Sex in 3 (fbf)
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Sex in 3 (fbf) » Pagina 1 din 1

wildinnocence Avatarul lui wildinnocence
Citeaza Raspunde

Postat de wildinnocence pe 25 Noiembrie 2010 la 13:33

Eu si prietenul meu avem fantezia de a mai aduce in patul nostru inca o partenera pentru a ne condimenta viata sexuala. Ideea ne incanta pe amandoi, numai ca nu stim exact de unde putem gasi o fata care sa faca lucrul acesta din placere si sa nu fie profesionista . Poate se gaseste cineva pe aici sa ma ajute cu un sfat. Merci...
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 25 Noiembrie 2010 la 13:37

De la: wildinnocence, la data 2010-11-25 13:33:06Eu si prietenul meu avem fantezia de a mai aduce in patul nostru inca o partenera pentru a ne condimenta viata sexuala. Ideea ne incanta pe amandoi, numai ca nu stim exact de unde putem gasi o fata care sa faca lucrul acesta din placere si sa nu fie profesionista . Poate se gaseste cineva pe aici sa ma ajute cu un sfat. Merci...

incercati prima data cu una gonflabila
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 25 Noiembrie 2010 la 14:10

De la: wildinnocence, la data 2010-11-25 13:33:06Eu si prietenul meu avem fantezia de a mai aduce in patul nostru inca o partenera pentru a ne condimenta viata sexuala. Ideea ne incanta pe amandoi, numai ca nu stim exact de unde putem gasi o fata care sa faca lucrul acesta din placere si sa nu fie profesionista . Poate se gaseste cineva pe aici sa ma ajute cu un sfat. Merci...

vezi ca mai sunt vreo 3 topicuri pe tema asta.. sau si tu tot de acolo te-ai inspirat?
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 25 Noiembrie 2010 la 14:20

De la: purple, la data 2010-11-25 14:10:59

vezi ca mai sunt vreo 3 topicuri pe tema asta.. sau si tu tot de acolo te-ai inspirat?

oare adminii nu pot sa le comaseze?
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 25 Noiembrie 2010 la 14:37

De la: rothmans, la data 2010-11-25 14:20:23

asta in caz ca nu ei le deschid au vazut ei ca se discuta mult pe tema asta
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 25 Noiembrie 2010 la 14:47

De la: purple, la data 2010-11-25 14:37:47
De la: rothmans, la data 2010-11-25 14:20:23

asta in caz ca nu ei le deschid au vazut ei ca se discuta mult pe tema asta

interesant
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Decembrie 2010 la 01:03

deci matematic vorbind daca sunt 3 topicuri cu tema de sex in trei atunci prin deductie logica e sex 3 la puterea a 3 sau pur si simplu sex in noua..asta in cazul fuzionarii tipicuilor privitoare la sex in 3 ca vad ca numai multiplu de trei le place la astia..ca in cinci ce avea?? De fapt aveti dreptate prezervativele sunt cate 3 in set niciodata 5
aditadani Avatarul lui aditadani
Citeaza Raspunde

Postat de aditadani pe 30 Iulie 2011 la 11:22

baiat 30 ani,saten 83 kg,caprui, 1.84 Caut domnisoara sau doamna pt o relatie discreta sexuala.....te intereseaza? Astept sa vb aici sau pe mes la id aditadani sau la 0.7.6.4.7.8.0.7.4.4
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info