My love...
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » My love... » Pagina 1 din 1

DrunkenButterfly Avatarul lui DrunkenButterfly
Citeaza Raspunde

Postat de DrunkenButterfly pe 21 Octombrie 2010 la 14:19

Salut, povestea mea incepe in aprilie anul trecut, intr-un bar in care imi asteptam plictisita prietenii.L-am cunoscut pe sa-i spunem Stefan si de la prima noastra intalnire am stiut ca o sa ne distram foarte bine impreuna. El imi spunea ca vrea sa cunoasca multe fete si ca eu sunt aventura lui de aprilie, eu ii radeam in fata si amandoi eram fericiti.
Intr-o seara, cand imi era lumea mai draga, mi-a spus ca nu vrea sa ma raneasca, pesemne avea o misiune de cucerit 1000 de eleve de liceu.
Cand am crezut ca mi-am revenit am inceput sa ies in oras din nou, sa ma distrez, sa pun ochii pe cate cineva.
Ghici ce? Desi stersesem din minte imaginea lui si eram pregatita sa merg mai departe, nu mi-a iesit nicio pasenta. Acum o luna am vorbit si i-am marturisit faptul ca pentru mine el e un regret, dar nu mi-a raspuns nimic.S-a schimbat, e un om mai bun, mai atent, imi cere sfaturi dar vad ca nu vrea sa ma ajute sa-l uit. Stiu ca stie ca inca tin la el, dar nu imi spune nimic.
Eu cred ca il iubesc pe Stefan si as vrea sa-mi spuneti si voi ce credeti despre el.

Mersi
PS: puteti pune cate intrebari vreti
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 21 Octombrie 2010 la 14:35

De la: DrunkenButterfly, la data 2010-10-21 14:19:09Salut, povestea mea incepe in aprilie anul trecut, intr-un bar in care imi asteptam plictisita prietenii.L-am cunoscut pe sa-i spunem Stefan si de la prima noastra intalnire am stiut ca o sa ne distram foarte bine impreuna. El imi spunea ca vrea sa cunoasca multe fete si ca eu sunt aventura lui de aprilie, eu ii radeam in fata si amandoi eram fericiti.
Intr-o seara, cand imi era lumea mai draga, mi-a spus ca nu vrea sa ma raneasca, pesemne avea o misiune de cucerit 1000 de eleve de liceu.
Cand am crezut ca mi-am revenit am inceput sa ies in oras din nou, sa ma distrez, sa pun ochii pe cate cineva.
Ghici ce? Desi stersesem din minte imaginea lui si eram pregatita sa merg mai departe, nu mi-a iesit nicio pasenta. Acum o luna am vorbit si i-am marturisit faptul ca pentru mine el e un regret, dar nu mi-a raspuns nimic.S-a schimbat, e un om mai bun, mai atent, imi cere sfaturi dar vad ca nu vrea sa ma ajute sa-l uit. Stiu ca stie ca inca tin la el, dar nu imi spune nimic.
Eu cred ca il iubesc pe Stefan si as vrea sa-mi spuneti si voi ce credeti despre el.

Mersi

ti-a spus-o de la inceput, era destul de clar, plus ca acuma iti tot da de inteles...probabil nu esti genul lui.
Citeaza Raspunde

Postat de DrunkenButterfly pe 21 Octombrie 2010 la 14:40

mersi pentru raspuns
faza e ca s-a schimbat destul de mult, iar acum nu-mi da de inteles nimic, adica ne-am intalnit o data,vorbim rar la initiativa lui si de fiecare data aminteste de ceva din timpul relatiei sau imi face mici complimente, dar atat.
poate imi place mie sa visez prea mult..
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 21 Octombrie 2010 la 14:53

De la: DrunkenButterfly, la data 2010-10-21 14:19:09Salut, povestea mea incepe in aprilie anul trecut, intr-un bar in care imi asteptam plictisita prietenii.L-am cunoscut pe sa-i spunem Stefan si de la prima noastra intalnire am stiut ca o sa ne distram foarte bine impreuna. El imi spunea ca vrea sa cunoasca multe fete si ca eu sunt aventura lui de aprilie, eu ii radeam in fata si amandoi eram fericiti.

Mersi

Mi se pare a fi o tentativa de anecdota postarea ta!
Cum sa iubesti un om care iti spune din start :"ca esti aventura lui de aprilie":?

Si daca a fost asa, trebuia sa o tratezi ca atare, fara alte implicatii sentimentale.
Clar e un tip care se joaca cu tine, si cu sentimentele tale desigur! fii mai atenta pe viitor!e tipul profitor/oportunist..si nu cred ca merita atentie din partea ta...uita-l...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2010 la 14:53

De la: DrunkenButterfly, la data 2010-10-21 14:40:55mersi pentru raspuns
faza e ca s-a schimbat destul de mult, iar acum nu-mi da de inteles nimic, adica ne-am intalnit o data,vorbim rar la initiativa lui si de fiecare data aminteste de ceva din timpul relatiei sau imi face mici complimente, dar atat.
poate imi place mie sa visez prea mult..

Da, visezi prea mult si el nu e cel pe care il cauti tu. Daca te-ar vrea cu adevarat, ai stii, te-ar cauta, te-ar invita in oras, la el, oriunde, dar ti-ar arata ca te vrea. I-ai placut la inceput, poate inca te place, dar nu indeajuns de mult, asa cum vrei tu. E genul care vrea sa se distreze, ti-a spus-o si el ( "El imi spunea ca vrea sa cunoasca multe fete si ca eu sunt aventura lui de aprilie"), atunci nu credeai si radeai de asta, dar cam e adevarul ...
Citeaza Raspunde

Postat de DrunkenButterfly pe 21 Octombrie 2010 la 15:03

multumesc pentru raspuns,

poate ca nu conteaza, dar tot zic: nu-ti imagina ca stau degeaba si astept sa-mi dea un semn, am viata mea, prietenii mei, am incercat sa am mai multe relatii intre timp(acelasi lucru il face si el), dar el revine.. in day dreams, in night dreams, in viata reala..
ne-am distrat amandoi atunci, ca eu am picat prost e alta problema, numai ca ne potriveam foarte bine si nu inteleg de ce doi oameni care se potrivesc nu sunt impreuna :)
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 21 Octombrie 2010 la 15:12

De la: DrunkenButterfly, la data 2010-10-21 15:03:34multumesc pentru raspuns,

poate ca nu conteaza, dar tot zic: nu-ti imagina ca stau degeaba si astept sa-mi dea un semn, am viata mea, prietenii mei, am incercat sa am mai multe relatii intre timp(acelasi lucru il face si el), dar el revine.. in day dreams, in night dreams, in viata reala..
ne-am distrat amandoi atunci, ca eu am picat prost e alta problema, numai ca ne potriveam foarte bine si nu inteleg de ce doi oameni care se potrivesc nu sunt impreuna :)
In ce privinta :"va potriveati" in opinia ta?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2010 la 15:13

De la: DrunkenButterfly, la data 2010-10-21 15:03:34multumesc pentru raspuns,

crede-ma ca te inteleg.
Iti spui mereu ca nu te mai gandesti la el, ca nu conteaza, chiar ca e nesimtit, ca o sa mergi mai departe, dar e de ajuns sa iti dea un telefon sau sa spuna ceva, si parca l-ai oerta pt tot, numai sa mai fiti impreuna. Speri ca totusi nu e asa, ca de fapt el tine la tine, ca pt ca "va potriviti", o sa se intample ceva.
DAR NU E ASA! Adevarul e ca AI FOST O DISTRACTIE, te-a placut atunci dar atat. Poate ar mai vrea si acum ceva, dar sigur nu sa fiti impreuna sau sa te iubeasca.
Adevarul e cam crud, dar e mai bine sa iti repeti asta mereu si mereu si sa nu mai pierzi timpul agatandu-te de el, sunt alte ocazii care te asteapta.
Curaj!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2010 la 15:16

si NU E "my love"! Doar ti se pare tie ca e.
Citeaza Raspunde

Postat de DrunkenButterfly pe 21 Octombrie 2010 la 15:18

cu siguranta la a profita de oportunitati nu

avem caractere asemanatoare, multe lucruri in comun, nu ne ajunge timpul sa vorbim cat am vrea, suntem amandoi romantici, dar bineinteles el nu recunoaste.. si ne intelegeam si vad ca inca ne intelegem foarte bine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2010 la 15:20

De la: DrunkenButterfly, la data 2010-10-21 15:18:44cu siguranta la a profita de oportunitati nu

avem caractere asemanatoare, multe lucruri in comun, nu ne ajunge timpul sa vorbim cat am vrea, suntem amandoi romantici, dar bineinteles el nu recunoaste.. si ne intelegeam si vad ca inca ne intelegem foarte bine

cand? in ocaziile alea rare cand el te cauta?
Citeaza Raspunde

Postat de DrunkenButterfly pe 21 Octombrie 2010 la 15:23

ema iti multumesc tare mult ca te lupti cu mine aici

si ai dreptate in ce ai scris mai sus, cu o exceptie: daca am fost o distractie de ce ma cauta acum, de ce imi vorbeste? repet, nu mai e acelasi om si da a vrut sa profite, sa se distreze, dar si eu. Cand a vazut ca nu sunt persoana potrivita a plecat. Acum de ce s-a intors?! Oricum nu face nimic, nu se da la mine, nu nimic. Zici ca suntem cei mai buni prieteni si eu inca nu stiu daca imi face mai mult rau prezenta lui decat absenta..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2010 la 15:50

De la: DrunkenButterfly, la data 2010-10-21 15:23:30ema iti multumesc tare mult ca te lupti cu mine aici

si ai dreptate in ce ai scris mai sus, cu o exceptie: daca am fost o distractie de ce ma cauta acum, de ce imi vorbeste? repet, nu mai e acelasi om si da a vrut sa profite, sa se distreze, dar si eu. Cand a vazut ca nu sunt persoana potrivita a plecat. Acum de ce s-a intors?! Oricum nu face nimic, nu se da la mine, nu nimic. Zici ca suntem cei mai buni prieteni si eu inca nu stiu daca imi face mai mult rau prezenta lui decat absenta..

exact, o spui singura. Poate mai vrea un sex, poate ii face placere sa mai vb cu tine, poate chiar ii mai place inca de tine, dar nu se da la tine, nu face nimic mai mult. Cand isi aminteste de tine, te mai cauta.
Stiu ce iti spui, ca eu nu il cunosc asa cum il cunosti tu, ca de fapt simti ca e mai mult, ca v-ati distrat, ca va potriviti etc. Crede-ma, daca ar vrea sa fiti impreuna, ati fii. Daca v-ati potrivi asa cum zici, te-ar aborda altfel.
Tu tremuri la o vorba a lui, e de ajuns sa te caute si deja incepi sa visezi etc Vai, ce bine te inteleg.

si cu celelalte "distractii", cum e ? ca parca ziceai ca a mers mai departe ... Poate vrea doar o amica cu care s-a "potrivit" si cu care sa si-o mai traga din cand in cand.
Sorry daca am fost cam dura. Si gata, nu-ti mai zic nimic. Tu tb sa te convingi singura.

Citeaza Raspunde

Postat de DrunkenButterfly pe 21 Octombrie 2010 la 15:57

ai dreptate, daca ar vrea sa fim impreuna am fi. Dar nu ma judeca gresit te rog, de cand ne-am despartit nu m-am atins de el. Multumesc!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2010 la 16:08

De la: DrunkenButterfly, la data 2010-10-21 15:57:13ai dreptate, daca ar vrea sa fim impreuna am fi. Dar nu ma judeca gresit te rog, de cand ne-am despartit nu m-am atins de el. Multumesc!

nu te judec deloc, chiar te inteleg. Si stiu ca stii toate astea, dar uneori e nevoie sa ti le mai spuna cineva, asa, negru pe alb

sincer, poate chiar vrea ceva. Si e ok sa mai vorbiti, sa fii draguta cand te cauta, sa fiti amici, problema e sa nu te mai implici si sa nu mai visezi aiurea.
E posibil, candva, chiar sa fie ceva, dar e posibil si sa nu fie nimic.
Citeaza Raspunde

Postat de DrunkenButterfly pe 21 Octombrie 2010 la 16:49

Cu el ca amic sau fara el deloc tot nefericita sunt.
Oricat as vrea nu-i pot fi amica, tot sufar, chiar daca ma bucur cand ma cauta si inevitabil imi resuscitez speranta ca de data asta o sa-mi spuna ce vreau sa aud.

Vreau sa ii spun toate astea, insa nu sunt pregatita sa sterg cu buretele particica asta din trecutul meu, la care am ajuns sa tin din tot sufletul.

Ar trebui sa ma gandesc mai bine?! Oricum n-am nimic de pierdut.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2010 la 17:46

am deprins prostul obicei sa ma uit pe profilul unei persoane inainte de a ii raspunde intr-un coment. sa aflu informatii legate de varsta si eventual de oras, sau de o posibila descriere introdusa pe pagina personala... surprinderea a fost sa aflu ca suntem de aceeasi varsta..

"iubirea lui de aprilie" - ar fi trebuit sa il crezi si sa ii faci jocul doar pentru aprilie - ca tot vine "sweet november" cat de curand

dupa cateva relatii trecatoare, altele chiar jucate in imaginatia mea, am decis sa fiu timp de 2 ani cu 12 barbati din zodii diferite, crezand ca zodiacul ar fi un bun confident in n lucruri... dar s-a intamplat sa ma opresc chiar la a doua zodie aleasa (as spune ca fecioara este intr-adevar perechea taurului, nu?:)

dar un lucru e cert in relatia ta cu Stefan, si faptul ca el nu te vrea asa cum il vrei tu! si nici tu nu esti convinsa ca il vrei exact asa cum este el. si asta nu e o situatie fericita, si nici una care sa aiba continuitate, dar aici trebui sa intervii tu in sufletelul tau si sa te asezi, sa te linistesti..
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 21 Octombrie 2010 la 18:03

De la: DrunkenButterfly, la data 2010-10-21 15:18:44cu siguranta la a profita de oportunitati nu

ha ha, esti glumeata, ceea ce este bine pt tine, esti intr-o stare buna de spirit!
Da, ar fi si aceea o posibilitate...dar in acel caz si finalul era altul: puneai tu capat relatiei, nu el!
Oricum Ema, a creionat foarte bine ceea ce te-as fi sfatuit si eu! I-ai in calcul sfatul si decide ce e mai bine pt tine. Numai bine!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2010 la 18:57

Am citit tot ce s-a postat pe acest subiect, si am reflectat la raspunsul pe care as vrea sa-l dau...De ce? Pt ca "povestea" pare simpla, si sfaturile primite sunt pertinente, toate, insa privind doar o singura data si un singur aspect: acela al posturii in care este ea intrand in jocul lui. Situatia a fost transata de el inca din start, insa se pare ca lucrurile nu stau chiar asa cum le-a prezentat el, pt ca daca ramanea doar o aventura (iar aici ma refer la sufletul lui), nu ar fi ajuns sa se inteleaga atat de bine! Nu stiu, poate ca el este, intr-adevar, un om bun, desi genul acesta de "cuceritor" nu tine cont de sentimentele victimelor, ori, in acest caz, se poate interpreta ca si el este prins, oarecum, in aceasta "relatie" de "dupa"...poate ca si el simte ceva mai mult si ii este teama...sunt atatia de "poate"...

Sfaturi? Nu imi permit sa dau niciunul, in niciun sens...poate doar sa aiba un pic de rabdare, sa nu incerce sa forteze lucrurile, si daca va fi sa fie...va fi, daca nu, prieteniile se pot cladi doar pe adevar!
marian1986marius Avatarul lui marian1986marius
Citeaza Raspunde

Postat de marian1986marius pe 21 Octombrie 2010 la 19:13

Parerea mea ese k te-a considerat 1 obiect din mom. in care ti-a zis k esti doar o aventura, asa k mergi mai departe , cum sa ai incredere in asa ceva, mai ales sa il iubesti, in fine, poate nu sunt nici eu in masura sa iti dau sfaturi ,dar cred k faza k il iubesti mie mi se pare prea mult ( trebuie sa traiesti cu aceea persoana , impreuna , sa ai momente cu el- impreuna , k sa iti dai seama k il iubesti)
Citeaza Raspunde

Postat de DrunkenButterfly pe 22 Octombrie 2010 la 10:43

De la: marian1986marius, la data 2010-10-21 19:13:13

Parerea mea ese k te-a considerat 1 obiect din mom. in care ti-a zis k esti doar o aventura, asa k mergi mai departe , cum sa ai incredere in asa ceva, mai ales sa il iubesti, in fine, poate nu sunt nici eu in masura sa iti dau sfaturi ,dar cred k faza k il iubesti mie mi se pare prea mult ( trebuie sa traiesti cu aceea persoana , impreuna , sa ai momente cu el- impreuna , k sa iti dai seama k il iubesti)

Buna Marius,

Mersi de sfat, intr-adevar trebuie sa merg mai departe, doar ca nu e simplu deloc. Mi-ar fi fost mai usor daca daca nu ramaneam amici, sufeream atunci si gata, dar repet, ne intelegem destul de bine si in dimineata asta mi-am dat seama ca nu vreau sa pierd un prieten doar pentru ca mi-e greu si teama sa-mi scot din cap imaginea lui in postura de pereche a mea.
Poate unii vor spune ca am ales the long way, cand scurtatura e sub nasul meu si e foarte simplu sa-i dau ignore din viata mea, dar nu cred ca as rezolva nimic acoperindu-mi problema cu autosugestie.

Citeaza Raspunde

Postat de DrunkenButterfly pe 22 Octombrie 2010 la 10:58

De la: daria_ta, la data 2010-10-21 18:57:06

Am citit tot ce s-a postat pe acest subiect, si am reflectat la raspunsul pe care as vrea sa-l dau...De ce? Pt ca "povestea" pare simpla, si sfaturile primite sunt pertinente, toate, insa privind doar o singura data si un singur aspect: acela al posturii in care este ea intrand in jocul lui. Situatia a fost transata de el inca din start, insa se pare ca lucrurile nu stau chiar asa cum le-a prezentat el, pt ca daca ramanea doar o aventura (iar aici ma refer la sufletul lui), nu ar fi ajuns sa se inteleaga atat de bine! Nu stiu, poate ca el este, intr-adevar, un om bun, desi genul acesta de "cuceritor" nu tine cont de sentimentele victimelor, ori, in acest caz, se poate interpreta ca si el este prins, oarecum, in aceasta "relatie" de "dupa"...poate ca si el simte ceva mai mult si ii este teama...sunt atatia de "poate"...

Sfaturi? Nu imi permit sa dau niciunul, in niciun sens...poate doar sa aiba un pic de rabdare, sa nu incerce sa forteze lucrurile, si daca va fi sa fie...va fi, daca nu, prieteniile se pot cladi doar pe adevar!

Multumesc,

Tocmai asta este problema, relatia de dupa. Amandoi putem trai foarte linistiti fara sa ne vedem (ca amici), dar ne face placere sa vorbim, sa ne dam sfaturi, ne discutam vietile personale si ne judecam aspru cu placere, cam cum facem noi aici, cum a facut Ema!
El mi-a spus ca ii pare rau ca am inteles gresit ca am fost o "aventura de aprilie", de fapt era "idila". Pentru mine nu se schimba datele problemei, oricum.

Ramane un mister cum de ne intelegem asa bine, amandoi cautam "acea persoana", eu cred/credeam ca e el, iar el crede ca a intalnit vreo doua :))
Citeaza Raspunde

Postat de DrunkenButterfly pe 22 Octombrie 2010 la 11:18

De la: Greenie, la data 2010-10-21 17:46:24am deprins prostul obicei sa ma uit pe profilul unei persoane inainte de a ii raspunde intr-un coment. sa aflu informatii legate de varsta si eventual de oras, sau de o posibila descriere introdusa pe pagina personala... surprinderea a fost sa aflu ca suntem de aceeasi varsta..

"iubirea lui de aprilie" - ar fi trebuit sa il crezi si sa ii faci jocul doar pentru aprilie - ca tot vine "sweet november" cat de curand

dupa cateva relatii trecatoare, altele chiar jucate in imaginatia mea, am decis sa fiu timp de 2 ani cu 12 barbati din zodii diferite, crezand ca zodiacul ar fi un bun confident in n lucruri... dar s-a intamplat sa ma opresc chiar la a doua zodie aleasa (as spune ca fecioara este intr-adevar perechea taurului, nu?:)

dar un lucru e cert in relatia ta cu Stefan, si faptul ca el nu te vrea asa cum il vrei tu! si nici tu nu esti convinsa ca il vrei exact asa cum este el. si asta nu e o situatie fericita, si nici una care sa aiba continuitate, dar aici trebui sa intervii tu in sufletelul tau si sa te asezi, sa te linistesti..

Multumesc Greenie,

Ma surprinde faptul ca nu am reusit sa fiu destul de clara cand am scris "povestea mea", dar totusi unele persoane care mi-au raspuns, printre care si tu, ati citit printre randuri.
Da, el nu ma vrea cum il vreau eu si nici eu nu cred ca il vreau asa cum e. Nu vreau sa sune siropos dar nu ma pot exprima altfel.. l-am vrut ca om, sa consum o relatie si sa pot trece peste, sunt sigura ca s-ar fi terminat la un moment dat si amandoi ne vedeam de ale noastre fara regrete, dar nu a fost asa. Cand ma intalnesc cu el observ ca nu-mi plac deloc unele lucruri pe care le face (comportament), ceea ce inseamna ca acum nu-l mai vreau ca om. Aici "ma ajuta" mult si imaginea pe care chiar eu i-am creat-o si acum incerc sa o dizolv cumva. Deci daca mi-ar vorbi sufletul Greenie, ar spune ca ii vrea esenta lui si atat.
Si el e de acord cu toata lumea de aici sa stiti, mi-a spus ca trebuie sa gasesc pe cineva mai bun decat el si atunci problemele mele vor disparea. De fapt mai bun decat el inseamna mai bun decat imaginea creata de mine, desi daca as face asta s-ar numi ca il astept pe Fat Frumos din basme
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 24 Octombrie 2010 la 01:21

fa ce te indeamna inima si nu te uita dupa nimic si nimeni....punct
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2010 la 18:58

La inceputul povestii tale, ai avut un stil de a povesti astfel incat m-a facut sa cred ca ai undeva sub 20 de ani. Nu stiu de ce, dar astia 3 ani diferenta chiar conteaza in viata unui om. Conteaza si 6 luni traite alaturi de o persoana pe care crezi ca o iubesti cu sufletul. Te-am inteles acum, mai bine decat crezi.. Nu ai de facut mare lucru, trebuie doar sa faci cum a zis el, fie ca vrei sau nu, chiar are dreptate.. Nu o sa ai garantia ca vei fi la fel ca inainte dupa ce vei rupe acest fragment din viata ta, dar asta depinde de tine. Poate la tine va iesi mult mai bine...
interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 25 Octombrie 2010 la 00:42

De la: Greenie, la data 2010-10-24 18:58:37La inceputul povestii tale, ai avut un stil de a povesti astfel incat m-a facut sa cred ca ai undeva sub 20 de ani. Nu stiu de ce, dar astia 3 ani diferenta chiar conteaza in viata unui om. Conteaza si 6 luni traite alaturi de o persoana pe care crezi ca o iubesti cu sufletul. Te-am inteles acum, mai bine decat crezi.. Nu ai de facut mare lucru, trebuie doar sa faci cum a zis el, fie ca vrei sau nu, chiar are dreptate.. Nu o sa ai garantia ca vei fi la fel ca inainte dupa ce vei rupe acest fragment din viata ta, dar asta depinde de tine. Poate la tine va iesi mult mai bine...

ok..probabil ca ai mai auzit asta de cateva ori dar...UNDE E GREENIE SI CE AI FACUT CU EA??

Citeaza Raspunde

Postat de DrunkenButterfly pe 25 Octombrie 2010 la 11:40

De la: Greenie, la data 2010-10-24 18:58:37La inceputul povestii tale, ai avut un stil de a povesti astfel incat m-a facut sa cred ca ai undeva sub 20 de ani. Nu stiu de ce, dar astia 3 ani diferenta chiar conteaza in viata unui om. Conteaza si 6 luni traite alaturi de o persoana pe care crezi ca o iubesti cu sufletul. Te-am inteles acum, mai bine decat crezi.. Nu ai de facut mare lucru, trebuie doar sa faci cum a zis el, fie ca vrei sau nu, chiar are dreptate.. Nu o sa ai garantia ca vei fi la fel ca inainte dupa ce vei rupe acest fragment din viata ta, dar asta depinde de tine. Poate la tine va iesi mult mai bine...

Stiu, am un stil incat cand recitesc nu-mi vine sa cred ca eu am scris
Crede-ma ca vreau sa scap de fantoma ex-ului si chiar fac ceva in sensul asta, numai ca ma descurajez cand vad cati idioti care nu stiu ce pierd exista
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Octombrie 2010 la 16:09

De la: DrunkenButterfly, la data 2010-10-25 11:40:58

Crede-ma ca vreau sa scap de fantoma ex-ului si chiar fac ceva in sensul asta, numai ca ma descurajez cand vad cati idioti care nu stiu ce pierd exista

hehe, crede-ma! ce-i al tau, e pus deoparte! ai face bine sa ma crezi, pt ca Daria m-a invatat asta! M-a tras de par si m-a tinut de mana in acelasi timp, si bine a facut!
Citeaza Raspunde

Postat de DrunkenButterfly pe 26 Octombrie 2010 la 11:04

De la: Greenie, la data 2010-10-25 16:09:46
De la: DrunkenButterfly, la data 2010-10-25 11:40:58

hehe, crede-ma! ce-i al tau, e pus deoparte! ai face bine sa ma crezi, pt ca Daria m-a invatat asta! M-a tras de par si m-a tinut de mana in acelasi timp, si bine a facut!

O sa incerc sa incep sa cred
Desi stii si tu ca e cam greu, iar eu n-am fost prea norocoasa pana acum, decat poate la adunat experiente.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info