masa, ii las ei ,,deschiderea'', ca asa e frumos, ea paraseste masa de joc cu capul plecat folosind din plin deschiderea mea si uite asa s-a terminat povestea noastra. Cu victoria mea! De ce am zis toate astea? Pentru ca e pacat ca un sport atat de dinamic si care cucereste an de an tot mai multi adepti, un sport care va sa zica, unde varsta nu constituie o problema, nefiind practic limite, sa nu faca parte din disciplinele de la Olimpiada. Pacat…maaaare pacat! Iar dart-ul si biliardul se zbat in aceeasi mizerie din cauza ignorantei unora care cred ca trebuie musai sa transpiri de la efort si nu de la bere sau caldura, ca sa se cheme ca faci cu adevarat sport. Unde o sa ajungem in felul asta, hai?
P.S. Dedicata adminilor care misuna printre noi. Saxon...just in case!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Octombrie 2010 la 18:41

Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 11 Octombrie 2010 la 18:49

M-au facut bebelus acum...s-au terminat maimutele?
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 11 Octombrie 2010 la 21:55

Pff...chiar sta cineva sa scrie romane pe yuppy vreau si eu un rezumat!
venus2509 Avatarul lui venus2509
Citeaza Raspunde

Postat de venus2509 pe 11 Octombrie 2010 la 22:06

Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 12 Octombrie 2010 la 14:48

c'mon fetele...ma asteptam sa stiti mai multe despre poker
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Octombrie 2010 la 15:03

De la: Saxon, la data 2010-10-12 14:48:03c'mon fetele...ma asteptam sa stiti mai multe despre poker

Eu nu stiu nimic, decat ca e un joc cu "carti", insa, dupa ce voi citi ce ai scris tu, probabil ca voi invata macar notiunile de baza!

Hmm...topicul asta imi scapase! Voi reveni pe seara!
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 12 Octombrie 2010 la 15:13

Si mai e unul care ti-a scapat...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Octombrie 2010 la 15:44

De la: Saxon, la data 2010-10-12 14:48:03c'mon fetele...ma asteptam sa stiti mai multe despre poker

??????????
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Octombrie 2010 la 16:31

dragul meu...ce ai vazut tu se chema perechi de dame dar fiind valet, dama, popa...banuiesc ca tu aveai asul (in maneca).... se pare ca sperai la o quinta mare in care lipsea decarul... Insa tu ai decartat chiar dama....cum voiai sa castigi bre? sau sperai sa mai intre doua dame?
offfffff nu mai pricep nimic
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Octombrie 2010 la 19:17

De la: Saxon, la data 2010-10-12 15:13:35Si mai e unul care ti-a scapat...

Lasa, ca-l ochii si p-ala!

Si acum sa trecem la citit!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 12 Octombrie 2010 la 19:26

De la: daria_ta, la data 2010-10-12 19:17:19

stinge tigara!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Octombrie 2010 la 19:29

De la: rothmans, la data 2010-10-12 19:26:13
De la: daria_ta, la data 2010-10-12 19:17:19

stinge tigara!!!

Eram sigura ca tu imi iei tigara din mana si imi intrerupi lectura!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Octombrie 2010 la 19:35

De la: carla111, la data 2010-10-12 16:31:28dragul meu...ce ai vazut tu se chema perechi de dame dar fiind valet, dama, popa...banuiesc ca tu aveai asul (in maneca).... se pare ca sperai la o quinta mare in care lipsea decarul... Insa tu ai decartat chiar dama....cum voiai sa castigi bre? sau sperai sa mai intre doua dame?
offfffff nu mai pricep nimic

Hmm...uite cine se pricepe la poker!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Octombrie 2010 la 19:38

De la: daria_ta, la data 2010-10-12 19:35:44

Hmm...uite cine se pricepe la poker!

daca nu e pe dezbracate...degeaba...
SEXISAXOANE!acum.,dupa ce citii,ma apuc de sportul asta brei!!
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 12 Octombrie 2010 la 20:53

"Sportivul cu palarie neagra din Houston,Texas…are 2 dame in mina si da semne totusi ca s-ar arunca cu ele. Dar ezita. E nesigur. Il simt. Celalalt asteapta, are si el o dama, ca fiecare, ce voi n-aveti combinatii? Dar mai are si un as…s-ar arunca si el cu dama aia, e si el om, il inteleg, tu sa fii, dar ii pare rau si de as. Zdr'eanta bruneta, care face cartile, dealer-ul adica, intretine atmosfera tensionata si sobra."

sigur nu te-ai uitat la un filmulet d'ala educativ, transmis live s'in direct de private spice?
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 12 Octombrie 2010 la 21:30

asa si? tu nu te uiti? Pentru linistea ta...nu m-am uitat! Pentru linistea celorlalti...alea-s prea soft pentru mine. Pentru liniste generala pace si prosperitate in casa omului care este nu de acolo ma inspir daca asta voiai sa insinuezi.
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 12 Octombrie 2010 la 21:38

io de'abia m-am abonat la rds, deci n-am apucat sa vizionez nic' mai in detaliu ideea este ca glumeam...deci sorry daca te-am ofuscat...o sa incerc sa numai postez pe topicurile tale
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Octombrie 2010 la 21:42

De la: miss_darine, la data 2010-10-12 21:38:33 io de'abia m-am abonat la rds, deci n-am apucat sa vizionez nic' mai in detaliu ideea este ca glumeam...deci sorry daca te-am ofuscat...o sa incerc sa numai postez pe topicurile tale

iubita...nu te rida !!!...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Octombrie 2010 la 21:43

De la: Saxon, la data 2010-10-12 21:30:47asa si? tu nu te uiti? Pentru linistea ta...nu m-am uitat! Pentru linistea celorlalti...alea-s prea soft pentru mine. Pentru liniste generala pace si prosperitate in casa omului care este nu de acolo ma inspir daca asta voiai sa insinuezi.

dar de unde???
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 13 Octombrie 2010 la 01:29

De la: miss_darine, la data 2010-10-12 21:38:33 io de'abia m-am abonat la rds, deci n-am apucat sa vizionez nic' mai in detaliu ideea este ca glumeam...deci sorry daca te-am ofuscat...o sa incerc sa numai postez pe topicurile tale

Sorry...bad time!Nervi...alea alea!Posteaza unde vrei tu,nu eu comand unde sa posteze unul sau altul.Am inteles eu gresit.SOOOOOOOORRRRRRRRYYYYYYY again!Nu mai fac.
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 13 Octombrie 2010 la 09:21

De la: Saxon, la data 2010-10-13 01:29:23
Sorry...bad time!Nervi...alea alea!Posteaza unde vrei tu,nu eu comand unde sa posteze unul sau altul.Am inteles eu gresit.SOOOOOOOORRRRRRRRYYYYYYY again!Nu mai fac.

ma gandesc la o pedeapsa pe porunci... pana diseara gasesc eu ceva ok, te inteleg pt.ca si eu am momentele mele de glorie, recunosc!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info