Nikolae35
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Entertainment » Sarbatori » nikolae35 » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Februarie 2011 la 01:03

De la: nikolae35, la data 2011-02-12 00:18:33JOS VALENTINE DAY,JOS CU IUBIREA DE CARTON,CATI SUNTETI DE ACORD CU CAMPANIA LUI LUCIAN MANDRUTA?EU UNUL SUNT DE ACORD,DE CE AM UITAT DE DRAGOBETELE NOASTRE SI AM IMPORTAT ALTA STRAINA?
...observ, tu esti nemultumit de o gramada,da de ce ti-ai pus poza aia inaramata asa, ca un lital ghei?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Februarie 2011 la 01:12

...ca sa nu mai spun ca te-ai trezit si tu din papusoi acum,sa faci valuri,cu un topic de-asta ultramegarasuflat,aoleooo, si la 35 de ani,pai mai impresionezi doar pustoaice care mai vred in mos gerila ori p-aia de 21 de ani care-si cauta caine pe aici,de cateva luni....scz, nu caine,cel mai bun prieten sau cam asa ceva...hai sa-ti vand un pont....ceva 2 in 1...vezi ca e un avatar care are doua prietene in el...alea s-ar putea sa mai puna botu,ia suna-l pe balbuta si intreaba-l,se merita maestre...si pana iti raspunde ala fug alea din avatar...una peste alta cred ca te-a inebunit lucru manual!am zis!
MARCKUS Avatarul lui MARCKUS
Citeaza Raspunde

Postat de MARCKUS pe 12 Februarie 2011 la 06:38

De la: ser, la data 2011-02-12 01:12:22...ca sa nu mai spun ca te-ai trezit si tu din papusoi acum,sa faci valuri,cu un topic de-asta ultramegarasuflat,aoleooo, si la 35 de ani,pai mai impresionezi doar pustoaice care mai vred in mos gerila ori p-aia de 21 de ani care-si cauta caine pe aici,de cateva luni....scz, nu caine,cel mai bun prieten sau cam asa ceva...hai sa-ti vand un pont....ceva 2 in 1...vezi ca e un avatar care are doua prietene in el...alea s-ar putea sa mai puna botu,ia suna-l pe balbuta si intreaba-l,se merita maestre...si pana iti raspunde ala fug alea din avatar...una peste alta cred ca te-a inebunit lucru manual!am zis!
Vai Ser dar ce rau esti. Oricum cred ca acest topic in 2-3 saptamani va avea deja cateva zeci sau poate chiar sute de pagini
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Februarie 2011 la 22:13

bai niciolae,vad ca ti-ai scimbat avatarul...dar cu sexul tot ambigu ai ramas...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Februarie 2011 la 22:14

De la: MARCKUS, la data 2011-02-12 06:38:22
De la: ser, la data 2011-02-12 01:12:22...ca sa nu mai spun ca te-ai trezit si tu din papusoi acum,sa faci valuri,cu un topic de-asta ultramegarasuflat,aoleooo, si la 35 de ani,pai mai impresionezi doar pustoaice care mai vred in mos gerila ori p-aia de 21 de ani care-si cauta caine pe aici,de cateva luni....scz, nu caine,cel mai bun prieten sau cam asa ceva...hai sa-ti vand un pont....ceva 2 in 1...vezi ca e un avatar care are doua prietene in el...alea s-ar putea sa mai puna botu,ia suna-l pe balbuta si intreaba-l,se merita maestre...si pana iti raspunde ala fug alea din avatar...una peste alta cred ca te-a inebunit lucru manual!am zis!
Vai Ser dar ce rau esti. Oricum cred ca acest topic in 2-3 saptamani va avea deja cateva zeci sau poate chiar sute de pagini
fugi ma...eu cred ca suntem singurele fecioare in viata care am comentat pe aici!
nitacodrin Avatarul lui nitacodrin
Citeaza Raspunde

Postat de nitacodrin pe 14 Februarie 2011 la 09:22

de acord, sa dispara chestia asta importata.
Patrycia Avatarul lui Patrycia
Citeaza Raspunde

Postat de Patrycia pe 14 Februarie 2011 la 11:03

Dar n-a uitat lumea de dragobbete si el e des pomenit !!
boboshel24 Avatarul lui boboshel24
Citeaza Raspunde

Postat de boboshel24 pe 14 Februarie 2011 la 11:54

Prietene cred ca esti super frustrat.....cred ca nici macar mama ta nu te iubeste de faci atat tam-tam.
Fiecare sarbatoreste ce vrea...nu esti obligat sa sarbatoresti Sf Valentine,dar in cazul asta nu mai folosi servicii importate sa vedem unde ajungi...poate intr-un sat din ala in care mai stau oamenii inca cu lumanarea ca nu a ajuns tehnologia la ei.
Dupa cum a mai spus cineva anterior sa stii ca ambele au importanta si Dragobetele...asa ca succes la chestia aia de o faci cu mana
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Februarie 2011 la 14:25

De la: nikolae35, la data 2011-02-14 10:09:42Ser,daca nu iti convine acest subiect,mai sunt si altele,lasa si pe ceilalti sa spuna parerea,nu imi dau seama ce te-a tulburat asa tare,era doar o opinie ce parere avem de sarbatoarea importata si nu o avem pe a noastra in care o puteam sarbatori la fel ca Valentine's.Iar in legatura cu avatarul a fost o problema la incarcare,sper sa rezolve.Si fara raspunsuri vulgare pe viitor
da,ce am facut, ti-am astupat eu gura?..si nu m-ai folosi cuvantul ,,vulgar,, in textele tale,ca atunci nu mai esti ghei..esti poponar! am fost vulgar?...eu zic ca mai decent de atat nu se poate!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Februarie 2011 la 14:29

De la: boboshel24, la data 2011-02-14 11:54:20Prietene cred ca esti super frustrat.....cred ca nici macar mama ta nu te iubeste de faci atat tam-tam.
Fiecare sarbatoreste ce vrea...nu esti obligat sa sarbatoresti Sf Valentine,dar in cazul asta nu mai folosi servicii importate sa vedem unde ajungi...poate intr-un sat din ala in care mai stau oamenii inca cu lumanarea ca nu a ajuns tehnologia la ei.
Dupa cum a mai spus cineva anterior sa stii ca ambele au importanta si Dragobetele...asa ca succes la chestia aia de o faci cu mana
cocodel,cocoseeeel, cum il cheama pe-asta mai,heeeeeei,mai neastamparatu-le...lasa forumul ca se raceste lapticu...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 22:59

De la: nitacodrin, la data 2011-02-14 09:22:08de acord, sa dispara chestia asta importata.

hai mai bea putin si du-te la culcare!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 23:01

De la: boboshel24, la data 2011-02-14 11:54:20Prietene cred ca esti super frustrat.....cred ca nici macar mama ta nu te iubeste de faci atat tam-tam.

cocosel,am uitat sa ma prezint...SUPER man!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Februarie 2011 la 23:25

De la: nikolae35, la data 2011-02-12 00:18:33JOS VALENTINE DAY,JOS CU IUBIREA DE CARTON,CATI SUNTETI DE ACORD CU CAMPANIA LUI LUCIAN MANDRUTA?EU UNUL SUNT DE ACORD,DE CE AM UITAT DE DRAGOBETELE NOASTRE SI AM IMPORTAT ALTA STRAINA?

baaaa niciolaeeeee...ce dracu faci ma, ai inceput si tu ceva si ai dat bir cu fugitu ...exact ca un ghei adevarat,latri si tu sa faci praf si apoi iti iei picioarele-n spinare si p-aici tie calea.... gheiu,gheiu,ghieiu.... intra si tu sa spui cum ai sarbatorit sarbatoarea asta importanta pentru comunitatea din care faci parte...ba da guvernu nu va impoziteaza ma si pe voi ca aveti filtrele stricate si norme de poluare ridicata...baaaaaa gheiuuuuleeeee... ti-ai schimbat poza mancaneai... daca eram deprimat intram aici si radeam de poza ta bouovici...si pus beteala la tablou...hahahahhahahahaaaaaa ...apropo tu mai ai cont pe aici sau mai bine zis cate ai?!?!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info