Nu imi place munca!!!!
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » How to » NU IMI PLACE MUNCA!!!! » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Februarie 2011 la 15:50

De mult timp vroiam sa abordez subiectul asta!Am boala pe puturosi!...acum voi va intreba-ti,bine bine,dar cum se impaca faptul ca tie nu-ti place munca si mai esti si ipocrit spunand ca urasti puturosii!Va explic!Ma dau exemplu pe mine,nu-mi place munca,dar cu toate astea trebuie sa recunosc faptul ca in viata mea au fost momente,rare,dar au fost, cand am si muncit,urasc munca!...E nebun,vor striga unii,poate sunt,zic eu...dar,munca nu-l inobileaza pe om,il indobitoceste!Ce inseamna sa muncesti...sa mergi de dimineata la serviciu,sa stai plictisit la birou,sa sprijini o lopata sa nu cada,si exemplele pot continua...iar la sfarsit de luna,cu fluturasul in mana(nu in stomac)sa ii faci elice pe toti, pe linie ierarhica,uitand sa te pui si pe tine!Toti sunt de vina, ca doar tu muncesti, iar ei, nu sunt recunoscatori...sunt nenumarate topicuri in care ne vaitam ca aia afara, fac si desfac,iar noi muncim si n-aveam,si nici n-o sa avem zic eu,atata timp cat muncim!Despre mine,pentru ca nu poti da un exemplu mai bun decat propria persoana,pot sa va spun ca nu muncesc fratilor...eu ma distrez,merg la distractie nu la ,,munca,,ce urat suna,in fiecare zi ma trezesc cand rasare soarele,levesc 10-15 minute,fac un dus,si plec la distractie,unde ca sa rezist..dai cu energizante,cafea si batoane...satisfactia este ca fac ce-mi place si ca mai castig si bani...asta e,nu trebuie sa-mi fie rusine,pai uitati-va la fotbalistii astia de exeplu,astia castiga in 90 de min cat majoritatea dintre noi intr-o viata!...ce e de facut,sa stam sa ne uitam...baaa,ce noroc au astia,baaa...pai au, pentru ca putini oameni, fac un lucru pentru sufletul lor,nu ptr bani...in viata mea de zi cu zi ma intalnesc cu diferiti oameni,din diferite categorii sociale si cu diferite nivele de cultura...pentru toti am aratat acelasi respect,din cauza faptului ca de pe urma lor am o paine pe masa...niciodata nu m-am uitat la altul ca el castiga mai mult ca mine,eu am fost multumit ca de la an la an,am crescut...nu mai aveam timp sa cresc, daca ma uitam la ce face altu,ma spanzuram...apropo,pote suna sadic,dar eu ma bucur cand mai auda ca s-a mai omorat unu,vad o opotunitate...imi zic,iar s-a facut loc de mai bine...si mergem mai departe.Aviz celor ce au ganduri necurate...nu sunt eu,dar intotdeauna se va gasi unu ca mine sa rada, ca tu idiotule ti-ai pus streangul! Inca odata va spun,nu mai munciti,distrati-va,nu e viata asa lunga sa mai si munciti,sa va bate-ti,sa va sinucide-ti...nu e timp,mor cand ma gandesc ca mai am cativa ani...pana pe la vreo 120 si nu am timp de cate vreau sa fac...dar uite ca imi place despre voi,mi-am facut timp sa va scriu cate ceva...va spun,nu sta-ti cu limba in gura,daca aveti ceva de spus,asterne-ti,chiar daca cineva rade,ala e sensul inteles de el...nu exista capat de drum...hai da-tii bice nebunii mei...baga-ti,rasete,injurii,refulati toate nemultumirile,aveti oporutnitatea s-o face-ti aici...e sansa voastra ,folositi-o!Daca v-am dat de gandit sau din contra, motiv sa vomitati...atunci sunt mandru de mine,daca sunte-ti indiferenti...atunci ati reusit sa va minti-ti,altfel nu citea-ti pana aici!Hai liber...la refulat!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Februarie 2011 la 18:19

Si eu trebuie sa recunosc :D cand eram mai mic nu prea ma dadeam in vant dupa ea :)) dar dam vina pe copilarie nu ??

Dar de la 16 ani m-am vazut lucrand pe ici colo :)) fara sa-mi dau seama si era chiar marfa :D bine acum depinde si unde,ce lucrezi....

Acum nu mai pot da vina pe copilarie :D dar o fac si cu drag pe de alta parte
baby_baby_y Avatarul lui baby_baby_y
Citeaza Raspunde

Postat de baby_baby_y pe 16 Februarie 2011 la 09:21

@ser: perfect de acord cu tine:)
nici daca ma chinuiam nu cred ca gaseam cuvinte atat de bune sa descriu frustratii care sunt deranjati ca vecinu are mai mult decat ei...si asta tot din vina lor ca uita sa isi traiasca viata sau o traiesc pe a lui altul sau prin altul:)
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 16 Februarie 2011 la 10:42

Pai cui ii place munca, nimanui,dar avem ce face?tre sa muncim!!!!
azzumi Avatarul lui azzumi
Citeaza Raspunde

Postat de azzumi pe 16 Februarie 2011 la 11:02

De la: ser, la data 2011-02-14 15:50:08 De mult timp vroiam sa abordez subiectul asta!Am boala pe puturosi!...acum voi va intreba-ti,bine bine,dar cum se impaca faptul ca tie nu-ti place munca si mai esti si ipocrit spunand ca urasti puturosii!Va explic!Ma dau exemplu pe mine,nu-mi place munca,dar cu toate astea trebuie sa recunosc faptul ca in viata mea au fost momente,rare,dar au fost, cand am si muncit,urasc munca!...E nebun,vor striga unii,poate sunt,zic eu...dar,munca nu-l inobileaza pe om,il indobitoceste!Ce inseamna sa muncesti...sa mergi de dimineata la serviciu,sa stai plictisit la birou,sa sprijini o lopata sa nu cada,si exemplele pot continua...iar la sfarsit de luna,cu fluturasul in mana(nu in stomac)sa ii faci elice pe toti, pe linie ierarhica,uitand sa te pui si pe tine!Toti sunt de vina, ca doar tu muncesti, iar ei, nu sunt recunoscatori...sunt nenumarate topicuri in care ne vaitam ca aia afara, fac si desfac,iar noi muncim si n-aveam,si nici n-o sa avem zic eu,atata timp cat muncim!Despre mine,pentru ca nu poti da un exemplu mai bun decat propria persoana,pot sa va spun ca nu muncesc fratilor...eu ma distrez,merg la distractie nu la ,,munca,,ce urat suna,in fiecare zi ma trezesc cand rasare soarele,levesc 10-15 minute,fac un dus,si plec la distractie,unde ca sa rezist..dai cu energizante,cafea si batoane...satisfactia este ca fac ce-mi place si ca mai castig si bani...asta e,nu trebuie sa-mi fie rusine,pai uitati-va la fotbalistii astia de exeplu,astia castiga in 90 de min cat majoritatea dintre noi intr-o viata!...ce e de facut,sa stam sa ne uitam...baaa,ce noroc au astia,baaa...pai au, pentru ca putini oameni, fac un lucru pentru sufletul lor,nu ptr bani...in viata mea de zi cu zi ma intalnesc cu diferiti oameni,din diferite categorii sociale si cu diferite nivele de cultura...pentru toti am aratat acelasi respect,din cauza faptului ca de pe urma lor am o paine pe masa...niciodata nu m-am uitat la altul ca el castiga mai mult ca mine,eu am fost multumit ca de la an la an,am crescut...nu mai aveam timp sa cresc, daca ma uitam la ce face altu,ma spanzuram...apropo,pote suna sadic,dar eu ma bucur cand mai auda ca s-a mai omorat unu,vad o opotunitate...imi zic,iar s-a facut loc de mai bine...si mergem mai departe.Aviz celor ce au ganduri necurate...nu sunt eu,dar intotdeauna se va gasi unu ca mine sa rada, ca tu idiotule ti-ai pus streangul! Inca odata va spun,nu mai munciti,distrati-va,nu e viata asa lunga sa mai si munciti,sa va bate-ti,sa va sinucide-ti...nu e timp,mor cand ma gandesc ca mai am cativa ani...pana pe la vreo 120 si nu am timp de cate vreau sa fac...dar uite ca imi place despre voi,mi-am facut timp sa va scriu cate ceva...va spun,nu sta-ti cu limba in gura,daca aveti ceva de spus,asterne-ti,chiar daca cineva rade,ala e sensul inteles de el...nu exista capat de drum...hai da-tii bice nebunii mei...baga-ti,rasete,injurii,refulati toate nemultumirile,aveti oporutnitatea s-o face-ti aici...e sansa voastra ,folositi-o!Daca v-am dat de gandit sau din contra, motiv sa vomitati...atunci sunt mandru de mine,daca sunte-ti indiferenti...atunci ati reusit sa va minti-ti,altfel nu citea-ti pana aici!Hai liber...la refulat!

esti incoerent baiete draga.
Cornelia57 Avatarul lui Cornelia57
Citeaza Raspunde

Postat de Cornelia57 pe 16 Februarie 2011 la 11:20

Daca am inteles eu bine tu ai propria ta afacere, care pe langa faptul ca-ti aduce bani suficienti probabil, ceea ce faci iti mai si place, desi domeniul de activitate este unul morbid. Am ghicit, SER ?
La gramatica insa nu stai prea bine.
Diacu Avatarul lui Diacu
Citeaza Raspunde

Postat de Diacu pe 16 Februarie 2011 la 11:29

De la: ser, la data 2011-02-14 15:50:08 De mult timp vroiam sa abordez subiectul asta!Am boala pe puturosi!...acum voi va intreba-ti,bine bine,dar cum se impaca faptul ca tie nu-ti place munca si mai esti si ipocrit spunand ca urasti puturosii!Va explic!Ma dau exemplu pe mine,nu-mi place munca,dar cu toate astea trebuie sa recunosc faptul ca in viata mea au fost momente,rare,dar au fost, cand am si muncit,urasc munca!...E nebun,vor striga unii,poate sunt,zic eu...dar,munca nu-l inobileaza pe om,il indobitoceste!Ce inseamna sa muncesti...sa mergi de dimineata la serviciu,sa stai plictisit la birou,sa sprijini o lopata sa nu cada,si exemplele pot continua...iar la sfarsit de luna,cu fluturasul in mana(nu in stomac)sa ii faci elice pe toti, pe linie ierarhica,uitand sa te pui si pe tine!Toti sunt de vina, ca doar tu muncesti, iar ei, nu sunt recunoscatori...sunt nenumarate topicuri in care ne vaitam ca aia afara, fac si desfac,iar noi muncim si n-aveam,si nici n-o sa avem zic eu,atata timp cat muncim!Despre mine,pentru ca nu poti da un exemplu mai bun decat propria persoana,pot sa va spun ca nu muncesc fratilor...eu ma distrez,merg la distractie nu la ,,munca,,ce urat suna,in fiecare zi ma trezesc cand rasare soarele,levesc 10-15 minute,fac un dus,si plec la distractie,unde ca sa rezist..dai cu energizante,cafea si batoane...satisfactia este ca fac ce-mi place si ca mai castig si bani...asta e,nu trebuie sa-mi fie rusine,pai uitati-va la fotbalistii astia de exeplu,astia castiga in 90 de min cat majoritatea dintre noi intr-o viata!...ce e de facut,sa stam sa ne uitam...baaa,ce noroc au astia,baaa...pai au, pentru ca putini oameni, fac un lucru pentru sufletul lor,nu ptr bani...in viata mea de zi cu zi ma intalnesc cu diferiti oameni,din diferite categorii sociale si cu diferite nivele de cultura...pentru toti am aratat acelasi respect,din cauza faptului ca de pe urma lor am o paine pe masa...niciodata nu m-am uitat la altul ca el castiga mai mult ca mine,eu am fost multumit ca de la an la an,am crescut...nu mai aveam timp sa cresc, daca ma uitam la ce face altu,ma spanzuram...apropo,pote suna sadic,dar eu ma bucur cand mai auda ca s-a mai omorat unu,vad o opotunitate...imi zic,iar s-a facut loc de mai bine...si mergem mai departe.Aviz celor ce au ganduri necurate...nu sunt eu,dar intotdeauna se va gasi unu ca mine sa rada, ca tu idiotule ti-ai pus streangul! Inca odata va spun,nu mai munciti,distrati-va,nu e viata asa lunga sa mai si munciti,sa va bate-ti,sa va sinucide-ti...nu e timp,mor cand ma gandesc ca mai am cativa ani...pana pe la vreo 120 si nu am timp de cate vreau sa fac...dar uite ca imi place despre voi,mi-am facut timp sa va scriu cate ceva...va spun,nu sta-ti cu limba in gura,daca aveti ceva de spus,asterne-ti,chiar daca cineva rade,ala e sensul inteles de el...nu exista capat de drum...hai da-tii bice nebunii mei...baga-ti,rasete,injurii,refulati toate nemultumirile,aveti oporutnitatea s-o face-ti aici...e sansa voastra ,folositi-o!Daca v-am dat de gandit sau din contra, motiv sa vomitati...atunci sunt mandru de mine,daca sunte-ti indiferenti...atunci ati reusit sa va minti-ti,altfel nu citea-ti pana aici!Hai liber...la refulat!

Din Prejudecati

Munca nu e pedeapsa,
Munca e o porunca!
Iar binecuvantarea,
Noi o primim prin munca.

Depinde de gandirea ta
in felul cum muncesti,
Si vrei ca sa domini pe altii
Cu ceea ce agonisesti

Apoi intr-adevar
E egoism si truda grea
Cu munca ta vei dobora pe altii
Ca numai tu sa te ridici prin ea.

Munca pe care o facem
De-am face-o impreuna,
Sa ridicam pe cei cazuti
Cu o inima buna.

Atunci nici nu s-ar sti de munca
Orcat ar fi de grea
De prietenii frumoase,de bucurii si satisfactii
Cu totii parte am avea

Altfel nu tinem seama,
De cei ce sunt semenii nostri,
In inima si-n gand ne spunem
La ce sa muncim noi: Las sa muncesca prostii!!!!

Diacu
KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 16 Februarie 2011 la 13:17

PT CA NICI MIE NU IMI PLACE MUNCA, MI-AM LUAT UN JOB IN CARE NU FAC MAI NIMIC IMPORTANT E SA FIU DOAR PREZENT . SI ANUME: OFITER
cili_br Avatarul lui cili_br
Citeaza Raspunde

Postat de cili_br pe 16 Februarie 2011 la 13:24

Nici mie , dar ce dracu' sa facem? O fi ea pentru masini, negri si femei dar n-avem incotro.
TheZamm Avatarul lui TheZamm
Citeaza Raspunde

Postat de TheZamm pe 16 Februarie 2011 la 14:06

pai fratilor, daca nu va place munca... stati acasa, cereti bani de la mama si tata, frati, bunici...
sau stati si faceti LOVE ca nu va mai tre' mancare... sa fii cool pana la capat, nu muncesc dar ma F** :))

sa nu cumva sa va prind ca munciti ca va rup picioarele... muncesc eu pentru voi...

"munca nu a ucis pe numeni, dar nu va riscati" =))
marianmartiniuc Avatarul lui marianmartiniuc
Citeaza Raspunde

Postat de marianmartiniuc pe 16 Februarie 2011 la 14:06

persoana asta...SER,probabil are o afacere proprie,dar el nu stie nici cand sa puna cratima...
uite asa sunt cam 80% din patronii romani...si te mai miri ca nu merge treaba!
cum sa mearga?!!!astia ar vinde-o si pe masa pentru o masina bengoasa sau chiar mai putin...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2011 la 17:58

De la: Cornelia57, la data 2011-02-16 11:20:06Daca am inteles eu bine tu ai propria ta afacere, care pe langa faptul ca-ti aduce bani suficienti probabil, ceea ce faci iti mai si place, desi domeniul de activitate este unul morbid. Am ghicit, SER ?
La gramatica insa nu stai prea bine.
gresit cornelia draga,gresit si cu gramatica!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2011 la 18:05

De la: marianmartiniuc, la data 2011-02-16 14:06:20persoana asta...SER,probabil are o afacere proprie,dar el nu stie nici cand sa puna cratima...
uite asa sunt cam 80% din patronii romani...si te mai miri ca nu merge treaba!
cum sa mearga?!!!astia ar vinde-o si pe masa pentru o masina bengoasa sau chiar mai putin...
mai bengoas-o..cum vrei sa-ti pun cratima?...tu imi spui si eu ti-o pun,fara resentimente!...nu am afacere proprie,nu am masina...bengoasa ori alt model!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2011 la 18:06

@azzumi....esti grea de cap femeie!
cappadonna Avatarul lui cappadonna
Citeaza Raspunde

Postat de cappadonna pe 16 Februarie 2011 la 19:40

Bengoas-o!!!
little_shine91 Avatarul lui little_shine91
Citeaza Raspunde

Postat de little_shine91 pe 16 Februarie 2011 la 20:24

Si totusi...nu ti-ar surade ideea de a face bani fara sa lucrezi din greu?:) Daca esti interesat, trimite-mi un mail pe adresa little.shine91@yahoo.com. Cunosc oameni care au castigat atat de mult din aceasta afacere, incat au renuntat definitiv la acea munca epuizanta de 8h pe zi:) Deci este decizia ta daca vrei sa faci bani muncind din greu sau sa faci bani usor si fara stres :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2011 la 20:24

De la: TheZamm, la data 2011-02-16 14:06:05pai fratilor, daca nu va place munca... stati acasa, cereti bani de la mama si tata, frati, bunici...
sau stati si faceti LOVE ca nu va mai tre' mancare... sa fii cool pana la capat, nu muncesc dar ma F** :))

sa nu cumva sa va prind ca munciti ca va rup picioarele... muncesc eu pentru voi...

"munca nu a ucis pe numeni, dar nu va riscati" =))
domle...dizaier...alte dorinte mai sustine-ti ori va face-ti LOVE singur pana la capat,asa sa fii cool numai tu, sa nu mai afle si altii!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2011 la 20:33

... maaaamaaaa...nu cred ca mai am odihna pana nu aflu de la tine micuto91 secretul tineretii fara batranete!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2011 la 22:40

un vultur iese din bar, beat mort sa plece spre casa...fal,fal,fal pe gard...cade...iar,fal,fal,pe gard...iar cade...margand el spre casa pe langa gard...se gandea...bagami-as ***a iar merg pe jos acasa....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2011 la 22:47

...peste 7mari,7tari,7munti,7campii,7paduri,7oceane,7continente traia un om intr-o coliba. intr-o dimineata iese in prag si uitandu-se in zare,spune:ba da departe ma stau!
Citeaza Raspunde

Postat de azzumi pe 16 Februarie 2011 la 23:55

De la: ser, la data 2011-02-16 18:06:40@azzumi....esti grea de cap femeie!

macar traiesc in LUMEA ASTA, fata de tine saracu' care esti pe alta planeta...si colac peste pupaza esti agramat de dai in gropi! dar....nu conteaza esti baiat meserias, nu?
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 17 Februarie 2011 la 00:28

De la: KNIGHT_31, la data 2011-02-16 13:17:05PT CA NICI MIE NU IMI PLACE MUNCA, MI-AM LUAT UN JOB IN CARE NU FAC MAI NIMIC IMPORTANT E SA FIU DOAR PREZENT . SI ANUME: OFITER

la politia de frontiera?
Sonny_GDI Avatarul lui Sonny_GDI
Citeaza Raspunde

Postat de Sonny_GDI pe 17 Februarie 2011 la 02:20

Cati ani ai de ai facut recordul postarii acestui forum?
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 17 Februarie 2011 la 08:24

De la: Sonny_GDI, la data 2011-02-17 02:20:04Cati ani ai de ai facut recordul postarii acestui forum?

cui ii era adresata intrebarea?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 08:31

De la: Sonny_GDI, la data 2011-02-17 02:20:04Cati ani ai de ai facut recordul postarii acestui forum?
nu stiu soni...lasa asta,ia zi ce mai e pe la balaceanca?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 08:35

De la: azzumi, la data 2011-02-16 23:55:08

macar traiesc in LUMEA ASTA, fata de tine saracu' care esti pe alta planeta...si colac peste pupaza esti agramat de dai in gropi! dar....nu conteaza esti baiat meserias, nu?
...mai baga etnobotanice in tine si nu stiu cat ai sa mai stai in lumea asta....mersi ptr compliment...meseriasi agramat...ailaviu azzumi!
Citeaza Raspunde

Postat de azzumi pe 17 Februarie 2011 la 09:42

De la: ser, la data 2011-02-17 08:35:34

...mai baga etnobotanice in tine si nu stiu cat ai sa mai stai in lumea asta....mersi ptr compliment...meseriasi agramat...ailaviu azzumi!

cat timp exista Dumnezeu, n-am nevoie de etnobotanice.
Citeaza Raspunde

Postat de azzumi pe 17 Februarie 2011 la 09:46

De la: azzumi, la data 2011-02-17 09:42:16
De la: ser, la data 2011-02-17 08:35:34

cat timp exista Dumnezeu, n-am nevoie de etnobotanice.

si apropo de etnobotanice - cine se stie cu musca pe caciula ala vorbeste. n-am fumat o tigara in viata mea, sorry - nu m-ai nimerit.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 10:37

...nu port caciula!
Citeaza Raspunde

Postat de azzumi pe 17 Februarie 2011 la 10:41

De la: ser, la data 2011-02-17 10:37:35...nu port caciula!

e bine! inseamna ca ai mustele in cap!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info