Am 21 de ani si nu am avut niciodata prieten.
Pagina 1 din 9

Toate forumurile » Femei » Am 21 de ani si nu am avut niciodata prieten. » Pagina 1 din 9

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>
Sari la pagina:
EmmaEmm Avatarul lui EmmaEmm
Citeaza Raspunde

Postat de EmmaEmm pe 31 Ianuarie 2011 la 16:40

Ok, stiu, am o problema...MARE.
De mica am fost complexata de aspectul meu fizic, fapt ce m-a facut sa fiu foarte retrasa si, evident, sa am incredere zero in mine.Pe parcursul liceului am inceput sa-mi dau seama ca, de fapt, chiar am trasaturi frumoase. Prea tarziu. Inca de la inceputul clasei a9a, baietii au inceput sa ma abordeze(mai multi la numar ca in generala), dar ii refuzam pe toti(inca nu eram convinsa ca sunt dragutza, ma considera hidoasa de-a dreptul). Dupa ce m-am lamurit, ca, de fapt, eram hidoasa doar in viziunea mea, a intervenit o alta problema: nu stiu sa sarut! Cum sa ajungi in anul 2 de facultate si sa nu stii sa saruti?! Si asta e motivul pentru care, in acest moment, refuz orice relatie cu un baiat. Plus ca, fiind complexata de aspectul meu, am refuzat din start orice intalnire cu vreun baiat.. deci, intr-un cuvat(de fapt, mai multe): habar nu am cum sa ma comport cu un baiat.. Acum, intrebarea mea: ce parere aveti voi despre asta?
Sper, speeer, sa nu vad ceva de genul:"daca te place cu adevarat, te va accepta asa cum esti", ca sunt CONVINSA ca un baiat ar fugi de mine ca dracu de tamaie daca ar stii asta.
Chiar sunt foarte curioasa sa aud opiniile voastre.
interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 31 Ianuarie 2011 la 18:21

fata.....eu nu fac NICIODATA d-astea..dar de dragul tau o sa-mi calc pe inima....o sa te ajut sa inveti sa saruti...vezi tu cum ma contactezi...dar dupa aia, esti pe cont propriu ;)
interzisuN Avatarul lui interzisuN
Citeaza Raspunde

Postat de interzisuN pe 31 Ianuarie 2011 la 19:16

pai deh..nu vrem ca fata sa-si piarda virginitatea inainte sa stie ce e aia
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Ianuarie 2011 la 20:43

De la: EmmaEmm, la data 2011-01-31 16:40:58Ok, stiu, am o problema...MARE.
De mica am fost complexata de aspectul meu fizic, fapt ce m-a facut sa fiu foarte retrasa si, evident, sa am incredere zero in mine.Pe parcursul liceului am inceput sa-mi dau seama ca, de fapt, chiar am trasaturi frumoase. Prea tarziu. Inca de la inceputul clasei a9a, baietii au inceput sa ma abordeze(mai multi la numar ca in generala), dar ii refuzam pe toti(inca nu eram convinsa ca sunt dragutza, ma considera hidoasa de-a dreptul). Dupa ce m-am lamurit, ca, de fapt, eram hidoasa doar in viziunea mea, a intervenit o alta problema: nu stiu sa sarut! Cum sa ajungi in anul 2 de facultate si sa nu stii sa saruti?! Si asta e motivul pentru care, in acest moment, refuz orice relatie cu un baiat. Plus ca, fiind complexata de aspectul meu, am refuzat din start orice intalnire cu vreun baiat.. deci, intr-un cuvat(de fapt, mai multe): habar nu am cum sa ma comport cu un baiat.. Acum, intrebarea mea: ce parere aveti voi despre asta?
Sper, speeer, sa nu vad ceva de genul:"daca te place cu adevarat, te va accepta asa cum esti", ca sunt CONVINSA ca un baiat ar fugi de mine ca dracu de tamaie daca ar stii asta.

Ceau :P

Deci de unde atata nesiguranta pe propria persoana ??de cand ai inceput sa te judeci asa singura,si aspru ??

Nu prea te inteleg....odata ce baietzii se dadeau la tine,sunt sigur ca esti frumoasa,si nu doar fizic...pentru ca daca ai o relatie nu inseamna ca trebuie sa-i ajungi si in pat :P

Uite vrei parerea mea sincera ???

Pe cuvantul meu daca as intalnii o fata ca tine,care mi-ar spune ca nu stie sa sarute,sau este timida :P ca sunt sigur ca esti :P si toata povestea ta :) m-as simtii super bine :) si nu glumesc deloc :) si sper sa nu intelegi altceva :)

Nu exista un ''manual'' pentru cum sa te comporti cu un baiat/fata,sau cum sa saruti :) pur si simplu iti trebuie putin curaj,si lasa lucrurile sa decurga de la sine :)

Eu te-as sfatui sa renunti la ideea aia ''banala'' sa-i zic asa...si sa te comporti ca o femeie ce esti :P daca nu ai incredere in tine,si propriile puteri,cum crezi ca vei reusii in viata ?? (pe toate planurile)

Ce te vei face cand vei suferii ?? cand vei afla ca persoana de langa tine,nu este chiar cum te astepti tu sa fie...ca doar nu crezi ca primul venit te vei si marita cu el,si veti fi cei mai fericiti :P dar eu unul iti doresc asta,dar sunt sanse ffffffffffff mici... :)

App nu exista nu stiu sa sarut :P sa ma comport cu un baiat...fi tu insuti in ambele parti ;) si vei reusii :P

Succes
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Februarie 2011 la 23:29

De la: interzisuN, la data 2011-01-31 18:21:41fata.....eu nu fac NICIODATA d-astea..dar de dragul tau o sa-mi calc pe inima....o sa te ajut sa inveti sa saruti...vezi tu cum ma contactezi...dar dupa aia, esti pe cont propriu ;)
INTER...nu fi M.,lasa ca ma sacrific eu... 21 ziceai!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Februarie 2011 la 23:32

De la: ser, la data 2011-02-01 23:29:52
De la: interzisuN, la data 2011-01-31 18:21:41fata.....eu nu fac NICIODATA d-astea..dar de dragul tau o sa-mi calc pe inima....o sa te ajut sa inveti sa saruti...vezi tu cum ma contactezi...dar dupa aia, esti pe cont propriu ;)
INTER...nu fi M.,lasa ca ma sacrific eu... 21 ziceai!!!

baietzii astia... off off... :))
EmmaEmm Avatarul lui EmmaEmm
Citeaza Raspunde

Postat de EmmaEmm pe 2 Februarie 2011 la 00:45

@ interzisuN: :))) nu pot sa-ti explic cat de mult... "apreciez" intentia ta, dar cu riscul de-a nu saruta un baiat un timp de-acum incolo... i'll pass:))
P.S: cu teoria toti stam bine, practica ne omoara.
@ Goku: Multumesc.. dar sincer, mi-e greu sa cred ce spui tu. Pana si eu(!!!!!!!) as evita un baiat care pana la 21 de ani nu a avut prietena. M-am "trezit" in situatia asta infundata pana la gat.
@ ser: da, 21, Geez!

teddy09 Avatarul lui teddy09
Citeaza Raspunde

Postat de teddy09 pe 2 Februarie 2011 la 07:26

Probabil ca te-ai uitat prea mult in oglinda, si te-ai vazut DOAR pe tine. Ceilalti nu au existat in acea imagine, poate egocentrica.
puiu_pp Avatarul lui puiu_pp
Citeaza Raspunde

Postat de puiu_pp pe 2 Februarie 2011 la 07:35

Salut!Incearca sa vezi partea plina a paharului!Faptul ca nu ai mai avut prieten!Cui ii pasa!Pt orice exista un inceput!Nu stii sa saruti!se invata!Fata tati,gaseste un baiat care iti place,lasa-te dusa de val si incet incet vei vedea ca,surprinzator te descurci!Oricat de "hidoasa"te vezi tu,cineva,va vedea in tine o frumusete,pt cineva,vei reprezenta jumatatea lui!Mai sunt baieti care apreciaza asta la o fata!Ai incredere in tine si succes!
olimpiu182000 Avatarul lui olimpiu182000
Citeaza Raspunde

Postat de olimpiu182000 pe 2 Februarie 2011 la 07:53

Exagerezi , sincer acum si ce daca te faci de ras ? daca iti lipseste increderea in tine cum crezi ca o sa reusesti in viata ? te seaca lucrul asta , ia initiativa , crede-ma nu se intampla nimic daca iti plangi de mila, o spun din experiente recente !
Cine ti-a bagat in cap ca nu esti draguta pentru un baiat. Esti insa constienta ca dupa ce vei fii cu cineva, te va ranii nu?Vei fii dezvirginata ,poate momente placute ,dar va trece !Esti naiva in momentul asta ,schimba-ti atitudinea si trezeste-te , asta e sfatul meu !
ghenceaaurel Avatarul lui ghenceaaurel
Citeaza Raspunde

Postat de ghenceaaurel pe 2 Februarie 2011 la 08:39

Fata draga, prin ce treci tu ...am cam trecut toti...intr-un fel.Fiecare in mintea lui (ei) are ceva nemultumire despre persoana sa.Ba nu este destul de inalt, ba nu este prea slab...etc...Fii tu! Ce nu stii invata, cere ajutor daca este nevoie, dar nu te culca pe o ureche ca nu esti in regula. Esti foarte in regula, doar ca te gandesti prea mult...Cat despre frumusetea ta...lasa-i pe alti sa-si spuna parerea,cu toate ca nu are asa de multa importanta acest lucru.Tu trebuie sa te simti bine in pielea ta , frumusetea unui om vine din interior!Exteriorul este doar de fatada in general. Mult noroc in viata!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Februarie 2011 la 08:52

De la: EmmaEmm, la data 2011-02-02 00:45:33@ interzisuN: :))) nu pot sa-ti explic cat de mult... "apreciez" intentia ta, dar cu riscul de-a nu saruta un baiat un timp de-acum incolo... i'll pass:))
@ Goku: Multumesc.. dar sincer, mi-e greu sa cred ce spui tu. Pana si eu(!!!!!!!) as evita un baiat care pana la 21 de ani nu a avut prietena. M-am "trezit" in situatia asta infundata pana la gat.

de ce ai evita un baiat care nu a mai avut prietena? sunt curios ce te respinge
Angelboy Avatarul lui Angelboy
Citeaza Raspunde

Postat de Angelboy pe 2 Februarie 2011 la 08:53

sincer esti ca o piatra pretioasa, ca un diamant neslefuit...nici nu realizezi cat de valoroasa esti...intr-o lume in care suntem asaltati de mu..i..s.te si femei care intr-adevar te fac sa te simti super bine fizic si doar ATAT...
Daca am fi din acelasi oras ne-am intalni si nu pt a te saruta sau a ma da la tine ci doar pt a discuta mai multe...
Daca vrei poti face kiar bani din asta...
Stii cu cat se vinde virginitatea unei fete de 21 de ani?...pe ebay?
acu lasand gluma la o parte eu zic sa alegi bine ... SA ALEGI!, persoana careia ii vei face practic acest favor...
Esti o specie pe cale de disparitie...si ca toate celelalte valorezi extrem de mult!Nici nu-ti imaginezi cat de mult in fata unui barbat care mai are si ceva in cap...
O zi buna!
Daca vrei sa vb mai multe te astept pe mess: angelboy1985braila
PS: nici eu pana la 19 ani nu am avut o relatie adevarata...ma sarutasem doar de cateva ori pana atunci...si prima mea iubita...i-a parut rau ca nu a fost ea prima din viata mea...pt ca ti-am spus...SA FII VIRGIN ESTE O RARITATE CARE E CAUTATA DIN CE IN CE MAI MULT!
Angelboy Avatarul lui Angelboy
Citeaza Raspunde

Postat de Angelboy pe 2 Februarie 2011 la 08:58

ati observat cati inscrisi pe 22 nov 2007 am raspuns la acest subiect?
O fi vreun semn?
;))
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 2 Februarie 2011 la 09:02

De la: Angelboy, la data 2011-02-02 08:58:15ati observat cati inscrisi pe 22 nov 2007 am raspuns la acest subiect?
O fi vreun semn?
;))

da si ce te lauzi?lucrezi pt yuppy nu? ..hai spor!
b0b0 Avatarul lui b0b0
Citeaza Raspunde

Postat de b0b0 pe 2 Februarie 2011 la 09:42

super tare :D . Mie mi-ar place sa intalnesc o fata asa. NU cred ca ai de ce sa fi complexata. Adica din punctul meu de vedere chiar nu e ceva cu care sa iti fie rusine, din contra , esti diferita de celelalte si intr-un sens bun , pentru ca nu esti panarama. Panarame gasesti la tot pasul . Cele ca tine st mai greu de gasit. Si oricum , mare branza ca nu sti sa saruti sau ca nu ai fost cu un vreun baiat pana acu, trebuie sa fi tu insuti .
b0b0 Avatarul lui b0b0
Citeaza Raspunde

Postat de b0b0 pe 2 Februarie 2011 la 09:45

adevarat.
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 2 Februarie 2011 la 09:49

De la: b0b0, la data 2011-02-02 09:42:24super tare :D . Mie mi-ar place sa intalnesc o fata asa. NU cred ca ai de ce sa fi complexata. Adica din punctul meu de vedere chiar nu e ceva cu care sa iti fie rusine, din contra , esti diferita de celelalte si intr-un sens bun , pentru ca nu esti panarama. Panarame gasesti la tot pasul . Cele ca tine st mai greu de gasit. Si oricum , mare branza ca nu sti sa saruti sau ca nu ai fost cu un vreun baiat pana acu, trebuie sa fi tu insuti .

...aaa deci restul sunt "panarame"?mai baiatule cat ai IQ? sub 50? risc crescut de retard MAJOR!!!
mot_cav Avatarul lui mot_cav
Citeaza Raspunde

Postat de mot_cav pe 2 Februarie 2011 la 09:51

eu cred ca ai probleme pshice care nu pot fi rezolvate pe acili-sa la ce mai ceri pareri cand tu tot ca tine ai sa faci?!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Februarie 2011 la 10:01

De la: mot_cav, la data 2011-02-02 09:51:54eu cred ca ai probleme pshice care nu pot fi rezolvate pe acili-sa la ce mai ceri pareri cand tu tot ca tine ai sa faci?!

Eu sunt sigura ca tu ai probleme cu scrierea, asa ca nu ar mai trebui sa pierzi timpul pe "acili-sa"!
yuppy014250 Avatarul lui yuppy014250
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014250 pe 2 Februarie 2011 la 10:31

Cauta-ti un baiat nu genul care vrea one night stand si atat.....intra intr-o relatie de 1 an si o sa vezi qm iesi....nu e mult 1 an...dar la ce zici tu e necesar.
PS:un baiat care vrea o relatie si te place o sa simta si o sa te ajute.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Februarie 2011 la 10:39

De la: yuppiy_ta, la data 2011-02-02 09:49:13
De la: b0b0, la data 2011-02-02 09:42:24super tare :D . Mie mi-ar place sa intalnesc o fata asa. NU cred ca ai de ce sa fi complexata. Adica din punctul meu de vedere chiar nu e ceva cu care sa iti fie rusine, din contra , esti diferita de celelalte si intr-un sens bun , pentru ca nu esti panarama. Panarame gasesti la tot pasul . Cele ca tine st mai greu de gasit. Si oricum , mare branza ca nu sti sa saruti sau ca nu ai fost cu un vreun baiat pana acu, trebuie sa fi tu insuti .

...aaa deci restul sunt "panarame"?mai baiatule cat ai IQ? sub 50? risc crescut de retard MAJOR!!!

eu cred ca are un I Q7... cu motor mai mic..
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 2 Februarie 2011 la 10:46

De la: Nigma, la data 2011-02-02 10:39:17

eu cred ca are un I Q7... cu motor mai mic..

mai, pt un Q7,indiferent de motor...tre sa ai min 70 ,adica putzin mai mult decat un idiot! ok...cei cu IQ peste 100 si Q7...scuze din partea mea!
monstruos_man Avatarul lui monstruos_man
Citeaza Raspunde

Postat de monstruos_man pe 2 Februarie 2011 la 10:57

Din punctul meu de vedere, asta nu reprezinta nici o problema.... nici un obstacol.chiar reprezinti o persoana cu care multi seriosi ar vrea sa aibe o relatie.eu chiar iti doresc sa ai succes si iti doresc sa iti pastrezi aceasi demnitate pe care o ai indiferent de persoana care o intalnesti.Ai uitat sa mentionezi din ce oras esti.poate ai noroc sa dai peste cineva de pe acest forum.
Succese
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 2 Februarie 2011 la 11:17

Deci tu zici ca stii sa saruti, nu te cred

Nu, el spunea ca daca e asa cum spune ea(nu stie sa sarute) atunci sigur nu e panarama, nu ca toate cele care sunt pricepute ar fi
lucishadow2000 Avatarul lui lucishadow2000
Citeaza Raspunde

Postat de lucishadow2000 pe 2 Februarie 2011 la 11:25

De la: EmmaEmm, la data 2011-01-31 16:40:58Ok, stiu, am o problema...MARE.

Oare lucreaza pentru yuppy pentru a ne mai anima putin? Nu stiu ce sa zic, posibil.
Manualul barbatului/baiatului se faseste pe net sau la orice produs electrocasnic cumparat. Se descrie in amanuntime ce functii, ce stie sa faca, si ce butoane si comenzi trebuie accesate.
Lasand ironia si gluma la o parte lasa-te purtata de val si lucrurile vin de la sine.Nu exista nici un fel de manual de sarut, de comportare cu un barbat, decit teme absurde pentru tute prin reviste colorate.
Ca si alti dinaintea mea incerc din greu sa inteleg de ce nu o sa fii cu un baiat care nu a avut prietena.
Si eu am fost complexat o perioada mare din viata, insa cu un efort de vointa se poate trece peste si vei descoperii ca dracul nu e chiar asa de negru cum pare.
Fi mai deschisa si comunicativa si i-ti vei gasi jumatatea, o zi placuta.
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 2 Februarie 2011 la 11:31

De la: Corrrnell, la data 2011-02-02 11:17:30

Deci tu zici ca stii sa saruti, nu te cred

Nu, el spunea ca daca e asa cum spune ea(nu stie sa sarute) atunci sigur nu e panarama, nu ca toate cele care sunt pricepute ar fi

Eu nu am zis nimic despre mine!

Concluzie: daca stie sa sarute, sigur e "panarama"?
Ps. de unde stii tu ce vrea "baietzasul" ala sa spuna? ciudat!....
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 2 Februarie 2011 la 11:39

Nu, asta zic, daca stie sa sarute nu e neaparat si o fata "deschisa"

Si NU a spus nicaieri ca toate care saruta bine sau si mai mult sunt si panarame, a spus doar ca sunt destule panarame si el ar vrea sa isi gaseasca una ca ea pt ca are garantia ca nu e panarama,cel putin asa am inteles, totusi, chestia ca nu stie sa sarute nu mi se pare o garantie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Februarie 2011 la 11:40

De la: EmmaEmm, la data 2011-02-02 00:45:33@ interzisuN: :))) nu pot sa-ti explic cat de mult... "apreciez" intentia ta, dar cu riscul de-a nu saruta un baiat un timp de-acum incolo... i'll pass:))

Ii pacat daca nu crezi ce spun :)

Atunci de ce ne mai ceri sfaturi ?? eu am fost sincer cu tine,si din cate am vazut,mai este un baiat care ti-a spus acelasi lucru :P deci ce ii asa greu de crezut ??

Mai bine incearca sa tii cont de niste sfaturi de aici,daca nu de ale mele :P si fa ceva in privinta asta

Sunt sigur ca vei reusii
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 2 Februarie 2011 la 11:52

De la: Corrrnell, la data 2011-02-02 11:39:05

Nu, asta zic, daca stie sa sarute nu e neaparat si o fata "deschisa"

Si NU a spus nicaieri ca toate care saruta bine sau si mai mult sunt si panarame, a spus doar ca sunt destule panarame si el ar vrea sa isi gaseasca una ca ea pt ca are garantia ca nu e panarama,cel putin asa am inteles, totusi, chestia ca nu stie sa sarute nu mi se pare o garantie

Cornel, el vb. din punctul lui de vedere...al tau coincide cu al lui? daca da...trebuia sa incepi cu " eu cred ca...sau, eu subscriu, etc", si in nici un caz "el spunea.."de aici rezulta ca te identifici cu el, adica suntetzi acelasi personaj.
Te contrazic vehement, D.P.M.D.V.,el delimiteaza foarte precis virginele de "restul", catalogandu-le ca "panarame" prin urmatoarea afirmatzie:" Adica din punctul meu de vedere chiar nu e ceva cu care sa iti fie rusine, din contra , esti diferita de celelalte si intr-un sens bun , pentru ca nu esti panarama."-----de unde rezulta: ea nu este panarama, restul sunt! Punct de vedere UNIDIRECTIONAL!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info