Este exact invers decat s-ar astepta oricine. De obicei barbatul e cel care vrea tot timpul si pe ea "o doare capul". Am ajuns sa iau pilule contaceptive nu pentru contraceptie pentru ca nu e cazul, ci pentru faptul ca imi scade libidoul atat de mult incat nu mai am nici eu chef si astfel sunt pe aceasi frecventa cu sotul meu si nu ne mai certam din acest motiv "stupid", cum spune el, lipsa sexului.Trebuie sa spun pentru barbatii carcotasi ca sunt o tipa foarte atragatoare (si nu incerc sa ma laud), tanara si cu mult chef ce viata si binenteles de sex.
Si acum povestea detaliata pentru cine are rabdare
Sotul meu a fost primul meu prieten serios si primul cu care am facut sex de pe la 16 ani. Am stat impreuna cam 9 ani si apoi ne-am casatorit, de atunci au mai trecut vreo 2 ani. Lucrurile au stat mai bine la inceputul relatiei, sau poate eram eu prea mica sa-mi dau seama ce vreau, dar in ultimi 4-5 ani pur si simplu am obosit sa mai incerc. Cand se intampla e super bine si placut, amandoi avem orgasm si totul decurge cum trebuie daca isi da si el interesul, problema e ca se intampla foarte rar, cam o data la 10-14 zile si atunci doar la initiativa mea, dupa o duzina de refuzuri pana la urma cedeaza.Iar atunci cand se intampla, de cele mai multe ori el sta si eu fac toata treaba si oricum totul e foarte banal pentru ce nu e dipus la lucruri intreresante si pentru mine, eu imi fac de cap cu speranta sa nu termine prea repede.Facem sex normal si oral,oral doar eu ca el nu se deranjaza. De sex anal nu poate fi vorba, am propus si l-am oripilat.
Din nou pentru barbatii carcotasi: nu are amanta sunt absolut sigura de asta, si nici nu e vina mea ca nu incerc.
Ca sa nu imi dati sfaturi clasice va spun ca am incercat cu lenjerie super sexi, am incercat sa discut cu el sa-mi spuna ce-i place si cum, i-am spus ca sunt dispusa sa-i satisfac ORICE dorinta i-am facut si cateva propuneri kinky, am incercat sa-l seduc in tot felu, romantic, pervers, nimic nu merge, o tine p-a lui ca trebuie rar ca altfel isi pierde din farmec si un lucru care m-a frapat, ca, cu cat ejaculeaza mai des o sa imbatraneasca mai repede
. Si eu care aveam pretentii de la el ca e un tip inteligent.La u moment dat ma gandeam ca ar fi interesant sa-mi gasesc pe cineva cu care sa-mi fac de cap, dar noi ca si cuplu ne intelegem prea bine (exceptant partea cu sexul) ca sa pun in pericol relatia. Cand nu luam pastilele anticonceptionale aveam un chef nebun de sex tot timpul, eram mereu dipusa si doritoare si pot sa spun ca imi placea nespus cum ma simteam. Parca puneam mai multa pasiune in tot ce faceam, totul era mai interesant cand totul mi se parea foarte sexy. Dar cand n-are cine sa-ti satisfaca poftele e cam frustrant. Asa eram eu fara pastile si imi placea, ma simteam cea ma sexi si parca si barbatii in jur simteau dorintele mele, dar eram un pericol pentru relatia noastra. Acum urasc cum ma simt fara chef de sex, de nimic, un fel de whatever fara nici un interes.
Nu stiu ce sa mai fac. nu vreau sa renunt la el pentru ca inca il iubesc si oricum nu e in avantajul meu din nici un punct de vedere. Cum as putea sa-l scot din ale lui cand e atat de incapatanat ca o fata mare. Am ajuns la concluzia ca el are o problema cu ideea de sex, nu cu mine, nu ii place sa discute despre asta si orice lucru pe care il spun si nu e in acord cu parerile lui ciudate, e tabu iar eu am probleme ca n-am ce vorbi altceva, ca intr-o relatie nu sexul e important, ca el ma iubeste chiar daca nu vrea. La un momendat mi-a zis ca sunt nimfomana (cu jumatate de gura ca e rusine sa zici asa ceva )
ca numai la asta ma gandesc. sincer eu nu cred ca sunt dar cand iti lipseste ceva incepe sa te obsedeze. In concluzie daca sunt inseamna ca el ma adus in stadiul asta. PS. Am cum cumparat picaturi afrodisiace (pe baza de plante) de la un sexshop pe care o sa i le dau fara sa stie. Daca nici cu astea nu merge...nu stiu ce mai fac.

"Am o mare problema si singura din casnicia mea si anume lipsa sexului regulat. Eu vreau, el se pastreaza."
ai auzit vreodata de vorba asta...femeia trebuie sa fie ,,doamna in pat si ***va in pat,,...ca sa intelegi mai bine,daca o speli,e ca noua!
imi pare rau ca nu stii asta. Du-te si tu la un medic!Madria asta.....eu i-as spune altfel, dar nu vreau sa te jignesc! O seara placuta!
Promotia zilei pe Kuponiada.ro