Gelozie prostie si adevar
Pagina 1 din 15

Toate forumurile » How to » gelozie prostie si adevar » Pagina 1 din 15

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
Sensvietii Avatarul lui Sensvietii
Citeaza Raspunde

Postat de Sensvietii pe 7 Ianuarie 2011 la 17:05

k o sa trebuiasca sa incalzesc tast.asta inainte dar hai sa incep...am fost cu cineva ...o prietena care o cunost de cativa anii buni tot timpul am avut o impresie buna despre ea o fata de treaba o fata de casa..ma rog..o fata cuminte ea a fost maritata cu un prieten bun de-al meu cativa anii eu am fost plecat afara cand am venit am auzit ca nu mai sunt amandoi ma intristat asta dar ma si bucurat la 2 zile dupa ce am ajuns in romania am vb pe mess si ea a spus ca vine sa ma vada acasa la mine ..a venit am vb si apoi ne-am iubit atunci nu simteam mare lucru pt ea nu era ceva serios ..timp de cateva luni nu ma interesa ce face unde e si cu cine ..in timp lucrurile sau schimbat si incet incet am inceput sa ma intreb ce face unde e si multe altele am devenit frt gelos am inceput sa ii pun intrebari din trecut aflasem cand era cu el la inceput se sarutase cu cineva nimik imp. apoi i-am cerut parola de la mess nu a vrut sa imi dea intr-un final mia dat-o am intrat si am itrebat-o de cineva din lista desi nu stiam nmik a fost greu pt ca nu spunea nimik apoi m-am suparat si i-am spus sa imi spuna dak a fost cu cineva pt ca nu conteaza ..conteaza doar ce vom face nu trecutul nostru a recunoscut ca in timp ce era maritata cu el a fost cu cineva care il cunoscuse pe mess in buc a fosyt cu el la hotel si cedase... apoi 2 de la ea de la munca care pe unu il aducea chiar in casa la ea sa bea o bere cu barbatu ei desi ei se culcau amandoi k am trecut peste o banuiam ca mai tine legatura cu cei di de la munca cu unul e in timpul asta a avut 2 tent se suicid din cauza mea pt ca inepussem sa exagerez o verificam o intrebam tot felul de lucruri am incercat sa trec peste dar nu puteam ne-am certat si am fost desp.o perioada apoi ne-am intallnit iarasi la mine acasa timp de cateva saptamani ieeam in oras cu prieteni dar tot o banuiam era schimbata nu era ea apoi si revenit o simteam ca ma doreste iarasi i-am cerut parola iarasi de mess nu a vrut sa mi-o dea e in peioada in care eu am avut parola ei mai avea doar cateva persoane in lista pt ca io am puso sa stearga din ei lafel am facut si in lista mea prob e ca nu a vrut sa imi dea si atunci am spus adio pt a simteam ca are ceva de ascuns ..peste cateva zile i-am spart parola la amandoua id-urile acolo am vazut ca incercase sa isi faca o relatie avea inzecit oamenei in lista pe care pe uni iam tras de limba si am auzit vb pe care nu vreoiam sa le aud desi stiu sigur ca a fost cu cineva sau poate ca e si acum eu nu o pot scoate din minte din suflet ..ea imi spune ca ma iubeste dar vad ca nu face nici un pas doar dak eu ii scriu ceva imi raspunde spune ca ma iubeste ca vrea sa fie cu mine dar o simpt ca nu e chiar asa ...dak ma iubeste si stie ca a facut ce a facut de ce nu vina sa imi spuna tot ce a facut si sa incerce ..pt ca sigur am sa o iert si dak nu ma iubeste si nu vrea sa fie cu mine ii plae viata sau eu mai stiu ce ... de ce nu imi spune ca ea nu mai are nimik pt mine...
Citeaza Raspunde

Postat de Sensvietii pe 7 Ianuarie 2011 la 20:09

nu frate problema tocmai asta e ca pana la 24 de ani am avut multe femei in pat destule femei chiar maritate ex am stat in madrid cu una 1 an si ceva ce ea si barbaso in casa da cu barbataso in casa tocmai deaia nu mai am incredere si sunt gelos si le controlez am vazut ce le facea alea la barbati lor in ce hal ii mintea ii juca pe degete da deci de femei frate nu am dus lipsa da... asta nu stiu ce dreak are ca ma jucat frt bine dar tot ma gandesc la ea si de facut am facut ceva ca iam dat papuci de frt mult ori si acum de curand definitiv da nus tot o am in cap poate cine stie o trebuie sa imi reiau viata dinainte sa ma distrez si sa nu mai pun la suflet...prob e ca in mintea mea desi am trecutsi am facut si eu multe in viata asta e sa am o fam imi doresc mult un copill al meu si sa creez fam mea asta poate ca ma dat peste cap cu ea
Citeaza Raspunde

Postat de Sensvietii pe 7 Ianuarie 2011 la 20:10

sau poate ca ma f..bine poate si asta nus
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2011 la 20:16

De ce ti-ai pus id-ul asta "sensvietii" sunt foarte curios??
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2011 la 20:28

Numele topicului face tot....
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 7 Ianuarie 2011 la 20:32

De la: Pisi, la data 2011-01-07 20:28:56 Numele topicului face tot....

...si un raspuns dat pe un alt topic...
Cornelia_leia Avatarul lui Cornelia_leia
Citeaza Raspunde

Postat de Cornelia_leia pe 7 Ianuarie 2011 la 20:33

Poate fi utilizat ca titlu de roman, dar cine-l scrie .....?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2011 la 20:36

De la: cornelia_leia, la data 2011-01-07 20:33:27Poate fi utilizat ca titlu de roman, dar cine-l scrie .....?

Cum cine Nelutu Ramurica.....ca Ion Creanga a murit demult
Citeaza Raspunde

Postat de Sensvietii pe 7 Ianuarie 2011 la 20:44

am vrut sa imi pun lasakvinelebre..dar lam ales pesta dc pt ca suna bine nus asa mi-a venit in cap pe moment
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2011 la 20:48

De la: Sensvietii, la data 2011-01-07 20:44:39am vrut sa imi pun lasakvinelebre..dar lam ales pesta dc pt ca suna bine nus asa mi-a venit in cap pe moment

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2011 la 20:48

De la: Sensvietii, la data 2011-01-07 20:44:39am vrut sa imi pun lasakvinelebre..dar lam ales pesta dc pt ca suna bine nus asa mi-a venit in cap pe moment

este greu la tine cu limba romane sa inteleg..sau nu este inca calda tasta...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2011 la 20:50

De la: Sensvietii, la data 2011-01-07 20:10:30sau poate ca ma f..bine poate si asta nus

Am citit si ce ai zis mai sus...

Nimeni nu te acuza ca ai pus suflet pentru ea...sau pentru o persoana nepotrivita...

Dar omule macar atata lucru poti sa vezi si tu incat sa-ti dai seama ce fel de fata este...si daca merita,sacrificiul si increderea ta...

Ai zis ca vrei o familie ???? pai sper ca nu esti atat de batut in cap,s-ati faci o familie cu una care doar te f**e bine nu ???

Nu omule...eu zic sa te gandesti bine...nu te lasa fraierit in halul asta...ca anii trec si la sf ramai cu buza umflata sigur... :)

Ia-o la o conversatie serioasa si lamuresti odata pentru totdeauna,ceea ce vrea,si nu vrea...

In primul rand fi barbat :) fete mai gasesti...si sunt sigur ca vei fi fericit cu alta...
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 7 Ianuarie 2011 la 20:54

De la: Nigma, la data 2011-01-07 20:36:02

a murit ion creanga si io acu' aflu ...da' Ramurica asta mai traieste?...sau sunt la necrologuri
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2011 la 20:57

De la: miss_darine, la data 2011-01-07 20:54:14
De la: Nigma, la data 2011-01-07 20:36:02

a murit ion creanga si io acu' aflu ...da' Ramurica asta mai traieste?...sau sunt la necrologuri

este un topic cu necro9logul celor din codrii care s-au stins sau au sa se stinga...poti sa-l consulti la pagina 12..eu personal recomand pagina 31...
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 7 Ianuarie 2011 la 21:01

De la: Nigma, la data 2011-01-07 20:57:18
este un topic cu necro9logul celor din codrii care s-au stins sau au sa se stinga...poti sa-l consulti la pagina 12..eu personal recomand pagina 31...

cu alte cuvinte, ma trimiti dupa haiduci verzi pe pereti...asa nu ma mai joc
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2011 la 21:16

De la: Sensvietii, la data 2011-01-07 21:02:02Goku ms mult pt sfaturi dar de discutat nu mai am ce ...cum ai spus si u nus asa batut in cap sa imi ffac fam cu una in care nu pot avea incredere ...problema era ca am crezut ca sunt eu nebun ..ca nu o inteleg ca eram prea gelos si ea imi spunea ca dc nu am incredere in ea si dc nu pot sa ma schimb si sa inteleg ca alea au fost si nu vor mai fi kkt am crezut ca exagrez eu imi pare bine ca am intrat aici se pare ca sunt frt multi oameni care chiar te ascuta si sunt sineri cu tine oricum eu voi merge inainte

Npc omule stii si eu am trecut printr-o iubire de genu :) cu totii am trecut si vom mai trece :)

Chiar te inteleg si stiu cum te simti...din pacate asta va fi doar inceputul pt tn...si durerea ce va urma...dar trb sa fi puternic...

Aman 2 am iubit pe cine nu trebuia...si am platit...acum si eu ca si tn ma rog ca data viitoare sa am grija cui ii daruiesc ceea ce am,ce sunt,si ce pot :)

Nici mie nu-mi pare rau ca am iubit cu adevarat...dar ca si tn nu am putut sa ma las calcat in picioare,si sper sa n-o faci nici tu :)

Ai grija de tn man
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2011 la 21:42

Marian pe Goku am inteles e sef la departamentul gelozie ..pe tine la ce departament de bag in clubul acesta?? Nu de alta ca orice cl;ub renumit ar clar trebuie sa fie departamental...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2011 la 21:45

De la: Nigma, la data 2011-01-07 21:42:07Marian pe Goku am inteles e sef la departamentul gelozie ..pe tine la ce departament de bag in clubul acesta?? Nu de alta ca orice cl;ub renumit ar clar trebuie sa fie departamental...

Stai ca nu am inteles :-?

Ce te face sa crezi ca sunt o persoana geloasa ??
marian1986marius Avatarul lui marian1986marius
Citeaza Raspunde

Postat de marian1986marius pe 7 Ianuarie 2011 la 21:47

De la: Nigma, la data 2011-01-07 21:42:07Marian pe Goku am inteles e sef la departamentul gelozie ..pe tine la ce departament de bag in clubul acesta?? Nu de alta ca orice cl;ub renumit ar clar trebuie sa fie departamental...

In clubul in care barbatii au fost barbati , si femeile zdrentee
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2011 la 21:48

De la: Goku, la data 2011-01-07 21:45:13

Nuu tu nu mai inteles pe mine..nu a zis nimeni ca ai fi ceva...era vb de departamentul din club..pricepi?
marian1986marius Avatarul lui marian1986marius
Citeaza Raspunde

Postat de marian1986marius pe 7 Ianuarie 2011 la 21:50

De la: Nigma, la data 2011-01-07 21:48:12
De la: Goku, la data 2011-01-07 21:45:13

Nuu tu nu mai inteles pe mine..nu a zis nimeni ca ai fi ceva...era vb de departamentul din club..pricepi?

Eh...'' Club'' e mai bene asa ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Ianuarie 2011 la 21:52

De la: marian1986marius, la data 2011-01-07 21:50:34
De la: Nigma, la data 2011-01-07 21:48:12[quote

aaaa asa zi :)))

Pai in cazul asta baga-ma in club alaturi de Marian :X

''Unde barbatii is barbati,si femeile zdrente''

Citeaza Raspunde

Postat de Sensvietii pe 8 Ianuarie 2011 la 00:12

frate vad ca asculti.. vescan.. asta spune tot respect
Citeaza Raspunde

Postat de Sensvietii pe 8 Ianuarie 2011 la 00:15

spre deosebire de altii care nu inteleg sau nu vor u vad ca stii ce inseamna iubirea .prietenia .o vb buna sa faci sa fii de folos cuiva ms frate
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Ianuarie 2011 la 01:06

De la: Sensvietii, la data 2011-01-08 00:12:10frate vad ca asculti.. vescan.. asta spune tot respect

ms :) uite acum vb cu el :D :)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Ianuarie 2011 la 01:08

De la: Sensvietii, la data 2011-01-08 00:15:31spre deosebire de altii care nu inteleg sau nu vor u vad ca stii ce inseamna iubirea .prietenia .o vb buna sa faci sa fii de folos cuiva ms frate

ms inca odata :D npc,man oricand sunt dispus sa ajut pe cei care merita
Citeaza Raspunde

Postat de Sensvietii pe 8 Ianuarie 2011 la 01:27

Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 8 Ianuarie 2011 la 10:48

De la: Pisi, la data 2011-01-07 20:28:56 Numele topicului face tot....

Mai ales pe la mijloc asa...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Ianuarie 2011 la 12:41

De la: Sensvietii, la data 2011-01-08 00:12:10frate vad ca asculti.. vescan.. asta spune tot respect

mai 'sensule' , eu ascult Gica Petrescu ...asta ce spune??!!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 8 Ianuarie 2011 la 13:12

De la: Sensvietii, la data 2011-01-07 17:05:07k o sa trebuiasca sa incalzesc tast.asta inainte dar hai sa incep...am fost cu cineva ...o prietena care o cunost de cativa anii buni tot timpul am avut o impresie buna despre ea o fata de treaba o fata de casa..ma rog..o fata cuminte ea a fost maritata cu un prieten bun de-al meu cativa anii eu am fost plecat afara cand am venit am auzit ca nu mai sunt amandoi ma intristat asta dar ma si bucurat la 2 zile dupa ce am ajuns in romania am vb pe mess si ea a spus ca vine sa ma vada acasa la mine ..a venit am vb si apoi ne-am iubit atunci nu simteam mare lucru pt ea nu era ceva serios ..timp de cateva luni nu ma interesa ce face unde e si cu cine ..in timp lucrurile sau schimbat si incet incet am inceput sa ma intreb ce face unde e si multe altele am devenit frt gelos am inceput sa ii pun intrebari din trecut aflasem cand era cu el la inceput se sarutase cu cineva nimik imp. apoi i-am cerut parola de la mess nu a vrut sa imi dea intr-un final mia dat-o am intrat si am itrebat-o de cineva din lista desi nu stiam nmik a fost greu pt ca nu spunea nimik apoi m-am suparat si i-am spus sa imi spuna dak a fost cu cineva pt ca nu conteaza ..conteaza doar ce vom face nu trecutul nostru a recunoscut ca in timp ce era maritata cu el a fost cu cineva care il cunoscuse pe mess in buc a fosyt cu el la hotel si cedase... apoi 2 de la ea de la munca care pe unu il aducea chiar in casa la ea sa bea o bere cu barbatu ei desi ei se culcau amandoi k am trecut peste o banuiam ca mai tine legatura cu cei di de la munca cu unul e in timpul asta a avut 2 tent se suicid din cauza mea pt ca inepussem sa exagerez o verificam o intrebam tot felul de lucruri am incercat sa trec peste dar nu puteam ne-am certat si am fost desp.o perioada apoi ne-am intallnit iarasi la mine acasa timp de cateva saptamani ieeam in oras cu prieteni dar tot o banuiam era schimbata nu era ea apoi si revenit o simteam ca ma doreste iarasi i-am cerut parola iarasi de mess nu a vrut sa mi-o dea e in peioada in care eu am avut parola ei mai avea doar cateva persoane in lista pt ca io am puso sa stearga din ei lafel am facut si in lista mea prob e ca nu a vrut sa imi dea si atunci am spus adio pt a simteam ca are ceva de ascuns ..peste cateva zile i-am spart parola la amandoua id-urile acolo am vazut ca incercase sa isi faca o relatie avea inzecit oamenei in lista pe care pe uni iam tras de limba si am auzit vb pe care nu vreoiam sa le aud desi stiu sigur ca a fost cu cineva sau poate ca e si acum eu nu o pot scoate din minte din suflet ..ea imi spune ca ma iubeste dar vad ca nu face nici un pas doar dak eu ii scriu ceva imi raspunde spune ca ma iubeste ca vrea sa fie cu mine dar o simpt ca nu e chiar asa ...dak ma iubeste si stie ca a facut ce a facut de ce nu vina sa imi spuna tot ce a facut si sa incerce ..pt ca sigur am sa o iert si dak nu ma iubeste si nu vrea sa fie cu mine ii plae viata sau eu mai stiu ce ... de ce nu imi spune ca ea nu mai are nimik pt mine...

wow, un nou Brancusi al prozei romanesti
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info