Ce mai e de facut?
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » Ce mai e de facut? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 12 Februarie 2011 la 12:13

Am avut o relatie de 1 an jum care s'a incheiat d 3 sapt. De'a lungul relatiei ne'am oferit tot ce am avut mai bun pana cand am inceput sa ma schimb eu.Cel mai "frumos" lucru care l'am facut pt ea a fost sa ma intorc in tara,neavand siguranta ca va merge rel. Dupa multe gesturi de prost gust,certuri si indiferenta cu care o tratam s'a hot. sa ne despartim definitiv. De fiecare data cand ma duceam la ea sa ne impcam stiam sa'i "suflu" la inimioara insa acum nu stiu ce as mai putea face avand in vedere ca nici nu vrea sa ma mai vada.La ultima impacare mi'a spus ca a fost influentata si inca ma iubeste da' ii e frica sa n'o dezamagesc iar. Am facut'o printr'un gest minor si se pare ca a fost si ultimul. Tin sa precizez ca daca ies cu alte fete am un sentiment de vinovatie..ca si cand as insela'o.
poznasul Avatarul lui poznasul
Citeaza Raspunde

Postat de poznasul pe 12 Februarie 2011 la 12:16

De la: , la data 2011-02-12 12:13:06Am avut o relatie de 1 an jum care s'a incheiat d 3 sapt. De'a lungul relatiei ne'am oferit tot ce am avut mai bun pana cand am inceput sa ma schimb eu.Cel mai "frumos" lucru care l'am facut pt ea a fost sa ma intorc in tara,neavand siguranta ca va merge rel. Dupa multe gesturi de prost gust,certuri si indiferenta cu care o tratam s'a hot. sa ne despartim definitiv. De fiecare data cand ma duceam la ea sa ne impcam stiam sa'i "suflu" la inimioara insa acum nu stiu ce as mai putea face avand in vedere ca nici nu vrea sa ma mai vada.La ultima impacare mi'a spus ca a fost influentata si inca ma iubeste da' ii e frica sa n'o dezamagesc iar. Am facut'o printr'un gest minor si se pare ca a fost si ultimul. Tin sa precizez ca daca ies cu alte fete am un sentiment de vinovatie..ca si cand as insela'o.

Poznasul
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Februarie 2011 la 13:03

De la: , la data 2011-02-12 12:13:06Am avut o relatie de 1 an jum care s'a incheiat d 3 sapt. De'a lungul relatiei ne'am oferit tot ce am avut mai bun pana cand am inceput sa ma schimb eu.Cel mai "frumos" lucru care l'am facut pt ea a fost sa ma intorc in tara,neavand siguranta ca va merge rel. Dupa multe gesturi de prost gust,certuri si indiferenta cu care o tratam s'a hot. sa ne despartim definitiv. De fiecare data cand ma duceam la ea sa ne impcam stiam sa'i "suflu" la inimioara insa acum nu stiu ce as mai putea face avand in vedere ca nici nu vrea sa ma mai vada.La ultima impacare mi'a spus ca a fost influentata si inca ma iubeste da' ii e frica sa n'o dezamagesc iar. Am facut'o printr'un gest minor si se pare ca a fost si ultimul. Tin sa precizez ca daca ies cu alte fete am un sentiment de vinovatie..ca si cand as insela'o.

Mai poti sa iesi cu altele ??

Incearca s-ati pui ordine in ganduri si gandeste-te bine ceea ce simti pt ea...si daca merita s-ai recastigi increderea... Daca o iubesti si vrei sa fi cu ea,vei stii ce sa faci,si ce s-ai spui...dar sa fie sincer,si din inima... ;)

Si incearca sa te schimbi si tu,sa n-o mai dezamagesti,vorbeste cu ea,ai rabdare :)
Citeaza Raspunde

Postat de poznasul pe 12 Februarie 2011 la 22:46

De fiecare data am stiut ce sa'i spun si a fost din suflet. Stiu ce simt pt ea si ce vreau in continuare insa nu stiu ce sa'i spun acum.I'am trimis cateva mesaje(primite de la ea in care isi exprima sent) si nu am primit decat raspunsuri taioase
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Februarie 2011 la 22:50

De la: poznasul, la data 2011-02-12 22:46:35De fiecare data am stiut ce sa'i spun si a fost din suflet. Stiu ce simt pt ea si ce vreau in continuare insa nu stiu ce sa'i spun acum.I'am trimis cateva mesaje(primite de la ea in care isi exprima sent) si nu am primit decat raspunsuri taioase
pai fata te-a ajutat dandu-ti raspunsuri taioase...foloseste-le,taie-ti venele!
Citeaza Raspunde

Postat de poznasul pe 12 Februarie 2011 la 23:02

lol...nu's disperat ci doar o iubesc
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Februarie 2011 la 23:06

De la: poznasul, la data 2011-02-12 23:02:50lol...nu's disperat ci doar o iubesc
...si mai bine,taie-lepe ale ei, si asa sunt mai multe decat noi!
Citeaza Raspunde

Postat de poznasul pe 13 Februarie 2011 la 17:16

De la: ser, la data 2011-02-12 23:06:16
De la: poznasul, la data 2011-02-12 23:02:50lol...nu's disperat ci doar o iubesc

unii zic ca ar merita pt faptul ca m'a jignit in toate felurile posibile. insa nu asta e scopu. vreau sa ne impacam si nu stiu c sa'i spun
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Februarie 2011 la 23:30

De la: poznasul, la data 2011-02-13 17:16:05

unii zic ca ar merita pt faptul ca m'a jignit in toate felurile posibile. insa nu asta e scopu. vreau sa ne impacam si nu stiu c sa'i spun

pai daca nu stii tu omule,cine vrei sa stie ??

Are un barbat langa ea,sau un pampalau ?? vezi ca daca astepti prea mult s-ar putea sa ramai cu buza umflatata...

NU EXISTA FEMEIE SA NU AIBE CEL PUTIN 2-3 ''REZERVE'' ASA CA STAI CHILL EA NU VA RAMANE SINGURA....

BFT
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Februarie 2011 la 23:48

daca o jigneai si tu,peste ea,pe la spate,prin gura,prin lotusi,prin boscheti...si cat mai des posibil, nu mai plangeai dupa ea!
Citeaza Raspunde

Postat de poznasul pe 14 Februarie 2011 la 13:57

tin sa va anunt ca am fost, am vb si n'am rezolvat nimic
am rugat'o sa ma inteleaga si sa'mi mai acorde o sansa,iar ea m'a rugat s'o inteleg ca "nu poate sa mai faca asta" desi ar vrea. eu ma gandesc ca e vechea probl cu oamenii din juru' ei care o influenteaza. De asemnea va anunt ca nu am de gand s'o scap ci sa fac tot posibilu s'o recapat si dc nu...poate o fac sa se indragosteasca iar d mn
Voi ce parere aveti?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Februarie 2011 la 14:17

De la: poznasul, la data 2011-02-14 13:57:45tin sa va anunt ca am fost, am vb si n'am rezolvat nimic
am rugat'o sa ma inteleaga si sa'mi mai acorde o sansa,iar ea m'a rugat s'o inteleg ca "nu poate sa mai faca asta" desi ar vrea. eu ma gandesc ca e vechea probl cu oamenii din juru' ei care o influenteaza. De asemnea va anunt ca nu am de gand s'o scap ci sa fac tot posibilu s'o recapat si dc nu...poate o fac sa se indragosteasca iar d mn
Voi ce parere aveti?
parerea mea este ca aici esti pe MEN'S ONLY...pusy'only e pe strada aialta,doua blocuri mai incolo!...lasa frate pitipoanca,realizeza-te si te va cauta ea...vreodata!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 14 Februarie 2011 la 14:56

faci ca si mine, ii dai un ultimatum, iar dupa, ramai tot ca si mine...adica solo
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Februarie 2011 la 16:06

De la: rothmans, la data 2011-02-14 14:56:03

faci ca si mine, ii dai un ultimatum, iar dupa, ramai tot ca si mine...adica solo
nu,roth....dupa ultimatum, sa ne zica si noua, s-o cautam...promit ca o vom ajuta sa-si bage mintile in cap...pentru asta incepem de jos, cu pozitiile de baza...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Februarie 2011 la 18:37

De la: rothmans, la data 2011-02-14 14:56:03
De la: poznasul, la data 2011-02-13 17:16:05[quote

aoleuuu =))))))))
alexamdru Avatarul lui alexamdru
Citeaza Raspunde

Postat de alexamdru pe 15 Februarie 2011 la 07:49

"O dragoste care nu e eterna nu e nimic."
djcentury Avatarul lui djcentury
Citeaza Raspunde

Postat de djcentury pe 15 Februarie 2011 la 08:51

Eu zic sa o inviti la un suc ca intre amici. Nu cred ca va refuza. Daca totusi te refuza insista sa fie o iesire ca intre prieteni nu ca intre iubiti. La intalnire nu ii reprosa nimic si ia-o usor. discutati diverse lucruri ca si cum nu ai fi avut o relatie cu ea ci ca si cum acum urmeaza sa ai.
Incearca sa o recuceresti.
La mine a mers asa. Ca nu a mers relatia dupa asta e altceva dar impacarea a avut loc dupa o despartire definitiva, dupa raspunsuri taioase, dupa reprosuri din ambele parti, dupa jigniri, etc.

Daca e posibil sa se fi indragostit deja de altul va fi mai greu dar nu imposibil. Mai simte ceva pt tine, asta e sigur si asta te ajuta la recucerire.

Invitatie amicala si nu uita: fara reprosuri si fara sa cersesti ceva! Discutii amicale, o faci sa zambeasca, sa se simta bine in prezenta ta si abia apoi poti subtil sa-i strecori printre cuvinte sentimente de ale tale.
Gandeste-te bine inainte sa faci asta daca vrei asta cu adevarat pt ca o sa fie mai naspa daca va intoarceti la certuri, reprosuri. Dupa impacare stati de vorba despre orice problema aveti si gasiti o solutie comuna. Acorda-i mai multa atentie.

sper sa te ajute!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Februarie 2011 la 10:12

De la: ser, la data 2011-02-12 22:50:16
De la: poznasul, la data 2011-02-12 22:46:35De fiecare data am stiut ce sa'i spun si a fost din suflet. Stiu ce simt pt ea si ce vreau in continuare insa nu stiu ce sa'i spun acum.I'am trimis cateva mesaje(primite de la ea in care isi exprima sent) si nu am primit decat raspunsuri taioase
pai fata te-a ajutat dandu-ti raspunsuri taioase...foloseste-le,taie-ti venele!

alt destept ... mai frustratilor voi de pe unde tot iesiti mai? are omul un sentiment de tristete si posteaza aici pentru a primi un oarecare ajutor sau pur si simplu pt a se elibera de greutate si voi ce faceti? va bateti poola si toate cele genitale de toti si de toate...RUSINE !!!
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 15 Februarie 2011 la 10:13

Fii atent :
"de fiecare data am stiut ce sa-i spun"
si
"nu stiu ce sa-i spun acum"

Parerea mea:
Cred ca iti doresti aceasta fata ACUM pentru ca NU TE MAI VREA EA (CA PANA ACUM ...)
Poate e vorba de orgoliu...; daca o lasai tu...era altceva..
Nu ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Februarie 2011 la 10:56

De la: poznasul, la data 2011-02-12 22:46:35De fiecare data am stiut ce sa'i spun si a fost din suflet. I'am trimis cateva mesaje(primite de la ea in care isi exprima sent) si nu am primit decat raspunsuri taioase

Probabil si ea ti-a raspuns tot din ..suflet Mesajele primite sunt singura ta certitudine.
Pretextele si motivatiile legate de nemultumirile celorlalti fata de tine (anturaj..etc) pot fi doar niste povesti goale, un ambalaj convenabil pt fata ca sa scape mai usor :)

oana1111 Avatarul lui oana1111
Citeaza Raspunde

Postat de oana1111 pe 15 Februarie 2011 la 11:44

Mah acum stii ca dragoste cu sila nu se poate. Lasa fata in pace sa-si duca zilele linistita daca vezi ca pe langa ea tot ca un fund de magar te comporti.
Si eu am trecut printr-o situatie similara, cu fostul care vroia neaparat sa redevina actual, mai ales cand si-a dat seama ca avea concurenta. De cate ori ne vedeam in speranta reluarii, se purta ca un idiot gelos si cu probleme de personalitate. Crize, faze urate, etc. Imatur, rasfatat, aerian, satul de bine...

Lasa ca de-i ca tine si ca el sunt un leu duzina. Mai bine ca si-a dat seama acum si nu mai tarziu. Sa-ti fie invatatura de minte, treci la alta si ai mai mare grija ca dragostea e fragila.

Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 15 Februarie 2011 la 11:53

De la: oana1111, la data 2011-02-15 11:44:09

Mah acum stii ca dragoste cu sila nu se poate. Lasa fata in pace sa-si duca zilele linistita daca vezi ca pe langa ea tot ca un fund de magar te comporti.
Si eu am trecut printr-o situatie similara, cu fostul care vroia neaparat sa redevina actual, mai ales cand si-a dat seama ca avea concurenta. De cate ori ne vedeam in speranta reluarii, se purta ca un idiot gelos si cu probleme de personalitate. Crize, faze urate, etc. Imatur, rasfatat, aerian, satul de bine...

Lasa ca de-i ca tine si ca el sunt un leu duzina. Mai bine ca si-a dat seama acum si nu mai tarziu. Sa-ti fie invatatura de minte, treci la alta si ai mai mare grija ca dragostea e fragila.

Da'...ceva ceva..a ramas...
Mai simte inimioara
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Februarie 2011 la 12:21

Silogism marca @oana111

1.Fostul amorez al Oanei--> un "idiot gelos si cu probleme de personalitate", "imatur, rasfatat, aerian".

2. @Poznasul este --> fostul amorez al uneia (nu stim cine si nu conteaza)

3. ==> @Poznasul primeste automat caracteristicile lui @Fostul amorez al oanei111 ,plus certificarea de a valora "un leu duzina"

WoW

Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 15 Februarie 2011 la 12:34

Citeaza Raspunde

Postat de poznasul pe 15 Februarie 2011 la 12:37

va multumesc pt sfaturi si le multumesc chiar si celor care au postat doar pt prezenta. voi incerca si varianta lui djcentury care cred ca va avea un rezultat...
voi reveni cu stiri noi imd ce apare vreo schimbare
djcentury Avatarul lui djcentury
Citeaza Raspunde

Postat de djcentury pe 15 Februarie 2011 la 15:42

ma bucur ca ti-am putut fi de folos cu un sfat! :)
bafta!
oana1111 Avatarul lui oana1111
Citeaza Raspunde

Postat de oana1111 pe 15 Februarie 2011 la 15:59

De la: Oksana_, la data 2011-02-15 12:21:15
Silogism marca @oana111

1.Fostul amorez al Oanei--> un "idiot gelos si cu probleme de personalitate", "imatur, rasfatat, aerian".

2. @Poznasul este --> fostul amorez al uneia (nu stim cine si nu conteaza)

3. ==> @Poznasul primeste automat caracteristicile lui @Fostul amorez al oanei111 ,plus certificarea de a valora "un leu duzina"

WoW

You got a point here... mersi ca mi-ai atras atentia. Am lasat sangele sa se urce iar la cap...

Scuzele mele Poznasule nu ai zis nimic ce ar incrimina ca te-ai fi comportat la fel.
Citeaza Raspunde

Postat de poznasul pe 16 Februarie 2011 la 01:23

nu'i nimic oana.... nu ma supar ci incerc sa iau totul ca o lectie. nu m'am purtat asa cum ai scris u da' voi tine cont si n'am s'o fac nici in viitor
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2011 la 20:12

De la: alexamdru, la data 2011-02-15 07:49:16"O dragoste care nu e eterna nu e nimic."
bine,stai jos!
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 17 Februarie 2011 la 22:12

4 !
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info