Singura
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » singura » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
marinaruxandra Avatarul lui marinaruxandra
Citeaza Raspunde

Postat de marinaruxandra pe 17 Ianuarie 2011 la 13:26

M-am despartit foarte recent de cel cu care am avut o relatie de un an de zile si simt ca nu pot sa trec peste durerea asta nenorocita.nu se pune problema unei impacari.asa ca nu stiu ce sa fac sa nu mai simt durerea asta.Am incercat sa citesc,nu pot,sa ma uit la tv,nu pot....sa iesc cu prietenii nu ma simt in stare.plang aici continuu...ajuta ti ma va rog
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 17 Ianuarie 2011 la 14:04

pai daca aia nu, ailalta nu...singurul lucru cu care te pot ajuta, e sa-ti dau un bax de batiste ...umarul nu pot, pt ca e ocupat
Citeaza Raspunde

Postat de marinaruxandra pe 17 Ianuarie 2011 la 14:13

multumesc darine si batistele sunt bune...pe ale mele le am terminat
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 17 Ianuarie 2011 la 14:18

De la: marinaruxandra, la data 2011-01-17 14:13:21multumesc darine si batistele sunt bune...pe ale mele le am terminat

cu placere ideea este ca nu exista un panaceu universal pt durerea de inimioara!!!!
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 17 Ianuarie 2011 la 14:20

De la: marinaruxandra, la data 2011-01-17 13:26:59M-am despartit foarte recent de cel cu care am avut o relatie de un an de zile si simt ca nu pot sa trec peste durerea asta nenorocita.nu se pune problema unei impacari.asa ca nu stiu ce sa fac sa nu mai simt durerea asta.Am incercat sa citesc,nu pot,sa ma uit la tv,nu pot....sa iesc cu prietenii nu ma simt in stare.plang aici continuu...ajuta ti ma va rog

hmm stiu cum e dar momentan nu prea te ajuta nimic.. eu una am plans pana nu am mai putut si apoi am incercat sa-mi revin cat de cat.. eu merg pe principiul " sufar acum, dar o sa vina sigur ceva bun" si exact asa a fost:) daca nu sufeream atunci nu-mi intalneam fericirea acum:) asa ca curaj! o sa vezi ca dupa un timp nu o sa mai doara chiar asa de tare
Citeaza Raspunde

Postat de marinaruxandra pe 17 Ianuarie 2011 la 15:19

purple,la principiul asta ma gandesc si eu dar de fiecare data dupa o despartire ma gandesc ca sunt iar singura si sunt asa dezamagita.....
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 17 Ianuarie 2011 la 15:25

De la: marinaruxandra, la data 2011-01-17 15:19:06purple,la principiul asta ma gandesc si eu dar de fiecare data dupa o despartire ma gandesc ca sunt iar singura si sunt asa dezamagita.....

cred e foarte greu la inceput, dar cu timpul o sa se mai stinga din durere ... dar de ce zici ca nu mai sunt sanse de impacare? nu mai vrei? sau..?
Citeaza Raspunde

Postat de marinaruxandra pe 17 Ianuarie 2011 la 16:21

in principiu,nu mai vrea el.dar de fapt cearta asta mi-a aratat o fata a lui pe care nu o stiam si acum chiar daca ne am impaca nu ar mai fi ca inainte
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 17 Ianuarie 2011 la 16:27

De la: marinaruxandra, la data 2011-01-17 16:21:52in principiu,nu mai vrea el.dar de fapt cearta asta mi-a aratat o fata a lui pe care nu o stiam si acum chiar daca ne am impaca nu ar mai fi ca inainte

hmmm sper sa tie se intample ce crezi tu ca e mai bine pt tine si mult curaj si o sa vezi ca o sa fie bine viata nu se termina la un singur barbat stii cum se zice: are balta peste
Citeaza Raspunde

Postat de marinaruxandra pe 17 Ianuarie 2011 la 16:35

problema este ca pana la cearta asta am crezut ca este exact barbatul care ma completeaza si nu ma asteptam ca lucrurile sa ia o asa intorsatura.parca am cazut de pe un norisor.si doare al naibii de tare
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 17 Ianuarie 2011 la 16:43

De la: purple, la data 2011-01-17 14:20:53
De la: marinaruxandra, la data 2011-01-17 13:26:59M-am despartit foarte recent de cel cu care am avut o relatie de un an de zile si simt ca nu pot sa trec peste durerea asta nenorocita.nu se pune problema unei impacari.asa ca nu stiu ce sa fac sa nu mai simt durerea asta.Am incercat sa citesc,nu pot,sa ma uit la tv,nu pot....sa iesc cu prietenii nu ma simt in stare.plang aici continuu...ajuta ti ma va rog

hmm stiu cum e dar momentan nu prea te ajuta nimic.. eu una am plans pana nu am mai putut si apoi am incercat sa-mi revin cat de cat.. eu merg pe principiul " sufar acum, dar o sa vina sigur ceva bun" si exact asa a fost:) daca nu sufeream atunci nu-mi intalneam fericirea acum:) asa ca curaj! o sa vezi ca dupa un timp nu o sa mai doara chiar asa de tare

Nu te lua dupa ea, mai tarziu va zice acelasi lucru ca acum, dar de alta persoana, acum sincer, incearca sa nu te complaci in situatia asta, forteaza-te sa faci ceva, nu sta doar gandidu-te la cat suferi, iesi cu prietenii chiar daca nu ai chef, sa vezi cum poate o discutie poate sa te mai linisteasca, un film bun, Lista lui Schindler, La rafle, Pianistul,etc si ai sa-ti dai seama ca nu iti e chiar atat de rau pe cat crezi, acum ca sa fac pe filozoful, tu suferi acum doar datorita gandurilor care le ai, as putea sa spun ca tu esti singura vinovata pt ca suferi in situatia asta, dar nici nu avea cum sa fie altfel, suntem multi care am trecut prin asta si o sa mai fie si poate o sa mai trecem si noi inca o data, sau de doua ori, e timp destul, important e sa stim cum sa trecem cat mai repede peste.

Uite cat am scris, incredibil, si ce frumos,extraordinar, si cat adevar, irefutabil
Citeaza Raspunde

Postat de marinaruxandra pe 17 Ianuarie 2011 la 16:50

da,cornel,sincer iti dau dreptate dar ma simt atat de goala si uite azi chiar am vrut sa ies dar nu am avut puterea nici sa ma imbrac sau sa mananc ceva.chiar l-am iubit pe cel de langa mine.abia pot sa mi controlez lacrimile,tot corpul ma doare si nu sunt in stare de nimic.stiu ca poate par slaba dar asta simt
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 17 Ianuarie 2011 la 17:13

De la: marinaruxandra, la data 2011-01-17 16:50:36da,cornel,sincer iti dau dreptate dar ma simt atat de goala si uite azi chiar am vrut sa ies dar nu am avut puterea nici sa ma imbrac sau sa mananc ceva.chiar l-am iubit pe cel de langa mine.abia pot sa mi controlez lacrimile,tot corpul ma doare si nu sunt in stare de nimic.stiu ca poate par slaba dar asta simt

Ce am scris mai sus e mai mult vorba goala, pana la urma va trece, acum in mare masura tine de tine cat de repede
Si ce tot aveti cu asta, ca pareti slabe, dupa mine e chiar invers, o persoana care trece cu una cu doua peste asa ceva inseamna ca e falsa si superficiala in cazul in care nu se preface ca nu sufera, adica sa isi ascunda suferinta din cauza orgoliului
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 17 Ianuarie 2011 la 17:18

De la: Corrrnell, la data 2011-01-17 16:43:32
De la: purple, la data 2011-01-17 14:20:53
De la: marinaruxandra, la data 2011-01-17 13:26:59M-am

Nu te lua dupa ea, mai tarziu va zice acelasi lucru ca acum, dar de alta persoana, acum sincer, incearca sa nu te complaci in situatia asta, forteaza-te sa faci ceva, nu sta doar gandidu-te la cat suferi, iesi cu prietenii chiar daca nu ai chef, sa vezi cum poate o discutie poate sa te mai linisteasca, un film bun, Lista lui Schindler, La rafle, Pianistul,etc si ai sa-ti dai seama ca nu iti e chiar atat de rau pe cat crezi, acum ca sa fac pe filozoful, tu suferi acum doar datorita gandurilor care le ai, as putea sa spun ca tu esti singura vinovata pt ca suferi in situatia asta, dar nici nu avea cum sa fie altfel, suntem multi care am trecut prin asta si o sa mai fie si poate o sa mai trecem si noi inca o data, sau de doua ori, e timp destul, important e sa stim cum sa trecem cat mai repede peste.

Uite cat am scris, incredibil, si ce frumos,extraordinar, si cat adevar, irefutabil

are dreptate Cornel in sfaturile pe care ti le-a dat mai putin in prima fraza acum lasand gluma la o parte , daca reusesti sa faci ce a zis el sigur o sa-ti fie cat de cat mai bine...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Ianuarie 2011 la 17:25

De la: Corrrnell, la data 2011-01-17 17:13:58
De la: marinaruxandra, la data 2011-01-17 16:50:36stiu ca poate par slaba dar asta simt

dupa mine e chiar invers, o persoana care trece cu una cu doua peste asa ceva inseamna ca e falsa si superficiala in cazul in care nu se preface ca nu sufera

...deci oricum am reactiona tot nu'i bine. Varianta ideala o fi sublimarea

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Ianuarie 2011 la 17:33

@marinaruxandra

Lasa telefonul, pc'ul , batistele, filmele ...Ia un trening pe tine si apuca-te de alergat....la banda ,in parc , pe un stadion cu acces liber. Fuga sau orice alta forma de epuizare fizica te va ajuta enorm in plan ..psihic.
Probabil iti pare ciudat ce am scris , dar te asigur ca functioneaza. Bafta :)
Citeaza Raspunde

Postat de marinaruxandra pe 17 Ianuarie 2011 la 18:29

offf oksana as face sport cu mare drag dar sanatatea nu mi prea permite.m am gandit si eu la varianta asta sincer habar n am ce sa fac
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Ianuarie 2011 la 06:49

De la: Corrrnell, la data 2011-01-17 17:13:58
De la: marinaruxandra, la data 2011-01-17 16:50:36da,cornel,sincer iti dau dreptate dar ma simt atat de goala si uite azi chiar am vrut sa ies dar nu am avut puterea nici sa ma imbrac sau sa mananc ceva.chiar l-am iubit pe cel de langa mine.abia pot sa mi controlez lacrimile,tot corpul ma doare si nu sunt in stare de nimic.stiu ca poate par slaba dar asta simt

Ce am scris mai sus e mai mult vorba goala, pana la urma va trece, acum in mare masura tine de tine cat de repede
Si ce tot aveti cu asta, ca pareti slabe, dupa mine e chiar invers, o persoana care trece cu una cu doua peste asa ceva inseamna ca e falsa si superficiala in cazul in care nu se preface ca nu sufera, adica sa isi ascunda suferinta din cauza orgoliului

rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 18 Ianuarie 2011 la 07:09

mda, e o mare problema, dar ai un mare noroc...tocmai sunt liber
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Ianuarie 2011 la 07:25

De la: rothmans, la data 2011-01-18 07:09:14

acum........ACUM????
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Ianuarie 2011 la 08:35

De la: marinaruxandra, la data 2011-01-17 13:26:59M-am

Incepi sa vorbesti ca Haps :P
princess Avatarul lui princess
Citeaza Raspunde

Postat de princess pe 20 Ianuarie 2011 la 22:41

si ofertele nu intarzie sa apara ...si mai exista o vorba cui pe cui se scoata asa ca la atac
bog1973 Avatarul lui bog1973
Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 22 Ianuarie 2011 la 22:35

Io cred ca te dezamagesc putin si sfaturi nu prea pot sa dau , doar o mica remarca daca vrei sau o consolare mai bn .
E bn ca acum ai ajuns sa-l cunosti mai bn acum.Ca se putea intimpla mai tirziu peste 5 ,8 , sau mai multi ani . Sint o groaza de cazuri .....
piratul Avatarul lui piratul
Citeaza Raspunde

Postat de piratul pe 23 Ianuarie 2011 la 09:25

Gandeste-te cat rau tia facut si al vei uita'' cu siguranta.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 23 Ianuarie 2011 la 10:10

ce dracu' ai cautat tocmai la Mangalia ???!!! daca erai in Bucuresti, te ajutam eu cumva
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 23 Ianuarie 2011 la 10:52

De la: Pisi, la data 2011-01-18 07:25:44

acum........ACUM????

pfff, nu am vazut la timp
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Ianuarie 2011 la 12:56

De la: rothmans, la data 2011-01-23 10:52:28

acum........ACUM????

data viitoare te trag de-o parte daca.......cumva am o intrebare
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 23 Ianuarie 2011 la 13:14

De la: Pisi, la data 2011-01-23 12:56:06
De la: rothmans, la data 2011-01-23 10:52:28

acum........ACUM????

data viitoare te trag de-o parte daca.......cumva am o intrebare

asa sa faci,eu sunt putin mai distrat
jurijuri Avatarul lui jurijuri
Citeaza Raspunde

Postat de jurijuri pe 23 Ianuarie 2011 la 15:26

Nu se merita sa te superi, mai tarziu iti vei da seama ca nu trebuia sa pui la sufletatat de mult.
Va veni o alta dragoste la fel ca prima, ai incredere.

LL.
Citeaza Raspunde

Postat de marinaruxandra pe 23 Ianuarie 2011 la 17:57

multumesc tuturor pentru mesaje.ma faceti sa zambesc.acum mi-e ceva mai bine.dar simt un gol imens
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info