Credeti in argintul viu trimis ?
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » How to » Credeti in argintul viu trimis ? » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
yeacky Avatarul lui yeacky
Citeaza Raspunde

Postat de yeacky pe 21 Noiembrie 2010 la 22:13

Multa vreme ma intrebam, ca daca ar fi reala chestia cu facatura argintului viu, cum naiba il trimit astia la drum?
Ei bine, cred ca este cea mai pertinenta explicatie legata de aspectul vrajitorie-argint viu. De multe ori am stat si m-am intrebat daca povestile batranilor aveau vreo doza de adevar, stiind bineanteles ca mercurul infiltrat in organism chiar si prin cai naturale, este toxic. In zona bunicilor dinspre mama, la facatura cu mercur i se spunea "fapt". Iar oamenii, sustineau sus si tare ca vedeau bobita de mercur stralucind in clar de luna, rostogolindu-se spre casa tintei, pentru a i se strecura in cana. Prin Oltenia, exista vorbe cum ca, daca bei apa din troc (tartacuta), este singurul recipient unde nu se poate strecura mercurul. Am mai auzit de trimiteri ale mercurului la tinta, prin descantarea a fel si fel de gandaci sau insecte. Nu stiu cat de adevarat este ceea ce am pomenit pana acum, personal ma indoiesc. Dar este un fapt stiut din vremuri de demult, ca oamenii cunosteau "calitatile" ucigatoare ale mercurului si, nu se sfiau sa il strecoare in hrana sau bautura dusmanilor de moarte. Nu vad de ce nu s-ar fi apelat si la vrajitoare pentru asta. Si, metoda descrisa de Cristal de roua mi se pare una foarte fiabila, incadrandu-se dupa toate aparentele, in categoria atacurilor psihotronice care... sunt din ce in ce mai cercetate stiintific si, din ce in ce mai relevate mecanismele.
In majoritatea cazurilor, oamenii nu se mai tem de vraji si farmece. Insa, exista doua categorii de actiune psihotronica de care ne temem cu totii si, nu am vrea sa avem parte de asa ceva in viata. Una dintre aceste actiuni este blestemul. A doua este deochiul. S-au demonstrat si alte actiuni de acest gen, de exemplu hipnoza, care dovedesc clar ca activitatea mintii umane nu se rezuma doar la granitele craniului. De ce nu ar fi aceasta intoxicatie cu mercur, trimiterea unui camp psihomental, cu un rol de program, care sa fie asimilat de mintea victimei, si corpul sa reactioneze in consecinta. Nu este un secret faptul ca, in corpul uman se petrec transmutatii chimice. Nu este un secret faptul ca, gaina la fiecare ou, cedeaza o cantitate de nu stiu cate ori mai mare de calciu, decat mananca. Daca functionarea acestui trup uman este guvernata de ceea ce numim subconstient, daca trupul efectueaza operatiuni chimice si alchimice pe baza unor programe dictate de subconstient...de fapt, tot ce este involuntar vine din subconstient, de ce nu ar fi valabila si asimilarea unor programe venite in subconstient, prin reteaua subconstientului colectiv? Stiu ca atunci cand mai multi oameni gandesc tot ce este mai rau la adresa altui om, dorindu-i acestuia moartea, in timp de cateva luni sau chiar saptamani sau zile, il pot pune cu burta la soare. De ce nu ar putea face si o singura persoana (vrajitoarea) , acest lucru?
Oricum, un lucru interesant este faptul ca, in spitalele de specialitate, se prezinta tot mai multi oameni prezentand intoxicatii cu mercur. Si, cel mai interesant este faptul ca, cei mai multi dintre acestia nu au avut contact sau nu au lucrat in mediu cu mercur !
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 21 Noiembrie 2010 la 22:23

folclor
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 21 Noiembrie 2010 la 22:24

mai explicabil ar fi datorita introducerii termometrului in dos
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 21 Noiembrie 2010 la 22:40

inainte il trimiteau prin scribi, dupa care prin posta romana, dupa care prin fax si mai nou prin e-mail.
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 21 Noiembrie 2010 la 22:42

De la: Piti_, la data 2010-11-21 22:40:14inainte il trimiteau prin scribi, dupa care prin posta romana, dupa care prin fax si mai nou prin e-mail.

ai uitat sms-urile
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 21 Noiembrie 2010 la 22:45

De la: rothmans, la data 2010-11-21 22:42:26
De la: Piti_, la data 2010-11-21 22:40:14inainte il trimiteau prin scribi, dupa care prin posta romana, dupa care prin fax si mai nou prin e-mail.

ai uitat sms-urile

asa e, am uitat de ele. cica se mai poate si telepatic sau prin intermediul mass-media
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Noiembrie 2010 la 22:50

De la: Piti_, la data 2010-11-21 22:45:43

ai uitat sms-urile

asa e, am uitat de ele. cica se mai poate si telepatic sau prin intermediul mass-media

eu cred in deochi...
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 21 Noiembrie 2010 la 23:17

De la: carla111, la data 2010-11-21 22:50:51
De la: Piti_, la data 2010-11-21 22:45:43

ai uitat sms-urile

eu cred in deochi...

si porti ceva rosu?
yuppy010111 Avatarul lui yuppy010111
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy010111 pe 23 Noiembrie 2010 la 07:32

superstitii ,autosugestii!
yuppybianca Avatarul lui yuppybianca
Citeaza Raspunde

Postat de yuppybianca pe 23 Noiembrie 2010 la 07:47

Cred ca exista un om care ar putea da niste explicatii fenomenului pe care il semnalezi. Ma refer la Oreste Teodorescu si la emisiunea lui "Codul lui Oreste" pe B1 TV. Probabil ca l-ai urmarit vinerea de la ora 22. Ai putea sa-i scrii...
teodornistor Avatarul lui teodornistor
Citeaza Raspunde

Postat de teodornistor pe 23 Noiembrie 2010 la 09:05

Sincer sa fiu nu cred.o am pe bunica sotiei care spune ca a fost otravita de nora ei , dar nu o cred.Cred ca vorbeste prostii.
In de ochi cred .Vad la fiul meu care e mic ca daca mergem la plimbare si nu are snur rosu legat devine agitat plangacios .Dupa descantec se linisteste brusc si adoarme.Eu unul am tot timpul ceva pe dos imbracat si "functioneaza"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2010 la 10:51

Chestia cu argintul viu trimis am vorbit cu astia de prin afganistan au zis ca la cerere trimit la orice adresa si face un bum de numa numa nici macar nu te mai otraveste ..e cel mai bun la detonatoare in zona aia...
yuppy012800 Avatarul lui yuppy012800
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy012800 pe 23 Noiembrie 2010 la 11:03

da da se foloseste la farmece de sute de ani daca vrei sa scapi de rival in dragoste
stimpy Avatarul lui stimpy
Citeaza Raspunde

Postat de stimpy pe 23 Noiembrie 2010 la 11:10

faza cu mercurul e veche...in cea mai mare parte se atarnau tot felu de kestii pe clanta...haine din textil sau animalute moarte si persoana in cauza cand ajungea aksa (sau altcineva care statea acolo....se mai intampla) pune mana pe acel obiect mercurul intra in organism prin porii pielii sau alta idee cu mancarea
iar despre deochi e ciudat...io am vazut live pe maica mea....deodata s-a schimbat la fata, a zis cred ca ala m-a deocheat un tip de la 2m in magazin si in urmatoarele 30 de secunde aproape a lesinat....in 5 min am ajuns aksa si i am facut un descantec cu chibrite in cana cu apa si rugaciuni....in 5 min si-a revenit complet
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 23 Noiembrie 2010 la 12:21

De la: yuppy012800, la data 2010-11-23 11:03:55da da se foloseste la farmece de sute de ani daca vrei sa scapi de rival in dragoste

hai ca asta a fost tare: "daca vrei sa scapi de rival in dragoste" bun scapi de primul rival dar ce te faci cand apare al 2 lea, al 3 lea ii "argintezi" pe toti?
yuppy_dnm Avatarul lui yuppy_dnm
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_dnm pe 23 Noiembrie 2010 la 14:06

mao omule ma speri cu mercuru tau mi etema sa mai pun mana pe termometru si orce tine de mercur
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 23 Noiembrie 2010 la 14:26

hai ca asta a fost tare: "daca vrei sa scapi de rival in dragoste" bun scapi de primul rival dar ce te faci cand apare al 2 lea, al 3 lea ii "argintezi" pe toti?

dar tu cati pretendenti ai?
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 23 Noiembrie 2010 la 14:26

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2010 la 14:46

Mai eu nu stiu cum functioneaza treaba cu argintatul, o fi asa ca virusarea PC?
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 23 Noiembrie 2010 la 15:33

De la: Corrrnell, la data 2010-11-23 14:26:03

aveam mai multi inainte dar cred ca au fost "argintati" de am ramas cu 2
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 23 Noiembrie 2010 la 16:14

De la: purple, la data 2010-11-23 15:33:48
De la: Corrrnell, la data 2010-11-23 14:26:03

aveam mai multi inainte dar cred ca au fost "argintati" de am ramas cu 2

m-am speriat cred ca am sa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2010 la 18:24

De la: purple, la data 2010-11-23 12:21:13
De la: yuppy012800, la data 2010-11-23 11:03:55da da se foloseste la farmece de sute de ani daca vrei sa scapi de rival in dragoste

La al doilea si al treilea poti incerca cu auritul..daca argintatul nu merge.. sau metodele romanesti gen ''Ion''
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2010 la 19:20

De la: stimpy, la data 2010-11-23 11:10:50faza cu mercurul e veche...in cea mai mare parte se atarnau tot felu de kestii pe clanta...haine din textil sau animalute moarte si persoana in cauza cand ajungea aksa (sau altcineva care statea acolo....se mai intampla) pune mana pe acel obiect mercurul intra in organism prin porii pielii sau alta idee cu mancarea
iar despre deochi e ciudat...io am vazut live pe maica mea....deodata s-a schimbat la fata, a zis cred ca ala m-a deocheat un tip de la 2m in magazin si in urmatoarele 30 de secunde aproape a lesinat....in 5 min am ajuns aksa si i am facut un descantec cu chibrite in cana cu apa si rugaciuni....in 5 min si-a revenit complet

spune in detaliu cum se face descantecul...eu stiu ceva, dar pe sarite...
yuppy013395 Avatarul lui yuppy013395
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013395 pe 23 Noiembrie 2010 la 19:29

eu am trait propria axperienta cu farmecele e mult de zis dar daca va intereseaza mai multe intrati pe id-ul meu si va voi zice experienta viati mele credeti-ma pe cuvant ca a fost ceva care nu pot uita toata viata idul meu de mess este: teo_9293stega
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2010 la 19:37

De la: yuppy013395, la data 2010-11-23 19:29:52eu am trait propria axperienta cu farmecele e mult de zis dar daca va intereseaza mai multe intrati pe id-ul meu si va voi zice experienta viati mele credeti-ma pe cuvant ca a fost ceva care nu pot uita toata viata idul meu de mess este: teo_9293stega

decat sa scrii la fiecare pe rand, mai bine spui aici...o data si bine !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2010 la 19:39

Ma gandesc foarte serios sa o caut pe Mama Omida...sa-i dau tot salariu meu pe 6 luni sa-i bage niste mercur in c*r lu' Boc!

Ma scuzati
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2010 la 19:43

De la: katy77a, la data 2010-11-23 19:37:40

corect!da tu-ti dai seama ce lista lunga de "prietene"ar avea?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2010 la 19:44

De la: frelid, la data 2010-11-23 19:43:26
De la: katy77a, la data 2010-11-23 19:37:40

corect!da tu-ti dai seama ce lista lunga de "prietene"ar avea?

numai de alea fermecate...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2010 la 19:45

De la: gangstergrl, la data 2010-11-23 19:39:21Ma gandesc foarte serios sa o caut pe Mama Omida...sa-i dau tot salariu meu pe 6 luni sa-i bage niste mercur in c*r lu' Boc!

Ma scuzati

doar lui?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Noiembrie 2010 la 19:46

De la: gangstergrl, la data 2010-11-23 19:39:21Ma gandesc foarte serios sa o caut pe Mama Omida...sa-i dau tot salariu meu pe 6 luni sa-i bage niste mercur in c*r lu' Boc!

Ma scuzati

ala are imunitate...sa dat cu violet de gentiana
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info