Cum sa inteleg?
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » cum sa inteleg? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
yuppy016002 Avatarul lui yuppy016002
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy016002 pe 15 Februarie 2011 la 10:54

dupa o relatie de 8 ani in care am trait toate sentimentele posibile,sa asternut tacerea,este posibil asta? de doua saptamini nu stiu nimic de el,la tel nu raspunde,in8 ani nu a fost zi sa nu ne vedem sau sa ne auzim,intre noi inainte de orice a fost vorba de o relatie de prietenie,aveam aceleasi bucuri ,aceleasi necazuri,nu inteleg ce sa intimplat.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Februarie 2011 la 22:13

poate s-a intamplat ceva cu el,ai intrebat la prieteni comuni,ai sunat la parintii lui?suna la el acasa...si spui ca esti o prietena si vrei sa stii daca ,,BMW,,este acasa sa-i transmiti un mesaj...si trebuie sa-ti raspunda cineva...imposibil!incearca!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 07:48

De la: yuppy016002, la data 2011-02-15 10:54:04dupa o relatie de 8 ani in care am trait toate sentimentele posibile,sa asternut tacerea,este posibil asta? de doua saptamini nu stiu nimic de el,la tel nu raspunde,in8 ani nu a fost zi sa nu ne vedem sau sa ne auzim,intre noi inainte de orice a fost vorba de o relatie de prietenie,aveam aceleasi bucuri ,aceleasi necazuri,nu inteleg ce sa intimplat.

Cum a zis si domnu Ser,ai incercat la familie,prieteni comuni :-?

Nu vreau sa ma intelegi prea gresit,dar daca nu s-a intamplat nimic cu el,eu cred ca nu are curajul s-ati spuna ca de fapt nu mai vrea nimic cu tine :) si deaia te ocoleste,nu-ti raspunde la telefoane

Este o solutie ce trebuie s-o iei in calcul :P
yuppy012953 Avatarul lui yuppy012953
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy012953 pe 17 Februarie 2011 la 09:28

Buna !
Daca raspunsul,din partea prietenilor sau parintilor ca este bine si nu are probleme de sanatate,nu trebuie sa mai cauti raspunsuri la intrebari pe care tu ti le pui.Nu vei gasi raspunsuri.Sau nu sunt cele pe care le astepti sau te vor dezamagi.Evita socul emotional.Daca ai stabilit ca te afli in plina ,,furtuna'' incearca sa nu stai prea mult in bataia vantului. Dar cum,pt.ca simti ca nu poti .Fa-o ! Cat mai repede.Pastreaza ce a fost frumos si inchide,,usa''amintirilor cel putin pt.un timp .Impaca-te cu tine,iubeste-te si incearca sa-ti fi cel mai bun prieten.Rana de acum este ,,nimic''pe langa ,,sechelele''care raman...Sa-ti fie bine in suflet !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 10:31

De la: yuppy012953, la data 2011-02-17 09:28:27Buna !
Daca raspunsul,din partea prietenilor sau parintilor ca este bine si nu are probleme de sanatate,nu trebuie sa mai cauti raspunsuri la intrebari pe care tu ti le pui.Nu vei gasi raspunsuri.Sau nu sunt cele pe care le astepti sau te vor dezamagi.Evita socul emotional.Daca ai stabilit ca te afli in plina ,,furtuna'' incearca sa nu stai prea mult in bataia vantului. Dar cum,pt.ca simti ca nu poti .Fa-o ! Cat mai repede.Pastreaza ce a fost frumos si inchide,,usa''amintirilor cel putin pt.un timp .Impaca-te cu tine,iubeste-te si incearca sa-ti fi cel mai bun prieten.Rana de acum este ,,nimic''pe langa ,,sechelele''care raman...Sa-ti fie bine in suflet !
...cu alte cuvinte,incearca sa-ti prinzi umbra si n-ai sa reusesti,daca fugi de ea,vine singura dupa tine!
adnas Avatarul lui adnas
Citeaza Raspunde

Postat de adnas pe 17 Februarie 2011 la 11:55

Draga mea o relatie nu dispare de azi pe maine decit daca unul dintre voi dispare fizic ,fereasca Dumnezeu,dar eu cred ca relatia s-a racit in timp si nu ati vrut sa recunoasteti asta sau ati lasat rutina sa se aseze ca un praf.Poate in acest timp in viata lui a intrat o alta femeie care i-a trezit noi sentimente si la o noua provocare pe care o traieste acum si nu a avut curajul sa-ti spuna GATA S-A TERMINAT si din lasitate procedeaza in felul acesta desi e de condamnat.Priveste in urma si poate iti vei da singura raspunsul,fa o lista cu doua coloane BUNE si RELE si vezi ce domina.Imi pare rau ptr ce s-a intimplat asa ca iti doresc mult curaj si putere sa treci peste asta,multa bafta si nu uita viata merge inainte ,orice sut in fund e un pas inainte . MULTA BAFTA
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy016002 pe 17 Februarie 2011 la 12:15

multumesc adnas,tocmai daia nu inteleg,relatia nu sa racit cu timpu ,ba din contra a devenit mult mai strinsa,fiecare zi era alfel din ce in ce mai deosebita,inainte sa plece cu doua zile a facut copilului meu un cadou,nu am acceptat niciodata codouri,a motivat ca nu e pentru mine,e vorba de un tel mobil destul de costisitor,
yuppy012174 Avatarul lui yuppy012174
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy012174 pe 17 Februarie 2011 la 16:25

draga mea , cred ca de mult timp era nesincer cu tine
yuppy012174 Avatarul lui yuppy012174
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy012174 pe 17 Februarie 2011 la 16:28

stii ce, nu suna, daca are nevoie de tine sa vina singur. Tu imagineaza-ti ca a plecat intr-o calatorie. Nu de alta dar sa-ti fie mai usor
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 18:02

e vames?
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy016002 pe 17 Februarie 2011 la 21:28

va multumesc tuturor, cu greu ma aptin sa nu mai sun,chiar nustiam ce sa fac daca mai are rost sal mai caut,imi este foarte greu fara nici un raspuns,si greu e putin spus.raspunsurile voastre ma incurajeaza sa las timpu sa treaca sperind ca intro zi voi primi macar un cuvint sa ma pot linisti sufletest.
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 17 Februarie 2011 la 22:03

De la: ser, la data 2011-02-17 18:02:22e vames?

Esti DEMENTIAL

TOPIC;
Draga mea... poate erai "Manta de vreme rea.."?! Zic...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 17 Februarie 2011 la 22:16

De la: yuppy016002, la data 2011-02-15 10:54:04dupa o relatie de 8 ani in care am trait toate sentimentele posibile,sa asternut tacerea,este posibil asta? de doua saptamini nu stiu nimic de el,la tel nu raspunde,in8 ani nu a fost zi sa nu ne vedem sau sa ne auzim,intre noi inainte de orice a fost vorba de o relatie de prietenie,aveam aceleasi bucuri ,aceleasi necazuri,nu inteleg ce sa intimplat.

probabil mi-a lasat mie drum liber
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 22:32

e in mafie?
SRI
DIAS
CIA
FBI
CZS
CVR
TVR
JSD
TAC
CBS
PSC
FSN
MRS
HIT
RMS
FGN
OPA
HNM
....si daca nici in astea nu se regasete,e un om pierdut! lasa-l nu mai plangedupa el,nu vezi cate indentitati are...ia-l pe haps,recomand a se servi cat e cald,rece te strici la stomac!
yuppy012175 Avatarul lui yuppy012175
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy012175 pe 17 Februarie 2011 la 22:41

nu te-a iubit . te-a folosit! nu esti singura.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 23:08

De la: yuppy012175, la data 2011-02-17 22:41:57nu te-a iubit . te-a folosit! nu esti singura.

hai nu mai plange...nu vrei sa ne folosim amandoi...sa stim o treaba!...eu unul promit sa nu ma plang pe forum ca m-ai folosit!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 23:12

De la: yuppy016002, la data 2011-02-17 21:28:07va multumesc tuturor, cu greu ma aptin sa nu mai sun,chiar nustiam ce sa fac daca mai are rost sal mai caut,imi este foarte greu fara nici un raspuns,si greu e putin spus.raspunsurile voastre ma incurajeaza sa las timpu sa treaca sperind ca intro zi voi primi macar un cuvint sa ma pot linisti sufletest.

vrei sa te linistesti sufleteste...si sa fim si noi?!
cauta-l pe profu de granatica din generala si atunci,macar eu o sa fiu,nu multumit sufleteste,chiar satisfacut!
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy016002 pe 18 Februarie 2011 la 16:17

De la: ser, la data 2011-02-17 23:12:03
De la: yuppy016002, la data 2011-02-17 21:28:07va multumesc tuturor, cu greu ma aptin sa nu mai sun,chiar nustiam ce sa fac daca mai are rost sal mai caut,imi este foarte greu fara nici un raspuns,si greu e putin spus.raspunsurile voastre ma incurajeaza sa las timpu sa treaca sperind ca intro zi voi primi macar un cuvint sa ma pot linisti sufletest.

vrei sa te linistesti sufleteste...si sa fim si noi?!
cauta-l pe profu de granatica din generala si atunci,macar eu o sa fiu,nu multumit sufleteste,chiar satisfacut!
nu trebuie sa fi sarcastic ser,nu cred ca cei cu probleme se pling pe forum,cu toti avem nevoie de prieteni si de un sprijin moral,poate nu tia venit rindu ,dar nu vei scapa nici tu.odata gindeam ca tine si mam inselat.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Februarie 2011 la 11:12

de dragul conversatiei...te intreb,ce am face daca pe forum am fi o armata de bocitori,de compatimatori...si sa ne batem unii pe altii pe umar...ce grea e viata asta,ce mi-o trase,de ce mie ...pai cine ar mai citi aici...uite alta chestie....cand moare cate unu si incep bocitorile....ca era tanar,ca n-avea dusmani,ca n-a gresit niciodata,ce mai, painea lu d_zeu...ce ar fi sa-l urmam cu totii...ca restu suntem niste pacatosi care intr-un final,oricum murim si ardem in focurile iadului ...e mai bine asa,sa ne punem cenusa in cap?....ba, mor cand vad destia ca voi,ii copleseste modestia peste tot ridica-te frate in picioare si spune ce ai de zis....asta-i viata!....imi vine randul!...stai lini,sunt convins,poate doar ce mi-a trecut si imi va mai veni,dar acum ce sa fac,sa te iau pe tine in brate si sa ma jelesc!
izabela Avatarul lui izabela
Citeaza Raspunde

Postat de izabela pe 19 Februarie 2011 la 20:30

"granatica"?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Februarie 2011 la 21:32

De la: izabela, la data 2011-02-19 20:30:46"granatica"?

buna seara!vad ca razi singurca aicisia,uite sa-ti tin de urat ,rad si eu juma de pagina cu tine....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Februarie 2011 la 21:40

De la: ser, la data 2011-02-19 21:32:03

buna seara!vad ca razi singurca aicisia,uite sa-ti tin de urat ,rad si eu juma de pagina cu tine....

buna sa-ti fie inima voinicule =)))

Hai ca zambesc si eu :D pot ??
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Februarie 2011 la 21:47

De la: Goku, la data 2011-02-19 21:40:31

ba da io cat sa mai impart totu cu tine....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Februarie 2011 la 21:48

gokuleeee....uite ce iti propun... ...eu zic sa radem pe rand la fata...sa nu fuga de pe forum ca dupaia radem la soare!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Februarie 2011 la 21:59

De la: ser, la data 2011-02-19 21:48:48gokuleeee....uite ce iti propun... ...eu zic sa radem pe rand la fata...sa nu fuga de pe forum ca dupaia radem la soare!

pfff :)))) care soare man?? am si uitat cum arata
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Februarie 2011 la 22:08

De la: ser, la data 2011-02-19 21:47:05
De la: Goku, la data 2011-02-19 21:40:31

ba da io cat sa mai impart totu cu tine....

Stiam eu ca esti baiat bun =))) dar nu prea vrei s-o arati
ioana_mica_mica Avatarul lui ioana_mica_mica
Citeaza Raspunde

Postat de ioana_mica_mica pe 22 Februarie 2011 la 00:58

http://howtoby-voodoobrb.blogspot.com/ cel mai bun blog pt baieti si fete, sfaturi in iubire, sanatate, sport, slabit, muzica si multe altele. Cel mai apreciat blog facut de un roman pentru toate gusturile si cerintele. Cum sa si ce sa faci la toate categoriile. Merita vizitat. Sfaturi foarte bune in care va puteti spune parerile si comenta ce credeti iar in acelasi timp invata foarte multe in viata.
Tigara_Electronica Avatarul lui Tigara_Electronica
Citeaza Raspunde

Postat de Tigara_Electronica pe 2 Martie 2011 la 16:06

Omul este o fire foarte complexa, foarte inprevizibila si foarte dubioasa .. ceea ce crezi ca este defapt sigur, ei uite ca peste o ora, zi, saptamana nu mai e .. obisnuiestete si cu cat mai repede treci peste, cu atat vei putea sa iei viata de la capat .. doar ca sfatul meu este : orice nenorocire sau "pedeapsa" vine ca un semn ca ceva in viata ta nu este ok .. asa ca fa pace cu tine (suflet) cu gandurile tale (minte) si incearca o cale diferita ..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Martie 2011 la 18:21

De la: Tigara_Electronica, la data 2011-03-02 16:06:20Omul este o fire foarte complexa, foarte inprevizibila si foarte dubioasa .. ceea ce crezi ca este defapt sigur, ei uite ca peste o ora, zi, saptamana nu mai e .. obisnuiestete si cu cat mai repede treci peste, cu atat vei putea sa iei viata de la capat .. doar ca sfatul meu este : orice nenorocire sau "pedeapsa" vine ca un semn ca ceva in viata ta nu este ok .. asa ca fa pace cu tine (suflet) cu gandurile tale (minte) si incearca o cale diferita ..

mda...omu zice ca daca vrei sa fii impacata nu mai da o suta de mii pe un pachet de tigari...ia-ti o tigare electronica...o bagi in priza si razi la ea
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Martie 2011 la 18:34

a luat si el o pauza....
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info