Propunere de colaborare
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Skizo » Idei de afaceri » Propunere de colaborare » Pagina 1 din 1

fitnesscoffee Avatarul lui fitnesscoffee
Citeaza Raspunde

Postat de fitnesscoffee pe 7 Ianuarie 2011 la 10:38

Firma noastra este IMPORTATOR si DISTRIBUITOR UNIC pentru Romania si Moldova al brandului de cafea "FITNESS-COFFEE" .
Aceasta este singura CAFEA 100% NATURALA din lume in amestec cu plante medicinale si condimente alimentare naturale .
Intrati pe www.fitnesscoffee.ro si veti gasi un capitol cu colaboratorii nostri actuali.
Dorim sa colaboram cu magazine naturiste ; farmacii ; sali de fitness ; cafenele ; ceainarii .
In afara de colaboratorii mentionati in site mai suntem prezenti in toate farmaciile "CATENA" .
bioterra Avatarul lui bioterra
Citeaza Raspunde

Postat de bioterra pe 26 Ianuarie 2011 la 16:17

http://www.trust-community.com/RaluSoare/Account/Register?hl=ro
gabyani Avatarul lui gabyani
Citeaza Raspunde

Postat de gabyani pe 9 Februarie 2011 la 19:43

Tineti cont ca unele condimente sunt folosite si ca ETNOBOTANICE ,deci: cafea naturala 100%+etnobotanice=2m sub pamant.
Citeaza Raspunde

Postat de fitnesscoffee pe 10 Februarie 2011 la 15:49

Sunteti constient de ceeace afirmati sau profitati pur si simplu de acoperirea anonimatului si aruncati cu vorbele?
Aveti dovezi despre vreuna dintre plante ca ar fi halucinogena sau folosita ca drog etnobotanic?
Daca nu puteti face aceasta dovada o sa solicitam pe cale juridica informatii despre persoana dumneavoastra si va vom actiona in instanta .
Noi putem proba cu certificate emise de cele mai prestigioase laboratoare de cercetari din Comunitatea Europeaana si/sau Statele Unite ca produsele noastre corespund din toate punctele de vedere si sunt sigura pentru consumul uman .
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 10 Februarie 2011 la 16:35

De la: fitnesscoffee, la data 2011-02-10 15:49:04Sunteti constient de ceeace afirmati sau profitati pur si simplu de acoperirea anonimatului si aruncati cu vorbele?
Aveti dovezi despre vreuna dintre plante ca ar fi halucinogena sau folosita ca drog etnobotanic?
Daca nu puteti face aceasta dovada o sa solicitam pe cale juridica informatii despre persoana dumneavoastra si va vom actiona in instanta .
Noi putem proba cu certificate emise de cele mai prestigioase laboratoare de cercetari din Comunitatea Europeaana si/sau Statele Unite ca produsele noastre corespund din toate punctele de vedere si sunt sigura pentru consumul uman .

nu o sa poti actiona nici macar la distanta, care e faza cu atata reclama?
Citeaza Raspunde

Postat de fitnesscoffee pe 10 Februarie 2011 la 16:43

Daca intr-adevar sunteti de buna credinta (ceeace nu cred si-mi pun mari probleme in aceasta privinta !!!) vedeti c-am "urcat" pe pagina mea 3 certificate care probeaza cele afirmate de mine .

Oricum dumneavoastra ca membru al acestui site de socializare mi-ati lasat un gust amar,amar de tot !
Citeaza Raspunde

Postat de fitnesscoffee pe 10 Februarie 2011 la 16:45

!!!!! mai poti spune oare ceva la o asa atitudine ?????
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 10 Februarie 2011 la 16:51

De la: fitnesscoffee, la data 2011-02-10 16:43:32Daca intr-adevar sunteti de buna credinta (ceeace nu cred si-mi pun mari probleme in aceasta privinta !!!) vedeti c-am "urcat" pe pagina mea 3 certificate care probeaza cele afirmate de mine .

Oricum dumneavoastra ca membru al acestui site de socializare mi-ati lasat un gust amar,amar de tot !

serveste un fruct, poate iti trece
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info