Mai rarut ca-i mai dragut! - parerea sotului meu cand vine vorba de sex
Pagina 1 din 9

Toate forumurile » Sex » Altele » Mai rarut ca-i mai dragut! - parerea sotului meu cand vine vorba de SEX » Pagina 1 din 9

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 00:38

Am o mare problema si singura din casnicia mea si anume lipsa sexului regulat. Eu vreau, el se pastreaza. Este exact invers decat s-ar astepta oricine. De obicei barbatul e cel care vrea tot timpul si pe ea "o doare capul". Am ajuns sa iau pilule contaceptive nu pentru contraceptie pentru ca nu e cazul, ci pentru faptul ca imi scade libidoul atat de mult incat nu mai am nici eu chef si astfel sunt pe aceasi frecventa cu sotul meu si nu ne mai certam din acest motiv "stupid", cum spune el, lipsa sexului.
Trebuie sa spun pentru barbatii carcotasi ca sunt o tipa foarte atragatoare (si nu incerc sa ma laud), tanara si cu mult chef ce viata si binenteles de sex.
Si acum povestea detaliata pentru cine are rabdare
Sotul meu a fost primul meu prieten serios si primul cu care am facut sex de pe la 16 ani. Am stat impreuna cam 9 ani si apoi ne-am casatorit, de atunci au mai trecut vreo 2 ani. Lucrurile au stat mai bine la inceputul relatiei, sau poate eram eu prea mica sa-mi dau seama ce vreau, dar in ultimi 4-5 ani pur si simplu am obosit sa mai incerc. Cand se intampla e super bine si placut, amandoi avem orgasm si totul decurge cum trebuie daca isi da si el interesul, problema e ca se intampla foarte rar, cam o data la 10-14 zile si atunci doar la initiativa mea, dupa o duzina de refuzuri pana la urma cedeaza.Iar atunci cand se intampla, de cele mai multe ori el sta si eu fac toata treaba si oricum totul e foarte banal pentru ce nu e dipus la lucruri intreresante si pentru mine, eu imi fac de cap cu speranta sa nu termine prea repede.Facem sex normal si oral,oral doar eu ca el nu se deranjaza. De sex anal nu poate fi vorba, am propus si l-am oripilat.
Din nou pentru barbatii carcotasi: nu are amanta sunt absolut sigura de asta, si nici nu e vina mea ca nu incerc.
Ca sa nu imi dati sfaturi clasice va spun ca am incercat cu lenjerie super sexi, am incercat sa discut cu el sa-mi spuna ce-i place si cum, i-am spus ca sunt dispusa sa-i satisfac ORICE dorinta i-am facut si cateva propuneri kinky, am incercat sa-l seduc in tot felu, romantic, pervers, nimic nu merge, o tine p-a lui ca trebuie rar ca altfel isi pierde din farmec si un lucru care m-a frapat, ca, cu cat ejaculeaza mai des o sa imbatraneasca mai repede . Si eu care aveam pretentii de la el ca e un tip inteligent.
La u moment dat ma gandeam ca ar fi interesant sa-mi gasesc pe cineva cu care sa-mi fac de cap, dar noi ca si cuplu ne intelegem prea bine (exceptant partea cu sexul) ca sa pun in pericol relatia. Cand nu luam pastilele anticonceptionale aveam un chef nebun de sex tot timpul, eram mereu dipusa si doritoare si pot sa spun ca imi placea nespus cum ma simteam. Parca puneam mai multa pasiune in tot ce faceam, totul era mai interesant cand totul mi se parea foarte sexy. Dar cand n-are cine sa-ti satisfaca poftele e cam frustrant. Asa eram eu fara pastile si imi placea, ma simteam cea ma sexi si parca si barbatii in jur simteau dorintele mele, dar eram un pericol pentru relatia noastra. Acum urasc cum ma simt fara chef de sex, de nimic, un fel de whatever fara nici un interes.
Nu stiu ce sa mai fac. nu vreau sa renunt la el pentru ca inca il iubesc si oricum nu e in avantajul meu din nici un punct de vedere. Cum as putea sa-l scot din ale lui cand e atat de incapatanat ca o fata mare. Am ajuns la concluzia ca el are o problema cu ideea de sex, nu cu mine, nu ii place sa discute despre asta si orice lucru pe care il spun si nu e in acord cu parerile lui ciudate, e tabu iar eu am probleme ca n-am ce vorbi altceva, ca intr-o relatie nu sexul e important, ca el ma iubeste chiar daca nu vrea. La un momendat mi-a zis ca sunt nimfomana (cu jumatate de gura ca e rusine sa zici asa ceva ) ca numai la asta ma gandesc. sincer eu nu cred ca sunt dar cand iti lipseste ceva incepe sa te obsedeze. In concluzie daca sunt inseamna ca el ma adus in stadiul asta.
PS. Am cum cumparat picaturi afrodisiace (pe baza de plante) de la un sexshop pe care o sa i le dau fara sa stie. Daca nici cu astea nu merge...nu stiu ce mai fac.
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 17 Februarie 2011 la 00:45

De la: yuppy016147, la data 2011-02-17 00:38:12Am o mare problema si singura din casnicia mea si anume lipsa sexului regulat. Eu vreau, el se pastreaza. Este exact invers decat s-ar astepta oricine. De obicei barbatul e cel care vrea tot timpul si pe ea "o doare capul". Am ajuns sa iau pilule contaceptive nu pentru contraceptie pentru ca nu e cazul, ci pentru faptul ca imi scade libidoul atat de mult incat nu mai am nici eu chef si astfel sunt pe aceasi frecventa cu sotul meu si nu ne mai certam din acest motiv "stupid", cum spune el, lipsa sexului.
Trebuie sa spun pentru barbatii carcotasi ca sunt o tipa foarte atragatoare (si nu incerc sa ma laud), tanara si cu mult chef ce viata si binenteles de sex.
Si acum povestea detaliata pentru cine are rabdare
Sotul meu a fost primul meu prieten serios si primul cu care am facut sex de pe la 16 ani. Am stat impreuna cam 9 ani si apoi ne-am casatorit, de atunci au mai trecut vreo 2 ani. Lucrurile au stat mai bine la inceputul relatiei, sau poate eram eu prea mica sa-mi dau seama ce vreau, dar in ultimi 4-5 ani pur si simplu am obosit sa mai incerc. Cand se intampla e super bine si placut, amandoi avem orgasm si totul decurge cum trebuie daca isi da si el interesul, problema e ca se intampla foarte rar, cam o data la 10-14 zile si atunci doar la initiativa mea, dupa o duzina de refuzuri pana la urma cedeaza.Iar atunci cand se intampla, de cele mai multe ori el sta si eu fac toata treaba si oricum totul e foarte banal pentru ce nu e dipus la lucruri intreresante si pentru mine, eu imi fac de cap cu speranta sa nu termine prea repede.Facem sex normal si oral,oral doar eu ca el nu se deranjaza. De sex anal nu poate fi vorba, am propus si l-am oripilat.
Din nou pentru barbatii carcotasi: nu are amanta sunt absolut sigura de asta, si nici nu e vina mea ca nu incerc.
Ca sa nu imi dati sfaturi clasice va spun ca am incercat cu lenjerie super sexi, am incercat sa discut cu el sa-mi spuna ce-i place si cum, i-am spus ca sunt dispusa sa-i satisfac ORICE dorinta i-am facut si cateva propuneri kinky, am incercat sa-l seduc in tot felu, romantic, pervers, nimic nu merge, o tine p-a lui ca trebuie rar ca altfel isi pierde din farmec si un lucru care m-a frapat, ca, cu cat ejaculeaza mai des o sa imbatraneasca mai repede . Si eu care aveam pretentii de la el ca e un tip inteligent.
La u moment dat ma gandeam ca ar fi interesant sa-mi gasesc pe cineva cu care sa-mi fac de cap, dar noi ca si cuplu ne intelegem prea bine (exceptant partea cu sexul) ca sa pun in pericol relatia. Cand nu luam pastilele anticonceptionale aveam un chef nebun de sex tot timpul, eram mereu dipusa si doritoare si pot sa spun ca imi placea nespus cum ma simteam. Parca puneam mai multa pasiune in tot ce faceam, totul era mai interesant cand totul mi se parea foarte sexy. Dar cand n-are cine sa-ti satisfaca poftele e cam frustrant. Asa eram eu fara pastile si imi placea, ma simteam cea ma sexi si parca si barbatii in jur simteau dorintele mele, dar eram un pericol pentru relatia noastra. Acum urasc cum ma simt fara chef de sex, de nimic, un fel de whatever fara nici un interes.
Nu stiu ce sa mai fac. nu vreau sa renunt la el pentru ca inca il iubesc si oricum nu e in avantajul meu din nici un punct de vedere. Cum as putea sa-l scot din ale lui cand e atat de incapatanat ca o fata mare. Am ajuns la concluzia ca el are o problema cu ideea de sex, nu cu mine, nu ii place sa discute despre asta si orice lucru pe care il spun si nu e in acord cu parerile lui ciudate, e tabu iar eu am probleme ca n-am ce vorbi altceva, ca intr-o relatie nu sexul e important, ca el ma iubeste chiar daca nu vrea. La un momendat mi-a zis ca sunt nimfomana (cu jumatate de gura ca e rusine sa zici asa ceva ) ca numai la asta ma gandesc. sincer eu nu cred ca sunt dar cand iti lipseste ceva incepe sa te obsedeze. In concluzie daca sunt inseamna ca el ma adus in stadiul asta.
PS. Am cum cumparat picaturi afrodisiace (pe baza de plante) de la un sexshop pe care o sa i le dau fara sa stie. Daca nici cu astea nu merge...nu stiu ce mai fac.

cauta si vei gasi
yuppiy_ta Avatarul lui yuppiy_ta
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 17 Februarie 2011 la 01:38

"Am o mare problema si singura din casnicia mea si anume lipsa sexului regulat. Eu vreau, el se pastreaza."

"...i-am spus ca sunt dispusa sa-i satisfac ORICE dorinta i-am facut si cateva propuneri kinky, am incercat sa-l seduc in tot felu, romantic, pervers..."

Sigur esti femeie???

Acum lasand gluma la o parte....rar o data la 10-14 zile? pai ce ai vrea dupa 11 ani de casnicie? cunosc un cuplu care dupa atatia ani de casnicie, au raporturi sexuale o data pe luna....asa ca nu te plange, ar putea fi mai rau de atat!
In relatia voastra totul se invarte in jurul sexului? aveti copii? cred ca nu....din moment ce SEXUL e "marea problema",nu ca nu ar fi important, insa in momentul in care apar copiii se schimba ordinea prioritatilor, si inveti sa=ti accepti partenerul asa cum e.
Probabil tu esti mult mai tanara decat el, apetitul asta sexual scade si el odata cu varsta....insa asta nu inseamna ca esti nifomana, dimpotriva e ceva normal pt varsta ta. Daca nu ai copii, fa! Renunta la anticonceptionale si fa un copil, energia sexuala in surplus se va canaliza spre alte preocupari, cum ar fi de exemplu: cresterea unui bebe . Plus ca, o mamica poate fi extrem de sexi pt barbatul ei:))). Ar fi pacat sa te tenteze "altceva sau altcineva"daca va iubiti, si, e mai usor si pt propria ta constiinta.

yuppy016152 Avatarul lui yuppy016152
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy016152 pe 17 Februarie 2011 la 09:57

Multumesc pentru raspuns.
problema nu cred ca este varsta noastra penstru ca suntem amandoi tineri si nici diferenta de varsta care este de 7 ani. M-am gandit la varianta unui copil dar nu mi se pare normal sa incerci sa-ti razolvi astfel problemele casniciei. Nu cred ca un copil il va schimba in vreun fel, am vazut reactia lui in prezenta altor copii sau cand se punea problema de catre familie sa avem si noi unul, si nu e una placuta, din contra. Pentru el o mamica nu are absolut nimic sexy, chiar mi-e frica ca daca fac un copil pentru el nu voi mai fi decat mama si voi inceta sa exist ca femeie. Asa am zis si cu nunta, ca daca ne casatorim o sa fie mai implicat iar relatia noastra se va consolida. Si...parca e mai rau maritata, ca acum pentru el sunt doar nevasta si probabil nevasta nu e compatibil cu iubita.
Si pana la urma nu vorba de sex la propriu, cat si de faptul ca nu ma simt deloc iubita, apreciata ca femeie, nu primesc complimente, flori, cadouri (nici macar de ziua mea), nu face absolut nimic din ce se asteapta de la barbatul iubit. Mai avem si noi prieteni care sunt impreuna tot de 8-11 ani si ei nu sunt asa, se iubesc si se vede.
Iulian_ionescu Avatarul lui Iulian_ionescu
Citeaza Raspunde

Postat de Iulian_ionescu pe 17 Februarie 2011 la 11:57

as putea sa te numesc femeia perfecta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 13:07

De la: Iulian_ionescu, la data 2011-02-17 11:57:38as putea sa te numesc femeia perfecta

Serios :| am incercat sa-i dau si eu un raspuns dar pe cuvantul meu daca asa ceva am mai auzit
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 14:30

De la: yuppy016152, la data 2011-02-17 09:57:24

Si pana la urma nu vorba de sex la propriu, cat si de faptul ca nu ma simt deloc iubita, apreciata ca femeie, nu primesc complimente, flori, cadouri (nici macar de ziua mea), nu face absolut nimic din ce se asteapta de la barbatul iubit. Mai avem si noi prieteni care sunt impreuna tot de 8-11 ani si ei nu sunt asa, se iubesc si se vede.

Ceea ce iti voi spune este extrem de dureros, insa, din pacate, si intalnit...Te-ai gandit ca ar putea fi gay, si ca a avut o relatie cu tine, mergand chiar pana la casatorie, doar pentru ochii lumii?! Eu cunosc cazuri concrete, de barbati cu familii (inclusiv copii), si care duc o viata dubla...Nu spun ca este obligatoriu, insa...e o posibilitate!
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 17 Februarie 2011 la 15:40

De la: daria_ta, la data 2011-02-17 14:30:45

Ceea ce iti voi spune este extrem de dureros, insa, din pacate, si intalnit...Te-ai gandit ca ar putea fi gay, si ca a avut o relatie cu tine, mergand chiar pana la casatorie, doar pentru ochii lumii?! Eu cunosc cazuri concrete, de barbati cu familii (inclusiv copii), si care duc o viata dubla...Nu spun ca este obligatoriu, insa...e o posibilitate!

poate e bi si are perioade programate, cand cu doamnele si cand cu domnii, e o posibilitate si asta

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 16:54

yuppy016152 nu prea stie nici ea ce o deranjeaza /vrea exact

rata homosexualitatii e mai scazuta decat a infidelitatii.

daca povestea nu e fabulatia unui editor yuppy, respectivul barbat s-ar incadra (posibil) in tipologia
tanarului sot cu un libido mediu + o extraconjugala stabila, care ii consuma cam toata energia .

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 17:25

De la: Goku, la data 2011-02-17 13:07:13
De la: Iulian_ionescu, la data 2011-02-17 11:57:38as putea sa te numesc femeia perfecta

Serios :| am incercat sa-i dau si eu un raspuns dar pe cuvantul meu daca asa ceva am mai auzit
lasa gokule,mai ai de invatat,esti tanar,nu dispera!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 17:31

ai auzit vreodata de vorba asta...femeia trebuie sa fie ,,doamna in pat si ***va in pat,,...ca sa intelegi mai bine,daca o speli,e ca noua!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 17:32

De la: ser, la data 2011-02-17 17:31:35 ai auzit vreodata de vorba asta...femeia trebuie sa fie ,,doamna in sat* si ***va in pat,,...ca sa intelegi mai bine,daca o speli,e ca noua!
....gresisem!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 18:04

De la: ser, la data 2011-02-17 17:25:30
De la: Goku, la data 2011-02-17 13:07:13[quote lasa gokule,mai ai de invatat,esti tanar,nu dispera!

Desigur
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 18:24

omul de neanderthal o intreaba pe femeia lui:te culci cu mine?
-nu!
-de ce?
-nu am chef!
..ia omu o bata si iu da una in cap!
-acuma te culci cu mine?
-nu!
-de ce nu?!?!
-ma doare capu!
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 17 Februarie 2011 la 20:26

De la: yuppy016152, la data 2011-02-17 09:57:24Multumesc pentru raspuns.
problema nu cred ca este varsta noastra penstru ca suntem amandoi tineri si nici diferenta de varsta care este de 7 ani. M-am gandit la varianta unui copil dar nu mi se pare normal sa incerci sa-ti razolvi astfel problemele casniciei. Nu cred ca un copil il va schimba in vreun fel, am vazut reactia lui in prezenta altor copii sau cand se punea problema de catre familie sa avem si noi unul, si nu e una placuta, din contra. Pentru el o mamica nu are absolut nimic sexy, chiar mi-e frica ca daca fac un copil pentru el nu voi mai fi decat mama si voi inceta sa exist ca femeie. Asa am zis si cu nunta, ca daca ne casatorim o sa fie mai implicat iar relatia noastra se va consolida. Si...parca e mai rau maritata, ca acum pentru el sunt doar nevasta si probabil nevasta nu e compatibil cu iubita.

Cu placere, insa,

Eu faceam referire..la tine, schimbarea s-ar face la tine, nu la el...tu esti cea care simte lipsa de sex, nu el.
Nu poti obliga pe cineva sa se schimbe indiferent ca iti este sot/prieten etc, doar daca el vrea. Insa, poti tu sa o faci si astfel o va face si el....

Ok, tu ai 27 ani, el 34, aproximativ.
Tu, la 27 ani, dupa 2 ani de casnicie si 9 de convietuire, doar"te-ai gandit la un copil"...dar de fapt nu o vezi ca pe o varianta de rezolvare a casniciei"???---nu e o varianta de rezolvare, este ceva ce te implineste in primul rand pe tine ca femeie!Pai de ce te-ai mai casatorit fata mea, daca nu iti doresti un copil? off, daca aveai vreo 21 anisori te intelegeam dar asa....in 9 ani de zile nu ti-ai dat seama pe cine ai langa tine? nasol! Oricum la varsta asta ar trebui sa te gandesti ff serios ce iti doresti de fapt si care e rolul femeii in casnicie ,in viata, un copil este o binecuvantare.
Daca tu simti ca el nu te iubeste si nu te apreciaza la adevarata valoare,imi pare nespus de rau pt tine, insa se pare ca nu asta era motivul cel mare al dezamagirii tale, ci sexul, cel putin din primul tau post. Acum te sucesti si spui ca de fapt nu sexul...ci ...afectiunea iti lipseste...hmmm, nu stii ce vrei de la viata la o varsta la care altii/altele au cate 2,3 copii.
Daca are varsta asta, este tanar, nu se explica lipsa interesului sexual, decat printr-o afectiune ,alta(cauza),decat ti-au expus colegii mei de forum pana acum, la care se adauga probabil rutina,stresul de zi cu zi, etc.Astfel de problema, sigur nu o rezolvi pe un forum, mergeti impreuna la un sexolog,urolog si cere o consultanta.Asta daca iti doresti sa salvezi casnicia , din cate am inteles tu il iubesti. Esti suficient de matura sa stii ce e bine pentru tine, asa ca, orice am spune noi, aici, alegerea iti apartine! mai mult optimism si mai multa incredere in tine!

Citeaza Raspunde

Postat de yuppy016152 pe 17 Februarie 2011 la 21:10

Ma bucur sa vad atatea raspunsuri intr-o singura zi. Din pacate nici o solutie pentru problema mea.
Sa va raspund punctual:
- nu e gay sunt sigura, il sperie numai ideea ca acestia exista
- nu are amanta, nu ar avea cand, stam 98% din timp impreuna, poate asta e problema
- povestea nu e inventata, mi-a trebuit ceva timp si cateva pahare de vin sa ma hotarasc sa scriu pe forum pentru ca nu obijnuiesc sa discut problemele mele.
Astept totusi ceva solutii practice. Poate cineva a avut peoblema asta, un libido scazut, si poate recomanda ceva tratament sau orice care a functionat.
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy016152 pe 17 Februarie 2011 la 21:15

Nu toate femeile sunt facute sa faca copii. Nu inteleg ce insisti. O fi o binecuvantare dar viata mea acum e de asa natura ca nu ma gandesc la copii si nici nu imi doresc, cel putin nu inca. Eu vroiam doar un sfat despre cum sa-l fac pe sotul meu mai interesat de partea intima a relatiei noastre. nu are probleme fiziologice, poate psihologice si e prea mandru sa-l duc la vreun doctor.
Merci de raspuns dar nu imi mai zice de copii ca tot nu fac.
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 17 Februarie 2011 la 21:25

De la: yuppy016152, la data 2011-02-17 21:15:37Nu toate femeile sunt facute sa faca copii. partea asta nu o inteleg, insa nici nu insist! Tu cu gurita ta spuneai ca ti-e FRICA sa faci un copil. In fine sfaturi ai primit destule, ai rabdare, poate vei mai primi si solutii practice. Insa tratamente draga mea nu se dau/si nu se iau pe un forum imi pare rau ca nu stii asta. Du-te si tu la un medic!Madria asta.....eu i-as spune altfel, dar nu vreau sa te jignesc! O seara placuta!
Citeaza Raspunde

Postat de yuppiy_ta pe 17 Februarie 2011 la 21:34

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Februarie 2011 la 22:47

De ce te-ai casatorit,cu el?!Nu pot sa cred ca ai crezut ca-l vei schimba in bine!
bicaallin Avatarul lui bicaallin
Citeaza Raspunde

Postat de bicaallin pe 18 Februarie 2011 la 08:06

Asta nu este asa de dureros.... ceea ce poate fi cu adevarat dureros este sa aiba alta femeie sau femei dupa caz..... l-ai testat (pune-l pe Ernest pe urmele lui :P)

Citeaza Raspunde

Postat de bicaallin pe 18 Februarie 2011 la 08:07

si eu, dar cu o singura conditie.... prima oara tre sa vad si niste poze cu tine....
Citeaza Raspunde

Postat de bicaallin pe 18 Februarie 2011 la 08:31

De la: yuppy016152, la data 2011-02-17 21:10:18Ma bucur sa vad atatea raspunsuri intr-o singura zi. Din pacate nici o solutie pentru problema mea.
Sa va raspund punctual:
- nu e gay sunt sigura, il sperie numai ideea ca acestia exista

Ok, aici suntem de acord.

De la: yuppy016152, la data 2011-02-17 21:10:18
- nu are amanta, nu ar avea cand, stam 98% din timp impreuna, poate asta e problema

Stati 98% din timp impreuna? Nu lucrati, sau lucrati la acceasi companie (si daca lucrati la aceeasi companie, lucrati si in acelasi birou?)

De la: yuppy016152, la data 2011-02-17 21:10:18
- povestea nu e inventata, mi-a trebuit ceva timp si cateva pahare de vin sa ma hotarasc sa scriu pe forum pentru ca nu obijnuiesc sa discut problemele mele.
Astept totusi ceva solutii practice. Poate cineva a avut peoblema asta, un libido scazut, si poate recomanda ceva tratament sau orice care a functionat.

Nu vreau sa par nesimtit dar o sa iau in calcul toate posibilitatile:

1 Tu cum arati, fizic vorbind (pt ca in rest cum a mai spus cineva esti femeia aproape perfecta); Daca arati bine - asteptam niste poze, nu de alta dar sa nu fi subiectiva; poti sa cenzurezi fata daca asta te deranjeaza desi nici asta nu e recomandat - atunci problema vine 100% de la el;

2 Deci, daca problema e a lui si aici sunt ceva posibilitati (dar toate au o rezolvare in lumea asta):

a) Nu recunoaste problema si nu vrea sa o trateze; ce sa zic nasoala situatie, poti incerca si tu cu ceva prafuri stimulatoare puse prin bauturi etc

b) Nu o recunoaste dar ar vrea sa o cam trateze; aici primul pas ar fi sa reusesti sa-l faci sa recunoasca si apoi direct la medic;

c) O recunoaste si vrea sa o trateze; atunci direct la medic.

Poate am sarit peste ceva.... hm... a da... am impresia ca voi nu prea stati bine cu comunicarea in cuplu am dedus asta din:

am vazut cum se uita la copii
- dar l-ai intrebat si ce parerea are?

Ma rog, daca tot am atins si subiectul cu copilul... parerea mea e ca voi decideti daca vreti unul sau nu, eu nu spun ca rezolvarea poate veni de aici.

spartanul67 Avatarul lui spartanul67
Citeaza Raspunde

Postat de spartanul67 pe 18 Februarie 2011 la 08:36

mozesfl Avatarul lui mozesfl
Citeaza Raspunde

Postat de mozesfl pe 18 Februarie 2011 la 08:38

Mdeah...E chiar ciudat!Habar n am ce sa te sfatuiesc. A fost dintotdeauna asa sau ... mai tarziu? Consider ca daca a fost dintotdeauna asa nu te astepta la mai mult. Cat despre varianta sa ti gasesti pe cineva eu zic sa nu o faci. Mai degraba te duci la sex shop si iti iei un vibrator. Nu e nimic rau sa ti mai faci de cap cand esti tensionata.
Mai poti incerca sa discuti cu el direct , in fata. Cred ca poate avea efect.
Daca nu si nu, incearca sa il faci gelos. Stai mai mult prin preajma barbatilor, mai pupa i pe obraz, flirturi d astea dar sa te vada si el. Ma refer cand te intalneshti cu un coleg de munca sau cunoscut si e si el pupa l pe obraz pe ala...Incearca sa ti faci sotul atent la nevoile tale.
Cat despre sexul anal e discutabil. Multi barbati considera un soi de homosexualitate.

Succes!
amdar Avatarul lui amdar
Citeaza Raspunde

Postat de amdar pe 18 Februarie 2011 la 08:38

Draga mea, nimic din ce iti spun altii nu iti va folosi.Parerea mea este că dacă vrei totuși relația asta, încetează o vreme să mai vorbiți de sex,și ori ai o discuție serioasă cu el, undeva în oraș,despre a face terapie de cuplu (ceea ce cred că este soluția cea mai viabilă), ori citești mai mult și încerci să îți faci viață de œpaianjenœ , adică faci mereu tot felul de trucuri femeiești ca să îl readuci pe mort la viață.Cunosc un cuplu care mergea la psiholog, și soțul după 10 ședințe, i-a mărturisit că s-a îndragostit de psiholoagă.Se pare că viața e tare curvă și ne-o trage când vrea.Si eu sunt o femeie la fel de plină de viață ca și tine, dar eu deja m-am resemnat, în sensul, că nimeni nu mă va crede daca eu m-aș plânge de asta.Soțul meu are 31 de ani și eu 42.Da, ai auzit bine.Chiar arăt bine...dar oricui aș spune că soțul meu are o problemă cu sexul ar fi foarte mirat.El e înalt,frumos, deștept, are o slujbă foarte bună, dar din păcate își pierde repede interesul când e vorba despre sex. Am citit niște studii, și crede-ma nu suntem singurele. Mulți dintre ei au probleme în pat, și ce este mai rău nici nu recunosc.Faci multe ca femeie, încerci aproape inposibilul, dar uneori cazi în penibil cu atâta străduință.Soluția unui copil nu cred că este cea mai bună.Mergeți totuși împreună la psiholog.Sunt convinsă că asta este soluția cea mai bună (vezi însă găsește și tu unul mai puțin drăguț )
Citeaza Raspunde

Postat de spartanul67 pe 18 Februarie 2011 la 08:44

Am impresia ca esti putin mai mult cam materialista......ia gandeste un pic....
Citeaza Raspunde

Postat de spartanul67 pe 18 Februarie 2011 la 08:45

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Februarie 2011 la 08:49

De la: amdar, la data 2011-02-18 08:38:55Draga mea, nimic din ce iti spun altii nu iti va folosi.Parerea mea este că dacă vrei totuși relația asta, încetează o vreme să mai vorbiți de sex,și ori ai o discuție serioasă cu el, undeva în oraș,despre a face terapie de cuplu (ceea ce cred că este soluția cea mai viabilă), ori citești mai mult și încerci să îți faci viață de œpaianjenœ , adică faci mereu tot felul de trucuri femeiești ca să îl readuci pe mort la viață.Cunosc un cuplu care mergea la psiholog, și soțul după 10 ședințe, i-a mărturisit că s-a îndragostit de psiholoagă.Se pare că viața e tare curvă și ne-o trage când vrea.Si eu sunt o femeie la fel de plină de viață ca și tine, dar eu deja m-am resemnat, în sensul, că nimeni nu mă va crede daca eu m-aș plânge de asta.Soțul meu are 31 de ani și eu 42.Da, ai auzit bine.Chiar arăt bine...dar oricui aș spune că soțul meu are o problemă cu sexul ar fi foarte mirat.El e înalt,frumos, deștept, are o slujbă foarte bună, dar din păcate își pierde repede interesul când e vorba despre sex. Am citit niște studii, și crede-ma nu suntem singurele. Mulți dintre ei au probleme în pat, și ce este mai rău nici nu recunosc.Faci multe ca femeie, încerci aproape inposibilul, dar uneori cazi în penibil cu atâta străduință.Soluția unui copil nu cred că este cea mai bună.Mergeți totuși împreună la psiholog.Sunt convinsă că asta este soluția cea mai bună (vezi însă găsește și tu unul mai puțin drăguț )

Deci wow am vazut si eu cateva lucruri la viata mea,am trecut si eu prin cateva,dar ce am citit aici este cu totul si cu totul nou si diferit...

Acum va intreb eu pe dvs,care ii problema lor frate ??? adica sa ai o sotie frumoasa,atragatoare,care te doreste,care vrea s-ati satisfaca toate dorintele,sa te iubeasca,si tu sa nu arati nici un interes...astia is barbati ???ce s-a intamplat cu ei frate ??? unde s-au pierdut ??

Si acum sa fiu on topic,credeti dvs ca daca ei nu recunosc,si nu se accepta pe ei insisi,ca au niste probleme,vor accepta sa mearga la psiholog ??? ma indoiesc... :)
HY Avatarul lui HY
Citeaza Raspunde

Postat de HY pe 18 Februarie 2011 la 08:51

"Mai rarut ca-i mai dragut! - parerea sotului meu cand vine vorba de SEX", de restul ma ocup eu cu manutele mele ! Te-ai gandit vreodata ca poate fi si asta ?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info