Alo...aalo, sint eu picasso-ghita di pestii prut!
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Alo...aalo, sint eu Picasso-Ghita di pestii Prut! » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 11 Noiembrie 2010 la 13:36

Ziua buna pi sistem draji prietini. Amu am shitit shi io sheva aishi despri amantiala shi curvasaraie shi parca sa zic ca shtiu dispri shini e vorba. Voi in Romania di dincoashi di Prut aveti numai fimei carii fashii elii shii fashii da umbla din om in om. Apai la noi, in directia opusa pestii Prut cum zisheti voi, nu e asha. Tatii fimeilii noastrii sint vai di mine si di mini de cuminti, ca au spariet Europa cit di cuminti sint ielii. N-ai sa vezi in alta partii fimei mai frumoasii shi mai cuminti shi grenadii mai ieftine ca la noi. Eu mi-s din Raionul Cahul Moldova di pestii Prut cari vorbeshtii romanestii si scrie rusestii si ma chiama Ghita. Ghita Molotov. Mi-am luat fimeie cuminte si frumoasa din Balti shi la propriu shi la figurati...adik tot rominca carii vorbeshtii romanestii da scrie ia ruseshtii...ca am auzit ca ele sint shelii mai gospodine-n pat din cite-n shelii stele! O cheama Natalia. Numa ca acu 2 ani cind am luat-o io tat era perfect.Aveam vaca cu laptii, aveam 3 porshi...ho hoh ho nebunilor...nu porshi dala cari fujii cu 300 la ora, porshi din sheia cu shorishi pi care-i tai shi-i friji di Crashiun! Mai aveam si 2 bishicletii tati fara shei ca ashe-i plashe di mult la Natalia sa si deie cu dinsile prin sheli gropi...di vinea acasa toata numa un zimbet! Am fost cu dinsele…cu bishicletilii adica, ca aishii noi vorbim politicos cu utilajilii, la un atelier din valii ca sa lii puie shei da veshinu Niculaiesh Ignashievishi, carii e el roman di pestii Prut si vorbestii romaneshtii da scrie ruseshtii, mi-o zis ca sa nu fac prostia asta ca si termina cu toata distractia in sat si o da lumea pi bautura di necaz ca nu mai merjii Natalia pi bishicleta. O zis chiar ca ma pirastii la primar, domnu’ primar Volodea, roman de-al nostru di pestii Prut carii vorbeshtii romaneshtii da scrie ruseshtii.
La insheput eram tari ferishiti. Fasheam dragoste in papshoi sau in tei, cum bini zishi O-zone...moldoveni romani de-ai nostrii carii shi ei vorbesc romaneshtii da scriu ruseshtii...shi ma tinea chiar shi zeshii minutii...Femeia mea tari si mai jelea di mini sa-i dau la bushi fari di numar, dar eu baiet fiind, paduri cutreieram, nu ma puteam tinii mai mult ca viniam tarii obosit acasi din shelii coclauri pi undi cautam haleali! Intr-o zi fimeia mea tarii si mai schimba ea ashea dintr-o data. Amu era tarii guresha, hi hi hi incolo,ha ha ha incoashi...era tata roshie-n obrajei shi parca nishi limba rusa nu mai vorbea ashea di des. Shiva se schimbasii mi-am zis. Am gasit intr-o zi un barbat tari oachesh in lada di zestrii din odaia noastra shi numaidecit am pus di baut in paharii ca sa stam di vorba ca uitai sa va spui...noi shadem in capu satului si nu avem pi nimini veshini. Femeia mea a mai adus vreo citiva flacaieshi di pistii deal la noi in casa ca sa avem cu shinii sta shi noi di vorba dar di la o vreme nu ne-a mai calcat nimeni pragul. Baietul shela pi cari l-am gasit in lada di zestri era tare frumushel dar oleaca cam speriat...eu taiam nishtii lemnii ca sa pui pi foc sa fierb rachiul shela si cind m-o vazut el cu toporul in mina s-o jurat sa spuie tot. I-am zis sa steie cuminte ca avem tot timpul, uite amu trebe sa vina si nevasta di la coafor taman din Chishinau si fashii ea shiva di mancarii, ca doar nu sintem animalii. El nu shi nu ca arii treaba shi trebuie sa pleshii repidi di tat dar eu l-am potolit imediat. Am facut cunoshtinta: i-am zis, eu sint Ghita...stii tu care...cari vini la portiti mereu cu mina goala, cum zishii cintishelu’ ala di la scoala ajutatoare, iar el zishii ca-l chiama Gurita! Numilii complet? Ainfidelei Gurita. Nume foartii des intilnit pi la noi...cred ca e neam cu noi, ca si noi avem citiva Ainfidelei in familie. Buuuu, iata ca vinii shi nevasta mea,doamni shi frumoasa era ea, cum merjea ea pe mijlocul drumului di dirapau carutilii shelea cu tat cu cai prin hirtoapi...Eram tari mindru de ea. Toata lumea din sat ma lauda shi ridea di mini pi infundati cind merjeam la crishma din valii. Zisheau toti parca erau vorbiti...hai sa nii traiasca nevasta ta bai Ghita...ca tare Ghita mai esti bai fratioare! Nevasta mea a pus di mincarii pi masa shi apoi l-o pupat fix pi gura pi...Gurita, shel din lada di zestrii...ca la noi ashea e obisheiul din moshi stramoshi. Oops, sorry, era sa uit, Gurita era moldovean de-al nostrum di pestii Prut carii vorbeshtii romaneshtii da scrie ruseshtii. Ca nu ti joshi cu amanuntu’ aista. Dupa she am mincat, ea o zis sa jucam carti. Am jucat poker si m-or batut tarii rau drajii di ei, ca ei mereu aveau perechi iar io cu un singur popa si ala natarau shi puteam io sa fac? Apoi or zis sa jucam sheva pi etalate ca sa dam cartilii pi fata ca nu mai pot ei tinii in suflet atita amar di suferinta. Am dat cartile pi fata shi Gurita shel din lada di zestrii s-o dus in spatilii ei si-o zis:
-Noi nii iubim. Nataliushka mea cu capul plecat zise shi ea:
-Ghita…si io il iubesc pi Gurita! Baiet cu numa 3 clase am pierdut si jocul aista ca n-am stiut cum sa conjug in continuare verbul a iubi. Natalia si cu Gurita au ramas cu gura cascata. Credeau ei ca-i omor cu toporul dar noi, moldovenii de pestii Prut care vorbim romaneshtii da scriem ruseshtii, sintem foarte sportivi. Am mai jucat cativa jocuri, le-am pierdut pe toatii, dar incepuram sa ne veselim. Gurita deja o perpelea pi nevasta mea care shi ea numai pi sub masa statea shi cind ieshea de acolo cauta servetele cu marii disperarii. Di la praf...ca-i mult praf sub masa...Am pierdut toate jocurilii din seara aia, n-am shtiut sa conjug verbii simplii cum ar fi: a inshela, a minti, a babardi femeia omului, a nu mai simti nimic pentru barbat, a-ti zbura gindul la amant...shi multii altilii. Ne-am distrat tarii di tat. Am aflat ca shi Gurita e insurat. O cheama Marishica, cind ne-a aratat el poze cu ea era sa cad sub masa. Marishica mi-o furat tilefonul mobil in Chishinau. Lucra la un hotel ca receptionera. Receptiona tot she-i dadeai, peste tot, o ora era 50 de lei moldovenesti. Pe noapte era mai mult. Da Marishica asta arata prea binii, era de-a noastra, romanca di pestii Prut carii vorbeshtii ia romanestii da scrii ruseshtii. Aveam multe cumparaturi facute in tirg si n-aveam unde sa dorm.Am luat o noapte cu Marishica si dimineata n-am avut bani sa platesc...ca mi-o facut all inclusive,asa ca mi-o luat tilefonul si mi-am luat si omor de la bodyguarzi. Prostul de Gurita, she hal de femeie avea el! Va las,ca am treaba, Natalia nu stie ca eu mai scriu pi ashi, ma feresc di ea ca o zis ca nu-i frumos sa dai din casa, apoi m-o sunat shi Gurita sa ma intrebe daca mai intirzii...e baiat di treaba shi munshitor Gurita asta... E moldovean de-a nostru di pestii Prut carii vorbeshtii romanestii da scrii rusestii. Stiu, am mai zis asta o data dar am vrut eu sa accentuez chestia asta ca tarii imi plashii mie cum suna. Da shi Nataliushka mea e tarii di treaba shi o iubesc la nebunie...in caz ca sa intreaba vreodata di asha sheva! Ca noi aishea pestii Prut rar ne intrebam sheva. Cum ar fii sa zishem, di shi dreaq scriem noi ruseshtii?
P.S. Saxon, carii vorbesc eu romaneshtii si scriu prostii!:))
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2010 la 14:07

tari m-am bucurat can'am vazut ci mai vorbesti shineva ca mini pi aishi shi asa di tari mi-o placy povestea, ca am shitit cu glas tari ca si pot prishepi sheava...da' am prisheput tat, ci eu is fati di moldovean di la Stefan incoa...de-a lu Raresoaia si de-a lu Ghita...care ma astepta pi la portita....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2010 la 14:09

De la: carla111, la data 2010-11-11 14:07:29tari m-am bucurat can'am vazut ci mai vorbesti shineva ca mini pi aishi shi asa di tari mi-o placy povestea, ca am shitit cu glas tari ca si pot prishepi sheava...da' am prisheput tat, ci eu is fati di moldovean di la Stefan incoa...de-a lu Raresoaia si de-a lu Ghita...care ma astepta pi la portita....

Valeeuuuu mamammaaa.......nu intelesei nica ....mami fa-mi te rog si traducerea
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2010 la 16:57

De la: pitica, la data 2010-11-11 14:09:48
De la: carla111, la data 2010-11-11 14:07:29tari m-am bucurat can'am vazut ci mai vorbesti shineva ca mini pi aishi shi asa di tari mi-o placy povestea, ca am shitit cu glas tari ca si pot prishepi sheava...da' am prisheput tat, ci eu is fati di moldovean di la Stefan incoa...de-a lu Raresoaia si de-a lu Ghita...care ma astepta pi la portita....

Lasa, ca iti traduc eu, desi nu vorbesc moldoveneste si nu scriu ruseste!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2010 la 19:55

De la: Saxon, la data 2010-11-11 13:36:05 .. si ma chiama Ghita. Ghita Molotov.

foarte inspirata onomastica :)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2010 la 20:04

De la: daria_ta, la data 2010-11-11 16:57:26
De la: pitica, la data 2010-11-11 14:09:48

da' ºtiu bre cî di can'ne-am vazut cu tãþ, ai prins ºeava din limba me, cî numa' eu am grait acolu ºî nu mi-o stat meliþa o clipî, ca sî sî ºtii cî moldovencili sunt ºeli mai tari pi sistem, chiar ºî în capitalî
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2010 la 20:07

De la: carla111, la data 2010-11-11 20:04:20

da' ºtiu bre cî di can'ne-am vazut cu tãþ, ai prins ºeava din limba me, cî numa' eu am grait acolu ºî nu mi-o stat meliþa o clipî, ca sî sî ºtii cî moldovencili sunt ºeli mai tari pi sistem, chiar ºî în capitalî

In capitala, da, moldovencele sunt cele mai tari "pa sistem", insa in Oltenia ba!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2010 la 21:26

De la: daria_ta, la data 2010-11-11 20:07:30
De la: carla111, la data 2010-11-11 20:04:20

In capitala, da, moldovencele sunt cele mai tari "pa sistem", insa in Oltenia ba!

nishi n-am nevoi bre... ti las pi tini si stralushesti
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2010 la 21:27

De la: carla111, la data 2010-11-11 21:26:00

Neee...imi place sa stau in umbra!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2010 la 21:35

"Am pierdut toate jocurilii din seara aia, n-am shtiut sa conjug verbii simplii cum ar fi: a inshela, a minti, a babardi femeia omului, a nu mai simti nimic pentru barbat, a-ti zbura gindul la amant...shi multii altilii. Ne-am distrat tarii di tat."

aºã di tari mi-o placut jocu ista di am sî-l þîn minti tãtî viaþa, º'am sî îl pun ºî pi barbat'miu sî îl jioaºi
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2010 la 21:37

De la: daria_ta, la data 2010-11-11 21:27:05

la umbra di la Cozia?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2010 la 21:39

De la: carla111, la data 2010-11-11 21:37:04

la umbra di la Cozia?

Stii care e culmea, Carla (apropos de "Umbra lui Mircea la Cozia")? La manastirea Cozia ma simt eu cel mai bine; cand am o problema, acolo ma duc!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2010 la 21:50

De la: daria_ta, la data 2010-11-11 21:39:21

Stii care e culmea, Carla (apropos de "Umbra lui Mircea la Cozia")? La manastirea Cozia ma simt eu cel mai bine; cand am o problema, acolo ma duc!
si mie mi-a ramas in suflet locul acela
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 12 Noiembrie 2010 la 10:26

Cind am vrut sa ma simt si eu bine la Cozia se rasturnase un TIR cu portocale acolo si s-a blocat circulatia.Nu mai era nimeni pe Vodafone acolo...toti erau pe ORANGE si m-au rupt la bani cind am dat telefoane la pensiuni si restaurante...ca era de asteptat!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Noiembrie 2010 la 11:43

De la: Saxon, la data 2010-11-12 10:26:20Cind am vrut sa ma simt si eu bine la Cozia se rasturnase un TIR cu portocale acolo si s-a blocat circulatia.Nu mai era nimeni pe Vodafone acolo...toti erau pe ORANGE si m-au rupt la bani cind am dat telefoane la pensiuni si restaurante...ca era de asteptat!

trebuia sa-ti plateasca pensiunile comision pt ca le-ai adus clienti....si portocale
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 12 Noiembrie 2010 la 12:31

De la: carla111, la data 2010-11-11 21:37:04

la umbra di la Cozia?

la umbra di la Mirshea
DddTTT Avatarul lui DddTTT
Citeaza Raspunde

Postat de DddTTT pe 14 Noiembrie 2010 la 01:40

Dragul meu, ești idiot. Cât despre umorul tãu... încã de prin '90 era expirat și de prost gust. Hai cã mi-ai facut greațã pe ziua de azi.

P.S. Mizerabil.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Noiembrie 2010 la 02:26

De la: DddTTT, la data 2010-11-14 01:40:00Dragul meu, ești idiot. Cât despre umorul tãu... încã de prin '90 era expirat și de prost gust. Hai cã mi-ai facut greațã pe ziua de azi.

P.S. Mizerabil.

Mai nu va mai clonati atata sunteti unul si acelasi om ..wtf plsssss relax, inca unu cu puta mica ce se crede la cercul literar de studiu biblic....off fu'ck da vad ca toti cei care cauta oameni, savanti, sau mai stiu eu ce Nicolae Iorga prin lumea asta ajung pe yuppy si isi dubleaza personalitatea brusc in sacali si tot felul de cititori de seama ahhh si mai ales critici literari ,aparatori ai dogmelor morale de propasire ale nemului roman..hai valea.Singurul lucru bun din toate rahaturile tale e ca esti praf ..si nici macar pulbere doar apa de ploaie..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Noiembrie 2010 la 02:30

De la: DddTTT, la data 2010-11-14 01:40:00Dragul meu, ești idiot. Cât despre umorul tãu... încã de prin '90 era expirat și de prost gust. Hai cã mi-ai facut greațã pe ziua de azi.

P.S. Mizerabil.
Ahh si inca o chestie sa iti mai spun si acum citez '' Analfabetul viitorului nu e cel care nu va sti sa citeasca ci acel care nu va sti sa priceapa..''..get it.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Noiembrie 2010 la 02:32

De ce te complici tu oare...chiar merita acordata atata atentie scandalului sau celor ce "provaduiesc" a scandalul?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Noiembrie 2010 la 11:18

De la: darrom, la data 2010-11-14 02:32:15De ce te complici tu oare...chiar merita acordata atata atentie scandalului sau celor ce "provaduiesc" a scandalul?
Doar mi s-a terminat berea ..
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 14 Noiembrie 2010 la 12:33

Draga Nigma...asta e soarta noastra, sa ni se mai termine berea din cind in cind Da nu-i bai ca incepe vinul. Dar asa sa ne fie noua cind ne e mai greu de acum inainte. La altii e problema nu la noi.Lor li se termina pauza si tre sa ia doctoriile iar apoi vine un nene in halat care le leaga minecile la spate. Aia cu pile mai apuca sa se verse pe Yuppy...ca aici e oaza lor de cultura, de ceilalti mi-e deja mila,cred ca tre sa fie tare naspa sa stai 5 minute pe net si sa te dai serios intr-o mare de glumeti iar apoi restul zilelor sa te intrebi retoric: da halatu'? Cit e halatuuuuu? Nu am nimic cu ei cum nu am nimic nici cu homosexualii doar ca pe cei din urma ii admir. Pentru ca nu fac copii intre ei. Prietenii nostri aflati in recreatie pe sistem nervos se pot incrucisa intre ei, ca am vazut reprezentanti ai ambelor sexe aici si mi-e frica de ce hibrizi ar putea comite ei.
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 14 Noiembrie 2010 la 13:49

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Noiembrie 2010 la 11:24

De la: carla111, la data 2010-11-11 21:35:40"Am pierdut toate jocurilii din seara aia, n-am shtiut sa conjug verbii simplii cum ar fi: a inshela, a minti, a babardi femeia omului, a nu mai simti nimic pentru barbat, a-ti zbura gindul la amant...shi multii altilii. Ne-am distrat tarii di tat."

asta e cel mai tare pasaj din povestire

dupa toate povestirile tale, Saxon, imi vine sa plang mai mult decat sa rad, pt ca sunt atat de adevarate
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Noiembrie 2010 la 12:03

P.S. Mizerabil.

bine ca ti-ai adus aminte sa te semnezi...era sa uiti...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Noiembrie 2010 la 12:06

De la: berila, la data 2010-11-14 13:49:09

tu ce stai?...nu vezi ca li s-a terminat berea???...alimenteaza lumea !!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Noiembrie 2010 la 12:08

De la: Nigma, la data 2010-11-14 02:30:55

P.S. Mizerabil.
Ahh si inca o chestie sa iti mai spun si acum citez '' Analfabetul viitorului nu e cel care nu va sti sa citeasca ci acel care nu va sti sa priceapa..''..get it.

virgilza Avatarul lui virgilza
Citeaza Raspunde

Postat de virgilza pe 23 Noiembrie 2010 la 16:58

Un ghet bleg bucurestean...
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 24 Noiembrie 2010 la 20:15

De la: virgilza, la data 2010-11-23 16:58:24Un ghet bleg bucurestean...

N-ai nici un prieten apropiat?
P.S. Of, daca aveai, iti spunea ca nu tre sa sugi pla ca sa te bagi in seama cu cineva pe yuppy! Da n-a murit nimeni din asta, simt eu ca esti bazat si n-o sa mori nici tu si vei merge mai dreptate cu fruntea sus ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat. Mi-e teama doar de un singur lucru, sa nu inceapa sa-ti placa!
P.P.S. Muia!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Noiembrie 2010 la 23:12

De la: Saxon, la data 2010-11-24 20:15:15
De la: virgilza, la data 2010-11-23 16:58:24Un ghet bleg bucurestean...

N-ai nici un prieten apropiat?
P.S. Of, daca aveai, iti spunea ca nu tre sa sugi pla ca sa te bagi in seama cu cineva pe yuppy! Da n-a murit nimeni din asta, simt eu ca esti bazat si n-o sa mori nici tu si vei merge mai dreptate cu fruntea sus ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat. Mi-e teama doar de un singur lucru, sa nu inceapa sa-ti placa!
P.P.S. Muia!

hai mai...!!!! de unde ai dedus tu ...niste chestii...?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info