MULTUMESC tuturor celor care sunt alaturi de mine si nu numai,alaturi de toti studentii seriosi...
Raspund celorlalti ca nu am trisat nici o data la examene deoarece ma intretin singur +o bursa din care mananc. {sunt orfan} Nu am riscat niciodata deoarece viata a fost foarte dura cu mine,nu ma hazardez in nestiinta...
GHINIONOL lor , ca nu o sa aiba toata viata "urechelnita" cu ei,iar muza parsiva din ureche va disparea...cu ce o sa ramana??Cu banii parintilor aruncati pe apa sambetei.Ce e mai rau ca universitate ii "incurajeaza" sa copieze cu hands....merg pe principiul eu ma fac ca nu te vad tu te faci...Ma intreb oare asta e viitorul ROMANIEI?

ALO ALO recetie,ma aude cineva?Poate acolo sus ,chit ca nu ne mai iubeste,poate SI intoarce fata cateva secunde si spre NOI...
Multumesc tuturor,dar mai ales lincvistilor de pe acest forum,ma despart de voi,cu parere de rau,dar sa nu uitati ca inca in tara asta sunt mai multi limbisti decat licvisti,mai multi snobi decat autisti si cu parere de rau, mai multi hendsfree-sti decat "studentisti" {cel putin in anul meu de studiu.an 4......}.
ps. Sper sa pot trai suficient de mult incat sa prind cat se poate de repede o alta viata ,intr o alta epoca ,mai BUNA.